- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
kurtuzov #1363 üzenetére
Hobbim, munkam es kornyezetem miatt atlag folotti mennyisegu kutyuvel talalkozom nap mint nap, es en is abbol itelkezem, ami korulottem zajlik, es ugy ahogy, de igyekszem objektiven merlegelni a tapasztalataimat. Elhiszem hogy van mukodokepes kinai tab is, de megis nem sok tulajt lattam 2+ evesnel idosebb eszkozzel, eddig.
-
hito
nagyúr
válasz
kurtuzov #1289 üzenetére
Az uj atomos elkeni ennek a szajat, de irdatlan draga sajnos. Gondolkoztam a cseren. Ami visszatart, hogy a gyoker Lenovo a billentyuzetben latta jonak elhelyezni a tollat
Erre nem nagyon talalok szavakat. Ha esetleg valaki billentyuzet dokkolo nelkul vasarolja meg a gepet, akkor vigyen hozza hupikek torpikekes tolltartot. Ha nincs helye a tabban a tollnak, akkor kb. nalam orak kerdese elhagyni. Es nem 2Ft egy Wacom toll.
De le fogom gyozni valoszinuleg az undoromat es elobb-utobb upgrade-elek
Azert csak 2x gyorsabb a proci, 2GB DDR2 helyett 4GB DDR3, ujjlenyomatolvaso (ez a ketto opcionalis), full-HD panel, stb. Az akksi kicsit rovidebb, de annyi baj legyen.
Megnezem otthon, hogy mi a max. felbontas kulso monitoron.
-
tjb007
nagyúr
válasz
kurtuzov #1249 üzenetére
A dual channel most is adott a legtöbb Atomnál is, szóval itt inkább az a kérdés, hogy ki is használják-e majd, illetve házilag cserélhető lesz-e a RAM.
Mondjuk nem tudom mennyire ragaszkodnál a 16GB RAM-hoz, de az eddig bejelentett Core M-es modellek mindegyikénél 8GB-ban maximalizálták a RAM-ot.A fene sem tudja mi alapján működnek ezek. Az eBay-en is volt (és most is vannak) jó pár olyan bepróbálkozó, aki 20 dollárt adta a PSP-t, és 50-ért az iPad-et. Természetesen nem kapott senki semmit meg abból, amit rendelt.
(#1251) pengwin
9 az a 8, és azokon is Windows 8.1 with Bing van (aka Windows 8.1 Core Ed.).
-
pengwin
addikt
válasz
kurtuzov #1245 üzenetére
azért zuhant ennyit a kisebb meg a kínai gépek ára, mert a MS csökkentette a liszenszdíjakat, 8" alatti gépekre ingyen adja a Win-t, és bevezetett egy Win8.1 with Bing nevû alapszintû verziót, ami 10 colos gépekre is lényegesen olcsóbb.
Voyo A1 Mini reális ára minimum 150-160$, ami ennél sokkal olcsóbb, az nagy valószínûséggel átverés -
tjb007
nagyúr
válasz
kurtuzov #1245 üzenetére
A legolcsóbb Core M-es modellek is nettó 1000 dolláros áron (~250 ezer forint) fognak kezdeni, szóval ha a mostani árakat is sokallod, akkor azoknak az árát még inkább fogod.
Arról az eladóról meg messziről bűzlik (elég csak megnézni a többi termékét, illetve azoknak az árait), hogy valami nincs rendben vele. Ilyenekkel én még lesz, ami lesz alapon sem foglalkoznék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest