Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Beindult a Galaxy S25 képhenger
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Tecno Pova 6 Pro - buli reggelig
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
Hirdetés
-
Hallókészülék lett az Apple fülhallgatójából
it Az amerikai FDA engedélyezte azt a szoftvert, amely segítségével hallókészülékké változik az Apple AirPods Pro 2.
-
A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
ma Állítólag 6 milliméternél vékonyabb készülékházzal rendelkező telefonon dolgozik az Infinix.
-
A hónap végén Xboxra is elérhető lesz a Dark Light
gp A PC-s és PlayStation kiadások után a Microsoft konzoljára is elérhető lesz a teljes kiadás.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Miben volt jobb a Here mint a Térképek?
Én csak alkalomszerűen használtam mindkettőt (külön-külön célhardvert tartok a kocsiban és a motorhoz is), de mindkettőt gond nélkül használtam amikor kellettGalilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Akkumulátor százalékos kijelzésére van valami mod?GO Gunners!!!
-
Kin Tan Te
tag
válasz snooze #91956 üzenetére
Üdv snooze!
Bármelyiket választod a (megmaradt) kínálatból, többet árt, mint használ. (Bár ez csak személyes tapasztalat) A legtöbb nem valós adatot mutat. Nincs pl. 100% töltöttség-érték kijelzés. Az élő csempék gyakran fagynak, ha a háttérben fut, akkor "zabálja" az aksit, ha meg nem engedélyezed a háttérben futást, elmaszatol egy ideig mire betölti a valós százalékot.
Ha csak appnak töltenéd le (élő csempe nélkül) akkor meg ugye minek? Ott a gyári akku menü pont (rendszer -> akkumulátor)
Alkalmazásonként is lekérdezhető a fogyasztás.
Amúgy értem a problémádat, alapból nem látni a százalékos töltöttségértéket.
Ez WP szexepil... -
snooze
veterán
válasz Kin Tan Te #91963 üzenetére
8.1-en volt a takarékos üzemmod,azt kirakva csempére mueatta a százalékot..most ezt a modot nem lehet csempézni..
GO Gunners!!!
-
Joker88
őstag
azt észrevettétek-e , hogy a W10Mobile alatt PC-ről a memóriakártyára történő másolás sokkalta hosszabb lett..
vagy csak nálunk lett ilyen ? 640XL ,legfrissebb W10mobile az " official release : 10.0.14393.1066"30MB zene felmásolása 28 percbe telt,pedig egy Samsung Evo16GB-os microSD kártya van benne,class10-es.
In loving memory of Garrett Lockhart
-
-
Gömbike
senior tag
válasz snooze #91980 üzenetére
Szerintem menj be valamelyik saját üzletbe, hátha tudnak segíteni. Én flottás üzleti kártyát használok. Először a pc-n gond nélkül tudtam a my telenort olvasni. No meg a mobilra is lejött az app. Kb. 1 hónapja nem tudok pc-n bejelentkezni, azt írja, nem vagyok jogosult. De mobilon szerencsére szuper a működése.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
Brenor
aktív tag
Hogy a fenébe lehet kikapcsolni a kevés tárhelyes figyelmeztetést a windows phoneban? Nem találom, már az agyamra megy.
-
WP User
csendes újonc
válasz WP User #91951 üzenetére
Sziasztok.
Újra itt, és nincsenek jó híreim. Ugyanaz történt mint korábban. Végigcsináltam a procedúrát. Eleinte hibátlanul működött, de miután személyre szabtam beállításokkal, és appokkal, visszatért a hiba. Ezután dühből megcsináltam az egész folyamatot vagy 4x. Ezekből, az első alkalommal eleinte jó volt. Elkezdtem egyesével felrakni az appokat, köztük ellenőriztem hogy a hiba visszajött-e. Nem volt gond...de 1-2 óra múlva megint behülyült. Az utolsó 2 alkalomnál, már az újratelepítés, és frissítés után egyből rossz volt. Ezek után van valakinek ötlete? A kalapácsra már én is gondoltam. -
Dog83
tag
válasz snooze #91983 üzenetére
Lumia 735 8.1-el, és w10m-el, lumia 650 (w10m) hibátlanul működik a MyTelenor app. A telenor oldalán alul van a wp-s letöltés, ami átvisz az áruházba, és onnan letölthető.... (Miért is tojik rá a telenor? Fárasztó ez a hangulatkeltés...) Esetleg próbáld meg újra letölteni, vagy telefon újraindít, és utána letöltés.
[ Szerkesztve ]
-
-
WP User
csendes újonc
válasz this is life #91993 üzenetére
Én is pont erre gondoltam.... Ezért kivettem belőle az sd-t, és a 2 sim-et. Újraindítás, majd 1db sim vissza....Ééés lássatok csodát jól működik. Most lassan óvatosan személyre szabom...meglátjuk...lassan végzek vele.
-
snooze
veterán
ki mit használ emailekhez,nekem az outlook posta nem jelzi hogy jött email..olyan lenne jo,ami a push alapon dolgozik..8.1alatt a google mail szépen dolgozott..erre miért nem lehetett megcsinálni alapból?
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
this is life
Ármester
válasz WP User #91994 üzenetére
Eselyes hogy az sd kartyara lesz haklis , de majd kiderul ha belaktad, 2-ik sim a helyere kerul s ha nincs hiba tovabbra sem akkor a szokasos windows phone nyug az sd-vel .... itthon ket lumia van az sd ugyan az bennuk , az egyik telefonnak semmi nyugje ,koppra lehet irni (igaz akkor mar nyuglodik a rendszer) a masik telefonban ugyan az sd ha 50%-nal jobban tele van irva , random jonnek a rendszer hibak ,app fc,app el nem indulas, erhetetlen lassulasok , erintis erzekelesi hibak ...stb .
Snooze
Az outlook posta is jol kezeli a gmail fiokot uzenetek egybol jonnek az ertesitesekkel sincs gond , de csatlakoztatni kell a fiokokat az appon belul .Eagle
Ne legyel mar ennyire nyersen fogalmazo , haldokloba es foldon fekvobe nem fair bele rugni , mondjuk ha modjaban all es kicsit hosszabb tavra tervez akkor lehet hogy nem ez a jo rendszer mobil OS-ek teren ...
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz WP User #91985 üzenetére
Küldd vissza és vegyél helyette egy normális telefont. Most vetted és máris csurdig oboáztat a rendszer a készülékkel vállvetve. Azonnal kukáznám, csak akkor nem, ha ez örömet okoz, vagyis időmilliomos mazochista vagyok, aki szereti szopattyúzni magát.
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
válasz this is life #91996 üzenetére
ott csatlakoztatva vannak..két emailcim..de semmi..ha megnyitom,ott vannak a levelek..de értesítés semmi..
gépházba is az értesitéseknél engedélyezve van..[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Beindult a Galaxy S25 képhenger
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- Hallókészülék lett az Apple fülhallgatójából
- Gyúrósok ide!
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen