Hirdetés
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony: idén nem lesz Xperia 5
- Redmi Note 8T - T-modell
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
Hirdetés
-
Minimumlétszámra állítja a texasi Taylor üzemet a Samsung
ph A GAAFET node-okra specializálódó gyár jövője egyelőre bizonytalan.
-
Íme a Frostpunk 2 nyitánya
gp A kezdő animáció mellett egy rövid trailert is kaptunk, ami néhány tényet mutat be a folytatásról.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz zsamiatt #91150 üzenetére
Muszáj erre válaszolnom, aztán tényleg befejeztem Zsamikával.
Dehogy terelek, ebből látszik, hogy nem érted, a felhozott szakmai dolgoknak ehhez az égvilágon semmi köze. Én sehol nem írtam olyat, amit itt már a tkm tudja hányadik hsz-ben forszírozod, hogy ki a nagyobb agymosó. Én annyit írtam, hogy az MS agymosása még mindig nagyon jól működik. A guglié is biztosan frankó, de mi franc köze van ehhez, nem róla volt szó. De ha már agyat mosnak az apple-vel együtt, legalább úgy teszik, hogy használható rendszert tolnak a segged alá, egy valagra való stabil applikációval, aminek az ms market-ben még csak nyoma sincs, hogy volt, de ha volt is megdöglött.----------
szerk:
Ahhaaa, amíg erre válaszoltam, ahol felsoroltad a szalmai hozzáértésedet, meg privátban küldjem el, hogy mi miért, azt közben törölted.
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz zsamiatt #91150 üzenetére
Nem tökmindegy amúgy ki lőtte le a Messengert? Mintha a MS csak meghökkenve figyelné mi folyik a rendszere körül úgy írogatsz te is... Megszűnt mert hagyták megszűnni, pont úgy leépült mint ahogy az egész mobilplatformjuk. Elindítottak valami jót 2010-ben amit utána szépen átszabtak egy android és iOS korcsra ami mindkét platform negatív tulajdonságait ötvözte, mert szerintük ez kellett nekünk. Emellett a konkurencia állva hagyta őket azokban a dolgokban is amiben jó volt a rendszer. Pl stabilitás, használhatóság, gördülékeny működés. Ezeknek a 10-zel lőttek.
(#91151) ΞΔGLΞ: A MS agymosása épphogy nem működik jól és mi sem mutatja jobban mint a piaci részesedés
[ Szerkesztve ]
-
Speed_Speed
tag
válasz this is life #91116 üzenetére
Köszönöm válaszod .. kielégítő válasz volt
Reménykedtem, mivel anno volt Lumia 930-am és a kamerája nagyon jó volt. Igaz a sok videótól melegedett.. ez számomra hátrány volt és a az aksi sem volt a legjobb benne,de nagyon szerettem.
Amiket leírtál hátrányként a Lumia 950-re ez inkább szomorú.. Mindenki illetve nagyon sokan a androidos készüléket helyezik előnybe. Már csak a sok alkalmazás miatt is.. és többet is foglalkoznak a gyártók is.Nem lehetsz öreg és bölcs, ha nem voltál fiatal és őrült... Vigyázz az útra, melyre lépsz, mert az élet útja kétes és nehéz. Ha lépsz, fontold meg léptedet, mert visszalépni néha nem lehet!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz tomboy0013 #91152 üzenetére
Érdekes, hogy te egyből leírtad a lényeget, hagyták megszűnni, hagyták mert....izé hogy is fogalmazzam, ha én vagyok a fejlesztő és nem kapom meg a nyersanyagot, a jó nyersanyagot, amiből jut tudok csinálni (kódolni), hát akkor ba....tok meg. De nyilván nem így működik, mert fejlesztik azt, csak nem a mostani rendszerre, a 8.1 után a w10 is erre a sorsra jut...majd. És itt nem Józsibácsiról beszélünk, a hitelből megalakított IT forradalmárról bivalybasznádról egy tanyán lévő kunyhóban, hanem az MS-rról, aki röhögve és kilóra megvehetné ezt az országot, hagyta, hogy a messenger-t, az egyik legtöbbet használt programot elsüllyedni, és ezáltal a felhasználóinak újabb szájba köpését nézze kitárt karokkal, talán még mosolyogva is.
Nem tudom, emlékeztek-e még, de volt itt (is) egy nagy MS hittérítő, konkrétan olyan beton stabilan ajnározta az MS-t napi szinten orbitális hülyeségekkel, hogy neki már sok pénzt kellett volna kapnia az ms-tól. Hát ez a nooeca.... , jah kb nyár óta hirtelen lépett droid-ra. Áruló!
És azt álmodtam, hogy...
Szerintem a CU április 25-én olyan lesz, amit mindenki várt.
Gyors, kegyetlen gyors, a beton hozzá képest csak vaj szintű, annyira stabil lesz. És a store-ban a minőségi applikációk hada lesz úrrá, vadiúj messenger és facebook, amik azonnal megnyílnak. Rengeteg banki applikáció és emiatt nem kell készüléket, vagy pc-re váltani, eltudom intézni már az MS készülékén. Nyomtató programok sokasága, ha fényképezek, természetesen a már a kiváló adottságokkal és az egyik legjobb lencsével ellátott 950-es telefonoknál az UA nem rontja el a képet, amit aztán az utolsó pontig szerkeszteni tudok és wifin, nfc, bt-on, vagy a világ másik tájáról unottan kinyomtathatom az otthoni nyomtatón, mire hazaérek.
A névjegyeket másik telefonra akár egyetlen kijelöléssel és küldéssel eltudom küldeni BT-on, mint a másik rendszerű telefonokon és emiatt nem kell 8 pontot végigzongoráznom egyetlen emberre 2017-ben!
Tudom vezérelni az otthoni riasztómat, a pioneer házi rendszeremet, az okos tévémet a már valóban okos telefonommal és sok sok mindent mást, ami miatt mindig készüléket kellett cserélnem.
Na, ilyen lesz a CU![ Szerkesztve ]
-
zsamiatt
őstag
Ez mind szép és jó vizio. De miből gondolod, hogy más is erre vágyik? Mondjuk én a biznisz részt látom. Magán emberekkel nem foglalkozunk. Tiltva van minden a storeban. Csak amit a vállalat engedélyez azt használhatod. Hogy miért, abba most ne menjünk bele.
Consumer vonalon értem amit leírsz és ott sok embernek biztos tényleg ez is kell. De erre soha nem az MS lesz a te terméked. Az sokkal jobban flusztrál, hogy minden sz*rt felhőbe akar tolni amikor a vállalkozások nem akarják. De ez is egy másik téma.
Nekem hiányzik a tartományba léptetés, központi jogosultság kezelés miatt
Nem lehet felcsatolni hálózati megosztásokat
Hálózatra mentés
Continuum bővített lehetőségei. Pl win 32 appok futtatása
Vagy a mobil office és az office remote együtt működésé
stb.sokkal inkább ez mint a távoli nyomtatás, fészbuk és bank applikáciok, stb.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
turbulencia8
őstag
válasz tomboy0013 #91152 üzenetére
A topik hangulata hasonlit az egy evvel ezelotti Blackberry 10-es forumokhoz, annyi kulonbseggel, hogy ahhoz az oprendszerhez kifejezetten ragaszkodtak (volna) az akkori felhasznalok. (Mellesleg a BB10 az eddigi legjobb rendszer volt, amit valaha hasznaltam, de a whatsapp stb. megszunese miatt "koltozni" kellett.)
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz zsamiatt #91157 üzenetére
Ez oda-vissza játszik.
Azért, mert neked elég arra ez a szutyok, amit egy butatelefon is tud (kivéve dokk), az nem jelenti azt, hogy az jó is, mert a 950 XL topikban is csak ezt hangoztatod, ha valaki megkérdezi, hogy érdemes-e ilyet venni.
Bent a cégnél, amire használom, arra tökéletes, nagyjából ez a válasz, ez meg egy kibaszott nagy félrevezetés, mondjuk a leendő felhasználója is egy idióta, ha ez alapján már be is ruház rá.
-------------A stabil applikációkról meg annyit, hogy amit én használok a másik kettőn, az 57! db, az mind teszi a dolgát, jelen esetben ezen a csodálatos rendszeren nem is léteznek.
--------------
(#91158) turbulencia8
Ilyen lesz egy alap és meghatározó applikáció kinyírása után.
[ Szerkesztve ]
-
albiosz
őstag
válasz bluemirage #91124 üzenetére
Facebook appról beszélgetünk...
-
zsamiatt
őstag
Így van. Nekünk erre tökéletes.
És igazad van, nem a te és én véleményem alapján kell venni rendszert. De én ezt nem is hangoztattam, hogy azért vegyen már nálam jól működik. Amúgy meg miért félre vezetés? Azért mert nekünk elég és nálunk jó?
Még egyszer írom, miből gondolod, hogy mindenkinek az kell ami neked? Azért mert neked az a normális attól még másnak nagyon nem biztos, hogy az.
Azért azt megnézem melyik buta telefon tudja amiket írtam. Sőt az ios és a gugli is messze jár tőle.[ Szerkesztve ]
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
kukulec
őstag
sikerült letölteni a win 10-et. az előző jobban tetszett. nem az itt leírt metódussal csináltam. rátettem töltőre a telót, reggel meg már automatikusan a telepítés fogadott. még mielőtt: többször volt 100%-on az akku, tehát nem egészen értem mi történt.
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
Vegha
senior tag
válasz Sztyepadzso #91113 üzenetére
Azt en irtam (myfreeapp volt).
Mindegy, tanultam az esetbol. -
k-adi
nagyúr
ráadásul egy egyszerű trükkel (registryben átírni L830-ra) fel lehetett telepíteni rá a W10M-t.
Ezzel tudom téglásítani a telefonom?
Ehhez adnál valami noob guide linket?Én is P9-re akarok váltani nemsokára, mint bluemirage de megvárnám míg kijön a P10 és kicsit akkor remélem lejjebb megy a P9 ára de így, hogy kilőtték a Messengert nekem kb. meghalt a telefonom... persze majd a böngészőből basz*kszok mint valami retardált 2010-ből. + chat program értesítések nélkül...remek.
Szép képeket lő igen, a glance tényleg jó, nekem is ritkán indul újra, viszont a FB és a Messenger lassú. Én megértem, hogy neked nincs rá szükséged, de lefogadom, hogy te vagy az a 10% akinek nem kellenek ezek. Max 15%. A többiek meg most kaptak egy nagy f*szt az arcukba....MÁR MEGINT. Nem értem miért kellett letiltani, elég lett volna ha nem jön több update hozzá. Nekem nem kell semmilyen extra funkció, matricák hada, stb, de hogy egy nyamvadt üzenetet nem kapok és küldhetek el az nonszensz, azért ennyire nem olcsó szar telefont vettem anno 2 éve.
Nekem is 2 éve van meg, a GPS precizitásáról meg annyit, hogy lóf*szt nem talált meg most Olaszországban a héten. Ne mondd már nekem, hogy a Trevi kút vagy Firenze valami óceán közepén lévő sziget lenne vagy valami bunker ahol nincs GPS jel???!! arról nem is beszélve, ahogy előbb írtam, hogy a kur*va bing mapon más utca nevek vannak mint a valóságban, hát köszi. alapvetően szeretem a kihívásokat de ez azért nonszensz.
___
Ja és azt meg se említettem még, hogy néha lenémul magától és nem ébreszt az óra ami miatt már többször késtem is el munkából!! + az xbox music nem indul el, több zene app se, már a harmadikat próbálom...
Ne mondd nekem, hogy ezek nem "alap dolgok" és "alap hibák"...
Direkt nem raktam tele a telót mindenféle szar app-al, csak ami tényleg kell, térkép, fb, messenger, zene és kb. egyik se megy vagy hibás.Lehet itt vitatkozni arról, hogy ki lőtte le most pl. a Messengert, a FB vagy az MS... de engem ku*vára nem érdekel, csak a végeredmény ami egy nagy szop*s.
[ Szerkesztve ]
-
gthomma
senior tag
"Na, ilyen lesz a CU!"
Nem álmodsz ! Tényleg ilyen lesz a CU! Egyetlen feltétele hogy az eszközödben minimum 4GB RAM legyen
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
turbulencia8
őstag
A tavalyi Blackberry 10 vitanal amugy a szkeptikusok nyertek, gyakorlatilag bedaraltak a BB10-et mindenestul. Hasonlo bukas/leepites a Microsofttol sem idegen (Windows RT, stb).
Mindegy, a Lumia 950-et meg biztosan jo darabig megtartom, a fejleszteseknel, helyszini auditoknal meglepoen jo szolgalatott tett a kameraja, foleg a dedikalt kameragombja praktikus. Miota megvettem, nagyon gyakran fotoztam egy kezzel, kozvetlen zsebbol eloszedve es exponalva. Es a kepek reszletessege nagyon hasznos volt, hogy rajojjek utolag egy-egy hiba okara. (Kollegam iphone SE-jet mindig kenterbe verte a 950 kameraja.) -
NGC
tag
Itt találsz leírást róla, hogyan kell átírni a típust L830-ra. Ha a megfelelő fájlokat használod, nem fogod téglásítani a telefont, én is megcsináltam párszor. Sajnos a glance nem fog működni, de mókolással ezt is helyre lehet hozni. Itt vagy itt találsz hozzá leírást.
Körülményes, de megoldható. És persze csak saját felelősségre!
És WDRT-vel bármikor visszateheted az eredeti op. rendszerét
Egyébként nekem soha nem volt gondom az ébresztéssel, a 925-ös és a 950-esem mindig precízen ébresztett (lekopogom). Hogy magától lenémult, ilyet még nem is hallottam. De úgy látszik nincs két egyforma telefon, van aki kifog jobbat, és van aki nyűgösebbet. GPS-re sem panaszkodhattam soha.
Ha meg nyűgjei vannak, kell egy WDRT-s újratelepítés, és tisztán belakni, nem mentésből visszaállítani. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Néhány visszajelzés, kb átlag 100% negatív...izé legyen 99.9, mert vannak még akiknek minden belefér.
Az hagyján hogy minden előzetes bejelentés nélkül használhatatlanná vált ez az amúgyis fos alkalmazás, de hogy a facebookot se lehet frissíteni hogy ott megjelenjenek az üzenetek... Raadasul az exploreren kivul semmilyen böngészőt nem lehet letölteni az áruházból, mert hozzateszem ez sem funkcionál még a sajat szintjéhez mérten sem.. Felhasználó-taszító az áruház kínálata és a legtobb app minősége...
6/6 ember találta hasznosnak
Értékelés:1/5
2017.03.30.
Nagy
Platform: Mobil
Nekem nem működik. Azt írja hogy várakozás a hálózatra, pedig van netem. Nem tudok válaszolni meg elolvasni se tudom az egészet, mert csak értesítést kapok, és azon belül tudom elolvasni. Javítsák ki ezt a hibát minél hamarabb!!!!
2/2 ember találta hasznosnak
2017.03.30.
Anikó
Rakjátok vissza!!!!!!! Mi az hogy megszűnt!!!!???????? Adjál akkor 200ezret azt veszek új telót de nem ezt a fost!!!!!! Már bánom hogy bíztam benned Nokia!!!!!!! Szarok vagytok!!!!! Nem mindenki teheti meg hogy minden héten új telót tudjon venni!!!! Rakjátok vissza!!!!!!!
2017.03.30.
tamas
Szar. Hiányzik egy rakás Androidnál meglévő alapfunkció lassú és rendszeresen nem működik. Az egy csillagot is alig üti meg. -
monosgeri21
tag
Beújítottam B telefonnak egy 650-est, alap felhasználásra meg kísérletezni jó lesz. Ha más nem, megkapják szüleim
Egyébként a rendszer most lett olyan szintre hozva, ahogy a megjelenéskor kellett volna lennie. Nem annyira szopás mászkálni benne, de sajnos az appok hiánya gallyra vágja az okos tulajdonságait. Meg ugye mostmár egyre több 8.1-es app kerül elkaszálásra, így hiába ügyeskedtem fel rá a korábbi verziót, nem fog menni így se. Ha ilyen állapotban hozzák ki, talán lett volna esélyük, így viszont marad az egész a langyhúgyban... Imádtam a csempés rendszert, de kénytelen voltam Androidra menni én is. És bárki bármit mond, azért ez az Android már nem a 2013/2014-es szint, amikor még valóban hányadék volt az egész kinézetre és a használata is érdekes volt. Legalábbis számomra. Azóta nagyon jót tett a letisztultság meg az optimalizáció. Ettől függetlenül el kell fogadni, hogy ennek meszeltek. Lehet önigazolni, hogy "de működik ha így meg úgy csinálod", "az Android egy fos", "az iOS meg az újgazdagok játéka", viszont 2017-ben ez már erősen gáz. Persze 17.000 forintért egy Androidtól se kapnék többet
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz monosgeri21 #91172 üzenetére
A 650 az egyik legszebb készülék, amit piacra dobtak, nálam bent van a top 5-ben.
A hátlap fos, a rendszer gané, a hardver (már-már) a gyengék közt is elavult. Az elsőt lehet korrigálni gyönyörű mozo-val, a másodikat és a harmadik is lehetne korrigálni, ha az MS akarna tenni róla.
Pl, a 156-164-es build ezen a készüléken úgy pörgött, mint most a 950! De az tavaly március-áprilisban volt. -
NGC
tag
Rég csináltam, de megpróbálok visszaemlékezni.
Ha jól értem, ott tartasz hogy a telefonod mass storage módban van a számítógépre kapcsolva, és megjelent a MainOS nevű meghajtó.
Ez esetben megnyitod a registry szertkesztőt, rákattintasz (kijelölöd) a HKEY_LOCAL_MACHINE sort, majd Fájl -> struktúra betöltése. Ezután kitallózod a MainOS meghajtón a Windows/system32/config/SYSTEM mappát és ezt adod hozzá. Írj be neki egy tetszőleges nevet, hogy felismerd a beállításszerkesztőben.
Itt végzed el a kulcsok átírását aL830-ra.
Ha befejezted, akkor struktúra eltávolítása. Majd "disable root access" a WP internalsba, utána indítsd újra a telefont. -
cal84
tag
Köszönöm. Közben már el is indúlt az update. Muszáj mert megszűnt a messenger 8.1re.
-
cal84
tag
válasz Sztyepadzso #91178 üzenetére
Még nem tudom (most updatel, várakozási idő 320 000 000 év), de szerinem tovább, mert át van írva a mobil olyanra ami hivatalosan is támogatott.
-
Ralond
tag
válasz Sztyepadzso #91178 üzenetére
A legfrissebbre fog frissülni.
-
cal84
tag
op rendszer 10.0.10586.107 ezt írja, de nem fast ringen frissítettem
-
karway
csendes tag
Most nem keresem vissza ki volt az aki nemrég épp az android s8 új "zseniális" ötletét ajnározta szinte leszólva a 950-es írisz szknnerét, hát neki ajánlom ezt a cikket
nagyjából ezen a szinten van a droid biztonság szempontjából
[link][ Szerkesztve ]
Never Settle
-
judit0817
újonc
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni? Frissítettem win 10-re a telóm (lumia 640) minden oké! működik eddig jól! De az automatikus frissítést hogy tudom kikapcsolni? Nem akarom, hogy állandóan frissítsen! Ma hajnalban is akart frissíteni, de nem tudott mert 40% alatt volt az aksi, az oké is, de hogy tuti kikapcsoltam a wifit, de reggel bekapcsolva volt! Ennyire agresszív, hogy még a wifit is bekapcsolja magának?
Emiatt a kis akciók miatt volt, hogy az ébresztő sem működött. Korábban már frissítettem win 10-re ezek miatt menekültem vissza az eredeti 8.1-re ami ilyeneket nem csinált! De most a kényszer ismét ezt hozta! Sajnos!
Köszönöm a segítséget!
Üdv. Judit -
Sjkolrd
aktív tag
válasz judit0817 #91186 üzenetére
Szia,
OS Frissítését nem tudod kikapcsolni, manuálisára, viszont be tudod állítani mikor telepítse azt fel. A Frissítések keresésénél, be tudod állítani mikor használod a készülékedet pl. reggel 8-tól este 8-ig. Ezalatt persze te is rá tudsz nyomni, hogy frissítse le.
Áruház frissítések : Ki tudod kapcsolni az automatikus frissítéseket. Áruházon belüli Beállítások, s kapcsold ki azt a részt, hogy mikor Wifin-re vagy kapcsolódva automatikusan töltse le, s telepítse az alkalmazásokat.
Wifi kikapcsolása: A wifi beállításaiba lép be, s mikor kikapcsolod a wifit ott van egy beállítási lehetőség, Mikor kapcsoljon vissza a Wifi 1 óra, 3 óra, 5 óra vagy manuálisan.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz karway #91183 üzenetére
Te összekevered az íriszszkennert az arcfelismerővel. Az arcfelismerés mindig is ilyen hulladék volt az összes droidban, és már évek óta használják. Az s8-ban van íriszszkenner is, és ha jól rémlik, azt említette valaki, hogy megint a Lumia ötletét fogja elterjeszteni egy droid (mint a Continuumot)
(Nem én voltam az említett hozzászóló különben)"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
starr
őstag
válasz judit0817 #91186 üzenetére
Heti 2-3 app frissül, és havonta van rendszerfissítés, amikor újraindul. Nem érdemes kikapcsolni, nem lesz zavaró.
Kapcsold ki a wifit, majd lépj be a wifi beállításokba:
Ott van egy olyan, hogy hány óra múlva kapcsolja vissza magától. Alapból 1 óra, azt állítsd át manuálisra. Utána kapcsold vissza a wifit. Ez a beállítás csak kikapcsolt wifinél látszik[ Szerkesztve ]
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz scyllarus #91189 üzenetére
A Continuum, nálam köszi szépen jól megy. Igaz alap feladatokra lehet használni, mint majd az említett Galaxy S8-at is... Viszont azt ne keverjük össze, hogy a kettő hw totál más. A drodion vannak alkalmazások ez tény és való, de ez még mindig csak gyerekcipő és próbálkozás! Az apple is ezzel próbálkozik...Mindenki ezzel próbálkozik mivel ez a jövő...
Nem tudom mi lesz az MS fegyvere de az biztos, nem a Lumia vonalon és a 8.1-es készülékek...inkább a Surface vonalba integrálják a mobil rendszerüket is. Véleményem szerint nem azért dolgoznak/szerették volna az desktop, mobil platformot összegyúrni....
Még a 2012-es időben volt egy Galaxy S3-am de 1 év után mikor kijött a 925 arra váltottam, azóta vagyok a Windows Mobilon, volt még egy 930, most van egy 950. A rendszer nekem jobban átláthatóbb mint az android/ios. Természetesen tudom, hogy ez csak megszokás kérdése, s ameddig tudom használnom is ezt a készüléket/OS-t.
-
scyllarus
veterán
válasz Sjkolrd #91191 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem megy jól.
De elterjedni nem a <1% elterjedtségű platform miatt fog...
Ha az s8-on csak hasonlóan jól megy, amiatt lesz népszerű a vásárlók körében, és szemponttá válni vásárlás tervezésekor. Ennyi."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz scyllarus #91192 üzenetére
A látott videók alapján, bár még ez a hardver is kevés oda, a DEX már most körberöhögi az MS kis hülye játékát.
Ha akarnak még valamit lépni, akkor csak ezzel tudnak, ami tökéletesre van fejlesztve. De lépjenek már, mégis mi a lóf...ra várnak még? Mert, hogy a CU nem hoz semmilyen megváltást (a mostani készülékekre) abban bárkivel fogadok egy láda, a világ legdrágább pezsgőjébe!Tökölés felsőfokon!
Valami ilyesmit tudok elképzelni az "MS hadiszállásán", amolyan mottóként.
-----------------------Viszont, a desktop w10 nálam nagyon jól működik, vannak kis hülyeségei, de ennyi a mac osx-nek is van (néha).
[ Szerkesztve ]
-
Ralond
tag
válasz Sztyepadzso #91195 üzenetére
Nekem 820-on van fent a fast ringen legújabb build. Én nem az alapján a leírás alapján csináltam, de úgyanúgy nekem is át van írva 830-ra a registryben. Így végülis ugyanannak kellene lennie az eredménynek.
Az akkuidő nem valami erős, de el lehet vele lenni. Nem szélsebes a rendszer, de legalább működik amíg veszek egy új telefont. -
Sztyepadzso
őstag
-
elővárosi
újonc
Sziasztok, segitségre lenne szükségem. 640-em van és mostanába elég sok gond van a telefon tárhelyével, sajnos több szabad területet a megszokott módszerekkel nem tudok felszabadítani. Viszont van egy ideiglenes fájlok mappa amiben van egy 2 gb-os félig letöltött frissités ami függőben van. Létezik-e valamilyen megoldás ennek a törlésére és így egy kis hely felszabadítára ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen