Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Minimumlétszámra állítja a texasi Taylor üzemet a Samsung
ph A GAAFET node-okra specializálódó gyár jövője egyelőre bizonytalan.
-
Íme a Frostpunk 2 nyitánya
gp A kezdő animáció mellett egy rövid trailert is kaptunk, ami néhány tényet mutat be a folytatásról.
-
Befutott a Realme P2 Pro és a Realme Pad 2 Lite
ma Indiában újrázik egy már ismert készülék új név alatt. Ívelt OLED kijelző és a Lytia szenzor korrekt áron.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Williams
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy WDRT-vel a függő telefonok is ugyan úgy frissíthetők W10-re, mint a függetlenek?
Köszönöm!
-
scyllarus
veterán
válasz Williams #91301 üzenetére
WDRT-vel semmi sem frissíthető
Az pont a kiadáskor rajta lévő szoftvert rakja vissza.
Egyébként ugyanúgy használható függő és független telefonokon.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
makoss
veterán
Üdv!
Lumia 640-et hogyan lehet win 10-re frissíteni?
Köszönöm!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Joker88
őstag
válasz Williams #91303 üzenetére
igen. a WDRT azt a szoftververziót telepíti fel, amivel alapból kijött az adott telefon..
pl. a Lumia 640XL -re a WDRT a WP8.1-et rakná fel, míg mondjuk a 950XL-re a W10-et.# makoss 91304 : összefoglaló itt : [link]
röviden : Áruházból a frissítési tanácsadó feltelepítése.[ Szerkesztve ]
In loving memory of Garrett Lockhart
-
tatararpad
őstag
válasz this is life #91287 üzenetére
Magát a törekvést díjaznám, hogy pl. az Android is részesüljön némi Microsoftos mobil felhasználói élmény a felhőn keresztül rizsából, a gond viszont az, hogy ahogy többen is írtátok már sokszor, mobil nélkül nincs UWP. A konzol erősen célhardver, azt az adja el hogy milyen exkluzívok jönnek rá, a mobil marad az egyetlen platform, ami miatt minimális értelme lenne az UWP-nek. De azt meg elkaszálták. Szerintem valahol értelmetlenül. Értelmes dolog abból a szemszögből, hogy nyelte a pénzt, tehát menjen, ez logikus döntés volt. Viszont abból a szempontból szerintem értelmetlen, hogy beleölték azt az X milliárdot a platformok konvergenciájába, és akkor kaszálják el, amikor a W10M képében a legközelebb értek hozzá. UWP nélkül meg semmi extra a Windows 10. Egy felpatchelt Windows 7. Ha felét is komolyan gondolják annak, amit anno terveztek, ahhoz jó UWP platform kell. Ahhoz meg saját mobil platform. Vagy rohadt jó UWP desktop szemszögből. Azt is díjaznám. Helyette viszont látom sikerül lassan minden frissítéskor bemutatni egy új dizájnnyelvet. Amiben illene már 2012 óta valamennyire dűlőre jutni.
-
Pá
addikt
Sziasztok!
Van egy windows phone (8.1) és egy windows laptop (10).
Kérdés, hogy tudom elérni, hogy a kettőn lévő appok szinkronizálódjanak? Pl a onenote meg minden egyéb.
Elvileg mindkét gépen ugyanazzal a microsoft fiókkal léptem be, de ez kevésnek tűnik.Illetve még kérdés, hogyha telefont is frissítem windows 10-re, akkor megmaradnak-e a beállítások, appok, contaktok, vagy resetelődik?
köszönöm szépen előre is
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Joker88
őstag
válasz makoss #91307 üzenetére
youtube kereső --> windows mobile 10 install.
röviden : én alapállapotba állítanám vissza a telefont,majd újra bejelentkeznék az outlook fiókkal, majd áruház és frissítési tanácsadó-t megkeresném,feltelepíteném,futtatnám. Onnantól már csinálni fogja.
-
makoss
veterán
válasz Lacics25 #91310 üzenetére
Azt én vágom, de akinek én ezt küldeném nem biztos, hogy tudni fogja mi az a Windows Device Recovery Tool, meg a többit, ezért volna jó egy videó!
Amit belinkeltem videó nem hiteles?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
this is life
Ármester
válasz tatararpad #91308 üzenetére
Szerintem mar reg lottek a w10m-nek , mar 3/4 reszt a sirban s lassan keszulhetnek a temetoi munkasok az elfoldelesre . Sajnos az ms ezt erosen elbaltazta , a wp8 egesz jol indult , haladtak is a fejlesztessel es amig a nokia gyartotta a telefonokat volt mibol valasztani mindenkinek igenyei szerint, a x3x sorozat kiadasa es a nokia mobil felvasarlasakor azonban minden megtorpant , kiadtak a 640-et es hivatkoztak arra hogy majd a w10m-el jon a keszulek domping , e helyett mind marketingben ,mind kiadott keszulekekben vissza fogtak magukat a kb nullara s hogy tetezzek a bajt az x50 szeria nagyot kesve erosen bugos sw-vel kerult kiadasra azota pedig lenyegeben semmi . Gondolom a 640 idoszakban is ereztek illetve lattak a penzugyi ,reszesedesi mutatokat a mobil szegmensben s talan mar akkor eldontottek hogy game over , s csak marketing kajanak nyomattak hogy majd a w10m ,meg az uwp es tsai . Gondolom a nem egymasra epulo gui wp8->w10m , relativ surun valtozo fejlesztoi eszkozkeszletek,kernel szinten nem tudom mi valtozhatott (elvileg sok minden nem) intel beintese a mobil szegmensnek, Ceo valtas , a sw fejlesztesek allando es jelentos csuszasa osszesegeben leradiroztak a terkeprol az ms mobil reszleget.
Amugy nem ertem miert nem lehetett volna a wp8.1 vonalat tovabb fejleszteni es az kapta volna meg az uwp futtatashoz valo program kodokat...stb ,minimalisan kellett volna csak a gui-t valtoztatni (fokepernyo es tsai) kiboviteni uj funciokkal es ugy piacra dobni ...makoss
Ezen leiras szerint frissitsd a 640-etHogyan frissítsek Windows 10-re?
1. Frissítés előtt ments mindent a készülékről, utána a Recovery Tool-t feltelepíted a pc-re, ami a legjobb "gyári visszaállító" is egyben, tehát a telefon által felkínált Hard Reset (HR) alaphelyzetbe állítás helyett, feltétlen ezt a programot használd!
Windows Phone Recovery Tool program letöltése.
Utána frissítsd a legújabb verzióra, ezt egyébként alapból kérni is fogja a program indítás előtt. Utána összekötöd usb kábellel a pc-t és a lumia készüléket.
Ha az RT program felismerte a telefont ráböksz a megjelenő készülék képre.
2. Ekkor kiírja az aktuális, utolsó stabil 8.1 verziót. Indítsd el az RT programot,
A visszaállítás kb 5-10 perc lesz.
3. Ha felállt a kész rendszer, akkor ez, mint írtam egy tiszta stabil 8.1 verzió még, utána csak a wifi-t és a Microsoft fiókot állítsd be, hogy be tudj lépni az áruházba.. Belépés után töltsd le az upgrade advisor-t, vagyis a FRISSÍTÉSI TANÁCSADÓT és indíthatod is feltelepülés után! MINDEN MÁS LÉNYEGTELEN! Ha a program kiírta, hogy van a készülékedre W10 frissítés, akkor pipáld ki a kis négyzetet majd tovabb.
Megj: Ha az áruházba belépés közben elindulnának az applikáció frissítések, feltétlenül töröld az összeset, tehát semmit ne engedj frissülni ekkor még, ez nagyon fontos!
Utána navigálj a Beállítások---telefonfrissítéshez és nyomj a keresésre, ekkor feltelepül a 107-es Windows 10 build, ha sok fogaskerék és telepítés után végre felállt a kész rendszer és megjelennek az alapbeállítások akkor új telefonként - tehát a régi biztonsági mentéseket felejtsd el, beállítod a készüléket. Semmi mást ne csinálj!
4. Ezután navigálj újra a frissítéshez és újból nyomj a keresésre, majd találat után feltelepíti a végleges, legfrissebb "stabil" W10-zes verziót. Jelenleg most a 10.0.14393.953. Ha végre ez is elkészült...
5. Utána az első dolgod legyen, hogy az áruházban az összes frissítést telepíted, különben nem fognak rendesen működni az applikációk!
Tehát, belépsz az áruházba és ha egyből nem jelennének meg a frissítendő applikációk listája, akkor bal oldalt fent a "3 csíkra" nyomsz és ott kiválasztod a letöltések és frissítések opciót, Ami elég tetemes applikáció frissítés lesz. Amíg nem végzett az összes applikáció frissítéssel, nagyon fontos, hogy semmi másba ne kezdj bele!
6. Ha kész minden, akkor restart! Újraindítás után lépj be újra az áruházba és ellenőrizd, hogy nem talál-e még további frissítést!
7. Most már belaktatod a telefont és beállíthatsz rajta véglegesen mindent.Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Váltok windows phone-ról.
De a telót lehet meghagyom cégesnek (csak hívások).
Kérdésem, hogy wdrt-vel visszarakom a 8.1, utána ha nem adok meg ms fiókot maga az os akkor is tud frissülni? Áruházból nem kell semmi... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz kory24 #91315 üzenetére
Ha WDRT-vel visszaállítod 8.1-re, akkor ott már semmi nem fog frissülni, a támogatása megszűnt.
Az utolsó stabil 8.1-et telepíti vissza, ami jelen esetben, ahogy írtad is, szép lassan, kb csak telefonlásra jó már...
Frissülni csak w10-re tud, de ahhoz manuálisan kell belenyúlni az Upgrade advisor-ral.[ Szerkesztve ]
-
kory24
őstag
Értem, de wdrt után még szokta frissíteni a mozgás adatok, glance, stb gyári alkalmazásokat. Ezekre gondoltam, bár ezek meg ha csak telefonálásra lesz, akkor mindegy...
Sajnos nagyon elrontotta ms ezt a rendszert, pedig én is nagyon szerettem, családban is mindenkire ilyet beszéltem rá.
Lassan tényleg csak telefonálásra jó meg dísznek.... -
karway
csendes tag
A sok sírásó mellett jó látni, hogy van aki másképp gondolkodik:
Never Settle
-
kerxy
senior tag
Sziasztok!
Ismerősöm vett egy Canon nyomtatót, melyet vezeték nélküli nyomtatásra is szeretne használni. Samsung telómmal simán Playből a Canon print alkalmazás segítségével könnyedén tudok nyomtatni vele, azonban neki Lumia 950 XL van és a Storeban nem találtam ehhez alkalmazást, tudtok esetleg valami javaslatot mivel tudnám működesre bírni? Nem vagyok itthon Windows Phoneban, a tulaj meg még kevésbé
Köszi előre is. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
zsamiatt
őstag
Szia, Canonnak nincs gyári appja. De van egy két program ami támogatja a mobil nyomtatást azokat kell megpróbálni.
De ezeket a nyomtatokat támogatja alapból a rendszer:
https://support.microsoft.com/en-us/help/3083720/supported-printers-for-windows-10-mobile[ Szerkesztve ]
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
ClintEastwoo
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki meghalt az 1520-am, valamit vennem kell helyette.
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy 50ezer környékén mi a jobb választás, ha veszek megint egy 1520-at, vagy veszek egy 950-et. Talán a 950-ről olvastam rosszakat, de már nem emlékszem mi volt velük a gond.Köszönöm a segítségetek!
-
zsoltzsolt
addikt
válasz ClintEastwoo #91326 üzenetére
Ha már mindenképp MS, akkor szerintem 950, bár az 1520 szebb ☺
-
Joker88
őstag
azt észrevettétek, hogy a Microsoft magyar oldalán eltűntek a "Lumia telefonok" szekció,a linkre klattyolva az angol oldalra irányít ??
-
Ralond
tag
Ez most komoly?
-
zsamiatt
őstag
válasz Ralond #91329 üzenetére
Várható volt. A win 10-zel sok régebbi intel proceszor és csípsz sincs már támogatva. 8.1 tabletemre nem megy fel normálisan a win 10 mert ott az intel nem készíti el a drivert. Pedig 3-4 éves az is. Amúgy mobiltól elvonatkoztatva kíváncsi leszek így, hogy szolgáltatásként jön a Windows gépekre, hogyan fogják kikényszeríteni az alkatrész gyártóknak a jobb eladásokat. 3-4 évente nem fogd megkapni az újabb frissítéseket az izgi lesz akkor. Bocs az offért. Ez csak egy kis elmélkedés volt.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
monosgeri21
tag
Juj de meglepődtem ezen a döntésen. Ja, mégse
-
Ralond
tag
válasz monosgeri21 #91335 üzenetére
Nekem nem számít a 820-on. De így elég hamar vége lesz a történetnek.
-
Vegha
senior tag
Őszintén: megis miről marad le valaki a Creators Update nélkül ?
-
btudos
veterán
válasz zsamiatt #91332 üzenetére
A Lumia 640 pont ugyanazzal a Snapdragon. 400-zal van szerelve, mint a 830, szóval a régebbi chip nettó BS.
Nem mintha egyébként sokat nyerne egy 640 azáltal, hogy frissíthető, de így egyelőre nincs logikus magyarázat.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Balu1029
csendes tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy hogyan lehet névjegyek importálni egy lumia 950-es telefonra. Amit már próbáltam: SIM kártyára másolással levágja a neveket és az ékezeteket. Ha bluetooth-on küldöm át akkor vagy levágja a neveket vagy kitörli a neveket és egyesével kell elmenteni minden nevet (2017 van!!) és csak outlook-ba engedi menteni.
A kérdésem pedig az hogy mit tudok még tenni?
-
starr
őstag
válasz Balu1029 #91340 üzenetére
Ha az előző telefon amiről importálni akarsz fel van szinkronizálva mondjuk outlook, vagy gmail fiókba, akkor fel kell venni azt a fiókot a Lumián is. Ennyi.
Ha nincs akkor a levágott nevekkel áthozod, majd felszinkronizálod Outlookba.
Aztán weben belépve egyenként helyre rakhatod. Ott könnyebb, mint telefonon. -
this is life
Ármester
Egy halom bug igy kimarad az eletunkbol, uj ficsor nem sok lesz talan a smartwatch-ok tamogatasa es meg egy ket aprobb dolog....ev vegen meg hatha bejelentik hogy a fb appok,skype es tarsai sajna rs1-en megszunnek mukodni
Amugy a 640,640xl megkapja az rs2-ot, csak az ugyan olyan hw-val szerelt 63x 1giga,73x es a 830 marad ki illetve a 930...
De legalabb lesz samsung s8 ms edition .[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
ClintEastwoo
tag
válasz zsoltzsolt #91327 üzenetére
Akkor már 100%-ban halott ötlet pénzt adni Lumiáért?
4 éve WP-t használok és mondjuk már én is érzem hogy szar, de egyszerűen nem akaródzok se droidot, se ios-t használniAz 1520-tól szebb WP telefont nem lehet kapni, a 950-ek szerintem egyenesen rondák...
ahhhjjjj most mi legyen? 950ről mik a tapasztalatok?
-
this is life
Ármester
válasz Balu1029 #91344 üzenetére
Milyen telefonrol lenne szo , pc-re nincs lehetoseged inportalni a nevjegyzeket mint pl a nokianal volt az ovi suite,samsungnak,sonynak is meg volt a sajat szoftvere a pc szinkhez ..
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
kerxy
senior tag
Köszi a válaszokat, nem tudtam hogy ennyire reménytelen. Sajnos ismerőst meggyőzték anno, hogy ez a legjobb stb ő meg bevette.
Más. Gyári visszaállítás előtt milyen programmal érdemes lementeni mindent, hogy utána vissza menjenek a dolgok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen