Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
q2w3
senior tag
Szerintem ha vissza kéred az árát és mellette párhuzamosan rendelsz egyet akkor az a legegyszerűbb megoldás.
Más:
Nemtudom itt van-e valaki akit foglalkoztat dual boot androiddal. Az intel Bay Trail chipes tabletekhez közzétett UEFI 64-es boothoz android 4.4 rendszert. Nekem Lenovo Thinkpad 8-am van, és alapból UEFI 32-van fent, viszont most megnéztem a honlapon, és okt 31-óta elérhető a 64 es firmware. Az a kérdés hogy ennek a telepítése hogy zajlik? Jól sejtem hogy után a windowsból is 64 bites fog kelleni? Ha igen, akkor ezaz egész milyen lépésekből áll? Felrakom a 64-es bootot, plusz csinálok egy telepítő stick-et 64es windows-al és utána azt telepítem fel? Ha ezt kéne tenni akkor az előtelepített office-t később honnan tudnám megszerezni? Van hozzá kulcsom, de nem láttam a honlapjukon hogy le lehetne tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 128GB Black 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs