- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nooeca
senior tag
válasz bopeti98 #81578 üzenetére
Miért ne érné meg?
Még mindig a Windows fejlődik a legdinamikusabban évi 2 frissítési csomaggal jön idén is meg jövőre is, havi hibajavításokat adnak hozzá, a Windows 10 Mobile meg még 2020-ban is támogatott lesz ez közel 100%. Mondhatjuk azt, hogy igazán kiforrott rendszer majd csak jövőév végén lesz szerintem az RS3-al, persze minden egyes nagy frissítési csomag rányom egyet a kiforrottságra.
Az hogy gyártanak-e még készüléket, az 100%. Az hogy milyen választékot, az már kérdéses... De azt már kinyilatkozták hogy ha a partnerek nem raknak semmit az asztalra, akkor ők fognak. Az MS pedig úgy van vele, hogy RS2-ig nem éri meg készüléket kiadni mert most még TH2-ön eléggé kiforratlan volt a telefon szoftvere. ( marketingszempontból hogy néz ki az, hogy az új brandet valaki a kezébe veszi és legszivesebben az ablakon dobná ki, mert egy kiforrott rendszert várt alá? )
Mindjárt itt az RS1 szóval élményben szerintem csak nyom a 640 / 640 XL-en is és már most jobb állapotban van az RS1 mint amilyen állapotban volt a TH2 2 hónnappal megjelnés előtt.
De a szoftver életútja még szinte csak most kezdődik.
-
KunEmber
senior tag
-
Azazael
aktív tag
válasz bopeti98 #47702 üzenetére
Amúgy csak egy darabig hagy belogolva. Egy idő után kitilt. De emlékeim szerint ha kijelentkezett az fő MS account, akkor már a GPS követés, távoli zárolás, törlés etc. sem működik.
Amikor én jelszót változtattam akkor amúgy a xbox, a win 8.1 tablet is bejelentkezve maradt kb. még 1 óráig, hasonlóan a telefonokhoz (L800, L920).
-
Gabesz77
senior tag
válasz bopeti98 #46328 üzenetére
Nekem pontosan így halt meg a 920-am. Egy videót szerettem volna megnézni, hirtelen az általad említett "hangyafocis" képernyő, és nem reagált semmire. Nagy nehezen újraindítottam és onnan kezdve a képernyő teljesen bedöglött, nem érzékelt semmilyen érintést.
Most a feleségem 920-a is kezdi, szétesik a kép, nem reagál sokszor az érintésre, stb.Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
bopeti98
őstag
-
-
Воланд
titán
válasz bopeti98 #22102 üzenetére
az egyiknel csinalsz aliast, a masikat meg megprobalod torolni. ha nem megy, akkor meg torlod belole a szemelyes adatokat.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Lall
veterán
válasz bopeti98 #22087 üzenetére
Nem tudod törölni az elsődleges fiókot csak hr-el. Amúgy a telefonos email kliens nem jeleníti meg a spam-be sorolt emaileket és nem is jelez róluk. Azt csak weben látod. Mondjuk nekem sorolt már levelet spam-be amit nagyon nem kellett volna.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest