Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
-
Megjelenési dátumot kapott a DROVA: Forsaken Kin
gp A PC-re és konzolokra szánt pixel-RPG a tervek szerint október közepén debütál.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
IFA 2024: termetes okosmonitorral gyarapodott az Acer kínálata
ph A CS2 termékcsalád 4K-s képviselője az LG WebOS szoftverkörnyezetét használja, és USB hub is akad rajta.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz Sjkolrd #91196 üzenetére
Nem, az átlag felhasználó a szép külsőért, marha jó kijelző káva arányért és a Samsung márkanév miatt fog kiadni érte annyi pénzt, a DEX csak plusz lesz
(#91201) Sjkolrd: Hát még jó,hogy nem volt pofájuk többet elkérni. A Win platform részesedése miatt ez is elég pofátlan ár volt anno. A Samu egy igen jól menő márka, ott kifizetik érte a 275-öt + dokkolót a vásárlóik. És Samuéknál még bétateszterkedni sem kell vásárlás után egy évig mint itt.
[ Szerkesztve ]
-
Sztyepadzso
őstag
válasz Sztyepadzso #91199 üzenetére
Sajnos a WPinternals nem támogatja a régi Lumiám rendszerét, csak régebbi buildeket, lehet, h később ez változik, addig megleszek ezzel
-
Ralond
tag
válasz Sztyepadzso #91203 üzenetére
Igen, ahhoz WDRT kell 8.1-re.
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz tomboy0013 #91202 üzenetére
Mert egy átlag felhasználónak, pont arra lesz pénze,hogy kb 335.e kiadjon egy telefonért. Amikor itthon, sok ember örül annak ha ki tud adni 50-70.e ft. Maradjunk annyiban,hogy ezek a próbálkozások és magas áru készülékek elsősorban nem átlag felhasználóknak készülnek, s abban is hogy ha mar ennyire szépen fel tornázta a samu "csúcs" készüléke árát miért ne vásároljon inkább ios-t. A zárt rendszere miatt ami biztonságosabb, s az ios lopás védelme is jobban működik mint wm,droid . Viszont már az is pofatlan,hogy lassan egy telefon ára 400.e ft lesz, s elhiheted, hogy sok ember (főleg itthon) nem ezt fogja előtérbe tenni amikor ennyi pénzért mast is vehet, stb stb.
-
Ralond
tag
válasz Sztyepadzso #91207 üzenetére
Én úgy csináltam, mert kellett egy visszaállítást csinálnom mivel az egyik frissítést nem szerette a telefon. (Mindig újraindult)
Ez alapján a leírás alapján csináltam, de itt van mód a 8.1-re való visszaállítás nélkül is frissíteni. Azt nem próbáltam, így nem tudom működik-e.
Kockázatos, mivel téglásíthatod a telefonod. Nekem egyszer sikerült is, a folyamat során összeomlott a WPinternals. Szóval elég kockázatos egy dolog ez.
U.i: Csak saját felelősségre.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Sjkolrd #91201 üzenetére
Ez nem tudom milyen grafikon, de te is jelentkezhetsz, amit a szem lát, azt a kocsonyás massza elhiszi osztályba.
A 950 200 ezer volt, az XL, amit meg oda tettem zárójelbe 250 ezer, mert a 300 ezres S8-hoz hasonlítottad.
Érted? Ha nem az sem baj, csak ne próbálj utána hülyeséggel meggyőzni. Messze sem kell menni keresgélni, elég ha elolvasod az MA tesztet. Jah, és dokk meg 30-50 ezer volt nyitásra az edigital-ban. Ugye a gyári garancia...Leülhetsz, karó!
-------------------
(#91205) Sjkolrd
Ez egy IT fórum, és aki az adott topikba érdeklődik, nagy valószinűséggel ki is fogja csengetni érte a pénzt.
A munkanélküli oldalakon lenne értelme ennek a hozzászólásnak[ Szerkesztve ]
-
Ralond
tag
válasz Sztyepadzso #91210 üzenetére
Megoldható lenne, de csak újabb készülékekkel működik úgy vettem észre. A 820-at már nem találtam a listában, ahol ki kell választani milyen telefont kell rendbehozni. Úgy emlékszem a 920 sem volt már közte.
-
ivett012
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Tavaly (kb 1 éves) vettem Nokia Lumia 735-öt... teljesen jól üzemelt eddig. Most mivel kedvesen letiltották a messengert az üzemeltetők, ezért frissítettem win10 re. Viszont az üzemideje jelentősen csökkent. eddig egy töltéssel másfél napig (sok használat mellett 1 napig) bírta. Most viszont ha nem nyomkodom sokat akkor is fél nap alatt 30-40 %ra merül.
Van erre valami megoldás?Előre is köszi a segítséget
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz ivett012 #91215 üzenetére
Az a gond, hogy a migráláskor szinte biztos, hogy teleszemeteli a rendszert.
Ezért ezt már nevezhetjük megszokottnak, nagyon ritka, amikor ráfrissítéssel minden klappol. Sajnos.-----------------
(#91217) starr
Mesélj, ez egy új infó lenne, hogy a bugos rendszer meggyógyul.
Az életben nem hallottam még ilyet, csak most először tőled.
A fényerőnek mi köze hozzá? Azzal kompenzálja, hogy ne merüljön az aksi, ez oké, de a többi hogyan?[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
Frissítés után sokat xarakodik a háttérben. Aztán másnap megegyszer végig frissíti az összes gyári appot.
Az automata fényerő meg feltűnően erős a W10 váltás után, zabalja az akksit. Minimumra vissza kell venni, hogy elérjük a 8.1 üzemidejét, és még bőven elég világos úgy is. -
mirci18
addikt
Szevasztok.
A messenger és a skype szanálása után maradt bennem kérdésként hogy a windows 8.1-et nyáron megszüntetik vagy csak nem támogatják tovább.Amit eddig sem tettek meg.
Tehát nyár után is használható a rendszer vagy nem?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
oszy
veterán
Egy ismerősömnek nem megy a zene alkalmazás. Annak is vége, mint a messengernek? És ha egy készüléket nem lehet frissíteni WP 10-re, akkor azon már nem is fog menni a messenger? Ez lenne az egyetlen módja, hogy működjön továbbra is?
Szinte ÚJ Xiaomi légmosó E L A D Ó!
-
scyllarus
veterán
válasz Sjkolrd #91196 üzenetére
Félreértesz. Nem arra gondoltam, hogy mindenki S8-at fog venni a DEX-ért. De az a készülék fogja ismertté tenni, aztán szépen leszivárog alsóbb kategóriákba, nemsokára a felső közép- majd a középkategóriás droidokban is benne lehet. És AKKOR majd szempont lesz vásárláskor.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz monosgeri21 #91229 üzenetére
Ez értékcsökkent (kártyafüggő) készülék!
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
NGC
tag
válasz monosgeri21 #91229 üzenetére
Az gondolom feltűnt, hogy szolgáltató függő, amit linkeltél...
-
NGC
tag
válasz monosgeri21 #91232 üzenetére
Sufni GSM boltban a Lumiák is ugyanúgy olcsóbbak voltak
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz monosgeri21 #91232 üzenetére
MM-ból rendeltem a plus-t, ott 300 ezret kértek érte, ahogy máshol is, illetve fogok fizetni, ha jövő héten kihozzák.
De nekem a lényeg a független gyári garanciás. Mármint a páromnak, mert nekem ez nem kell, másra várok...[ Szerkesztve ]
-
Aethelstone
addikt
Jeeeeee....PH addikt lettem
MI 10T Pro 8/256 , Arsenal FC - Go Gunnarz...
-
k-adi
nagyúr
válasz Aethelstone #91235 üzenetére
Valamilyen szinten őket is meg lehet érteni... Mármint az ájfonosokat.
[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Aethelstone #91236 üzenetére
Üdv a klubban 🙂
-
Aethelstone
addikt
-
meszipeti
aktív tag
Olyan kérdésem lenne, hogy eddig írta a dual simes 950 hálózatnál az Lte-t (telenor). Beletettem egy másik sim-et (Vodafone) a telenoros kártyám mellé, de valamit elállított, mert mos csak a 4G-t írja, az Lte-t nem. Korábban is csak egy sim volt benne, semmi gond nem volt vele. Hol lehet ezt visszaállítani.
"A játék az nem játék"
-
meszipeti
aktív tag
válasz Aethelstone #91244 üzenetére
Igen, a vodásat kivettem, csak a pin kódot szedtem le róla, nem is az enyém volt.
"A játék az nem játék"
-
burgerham
csendes tag
Sziasztok! segítségre lenne szükségem, mert elakadtam...
Lumia 930-os mobilom van, win10-zel (8.1-ről frissítettem, frissítési tanácsadóval). Nagyon szeretem, főleg a kameráját. és pont itt a problémám...
Sajnos kb egy hete "elromlott" a kamera app a telefonomban. bármit csinálok folyamatosan csak "mentés..."-t ír, és nem hajlandó fotózni, videózni, semmit... csak menteni... csak menteni
mivel a kamera app in-build-app, ezért nem tudom uninstallálni, majd reinstallálni, bár kétségtelenül ez lenne a legegyszerűbb és leglogikusabb megoldás.kérlek segítsetek, hogy tudnám helyretenni a kamera app-ot, vagy bármilyen egyéb ötletnek örülnék!
(a Gépház->adatvédelem->kamera részt átnéztem, nincs semmi ami "jogtalanul" használná. volt hogy kikapcsoltam és semmi nem használhatta a kamera app-ot, újraindítottam a telót, és utána visszakapcsoltam. de ez sem segít. alapértelmezett kamera app-ot nem enged váltani. a felhőbe mentést kikapcsoltam-újraindítottam-visszakapcsoltam, semmi. a kamera app-on belül a beállításokban mindent megpróbáltam már másmilyenre állítani, hátha az megszakítja a háttérben "mentést", de semmi. egyfolytában csak "mentés"...hálás kösznet előre is!
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz scyllarus #91228 üzenetére
Nem hinném, hogy az lefog szivárogni alsó/közép kategóriába azért ennek kell egy hw..de ki tudja mit hoz még a jövőbeni fejlesztések, s mi lesz majd pár év múlva amit alsó/közép kategóriának nevezünk. Bemutatónak mindenképpen megteszi. Érdekes lesz a 2017 második illetve 2018-as év.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Aethelstone #91236 üzenetére
Érzed a különbséget?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független 100% hibátlan akku 100%
- Xiaomi 14 Ultra 3 év garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen