Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
S24 FE április
A54 ezen a listán sincs. -
Megérkezett a frissítés. S24 ultra.
-
válasz
LosBlancosRM #35 üzenetére
Hogy volt a samu aksikkal mesélj csak? Kigyulladtak? Minden gyártóról akinek van múltja, arról lehet egy raklap ilyen sztorit felhozni. Nekem volt a rosszul fogós szériából, de nekem nem jelentkezett a hiba, biztos én nem rosszul fogtam.
-
-
mhydas99
senior tag
válasz
Magellan36 #25 üzenetére
Exteat lehet nem tesznek bele, de attol meg az android 15 porgosebb rendszer es a OneUI7 is jobban optimalizalt, mint a mostani 6.1. alAzaz telepites utani heten mar beall az AI es jobb lesz az uzemido, igen, a belepo telefonoknal is. Felteve ha jol optimalizalja azokra is a Samsung. S24 uzemideje is jobb lesz pl.
Es nem csak az ikonpakk valtozott. Mas a design rendszerszinten, vannak uj funkciok, AI is (bar azok inkabb S szerianal szolnak, azok kozul is S23-tol), Now bar is megjelenik, sokkal nagyobb a testreszabhatosag (atvettek gyarilag sokat a Wonderland/Samsung Good lockbol. Biztonsagosabb, gyorsabb a rendszer jobb akksiidovel. Ezek szamitanak. Memoriakezeles is javult. Sok aprosag van benne, amik miatt jobb lett, de a szembetuno dolgok GUI-ban lesznek tetten erhetok. Ami szerintem szarabb, bar ez szubjektiv, az az uj kameramenu, az iPhoneosan egyszeru f*s design. -
mhydas99
senior tag
Ahogy csokken a kiadasi ev, ugy no q havi varakozas. Ergo A55 majusban kapja meg, mjnt az A35, S24 sincs a listan, de az aprilis 10-tol frissul folyamatosan regionkent 3 heten at.
Ha egy Samu telo meg 2022/21-ben volt kiadva, akkor juniusban frissul... -
Vtwo
senior tag
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem vagyok rá kíváncsi milyen lesz.
De átlag teló átlag júzereként olyan hű de nagy változásra nem számítok. -
válasz
LosBlancosRM #22 üzenetére
Én meg rád a Samu sz*pó.
-
Magellan36
újonc
-
janeszgol
félisten
Lesznek újítások, meg feletted "nem sok minden lesz új, csak az ikonok"...
Bakker, PedroPascal vagy ki azzal haknizta szét az S25 topikot, hogy még S23-ról is van értelme váltani és győzködött is valakit erre a váltásra, mert annyira más, teljesen új dimenzió, minden szar ami eddig volt, csak ez.
Tech2Laci is azzal a címmel nyitott, hogy rengeteg változás van, teljesen új cucc, minden más, jaj nem evilági. Erre ezt olvasom, hogy csak az ikonok mások? Meg "hát lesznek újítások". -
xyvalaki
aktív tag
A cikk írójának: Hiábaa akar VPN-ről frissíteni, ahhoz egy odavalósi SIM, vagy eSIM is kell. Egy koreai eSIM kb 3 euró. Utána látni fogja, ha az adott készülékre már le lehet tölteni.
-
ujvendeg
tag
Kollégám, egészen biztosan megkapja, minthogy tegnap Indiában kiadták a One UI 7 bétát az A55-re, s megkapja a 2022 januárjában piacra került S21 FE is, sőt minkét készülék kapja a 16-os verziót is. (Az már az S21-nek nem jár.) Sokkal elgondolkodtatóbb, amiről egy másik szaktárs ír, az égvilágon semmi egetrengető újdonság nem lesz, vagyis szakmai értelemben nincs indoka - a hadováláson kívül - ekkora bukásnak, és a Samsung vallásúak még mindig, s gondolom, kéretlenül, mentegetik, magyarázzák ezt a bukást, ugyanúgy elpárolgott a "legfürgébb frissítések=Samsung" mítosza, mint az innováció, de öntik a drabális 78 mm széles egyforma telefonokat... Ahogy a GSMArena egyik olvasója írta: a Galaxy-Xperia A36 eléggé kétbalkezes lenyúlás, már ami a kameraszigetet illeti...
-
Quqesz
nagyúr
Jó hír: az S21U-rám megkapja a droid 15-őt
Rossz hír: már lassan 1 éve az van a pixelemen....
Amúgy csodát ne várjatok, lesznek újítások, de nem biztos, hogy mindenki örül fog neki (pl már a Ne zavarjanak nem azt a funkciót látja el..) -
Usgyi
aktív tag
Aztán pár hónap múlva jöhet a One UI8, hátha azzal nem sz@roznak ennyit
-
Magellan36
újonc
Sziasztok.Tegnap voltam egy elektronikai nagyáruházban.Az a tapasztalatom hogy aki nagyon várja a kövi szoftvert,és nagy elvárásai vannak azt ki kell hogy ábrándítsam.Semmi új nincs benne.Az ikonok lettek másak.Ennyi.Galaxy A53-mas telóm van.Kb csak az ikonok lesznek ki cserélve és ennyi.Nem lesz nagy durranás.
-
Azt hiszem, ez nekem már túl késő lesz. Nagyon próbáltam kihúzni a következő frissítésig, de a történelem viharai, a hétköznapok küzdelmei felőrlik erőmet a végtelen várakozásban. Lapozgatom az apróbetűs részt, hátha meglelem a "Tartson ki! Mindjárt jön!" biztatást, mely megerősít, hogy a következő frissítés eme távoli délibábja nem csupán a képzelet szüleménye, hanem egyszer valamikor megtapasztalható csodás valóság lesz. De gyarló testemnek és fáradó lelkemnek ez már túl erős megpróbáltatás. Csak a költő szavai vigasztalnak, melyböl érzem, hogy a frissítések régen se jöttek zavartalanul:
Főldiekkel játszó
Égi tűnemény,
Istenségnek látszó
Csalfa, vak Remény!
Kit teremt magának
A boldogtalan,
S mint védangyalának,
Bókol úntalan. -
-
püki
aktív tag
Csak én nem látom az S24/ Fold-Flip 6 szériát a listán?
-
LosBlancosRM, janeszgol, ParmaBoy
Szerencsére csak a céges telefonom samu, így az se érdekelne, ha nem jönne rá, max hotspotra használom. Meg a kocsiba lett egy új obd eszköz aminek az appja csak droidon fut, arra pont jó ez a samu.
-
-
Az A55 5G nem is kapja meg, vagy csak vak vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Automata kávégépek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Formula-1 humoros
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest