Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Egy tucat Galaxy vált One UI 6.1.1-re
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
-
Fejlesztői bemutatót kapott a Dead Rising Deluxe Remaster
gp Az új változatok alig több mint egy hét múlva érkeznek, a lemezes verziók novemberben futnak be.
-
Egy tucat Galaxy vált One UI 6.1.1-re
ma Az S24 családra megérkezett, tablet, hajlítható és elődmodell is sorra kerül hamarosan.
-
Korábbinál gyorsabb eGPU-t hoz a OneXPlayer
ph A OneXGPU 2 egy még be nem jelentett mobil Radeont alkalmaz.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi52
tag
Nagyon köszönöm a válaszodat, mert ezek szerint már bármikor vissza tudom állítani a stabil win 10-re.
Mindenkinek szeretnék köszönetet mondani e fórumon, hogy lehetővé tettétek tanácsaitokkal, azt hogy
a Lumia 535 telefonommal (a családomban 4 db van és én javasoltam a a megvételüket anno egy éve) továbbra is jól használhassák. Köszönöm minden kinek! -
7s26c
senior tag
válasz hattrickuser #91662 üzenetére
Ez nálam is igy volt, azt hiszem még most is
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
zsoltzsolt
addikt
válasz this is life #91700 üzenetére
Hosszútávú??? Rövid se 😁
-
hattrickuser
tag
Nekiálltam a leírásod alapján [link], azonban elakadtam.
A frissítési tanácsadó ezt az információt adja:
Nem sikerült letölteni a W10-es verziófrissítést a telefonjára. Most ellenőrizzük, hogy alkalmas-e a készülék a W10 futtatására.
Egy kész gomb van, arra rányomva visszadob a programok közé, és nem történik semmi.
A Beállítások-Telefonfrissítés nem talál frissítést.
Verziószám: 8.10.14234.375Mi lehet a gond?
-
this is life
Ármester
válasz zsoltzsolt #91703 üzenetére
Ennyire nem akartam lesulyto velemenyt irni , meg aztan hatha valami csoda folytan a jovo ev vegeig nem kukazzak a supportot , igy bar fejlodes nem lesz , de talan kitolodik mig a klotyon lehuzzak ezt a .... sikertelen probalkozast
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
zsoltzsolt
addikt
válasz this is life #91705 üzenetére
Működni fog, de szerintem igen vége, vagy amikor 950-es széria két éves lesz. Mikor jelentek meg?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz hattrickuser #91704 üzenetére
Nyomd ki a wifit és a mobilnetet ennél a lépésnél.
[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
válasz zsoltzsolt #91706 üzenetére
Decemberben lesz két éve.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz zsoltzsolt #91707 üzenetére
Jah, akkor ezt is bele kell majd írni.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ez a izé...ez a configuration update ez most valami új.
Nevezhetjük ezt is CU-nak.
Most települ...[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz zsoltzsolt #91710 üzenetére
Átírtam.
1. Frissítés előtt ments mindent a készülékről, utána a Windows Recovery Tool-t telepítsd fel a pc-re, ami a legjobb "gyári visszaállító" is egyben, tehát a telefon által felkínált Hard Reset (HR) alaphelyzetbe állítás helyett, feltétlen ezt a programot használd, mert az manapság egyszerűen nem jó semmire, illetve csak további problémákat okoz(hat).
Windows Phone Recovery Tool program letöltése,
Ha muszáj, akkor frissítsd a legújabb verzióra, ezt egyébként alapból ellenőrzi is fogja a program indítás előtt. Utána kösd össze usb-n a pc-t és a készüléked.
Ha a WDRT felismerte a telefont ráböksz a megjelenő készülék képre.
Ekkor kiírja az aktuális, utolsó stabil 8.1 verziót.2. Indítsd el a WDRT programot,
A visszaállítás kb 5-10 perc lesz, amit a program és a telefon is mutat Ha kész a telepítés, akkor újra fog indulni a készülék, ezután már bonthatod a kapcsolatot. A szokásos alap telepítés jön, ami még 20-25 perc lesz. Ha felállt a kész rendszer, akkor van egy tiszta és stabil 8.1 rendszered.3. A wifi-t állítsd be, hogy be tudj lépni az áruházba..
Megj: Az áruházba belépéskor azonnal tiltsd le az automatikus frissítést, ez nagyon fontos, tehát semmilyen applikáció nem frissülhet ekkor még!
Belépés után töltsd le az upgrade advisor-t, vagyis a FRISSÍTÉSI TANÁCSADÓT és indíthatod is feltelepülés után! MINDEN MÁS LÉNYEGTELEN! Ha a program kiírta, hogy van a készülékedre W10 frissítés, akkor kipipálod és bezárhatod.
Megj: Ha a frissítési tanácsadó nem működne, vagyis azt az üzenetet kapod, hogy - Nem sikerült letölteni a W10-es verziófrissítést a telefonjára. Most ellenőrizzük, hogy alkalmas-e a készülék a W10 futtatására, - akkor zárd be a frissítési tanácsadót, a wifi kapcsold ki és indítsd újra a programot, újra amíg ki nem írja, hogy letölthető a W10 rendszer a készülékedre.4.Utána navigálj a Beállítások---telefonfrissítéshez és nyomj a keresésre, ekkor feltelepül a az egyik ősrégi és alapnak számító TRESHOLD2 - 107-es Windows 10 build, ha sok fogaskerékezés és telepítés után végre felállt a kész rendszer és megjelennek az alapbeállítások akkor új telefonként - tehát a régi biztonsági mentéseket se használd, ez nagyon fontos, beállítod a készüléket. Semmi mást ne csinálj!
5. Ezután navigálj újra a frissítéshez és újból nyomj a keresésre, majd találat után feltelepíti a végleges, legfrissebb "stabil" W10-es verziót. Jelenleg most a 10.0.14393.693. Ha végre ez is elkészült...
6. Most az első dolgod legyen, hogy az áruházban az összes frissítést telepíted, ami elég tetemes applikáció update lesz.
Amíg nem végzett az összes applikáció frissítéssel, nagyon fontos, hogy semmi másba ne kezdj bele!7. Ha kész minden, akkor restart! Újraindítás után lépj be újra az áruházba és ellenőrizd, hogy nem talál-e még további frissítést! Ha naprakész, akkor végeztél. Belaktatod a telefont és beállíthatsz rajta véglegesen mindent.
1. Frissítés előtt ments mindent a készülékről, utána a Windows Recovery Tool-t telepítsd fel a pc-re, ami a legjobb "gyári visszaállító" is egyben, tehát a telefon által felkínált [I]Hard Reset[/I] (HR) [I]alaphelyzetbe állítás[/I] helyett, feltétlen ezt a programot használd, mert az manapság egyszerűen nem jó semmire, illetve csak további problémákat okoz(hat).
[L:https://repairavoidance.blob.core.windows.net/packages/WindowsDeviceRecoveryToolInstaller.exe/?lang=hu/][B]Windows Phone Recovery Tool program letöltése[/B][/L],
Ha muszáj, akkor frissítsd a legújabb verzióra, [I]ezt egyébként alapból ellenőrzi is fogja a program indítás előtt.[/I] Utána kösd össze usb-n a pc-t és a készüléked.
Ha a WDRT felismerte a telefont [I]ráböksz a megjelenő készülék képre.[/I]
Ekkor kiírja az aktuális, utolsó stabil 8.1 verziót.
2. Indítsd el a WDRT programot,
A visszaállítás kb 5-10 perc lesz, amit a program és a telefon is mutat Ha kész a telepítés, akkor újra fog indulni a készülék, ezután már bonthatod a kapcsolatot. A szokásos alap telepítés jön, ami még 20-25 perc lesz. Ha felállt a kész rendszer, akkor van egy tiszta és [B]stabil 8.1[/B] rendszered.
3. A wifi-t állítsd be, hogy be tudj lépni az áruházba..
[I]Megj: Az áruházba belépéskor azonnal tiltsd le az automatikus frissítést, ez nagyon fontos, tehát semmilyen applikáció nem frissülhet ekkor még![/I]
Belépés után töltsd le az [I]upgrade advisor-[/I]t, vagyis a [B]FRISSÍTÉSI TANÁCSADÓ[/B]T és indíthatod is feltelepülés után! [B]MINDEN MÁS LÉNYEGTELEN![/B] [I]Ha a program kiírta, hogy van a készülékedre W10 frissítés, akkor kipipálod és bezárhatod.[/I]
Megj: Ha a frissítési tanácsadó nem működne, vagyis azt az üzenetet kapod, hogy - [I]Nem sikerült letölteni a W10-es verziófrissítést a telefonjára. Most ellenőrizzük, hogy alkalmas-e a készülék a W10 futtatására[/I], - akkor zárd be a frissítési tanácsadót, a wifi kapcsold ki és indítsd újra a programot, újra amíg ki nem írja, hogy letölthető a W10 rendszer a készülékedre.
4.Utána navigálj a [I]Beállítások---telefonfrissítés[/I]hez és nyomj a keresésre, ekkor feltelepül a [B]az egyik ősrégi és alapnak számító TRESHOLD2 - 107-es Windows 10 build[/B], ha sok fogaskerékezés és telepítés után végre felállt a kész rendszer és megjelennek az alapbeállítások akkor [B]új telefonként[/B] - [I]tehát a régi biztonsági mentéseket se használd, ez nagyon fontos[/I], beállítod a készüléket. Semmi mást ne csinálj!
5. Ezután navigálj újra a frissítéshez és újból nyomj a keresésre, majd találat után feltelepíti a végleges, legfrissebb "stabil" W10-es verziót. [I]Jelenleg most a 10.0.14393.693.[/I] Ha végre ez is elkészült...
6. Most az első dolgod legyen, hogy az áruházban az összes frissítést telepíted, ami elég tetemes applikáció update lesz.
[I]Amíg nem végzett az összes applikáció frissítéssel, nagyon fontos, hogy semmi másba ne kezdj bele![/I]
7. Ha kész minden, akkor [B]restart![/B] Újraindítás után lépj be újra az áruházba és ellenőrizd, hogy nem talál-e még további frissítést! Ha naprakész, akkor végeztél. Belaktatod a telefont és beállíthatsz rajta véglegesen mindent.[ Szerkesztve ]
-
hattrickuser
tag
Végigcsináltam a leírt procedúrát, a jelenség továbbra is tapasztalható volt. Annyi változás történt, hogy nem csak a messengernél, hanem a híreknél is megjelent az említett hiba. Kissé morcos lettem, így "telefon alaphelyzetbe állítása" folyamat következett. Miután végzett nem csatlakoztam az internethez, hanem eltávolítottam az összes számomra felesleges programot (messenger, hírek is köztük vannak). Ezután Wi-fi, és áruházból az összes frissítés telepítése. Így most úgy néz ki, hogy jó lesz. Sem az áruházban, sem a telefonfrissítésnél (jelenleg a buildszám: 10.0.14393.1066) nincs frissítés, minden ikon megvan... Átmeneti siker.
Köszönöm a segítséget, hozzászólásokat mindenkinek!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz hattrickuser #91713 üzenetére
Régebbi leírásban volt olyan, ha a WDRT telepítés után pár ikon bugos lenne, akkor megpróbálkozhatsz egy HR-rel, de akkor újra kell frissíteni az összes applikációt is, ami megint sok idő.
Ezek szerint még (mindig) működik.[ Szerkesztve ]
-
Bertiee
aktív tag
Sziasztok! Én egy 640-et frissítettem, de nem a leírtak szerint. 8.1-el rendszer visszaállítást csináltam, utána ezt a frissítő appot letöltöttem. Először nem akart engedni, de levettem netről és úgy futtattam ismét, így már felkínálta a w10 lehetőségét. Sok fogaskerék után a már új w10 leszedett még egy komolyabb frissítést, ismét sok fogaskerék, majd az appok is frissültek. Most 1066 végű bild van fent. Egyenlőre annyit vettem észre, hogy a Facebook időnként indítás után kilép, de második indításra jó, más jónak tűnik.
Olyan kérdésem lenne, hogy a 8.1 alatt az explorerben be lehetett állítani nagymérvű adatforgalom csökkentést. Ilyen opciót az Edge-ben nem találok. Van valami lehetőség a böngészés közbeni adatforgalom csökkentésére? (Mobilnetem véges sajna)
-
törölt tag
Érdekes: [link]
Ajánlott olvasmány még a reddit.com/r/windowsphone aktuális postjaiAkár lesz Redstone 3 a mostani windowsos fonokra, akár nem, az immáron számomra tuti, h eddigi életem legnagyobb IT ügyi tévedése volt még anno a Lumia 640 megvétele a telenornál (még szerencse hogy 0 forint volt, és nem sokkal utána jó áron el tudtam adni).
Nálam mind 8.1, mind 10 alatt katasztrófa volt, és nem annyira a telefon (azt kifejezetten csíptem, főleg h nem a manapság divatos fém-üveg vonalat képviselte), hanem maga az OS
Mondom ezt úgy h szeretem és szívesen használom a MS szolgáltatásokat (Office 365, Onedrive, Outlook.com, etc. etc.) -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz #02683648 #91717 üzenetére
Biztos, hogy nem lesz. Az rs3 már másik készülék(ek)re készül, sőt már ez a rs2 is, de mi még megkapjuk, hogy jól leszokjunk erről az egészről. Ha lehetne, akkor mindenkinek azt ajánlanám, hogy 164-es treshold2 build-ot rakja fel. Az egyik leggyorsabb és legstabilabb os volt az összes közül.
-
törölt tag
Még egy érdekes hír, nem tudom h igaz e:
Microsoft kills the official upgrade path from Windows Phone 8.1 to Windows 10 Mobile -
Bertiee
aktív tag
A 8.1-hez képest nagyobb akkumulátor merülésre van valami gyógyír?
-
this is life
Ármester
válasz Bertiee #91721 üzenetére
Ha frissen telepitett a w10m akkor par nap alatt beall a rendszer es a fohyasztas is , nalam l735 es nincs kulonbseg a wp8.1 vs w10m kozt.
Eagle
A th2 164 mikent mokolhato fel ,van tipped hozza ?
Az rs3 kijovetele masik (uj) keszulekre azert elegge kerdeses vsz, még ceges kornyezetben se biztos hogy jo otlet ,dontes a win 10 on arm , legfokepp hogy még nem is elerheto , na meg a nagy kerdes az os es egyebek tamogatasa lesz...[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Bertiee
aktív tag
válasz this is life #91722 üzenetére
Frissen, így telepített wp10.
Köszi, remélem így lesz. -
this is life
Ármester
válasz Bertiee #91723 üzenetére
Ha nem jonnek elo bugok akkor maradhat ,illetve ha megjavul a merules gondod is , ellenkezo esetben a wdrt-vel inditott w10m frissites az erosen ajanlott procedura , az edge-ben nincs adatforgalom csokkentes mint anni az explorerben volt ... koszonjuk meg ezt is az ms-nek ...
Ahogy nezem ma frissitettel, adj meg idot neki hogy minden bealljon a helyere ...[ Szerkesztve ]
-
Bertiee
aktív tag
válasz this is life #91724 üzenetére
Ha most alkalmaznám a Wdrt-t, akkor mire állna vissza? Arra a korai wp10-re?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Bertiee #91725 üzenetére
8.1-re 640-nél, illetve w10 készülékeknél egy régi treshold2 build-ra, 107-re, ha nem 950 (xl). Azokra, ha jól emlékszem, akkor a 156 megy vissza, vagy valami hasonló, mindegy egykutya, így is úgyis frissül az aktuálisra. Ellene semmit nem tudsz tenni, kivéve, ha lelövöd a netről.
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
Sziasztok,
Lemerült a telóm. Felrakom töltőre és nem történik semmi. Már a harmadik töltővel próbálom.
lumia925Még 1 hónapot kell kihúznia, gari már nincs rá, szervízbe se vinném már erre a kis időre.
Ötlet hogy feléledjen?
-
k-adi
nagyúr
Egész este töltőn volt. Legalább 10 órát most már.
A gépre kötve nem ismeri fel. Csipog egyet a gép, de - mivel kikapcsolva van - nem ismeri fel, nincs ott a sajátgépnél.
Lehet hogy végleg meghalt? Csak így, hirtelen a semmiből? Amióta nincs 8.1-re messenger, kb. alig használom, nulla terhelés mellett is meghal? Azért az epic fail lenne.
-
-
k-adi
nagyúr
válasz Blue Eagle #91734 üzenetére
Mikor rádugom a gépre akkor egy qualcomm hs usb qdloader 9008 com3 jelenik meg az eszközkezelőben.
Alapvetően ugye amikor rádugom a töltőre, akkor alul a kis win ikon elkezd villogni majd kis idővel bejön a piros akku ikon a kijelzőn. Nos, már a kis win ikonig se jutok el a telefonnal. Olyan, mintha nem érzékelné, pedig ha a gépre dugom akkor felismeri, hogy valamit rádugtam, tehát a szenzor az ép. Vagy rosszul gondolom a dolgokat?
-
karway
csendes tag
válasz this is life #91722 üzenetére
A nagy kérdésre, hogy támogatott lesz e, szerintem a "one core" lesz a válasz W10 on x86/x64/ARM
Never Settle
-
k-adi
nagyúr
válasz Blue Eagle #91736 üzenetére
"a telefon észlelése nem történt meg"
utána
nincs a listában 925 csak 930... ??"kilép a program"
-
this is life
Ármester
válasz karway #91737 üzenetére
A kerdes nem az hogy elkeszul e , hanem hogy milyen minosegben , illetve az ala pakolt vasak mennyire tudjak ezt megfelelo tempoval kezelni majd... az hogy demoztak egy photoshop inditast ,futtatast az meg messze nem a kesz allapot... de a mi szempontunkbol amugy is 111, foleg ha Eagle altal felvazolt hw spec lesz mogotte , de az se garancia a sikerre .
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
válasz Blue Eagle #91741 üzenetére
Azaz? Meghalt végleg?
De mitől? Nem csináltam vele semmit, hozzá se nyúltam este felraktam töltőre, másnapra meghalt magától... hát ez így nagyon nem frankó.
Hogyan tudom így törölni róla az adatokat pl? Képek, sms-ek, stb ?
-
k-adi
nagyúr
válasz tomboy0013 #91743 üzenetére
Ja tehát emiatt nem kell már aggódnom? Formatálta saját magát?
-
k-adi
nagyúr
válasz tomboy0013 #91745 üzenetére
Egyik szemem sír, a másik nevet. Ugyan jó lett volna kimenteni az adatokat róla, de legalább így nem kell bajlódni a radírozással. Köszi wp.
-
Blue Eagle
őstag
Nem hinném, hogy az adattartalom tárolásáért felelős NAND FLASH memória ment tönkre, vagy pont az a szakasz ahol a saját tartalmaid lakoznak. Inkább valami vezérlő vagy FET adta meg magát. Elméletileg a memória SMD kiforrasztása után kiolvasható a tartalom, de ha nincs rá embered akkor más ingyé nem fogja megcsinálni.
-
touchscreen
tag
válasz Blue Eagle #91747 üzenetére
Akksi csere nem játszik?
-
Vegha
senior tag
válasz touchscreen #91748 üzenetére
Vagy esetleg egy akku nélküli boot ?
-
Blue Eagle
őstag
válasz touchscreen #91748 üzenetére
Én is gondoltam erre, de ilyen hirtelen egy akku nem hal le, főleg annyira, hogy töltőre téve sem ad semmi életjelet a teló. Persze, egy akkura rámérést műszerrel mindenképp megérné. Csatlakoztatott, panelra kötött helyzetben első körben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Új, bontatlan Samsung Galaxy A55 5G Black
- Samsung Galaxy S24 128GB 3 év garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB 100%- os akksival!
- iPhone 15 Pro 256GB BlackTitan /Kártyafüggetlen/Icenter 2026.09.22-ig Garancia/Számla+ Ajándék
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen