Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
Újabb Tecno vált 5G-re
ma Bemutatkozott a Tecno Pova 6 Neo 4G 5G-s verziója, de olyan sok (és jelentős) mindenben különböznek, hogy akár új modell is lehetett volna.
-
AI-vizsgálat indult a Google ellen
it A Google EU-s, vezető hatósága vizsgálatot indított: a kérdés az, hogy az óriáscég megfelelően védte-e az EU-s felhasználók személyes adatait.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Köszi!
Nekem is volt pár hónapja újrahúzás -mielőtt odaadtam barátnőmnek a telefont- de vagy nem segített, vagy rövid életű volt a dolog. Mindenesetre most egyre többször fordul elő. Kb minden nap egyszer, és leginkább éjszaka (éjszakáról reggelre virradóan).
Ma denaturált szesszel ledörgöltem a SIM-kártyát illetve amennyire tudtam óvatosan átmostam (régi SIM kártyával amit den-szeszbe mártogattam) a SIM-foglalatot. Kiváncsi vagyok hoz-e eredményt.
(denaturált szesz leoldja a zsírt illetve a réz-oxidot redukálja/leszedi valamennyire)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz karway #91891 üzenetére
Érdekes, hogy a legtöbb cikk, amiket a f...sz sem tudja már hányadikra belinkeltél már többed magaddal, az mind nem vált valóra. Az MS állandóan ígérget, aztán ló...sz nem belőle semmi, ami jó az megszűnik, vagy olyan híg fossá alakul az eredetileg szilárd szarból, amit csak ők tudnak manapság véghez vinni. Azért, ehhez kell valahol "tudomány", ami valószínűleg nem véletlen .
De...ha megjelenik 835-ös snapdragonnal az új telefonjuk, és ezt már sokadszor leírtam, akkor az az új nagyon drága SP lesz csúcshardverekkel, vagyis nem alsó osztály, de még középosztálynak sem készül ez a telefon, ha egyáltalán lesz belőle valami.
dhr jól látja, mert értelmezni is tudja, amit olvas sok felhasználóval ellentétben, hogy platform váltás lesz, a mostani készülékek pedig mind mennek, ahogy észrevettem egyre gyorsabban a kukába. Remélem, senki nem gondolja, hogy a 650 950 (xL) olyan frissítéseket kap, hogy a droid karöltve lemond az ios-sel egyetemben? Mégis milyen előjelek kellenek még itt jó pár vaknak, hogy hátrafelé halad ez az egész és egyre gyorsabban. Amikor megvettem a 650-et tavaly márciusban, azon a 156-164 build úgy pörgött, mint a villám. Manapság, ha le van zárva a képernyő és telefonálni akarsz, ráadásul úgy, hogy a híváslistában van már, az vagy 15 másodpercbe telik. Épp tegnap próbáltam, egy oltári nagy fostalicskát csináltak abból a készülékből is. LASSÚ LASSÚ LASSÚ LETT, mert nem ilyen volt! Ez tény! De ez az összesre elmondható, ami a 950-től lejjebb van.
De, hogy az első mondatoddal zárjam, ami a többiekre nézve kicsit sértő, a tied rendesen bent van valahol olyan mélyen, hogy az már ott is marad mindig. O_o
-
sfefe
addikt
Aham logikus... vak vagyok mert nekem hasznalatra semmi bajom a teloval...
Nem tudom de lehet nektek fizetnek vmit azert, hogy itt nyomjatok a sajat szovegeteket, nehogymar megdumaljatok, hogy nekem nem ok ez a telefon...
Aki akarja ezt hasznalja aki nem az nem ezen mi olyan marha bonyolultAz élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
pprod94
aktív tag
No,addig olvastam ezt a topikot, hogy itt az ideje váltani! Csak pénz kellene... Egy repedt üveges 950, valaki? Sajnálom, de ennek itt lesz a vége. Mindenki temeti, senki nem fejleszt. Egy Messenger hívást nem lehet 1 év alatt megoldani? Nana.. Egyébként alap alkalmazások meg egyebek nem lassúak most sem, csak hogy egy nem Edge motoros böngésző sincs... Hihetetlen. Lehetne ezt ragozni, felesleges. Ideig olvasok majd még, de amint lesz pénz, váltok. De sajnálom a csempéket...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Rendben. Filmezd le. Szóval akkor mennyi nálad?
De mindegy is, mert lehet ez 10 is, de tavaly 5 sem volt.
Tehát ezt úgy értem...
Bekapcs...képernyőt felnyitod.... telefon ikonra tap....hiváslistából kiválaszt és hív...
És akkor van vége, mikor valóban tárcsáz.[ Szerkesztve ]
-
zsamiatt
őstag
megint kezditek?
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
k-adi
nagyúr
Az kellene megérteni, hogy ha te használsz 10 appot, amiből 8 alap app (telefonkönyv, sms mappa, stb), attól a telefon nem lesz "jó", se "okos".
Egy "okostelefonnak" az appjai, támogatásaik adják az egyik fő oszlopát. Ha ezt kihúzzák alóla akkor mi marad?
Te lehet nem használod a messengert, de rajtad kívül sok százezren igen. Mi magyarázza annak lekapcsolását? Lehet te pont még wp10-es telefonnal mászkálsz, de a 8.1-eseknek ez nagy seggbekuki volt... meg a többi száz app ami az elmúlt félév során megszűnt. Lehet te egyiket se használod, lehet neked elég a hívás, sms és egyéb alap/minimál app, de sokaknak nem.
Van egy kocsid amiből folyamatosan csavarozzák ki a dolgokat.. Oké, még gurul, de basszus nincs benne már légzsák se!
[ Szerkesztve ]
-
sfefe
addikt
Attol, hogy pl 10 appot használok attol ez meg okostelefon, nem attol okos mert 100 appal nyomom....
Kevesebb van ra mint droidra ez igaz de ha nem kell több 10-15-nel akkor miért is számít, hogy 1milla vagy 400k app van?
Ha droidom lenne akkor sem hasznalnek többet mert nem kell.
Akinek meg kell olyan ami itt nem található mehet droidra vagy szifonra.
Szoktam használni a messengert lassan indul el de nem szoktam bezárni csak háttérben hagyom onnan meg szinte egyből ott van. Hat igen le van maradva mert pl dumálni nem lehet vele... De nem is azt mondtam, ez egy hibátlan rendszer hanem, hogy simán használható.Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
starr
őstag
válasz WP User #91913 üzenetére
A WDRT egy PC-s program, amit PC-ről kell futtatni, miközben a telefon USB kábellel össze van kötve vele. Letölti, és feltelepítni a telefonra a gyári szoftvert.
Itt le van írva minden. "2. Hogyan frissítsek Windows 10-re?"
HR = Hard Reset, Telefon alaphelyzetbe állítása, vagy gyári állapot visszaállítása, vagy Factory reset.[ Szerkesztve ]
-
galuska95
aktív tag
válasz WP User #91913 üzenetére
gépre kell felrakni a progit
HR=hard reset, tulajdonképpen a gyári beállítások visszaálíltását jelenti
Leírás a WDRT-hez
1. Frissítés előtt ments mindent a készülékről, utána a Recovery Tool-t feltelepíted a pc-re, ami a legjobb "gyári visszaállító" is egyben, tehát a telefon által felkínált Hard Reset (HR) alaphelyzetbe állítás helyett, feltétlen ezt a programot használd,mert az alaphelyzetbe állítás (HR) manapság egyszerűen nem jó semmire, illetve csak további problémákat okoz(hat).
Windows Phone Recovery Tool program letöltése.
Utána frissítsd a legújabb verzióra, ezt egyébként alapból kérni is fogja a program indítás előtt. Utána összekötöd usb kábellel a pc-t és a 730/735 készüléket.
Ha az RT program felismerte a telefont ráböksz a megjelenő készülék képre.
2. Ekkor kiírja az aktuális, utolsó stabil 8.1 verziót. Indítsd el az RT programot,
A visszaállítás kb 5-10 perc lesz.
3. Ha felállt a kész rendszer, akkor ez, mint írtam egy tiszta stabil 8.1 verzió még, utána csak a wifi-t és a Microsoft fiókot állítsd be, hogy be tudj lépni az áruházba.. Belépés után töltsd le az upgrade advisor-t, vagyis a FRISSÍTÉSI TANÁCSADÓT és indíthatod is feltelepülés után! MINDEN MÁS LÉNYEGTELEN! Ha a program kiírta, hogy van a készülékedre W10 frissítés, akkor pipáld ki a kis négyzetet majd tovabb.
Megj: Ha a frissítési tanácsadó nem működne, vagyis azt az üzenetet kapod, hogy - Nem sikerült letölteni a W10-es verziófrissítést a telefonjára. Most ellenőrizzük, hogy alkalmas-e a készülék a W10 futtatására, - akkor zárd be a frissítési tanácsadót, a wifi kapcsold ki és indítsd újra a programot, újra amíg ki nem írja, hogy letölthető a W10 rendszer a készülékedre.
Megj: Ha az áruházba belépés közben elindulnának az applikáció frissítések, feltétlenül töröld az összeset, tehát semmit ne engedj frissülni ekkor még, ez nagyon fontos!
Utána navigálj a Beállítások---telefonfrissítéshez és nyomj a keresésre, ekkor feltelepül a 107-es Windows 10 build, ha sok fogaskerék és telepítés után végre felállt a kész rendszer és megjelennek az alapbeállítások akkor új telefonként - tehát a régi biztonsági mentéseket felejtsd el, beállítod a készüléket. Semmi mást ne csinálj!
4. Ezután navigálj újra a frissítéshez és újból nyomj a keresésre, majd találat után feltelepíti a végleges, legfrissebb "stabil" W10-zes verziót. Jelenleg most a 10.0.14393.966. Ha végre ez is elkészült...
5. Utána az első dolgod legyen, hogy az áruházban az összes frissítést telepíted, különben nem fognak rendesen működni az applikációk!
Tehát, belépsz az áruházba és ha egyből nem jelennének meg a frissítendő applikációk listája, akkor bal oldalt fent a "3 csíkra" nyomsz és ott kiválasztod a letöltések és frissítések opciót, Ami elég tetemes applikáció frissítés lesz. Amíg nem végzett az összes applikáció frissítéssel, nagyon fontos, hogy semmi másba ne kezdj bele!
6. Ha kész minden, akkor restart! Újraindítás után lépj be újra az áruházba és ellenőrizd, hogy nem talál-e még további frissítést!
7. Most már belaktatod a telefont és beállíthatsz rajta véglegesen mindent.szerk:na közbe megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Értem. A telefonod egyedi gyártmány lehet, szinte majd a 950-es sebességével egyenlő!
Hagyjuk...Azt viszont felejtsétek már el, hogy akinek ez nem jó, az mehet a k anyjába droidra, vagy ios-re, mert kicseszett unalmas. Mind a hármat használom, na akkor most mi a lófütyi van?
A win-t a legrégebb óta, nem tegnap léptem be ebbe a "szarba"...de tényleg hagyjuk is, mert ha valakit meg akartok "firkálni", ám tegyétek, de engem hagyjatok ki belőle.
Viszont én leszek az eslő, aki csontig benyal bárkinek megkövetve, ha itt valami jó irányba változik és az tartós lesz! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz WP User #91920 üzenetére
Ez milyen típusú készülék?
WDRT alap W10-re nem fog 8.1-et telepíteni.
Hanem egy régi trehsold2 build-ot rak vissza. Ha az kész, akkor navigálj újra a frissítésekhez és telepítsd fel a véglegest, ha az is kész, akkor jönnek az applikációk frissítése és kész is vagy.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz WP User #91920 üzenetére
650-re W10-et rak vissza a WDRT.
Persze, hogy frissebb. 8.1-ről 10-re upgradelt telónál is frissebb nyilván
Nem is frissítésre szolgál ez a program.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ezt már írtam, hogy ezt álmodtam:
Azt álmodtam, hogy...
Szerintem a CU április 25-én olyan lesz, amit mindenki várt.
Gyors, kegyetlen gyors, a beton hozzá képest csak vaj szintű, annyira stabil lesz. És a store-ban a minőségi applikációk hada lesz úrrá, vadiúj messenger és facebook, amik azonnal megnyílnak. Rengeteg banki applikáció és emiatt nem kell készüléket, vagy pc-re váltani, eltudok intézni már az MS készülékén is 2017-ben egy sima átutalást pay pal-on például... Nyomtató programok sokasága, ha fényképezek, természetesen a már a kiváló adottságokkal és az egyik legjobb lencsével ellátott 950-es telefonoknál az UA nem rontja el a képet végre, ami már legalább fél éve úgy szar, ahogy van, amit aztán az utolsó pontig szerkeszteni tudok és wifin, nfc, bt-on, vagy a világ másik tájáról unottan kinyomtathatom az otthoni nyomtatón szanaszét szerkesztve a legaprólékosabban, mire hazaérek.
A névjegyeket másik telefonra akár egyetlen kijelöléssel és küldéssel eltudom küldeni BT-on, mint a másik rendszerű telefonokon és emiatt nem kell 8 pontot végigzongoráznom egyetlen emberre 2017-ben!
Tudom vezérelni az otthoni riasztómat, a pioneer házi rendszeremet, az okos tévémet a már valóban okos telefonommal és sok sok mindent mást, ami miatt mindig készüléket kellett cserélnem. Nem kell WDRT és legalább 3 óra ahhoz, hogy a telefon egy ideig megint legalább alapszinten kifagyás, merülés, bugosság etc...nélkül működjön. De ha már kell, akkor a HR 5 perc alatt végez, további félóra alatt mindent visszaállítok mentésből és minden frankó lesz. Nem is tudom, regényt lehetne írni.
És ezentúl az MS nem köp mosolyogva senki szájában, hanem minden visszajelzést elolvas, komolyan vesz és leghamarabb megpróbálják úgy kódolni, hogy a felhasználónak ne az jusson az eszébe, hogyan és milyen erővel b...a a falhoz az "ms gyerekét", amivel bizalmat rakott beléjük
Na, ilyen lesz a CU után minden! -
k-adi
nagyúr
Szoktam használni a messengert lassan indul el de nem szoktam bezárni csak háttérben hagyom onnan meg szinte egyből ott van.
Nekem már számtalanszor volt olyan, hogy nem tudta visszahozni a ramból a lehibernált messengert... + amikor igen, akkor minden alkalommal "újra csatlakozik" ami megint plusz 4-5 másodperc szinkronizálás... nevetséges.
-
sfefe
addikt
válasz #32839680 #91929 üzenetére
Vmi zavarban szenvedsz ki kapalozik?
Ti nem ertitek meg, hogy vkik tudjak igy hasznalni es oks is nekik es nem akarnak droidot vagy szifont hasznalni. Nyomjatok itt a suket dumatokat, hogy igy meg ugy szar a wp aki ezt hasznalja az hulye... de minek trollkodtok akkor itt ha mar ugyis ott hagytatok a wp-t...
Hasznald a droidod aztan legyel boldog vele aki wp-t hasznal az meg azzal boldog ha meg nem majd valt.De befejeztem mar unom...
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Ricardo
titán
Mai napi példa. Voltunk Decathlonban. Nézelődünk, miközben megy a reklám "Töltse le aplikációnkat".
Most eszembe jutott, ránéztem. Droid, iOS van Win nincs
Mielőtt megkapnám hogy az nem is kell, hangsúlyozom ez csak egy példa, de napi szinten bele lehet futni, hogy valamilyen cég, szolgáltató, esemény szervező kiad egy appot akkor nagy valószínűséggel a win mobil aplikáció kimarad.[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
Én speciel szívesen váltanék egy iPhone SE-re, ha nem volna egy olyan hibája, amit még a WP sem enged meg magának: nincs belőle dual-SIM-es. Most már 100-110k-ért lehetne venni függetlent, de a t*k*m se cipel még egyszer 2 telefont egyszerre....
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz snooze #91937 üzenetére
Hallottam már róla, de én nem óhajtok ilyesmivel szenvedni.
Android meg nem kell, mert egyrészt baromi idegen tőlem, másrészt meg elfogadható hardware-t véletlenül sem építenek kis méretű készülékbe. Jó felbontású AMOLED, 4 magos CPU, min 3 GB RAM nem létezik 5 coll alatt...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
zsamiatt
őstag
Aki hasznal groove musicot ahoz lenne kerdesem, hogy mitol fugg a mappa felismerese? Van amelyik mappat bemasolom es egybol mappakent kezeli van amibol kiszedi a fajlokat onnalo mapakent eszlelve.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
Joker88
őstag
mivel, ez a topicrész jobban pörög,megkérem itt is...
" hol lehet utánajárni/megnézni, hogy egy Lumia 640XL készülék még garis-e?
a vásárlás dátuma amúgy 2016.03.25. , független ,MediaMarktból való.
eredeti kérdés ittIn loving memory of Garrett Lockhart
-
zoger
tag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Mihez kellenek ész érvek?
Rajzoljak folyamatábrát, hogyan kell videófelvételt csinálni, vagy vezessen le a telefon működését?
Nálad minek, ha különleges telefonod van ezek szerint.
Egyáltalán minek írnék ilyet, hogy lassú lett ez a része is, semmi értelme nem lenne, előnyöm nem származik belőle.A 950-em is egy fos lett már, én nem fogom védeni, csak azért, mert van egy ilyen telefonom. Ugyanígy az s7 edge és az ájfon7 topikba, ha úgy alakult és sok embernek nem tetszett xarrá gyaláztam ebben, vagy abban a telefont, mert létezik/létezett a hiba. Ezt azóta a két másik cég természtesen ki is javította, nem úgy, mint az MS.
Én, tudom, hogy működtek ezek a telefonok régen, te meg ezek szerint azt sem tudod miről beszélek, szóval hagyjuk ezt. Mint írtam, vedd fel.
Az öcsém telefonja lehet, hogy zakkant volt már egy kicsit és emiatt lassúbb is, de nem ennyivel, de ezt már ne forszírozd nekem tovább, hogy tied ennyivel gyorsabb, mert akkor külön neked készítették a telefont.Ezt úgy kell kipróbálni, hogy legalább negyedórát nem nyúlsz hozzá, mert úgy elaltatja magát az egész fos, hogy simán van 15 sec, nyilván lejjebb lehet vinni, ha folyamatosan ezt próbálgatod és semmi nem fut a háttérben, de ugyan morbid feltételezés, de 5-8 másodpercen élet múlhat, ha annyival később érkezik a segítség. Mint írtam hagyjuk, mert nem látom és addig nekem itt lehet írni bármit.
-
törölt tag
Nem szorosan tartozik a témához, de talán még elfér a kommentem:
- 1. egy felől, a topiknak az a címe, h win 10 mobile szakmai topik. ami nekem azt sugallná, hogy elfér itt ugyanúgy annak a hsz-e, aki a meglévő w10-es mobiljához szeretne "supportot" kapni, v azzal kapcsolatos problémában segítséget kérni, és annak is aki a platform jövőjéről (vagy annak hiányáról) szeretne beszélni.
Mindkét téma beletartozik a "win 10 mobile szakmai topik" elnevezés alá, ergo szerintem mindkettő megfér itt.- 2. És szerintem annak a felvetése, h jelen formájában nem sok vagy nem túl fényes jövője van a platformnak, önmagában még nem azt jelenti, hogy bárki hülyének nevezné azokat akik w10m készüléket használnak
Csak hogy egy példát írjak:
Ami szerintem már a hülyeség határát súrolja, az pl. a wincentral fórumán (és sokáig az oldalon cikkekben is) a WhartonBrooks garázscég sztárolása, és az ígérgetett Cerulean márkanevű W10-es mobiljának az istenítése hónapokon keresztül, konkrétumok hiányában.
Amikor pedig kiderült, h kb egy 2014-es hardverű telefont árulnának 300 dollárért, és még ehhez is indiegogo-n akarják összekalapozni a pénzt, az újságírók értelmesebb része visszavonulót fújt és beismerte, h ez így ebben a formában nem egy életképes ötlet.
Voltak viszont több tízezer hsz-es őstagok akik továbbra is idióta módon cheerleader-kedtek a kudarcot vallott Cerulean mellett, olyan topicokat nyitva, h "Calling all Cerulean knights to battle". Na az ilyeneket én hülyének nézem.
Aki w10m rendszerű készüléket használ, mert amire ő használja arra megfelelő neki, azt nem -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz #02683648 #91946 üzenetére
Persze, volt már róla szó itt többször is, hogy ez nem a minden áron benyalunk az MS-nak topik.
És aki emiatt a másikat troll-nak nevezi, az maga a jelentéssel sincs tisztában. Hiába írják/írjátok be, hogy unalmas ezt olvasni. Erről az MS tehet és a legtöbb felhasználó leírja többször is a nem tetszésélt, de főleg azt, hogy most már ez sem jó, ami eddig jó volt. Sok embernek nagy érvágás venni új készüléket, őket szinte ellehetetlenítette ez a "cég", vagy mi. Én már csak viccdows-nak hívom, de röhögni nem tudok rajta.Az, hogy mi szűnt meg az évek alatt, ami frankó volt, lett elcseszve, vagy lett rosszabb napi szinten tapasztaljuk, hosszú lenne felsorolni, de akkor most jöjjenek a pluszok, mi az AMI JAVULT ÉS szerintetek JOBB LETT?
-
törölt tag
Ez így van.
Én annyiban "kapcsolódok" a témához, hogy engem a naaaagy "a windows 10 megváltás lesz a 2-in-1 eszközök piacán", meg "az UWP-vel rengeteg új app lesz" ígérgetéssel, amit a MS, meg a MS cheerleader oldalak, közöttük a WC, csináltak még anno, sikerült behúzniuk egy Surface megvételébe.
Mondanom se kell, a W10 olyan amilyen (írom ezt úgy h asztalin ma tettem fel véglegesen), de a tabletes kezelőfelülete egy vicc, az UWP appok jönnek meg tudjuk mennyire valósult meg. (egyetlen magyar kábeltévés/tévészolgáltató cégnek sincs UWP-s appja, amit elsődlegesen használnék egy w10-es tableten, mert a böngészős felületük a telenor mytv kivételével az ősöreg, erőforráspocsékoló silverlightra épül, ami gyenge hardveren gyakran akad)
De attól eltekintve, h a Surface 3 eléggé gyenge hardveresen, mégis csak a full windows van rajta, és belátható ideig frissülni fog rajta, a CU-t még április 11 előtt pár nappal megkapta.Mit szóljon vki, aki a MS nagy ígéreteinek bedőlve több pénzért megvett egy Lumia 950XL-t, mint amennyiért én a Surface-t vettem, ami (mármint a L950) könnyen lehet h hamarosan levélnehezéknek lesz csak jó?
Háromszor is meggondolom, hogy veszek e valaha még egyszer MS hardverterméket...
-
this is life
Ármester
Ez magas labda igy lecsapok ra
Ami jobb lett :
Vegre az sms alatt jelzi hogy kezbesitve (igaz ezt a 15 evvel ezelotti kobuta telefonok is tudtak)
Jobb lett a terkepek app mint anno a here (koztes uticel VEGRE megadhato)
A beallitasok is rendezettebbek lettek.
A hivasszuro vegre a telefon appba kerult .
Nagyjabol ezzel vege is van a pozitiv funkcio valtozasoknak ..
A negativumokat nem irom mert enyhen hosszabb lista lenne .Dhr
Laptopon es tableten semmi gondom a w10-el , tableten nekem nagyon kezre all es az oskovulet laptop is uj eletre kelt a rs2 frissites utan , igaz par oram ra ment a karbantartasra mire a th2 sebesseg szinjere vissza hoztam . De ott is rendben van mar minden .[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz #02683648 #91948 üzenetére
Mit szóljon vki, aki a MS nagy ígéreteinek bedőlve több pénzért megvett egy Lumia 950XL-t,
Itt vagyok én, mint az egyik főmarha. 250 ezerért vettem az edigital-ban 2015 telén, aztán márciusban 75-ért a 650-et mellé, végül meguntam az XL nagyságát és a 650 teszetoszaságát és léptem a sima 950-re, azóta az van, de azt már meg sem említem, hogy 2010-ben vett omnia 7 (az is vagyonért szinte), közben milyen MS telefonjaim voltam, szóval, ha valaki, akkor én teljes mértékben rászolgáltam, hogy véleményt formáljak erről az elfuserált bandáról.
Ettől függetlenül a desktop w10 nálam továbbra is jól működik, ezt is leírom...
-----------------
(#91949) this is life
Egyetértek, bár a térképek akkor lenne a legjobb, ha here szintű lenne/maradt volna.
Szóval ez is valami![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Steam topic
- Mikrotik routerek
- Gumi és felni topik
- EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Lightyear - befektetési app
- Nincs elég CPU-ja a garanciális cserékhez az Intelnek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen