Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Beindult a Galaxy S25 képhenger
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Tecno Pova 6 Pro - buli reggelig
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
Hirdetés
-
Íme a Frostpunk 2 nyitánya
gp A kezdő animáció mellett egy rövid trailert is kaptunk, ami néhány tényet mutat be a folytatásról.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
A könyvtárból sem fognak minket kidobni, ha az ASUS új egerével ténykedünk
ph A halkított kapcsolókkal szerelt, kábelmentes termék három színben választható, és igen hosszú üzemidőt ígér.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zoger
tag
NGA:
Az általad felsorolt dolgok közül én csak a fényképezőt s a képnézegetőt használom és azok indulnak gyorsan.
tomboy0013:
Azt gondolom Te is tudod, hogy ide a topicba írogató emberek csak apró töredéke a wp felhasználóinak. Én úgy látom, hogy nagyrészt olyanok használják a wp-t akiknek csak egy eszköz a telefon, és nem érdekli őket a sok app meg csili-vili dolgok. A részesedés 0 és nem is lesz több az tény. Pedig nagyon sokan jobban járnának egy lumiaval mint egy alsó kategóriás droiddal. Csak hát azt se tudják, hogy van wp.
A leon meg ha nem csak teszteled, hanem használod is akkor sajnos ilyen. Van az utcába még egy amivel hasonlóan meg vannak elégedve. Felesleges app meg nem nagyon van rajta mert a rendszer, a gyári appok, a google baromságok annyi helyet elvisznek, hogy az FB-n - messengeren - viberen kívül nem nagyon fér rá semmi.
-
k-adi
nagyúr
Lehet csűrni-csavarni ezt, de a lényegen nem változtat. A 8.1 szisztematikus megölése egyszerűen megbocsájthatatlan...és a 10 halála sincs nagyon messze ahogy nézem.
Persze lehet, hogy pár alap app még megy jól de amikor süllyed a hajó akkor nem annak kéne fókuszban lennie, hogy "van hajó" hanem hogy "miért van a bokám már víz alatt"?
-
this is life
Ármester
Nalam w10m rs1 rp
Fb 5-6 mp
Fenykepek ,kamera 2mp
Viber 3mp
Messenger 15 mp de nem hasznalom
Whatsapp 2mp
Nevjegyzek 1-2mp
Hivasok 1-2 mp
Groove 1-2mp
Onedrive 3-4mp
Filmek tv 1mp
Naptar 1-2mp
Posta 1-2mp
Sms-ek 1-2 mpUgy hogy a tempo elviselheto szamomra , nem huznam le a tempo miatt a rendszert . Mas miatt igen pl az x3x szeria support the end ,a hivasvarakoztatas kozbeni hangjelzes hianya ,smartwatch ertsitesek hianya...stb
K-adi
Ezt a hajot mar nem akarjak megmenteni , vsz annak orulnenek ha mar a hullamsirban fekudne es nem kellene tobbet foglalkozni vele ...
Zoger
Lenyegeben mar nincs se lumia sewindows phone ,windows10mobil sem , oem hyartok nem adnak ki keszuleket az ms meg masfel eve dobott keszuleket piacra. Hiaba lenne jobb egy w10m telefon mint egy also kategorias droid , ha lenyegeben mar nem igazan kaphato ezek mellett legfeljebb a w10m-nek multja es jelene van , de hosszu tavu jovoje nincs . Amugy meg tempoban egy also kategorias j5 is megeszi a 640,650-et ... a ma tesztelt meizu mt5 pedig garantaltan ,de lehetne mas gyartokat is sorolni ...
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
KACSX
csendes tag
Lumia 950
Alkalmazások indulási ideje nálam:Edge 2mp
Facebook 5mp + 5mp a hírfolyam betöltése
Fényképek mappa 2mp
Groove 1-2mp
Hívások 1-2 mp
Instagram 4mp
Kamera 2mp
Kapcsolatok 1-2mp
Messenger 8mp + 3mp üzenetek betöltése
Naptár 2mp
Posta 1-2mp
SMS-ek 1-2mp
Számológép 1-2mp
Térképek 4mp
Word 2mpGigabyte Z690 UD, Intel Core i7-12700K 25MB, Kingston FURY Beast 4x16GB DDR4/3200 MHz CL16, Gigabyte GeForce RTX 3090 GAMING OC 24GB, Samsung 980 Pro 1TB 7000/5000MB/s, Western Digital Black 4TB 7200rpm 256MB SATA3, Chieftec Smart 1250W Gold, Acer KG251QDbmiipx 1ms @ 240 Hz, Serioux HT2100C 2.1 16W
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz galuska95 #91858 üzenetére
735 Térképek,Instagram,BKK,Excel,Store,Skype,Deezer es legvégén indítottam a Messengert első indítás 15 mp háttérbe letévé, azonnali vissza töltés/csatlakozás nem volt kifagyas.
A 950-el ugyan ezt megtettem csak ott 10 app-ot indítottam el első indítás 5mp majd azonnali csatlakozás. Nem fogom azt mondani,hogy ezért mindenkinek érdemes most azonnal beruhaznia egy wm mobilra, de azért ne is írjuk le magát a rendszert annyira amennyire itt sokat teszik vannak gondok nem is kevés, de aki nem app huszár es nem facebook megszállott annak általában megfelelő ez az os.. -
zoger
tag
válasz tomboy0013 #91848 üzenetére
A leonba ki kell javítsam magam, azt mondja mióta minden este újraindítja és törli a gyorsítótárat magához képest egész használható.
-
sfefe
addikt
"Azt gondolom Te is tudod, hogy ide a topicba írogató emberek csak apró töredéke a wp felhasználóinak. Én úgy látom, hogy nagyrészt olyanok használják a wp-t akiknek csak egy eszköz a telefon, és nem érdekli őket a sok app meg csili-vili dolgok. A részesedés 0 és nem is lesz több az tény. Pedig nagyon sokan jobban járnának egy lumiaval mint egy alsó kategóriás droiddal. Csak hát azt se tudják, hogy van wp."
+1
Amire hasznalom tokeletes van par app ami kell aztan kesz nem vagyok app huszar igy nem erdekelne az sem ha lenne meg 2 milla app mivel ami kell az van.
[ Szerkesztve ]
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Croft-21
őstag
Hali
Biztos már lerágott csont, meg vissza is próbáltam olvasni... Nekem Lumia 735-ös mobilom van, gondoltam frissítem a telefont win 10-re, de a telefon frissítése menüben hiába keres, kiírja, hogy a telefon naprakész. Miért nem érzékeli a win 10-es frissítést? -
prisz
aktív tag
válasz Sjkolrd #91860 üzenetére
+1 tökéletesen igazad van.
Egyre többet látom, hogy pár user felesleges hangulatkeltése folyik. Persze ilyenkor természetes, hogy a csoportos reakciók is negatív irányba hatnak.
Én csak a saját tapasztalataimból meríthetek ez pedig, hogy asszony 640XL-jét még egyszer sem kellett újrarakni, egyszer sem kellett visszaállítani, egyszer sem láttunk fagyást és egyéb "eget rengető" problémákat.
Jelenleg WIN10-el fut, simán frissítettem 8.1-ről és minden tökéletesen flottul megy, hiba nélkül. Nem merül gyorsabban, nem lassabb mint a 8.1, nem kellett semmi varázslat WDRT meg HR, meg tököm tudja még mi.
2 SIM "vigyorog" benne és meg kell, hogy mondjam tökéletesen teszi a dolgát. Az app, pedig bőven elég (face,messenger,BKK,office,pin.it,skype,viber,Duolingo) normál használathoz.
Csak, hogy legyen már egy kis pozitív kritika is, mert a f@..om tele van, hogy egyesek már a világvégét jósolják. -
galuska95
aktív tag
válasz Sjkolrd #91860 üzenetére
ez így korrekt lenne, de nekem mindig is vacakolt a messenger és lassú volt az indítás. nem utálom a rendszert, soksok év után 2hete váltam meg csak tőle. Életképes lehetett volna de nem ezzel a hozzáállással az MS részéről.
ja és alig szidtam a rendszert, egy-két negatív kommentem volt csak...[ Szerkesztve ]
-
sfefe
addikt
Igy van csak egyesek ide jarnak trollkodni, hogy ez milyen szar huzzon mindenki droidra....
Nem tudom mit nem lehet azon megerteni, hogy nem mindenki sebesseg manias es figyeli, hogy az app most pl 4mp-el lassabban indul mint egy kozep-felsos droidon. Meg mint irtam en is nem mindenkinek kell 800 app mert ez megiscsak egy rohadt telefon akinek eleg 8-10 app ahhoz ez boven jo.
Az igaz, hogy a 8.1et mar felejtobe raktak de parom 520-a siman elvan frissites nelul is plane ugy, hogy O nemigen hasznal telot masra mint beszelgetes. ( most lehet mondani akkor minek okos telo, de ez ceges tehat kapta ezert)
A 650re meg pl szinte hetente frissites jon azokra az appokra amit hasznalok tehat nem tudom ez a telo mitol lenne a temetoben mar...Amugy az egesz tok egyszeru akinek keves ez a rendszer vesz droidot akinek nem hasznalja ezt ennyi, nem kell mindig telenyomni fikazassal a forumot.
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz galuska95 #91867 üzenetére
Az utolsó mondatot nem is neked szántam hanem azoknak a negatív embereknek akik a negatív hozzászólásaikkal keltik a nem kellemes világvége hangulatot. Mindenki tisztában van ezzel a rendszerrel aki használja mire képes, ha valamiben meg elakadt próbálunk segíteni.
Más téma:
Ma olvastam egy érdekességet (Windows 10 on ARM PC), valószínű ez az oka ennek az egész WinMobile lex. stílusnak.
Mivel én még ráérek és nagyon nem tudom mire is fogok áttérni, ha lecserélem a telefont, így még van időm közel 1 év arra, hogy eldöntsem maradok vagy én is elpárolgok. Valószínű ha maradok akkor a Win10 on ARM telefont fogom megvásárolni, ha egyáltalán tényleg lesz ilyen a felső cikk. alapján, ha nem akkor ios vagy droid, viszont az ios-t előtérbe helyezem a zártsága/készülék támogatás miatt. (nekem ez fontos ) Valakinek ez nem és jön a miértekkel...., s itt le is lehet kopni erről AKINEK NEM INGE NEM VESZI MAGÁRA!
-
galuska95
aktív tag
a problémám nem a vassal van, a 735 nem votl erős, de a wp egész jól futott rajta, ezért is szerettem meg ezt a rendszert amolyan gettó IOS. A gond azzal van, hogy az MS belefogott valamibe (wp8ba) ami egész életképes volt, de sorozatos bakikkal úgy leredukálta a felhasználótáborát a rendszernek, hogy már senki se akar rá fejleszteni, ezért is szar a messenger, lassú és funkcióhiányos. Ha sokkal többen használnák ezt az OS-t akkor Zuckerberg bácsika is fejlesztené rá az appot vagy ha ő nem akkor lenne önként jelentkező emberke aki egy használható appot dobna össze(hasonlót mint a slimsocail, csak teljes értékűt).
Maga a rendszer jó volt, volt benne potenciál de kivéreztették. Ettől függetlenül telefonálásra (a hívásvárakoztatást azért bele kéne rakni), emailre, böngészésre még mindig a legjobb platform, főleg ha nem akarjuk a fél vesénket telefonra költeni.
-
egykori
őstag
„A 650re meg pl szinte hetente frissites jon azokra az appokra amit hasznalok tehat nem tudom ez a telo mitol lenne a temetoben mar...”
Éppen ezen szoktam elgondolkodni, hogy most akkor mi van, mert rendszeresen jönnek az appokra a frissítések. Pl. nálam 12-e óta 14 db appra jött frissítés, pedig közben volt egy négy napos ünnep.
-
Sztyepadzso
őstag
Urak, egy kérdés:
Ez nem jelent megoldást a hívásvárakoztatási problémákra:
"
Hi,GO TO SETTINGS -> EXTRAS -> NETWORK SERVICES
UNDER CALL SETTINGS, YOUR NETWORK SIM NAME WILL APPEAR. SELECT IT AND SWITCH ON 'CALL WAITING'
HOPE THIS IS SETTLED.
THANKS
" -
zsamiatt
őstag
válasz Sztyepadzso #91875 üzenetére
Ez a beállítás engedélyezi, hogy legyen hívás várakoztatás. Mit kellene, hogy megoldjon?
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
Vegha
senior tag
válasz Sztyepadzso #91877 üzenetére
Ahogy az alatta levo kommentben is írjak, ez a menu nem tesz lehetővé változtatást az ott levo beállításokon (egyébként be van kapcsolva), csupán csak megjeleniti azokat (lekerdezi a szolgaltatotol), aztán vissza is lep eggyel feljebb.
A képernyőn nekem igy megjelenik az újabb bejovo hívás, csak épp nem latom/hallom beszélgetés közben. -
this is life
Ármester
A hivasvarakoztatas bekapcsolhato , azzal nincs is gond , a problema az , hogy ha aktiv ez a szolgaltatas , akkor se jelez a telefon beszelgetes alatt hogy egy masik hivas varakozik ,nincs se rezges se hangjelzes .
Croft-21
Lumia 735 forum elso hozzaszolas [link] a leiras szerint frissits ...
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
zsamiatt
őstag
de ez eddig is volt. Ezért nem értem mire gondolsz
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
NGA
addikt
6 éve vagyok a plattformon. 6 éve igérgeti az MS, hogy most jó lesz. De be kell látni, hogy ez már jobb nem lesz. A legjobb appokat törlik az áruházból, az ms már nem gyárt telefont sem, új appok már nem jelennek meg win-re. A használt wp telefonokat 10 Ft-ért nem lehet eladni. Mégis miféle hangulatkeltés az, ha valaki kihúzza a fejét a homokból?
Én nagyon türelmes voltam, de aki nem veszi észre, hogy ez a vége ennek, az lassan már vak. De én inkább a kognitiv disszonanciát látom. -
joysefke
veterán
Sziasztok!
barátnőm régi WP 8.1 Lumia 635 telefonja véletlenszerűen SIM-hibát dobott a régi SIM-kártyájával. Mivel az én Lumia 820-am, mivel az én WP 8.1 lumia 820-amban is SIM-hibákat produkált véletlenszerűen a kártya, ezért kapott egy új SIM-kártyát a szolgáltatótól.
A Lumia 820-at újratelepítettem és megkapta ezt a készüléket, de ugyanúgy random SIM-hibákat kap. Lénytelen vagyok azt gondolni, hogy vagy a Lumia 635/820 készülékek vagy maga a WP 8.1 hibás és képtelen megbízhatóan kezelni a SIM kártyát.
SIM hiba: néha a telefon elfelejti, hogy benne van a SIM kártya, telefonon elérhetetlen lesz és újra be kell adni a PIN-kódot.
Mit lehet tenni?
J.
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz joysefke #91887 üzenetére
Lehet erintkezesi hiba a foglaltban , csak nem veszed eszre amikor ez a hiba fellep es levalasztja a sim kartyat ..
turbulencia8
A flyme os is droid alapokon nyugszik , de eleg alaposan at van szabva ... anno a meizu a feluletevel es hw ,sw optimalizacioval kiemelkedot nyujtott ,nyujt a kinai android eszkozoket gyartok kozul ... a miui-ra ugyan ez elmondhato , megspekelve a beallitasok tomkelegevel ... mind a meizu mind a xiaomi szimpatikos ,dolgos kinai gyarto , nem csak egy stock droidot mokolnak epp hogy mukodo formaban egy adott vasra .[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
válasz this is life #91888 üzenetére
Mindkét telefonnál?
hogyan segíthetek rajta, kontaktsprével bekenem?
-
this is life
Ármester
válasz joysefke #91889 üzenetére
Az erintkezo labak is elhajolhattak (nem megfelelo pozicioban vannak,vagy nem feszul ra kello erovel a sim ) igy erintkezesi hiba lep fel .. a sim foglalatra erdemes lenne ranezni egy szakinak ...
-
7s26c
senior tag
válasz turbulencia8 #91886 üzenetére
Lehet rosszul fogalmaztam. Az lett az utód De nem vágynak\vágytak droidra
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
scyllarus
veterán
válasz turbulencia8 #91886 üzenetére
A legszebb felület, ami mobilra valaha is létezett.
Pont annyira szubjektív ez a vélemény, mint a tied."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
törölt tag
Igazi kognitív disszonancia leginkább a windowscentral fórum néhány kommentelőjénél van
Pár napig betegen voltam otthon, kicsit olvasgattam a WC-n és más MS fan oldalakon kíváncsiságból - a BB fanok szórakoztatóbbak voltak
Itt ezen a fórumon én nem olvastam olyan durva megideologizálást, mint az angol nyelvű MS fan oldalak némelyik kommentjében.Ezt most nem a WP/WM melletti érvként írom (csak néhány hétig használtam, köszi soha többé), csak megjegyzésként, hogy igazi durva szemellenzős fandom ezen a fórumon szerencsére nincs, aki van az pár hsz-es troll, az említett oldalakon pedig több ezer kommentes őstagok is nyomatnak hasonló szövegeket.
Ami pedig a jövőbeni, új Windows on ARM, és hasonló csodafonokat illeti, ha lesz, az egy teljesen új platform lesz, teljes értékű W10-el, a jelenleg meglévő UWP-s appokat leszámítva minden (az eddigi telfonok, a W10M)mehet a kukába
Tehát ez egy újabb platform reboot lesz/lenne, már a sokadik.
Lásd még: [link][ Szerkesztve ]
-
ftc
nagyúr
válasz joysefke #91887 üzenetére
Semmit...hasonló gondjaim vannak L820-al...telefonálás közben is már eldobta...eddig rendszer újrahúzása segített 4 hete nem volt gondom...
Igaz utolsó heteit éli a telefonom...csere lesz mert aksi lement 0,5 napra...
Esetleg vmi ötet,hogy lehet a WP10-et visszarakni rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- New World - az új Amazon MMORPG