Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szóval ez a tuti módszer? Most bontanám frissíteném... McAfee-t is le kell szedni (itt írta valaki...)
Semmi mást nem kelle csinálni?
Már van MeciaCreationTools-al csinált win10-em, 2-3 hete csináltam (de az archos cesium 80-on nem volt szerencsém vele), van azóta újabb build? MEg ekllene néznem ez melyik, megtalálom valahol a win10 pendrive-on?
NAGYON KÖSZI előre a segítséget. -
Gipsz75
csendes tag
Igen, működik a Win gomb, szépen hozza a menüt

Kérdezték mások, hogy elég e a 16GB belső hely, és az 1GB RAM.
Én csak netezésre, és könyvolvasásra használom, arra tökéletesen elég...
Max. párszor youtube nézés, de az is szépen megy rajta...
Ha már mást is akarsz csinálni, arra tényleg erősebb kell.
Én az Archos Cesium 80-at 29.990.- ért vettem, ennyit simán megért

-
antibes2000
tag
köszönöm, ez tényleg nagyon jó ár érte, ennél nincs jobb árú gép ilyen tudással.
Korábban elég sok problémáról olvastam, hangszóró elnémülés, akkut nem lehet tölteni, stb így egy picit tartok a géptől, de sokan meg azt írták, hogy náluk minden rendben.
Lehet megkockáztatom, hátha szerencsém lesz, és egy jót fogok ki. -
Coulson
tag
Lehet, nem kérdeztem, hogy valami hiba, szándékos akció, vagy úgy maradt... lecsaptam rá. Már látom, hogy jól tettem, remek gép, fantasztikus áron.
A Lenovo Miix 2 10 egy szuper gép, és igen, kell a 10 col. A fullHd panelen nem látni a pixeleket, de nincs hatással a rendszer sebességére. Minden flottul megy. Igaz csak böngészés és office célokra vettem, néha egy film vagy sorozat nézésére.
A burkolat is masszív, műanyag, de ha azt mondják fém, én elhinném... van egy speedlink állványom és egy Microsoft BT-s billentyűzetem. Így otthon az asztalon kiváltja a laptopot is.
Nagy és nehéz, de szeretem. -
joergie
őstag
Akkor pedig rossz oldalról közelíted meg. Itt kapsz egy funkcionalitásában rosszabb tabletet jobb teljesítménymutatókkal, és egyben egy teljes értékű pc-t. D
De tényleg csak rád tartozik, hogy döntesz. Senki nem fog helyetted itt pénzügyi döntést meghozni, szóval szvsz ilyen információkat itt megosztani fölösleges. -
joergie
őstag
Dupla ár mellett: Szerintem nézz meg előbb egy hasonló teljesítményű 2gb/32gb-os lenovo android tabletet, és gondold újra a dupla árat. max 25% lehet a különbség, azonos körülmények közt. Ha meg kínából vetted, nézzed a win tablet árát is Kínából.
Csak a miheztartás végett. Nem vagyok elvakult wintablet-párti.Crytek: Mi itt csípőből ignoráljuk az 1/16-os készülékeket

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- darkFlash CF8 Pro
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Miért nem használsz mást? Internet explorer, firefox, chrome, vagy más böngészőt?