Új hozzászólás Aktív témák
-
PTM
aktív tag
Illetve ehhez volt dedikált adás is, jut eszembe: Checkpoint Mini #24: I Have No Mouth, and I Must Scream
-
PTM
aktív tag
válasz
xandrush0831 #31 üzenetére
SoundCloudon hostolnak (ahogy a linken levő hanganyagból látszik, köszi CzG001), de én Spotify-on hallgatom. Apple Music-on és már tudtommal YouTube Music-on is fennvannak.
Az első adások viszont nem érhetőek el egy SoundCloud limitáció miatt, azt hiszem fix 500 adásos ott limit. Erről már tudnak Stökiék, talán megoldják.
-
CzG001
tag
válasz
xandrush0831 #31 üzenetére
[link] Tessék, itt megtalálod az összeset.
Keresni kell az oldalon de szerintem meglehet találni.
-
xandrush0831
aktív tag
Teljesen off:
Ezt a podcastet hol kell keresni? Csomó helyen hivatkoznak rá, és az a pár adás amit hallottam az tetszett is. Youtube viszont csak 2-3 éves videókat dob be, és ha megnyitom a feltöltőt sem találok friss adásokat. Vagy paywall mögött van valahol? Esetleg másik platformon? -
PTM
aktív tag
A Checkpoint podcastben felkeltette az érdeklődésem ez a játék, de annyira nem, hogy PC-re vegyem meg. Így hogy kijött a konzolos, felvettem a kívánságlistára, majd ha olyan kedvem lesz, akkor remélhetőleg egy guide-ot követve végigjátszom.
-
Victorio
aktív tag
válasz
Trust No One #18 üzenetére
A Sanitarium nekem is örök kedvencem marad.
Kevés játékkal találkoztam ami űberelné hangulatban.
Titokban abban reménykedek, egyszer kap egy refresh kiadást, modernizált grafikával.
Nemrég újra akartam játszani, de a fix 480x640 felbontás annyira rosszul nézett ki a 4K monitoron, hogy inkább hagytam. -
xtremist
őstag
Nem a magyar fordítással van a gond. Angolul is a cenzúrázott változat jelent meg eredetileg, mert nem akarták hogy a szexuális tartalma miatt szűkebb körben legyen ismert, és esetleg ezért ne kaphasson Hugo díjat. A cenzúrázatlan változat nagyon sokáig nem jelent meg sehol, ezért nem is azt fordították magyarra.
-
Sazsi
kezdő
Azért a brutális Outlast stílussal, a fekete alapon fehér Wasteland betűkkel és a hosszú-hosszú dialógusokkal, már előre jelezték nekem, hogy ezzel se fogok sokat játszikálni.
-
Trust No One
csendes tag
Kb. 10 évvel ezelőtt játszottam végig. Imádtam a sötét hangulatáért, mert nem sok játék - kalandjáték pláne - rendelkezik ilyennel.
Az egyik karakter, Nimdok, kvázi Mengele, aki egyébként a történet szerint egyik barátja.
Mai szemmel is brutális szerintem. A könyv viszont kimaradt.Ez mellett a Sanitarium a másik dark kedvencem.
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A support levelje csak good, nem excellent, és sem PS4, sem PS5, sem pedig Xbox One/Series X|S nincs a támogatott platformok között.
-
Kiss4ever
tag
Nekem már elég régóta megvan gog-on, de sose vitt rá a lélek hogy kijátsszam, aztán asszem tavaly végignéztem egy full gameplayt róla, tényleg nagyon nagyon beteg az egésznek hangulata, viszont érződik rajta h milyen korban íródott. A vége is beteg, de nem akarok szpojlerezni. Ez után már feleslegesnek éreztem kijátszani, de maradandó alkotás az biztos. Bár hozzám közelebb áll egy Mátrix féle utópia
-
Victorio
aktív tag
Én a Kozmosz Fantasztikus Könyvek Ötvenedik című jubiláló novellás kiadásában olvastam.
Volt vagy 30 éve, de ez a novella megmaradt a mai napig az emlékezetemben - nagyon megfogott. Ennél durvább disztópiát azóta sem olvastam.Azt tudtam, hogy létezik belőle játék, de idáig kimaradt az életemből. Egyszerűen nem tudtam elképzelni, hogy képes lenne visszaadni a novella hangulatát. Lehet, most végre bepótolom.
-
Na, ez nekem anno teljesen kimaradt.
Megtetszett a felütés, gyorsban ki is próbáltam. Így kemény 30 perc alapján:
- a hangulata nagyon beteg, és erre a narráció őszinte beleélése is sokat segít (a karakter bemutatások és a cikk alapján, lesznek itt még nagyon erős dolgok)
- a logikai fejtörők.. hát.. hja. Aki akkoriban játszott ilyesmi játékokkal, az nem fog ezen csodálkozni, de már az első próbálkozás során van olyan, hogy tudod mit kell csinálni, csak ha bizonyos lépés előtt csinálod, akkor bizony, az ott a játék "vége".. és úgy látom, ahogy a cikk is írja, lesz itt pixel vadászgatás és kombinációkra kombinációkra próbálgatás dögivel (amúgy, a könyv, bár rébuszokban, de azért szépen segít)Jelenleg steamen 5 euró, ebből ma már egy mozi jegy nincs meg, a magyarítás pc-re működik, úgyhogy próbát lehet vele tenni.
-
A novella jól hangzik, szerintem kapni fog egy próbát; a játék már nem biztos... A teszt alapján még PCn is ráférne pár lefejlesztett óra
-
Magyarul hol érhető el a novella? -köszi
-
cami][us
senior tag
Ez inkább maradjon csak PC-s játék.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Harlan Ellison novellája minden idők legreménytelenebb jövőképét mutatja be, egy olyan disztópiát, amit nem lehet megjátékosítani. És mégis megtörtént – a klasszikus pedig most visszatért.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest