- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Google Pixel topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
kurtuzov #1363 üzenetére
Hobbim, munkam es kornyezetem miatt atlag folotti mennyisegu kutyuvel talalkozom nap mint nap, es en is abbol itelkezem, ami korulottem zajlik, es ugy ahogy, de igyekszem objektiven merlegelni a tapasztalataimat. Elhiszem hogy van mukodokepes kinai tab is, de megis nem sok tulajt lattam 2+ evesnel idosebb eszkozzel, eddig.
-
hito
nagyúr
válasz
kurtuzov #1289 üzenetére
Az uj atomos elkeni ennek a szajat, de irdatlan draga sajnos. Gondolkoztam a cseren. Ami visszatart, hogy a gyoker Lenovo a billentyuzetben latta jonak elhelyezni a tollat
Erre nem nagyon talalok szavakat. Ha esetleg valaki billentyuzet dokkolo nelkul vasarolja meg a gepet, akkor vigyen hozza hupikek torpikekes tolltartot. Ha nincs helye a tabban a tollnak, akkor kb. nalam orak kerdese elhagyni. Es nem 2Ft egy Wacom toll.
De le fogom gyozni valoszinuleg az undoromat es elobb-utobb upgrade-elek
Azert csak 2x gyorsabb a proci, 2GB DDR2 helyett 4GB DDR3, ujjlenyomatolvaso (ez a ketto opcionalis), full-HD panel, stb. Az akksi kicsit rovidebb, de annyi baj legyen.
Megnezem otthon, hogy mi a max. felbontas kulso monitoron.
-
tjb007
nagyúr
válasz
kurtuzov #1249 üzenetére
A dual channel most is adott a legtöbb Atomnál is, szóval itt inkább az a kérdés, hogy ki is használják-e majd, illetve házilag cserélhető lesz-e a RAM.
Mondjuk nem tudom mennyire ragaszkodnál a 16GB RAM-hoz, de az eddig bejelentett Core M-es modellek mindegyikénél 8GB-ban maximalizálták a RAM-ot.A fene sem tudja mi alapján működnek ezek. Az eBay-en is volt (és most is vannak) jó pár olyan bepróbálkozó, aki 20 dollárt adta a PSP-t, és 50-ért az iPad-et. Természetesen nem kapott senki semmit meg abból, amit rendelt.
(#1251) pengwin
9 az a 8, és azokon is Windows 8.1 with Bing van (aka Windows 8.1 Core Ed.).
-
pengwin
addikt
válasz
kurtuzov #1245 üzenetére
azért zuhant ennyit a kisebb meg a kínai gépek ára, mert a MS csökkentette a liszenszdíjakat, 8" alatti gépekre ingyen adja a Win-t, és bevezetett egy Win8.1 with Bing nevû alapszintû verziót, ami 10 colos gépekre is lényegesen olcsóbb.
Voyo A1 Mini reális ára minimum 150-160$, ami ennél sokkal olcsóbb, az nagy valószínûséggel átverés -
tjb007
nagyúr
válasz
kurtuzov #1245 üzenetére
A legolcsóbb Core M-es modellek is nettó 1000 dolláros áron (~250 ezer forint) fognak kezdeni, szóval ha a mostani árakat is sokallod, akkor azoknak az árát még inkább fogod.
Arról az eladóról meg messziről bűzlik (elég csak megnézni a többi termékét, illetve azoknak az árait), hogy valami nincs rendben vele. Ilyenekkel én még lesz, ami lesz alapon sem foglalkoznék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest