Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Mobil flották
- Magisk
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Hirdetés
-
Roppant kecses lesz az S25 Ultra
ma Farag a Samsung a méreteken, mégsem kurtít a komponenseken.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
this is life
Ármester
Lumia 640 wdrt után nem enged a fiokba belepni kapcsolat hibára hivatkozva ,miközben a wifire fel van csatlakoztatva a telefon ... Hibakod 80070057 ez sync hibát jelentene ,csak epp az a rohelyes hogy semmilyen email fiokot nem enged beállítani ,két wdrt mar meg volt sd,sim kivéve a telefonból. Valakinek tippje lenne hogy miként lehetne fixálni a hibát ? Wp8.1-rol van szó..
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz this is life #91352 üzenetére
Ha nem próbáltad még, akkor az MS fiók jelszavad változtasd meg.
-
galuska95
aktív tag
válasz this is life #91352 üzenetére
Meg ha van akkor kétlépcsős azonosítást kapcsold ki, gmail fióknál nekem ez problémát okozott régi rendszeren de ez csak egy tipp
-
this is life
Ármester
-
btudos
veterán
válasz this is life #91355 üzenetére
Ne a telefonon változtass jelszót...
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Petester
senior tag
-
-
btudos
veterán
válasz this is life #91358 üzenetére
Ja hogy odáig se jutsz el, hogy bármit beírj. Akkor még egy kör WDRT-t javasolnék, ott valami nem sikerült.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
this is life
Ármester
-
galuska95
aktív tag
válasz this is life #91362 üzenetére
am lehet, hogy az ms szervere szart be. Itt a fórumon volt akinek nem ment az ms fiók beállítás és kiderült, hogy leállt vmi szerver, másnap már jó volt.
-
Vegha
senior tag
Az Outlook-ot lehet valahogy downgrade-lni vagy rollbackezni ? Nekem ezek a színes-szagos hülyeségek nem kellenek, cserébe jobban örülnék a régi, gyors Outlooknak.
Buktam ? -
scyllarus
veterán
Neked volt régi gyors Outlookod?
Nekem speciel tetszik ez a színes, de a régebbi sem volt gyors. Bár ez talán tényleg még lassabb.
Én külön szedtem a fiókjaimat, mert nekem így jó. Régen, ha beléptem, mindig az utoljára megnyitott fiók levelei jöttek be, utána váltott át az éppen megnyitottra. Most annyi a változás, hogy előtte van egy borítékos kép "Még nem kapott üzenetet" vagy valami ilyesmi szöveggel, aztán jön az előző és végül az aktuális levélsor..."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
galuska95
aktív tag
válasz this is life #91362 üzenetére
hopp, lumia 735 topik:
"Sziasztok! Gondoltam frissítek win10-re a leírás szerint. Sikerült is Recovery Tool-al a kezdő lépések felkerült a tiszta win8.1. Leírás szerint haladok, lépnék be a MS profilomba, de nem enged, sajnos még létrehozni sem. Mi lehet a probléma? Sajnos így használhatatlan a készülék.
"
szerver hiba lesz -
starr
őstag
Az Outlookban a fiókokat a Hamburger menü / Fiókok alatt hosszan nyomással tűzzétek ki! Csak akkor fog megbízhatóan jelezni a csempe.
Ha az alkalmazás listából tűzzük ki az Outlook appot, akkor nem mindig jelez a csempe. -
this is life
Ármester
válasz galuska95 #91367 üzenetére
Koszi ☺ kozben en is rajottem , de azert kiprobalom egy itthon levo 520-on hogy hr utan mit ad elo , vsz neked lesz igazad...
Tiszta szegyen az ms , a sajat szervereiket nem tudjak normalisan uzemeltetni ...[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
.wantííd
tag
Sziasztok! Édesapám 640XL-jét szerettem volna 10-esre frissíteni, a topik leírtak alapján, azonban olyan problémába ütköztem, hogy a Recovery Tool-al szépen reseteltem, újra is indult majd amikor jelentkeznék be a Microsoft fiókba, közli hogy can't connect... na de sebaj, gyorsan rá kerestem a neten hátha van rá valami bugfix, amiket találtam: dátum és idő manuális beállítása - pipa, nem múködik, - reboot - többszörös próbálkozás után se működik, - factory reset telefon beállításai közül - nem működik. Úgyhogy most ott vagyunk, hogy van egy telefonunk ami semmire nem jó. Valakinek valami ötlete esetleg?
-
this is life
Ármester
Ne aggodj csak szerver gond, 520-on is ledoglott hr utan .
-
scyllarus
veterán
Nem lehetett külön, az Outlook Posta alapból egyben kezel mindent, ez volt a 10 egyik legidegesítőbb újítása számomra. 8.1-en még valóban külön lehetett kezelni a fiókokat. Itt be kellett hozzá állítani.
Más: újabb jó hír, már akit érint.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Hogy lehet beállítani a Viber-nél, hogy kapjak értesítést?
-
scyllarus
veterán
És most szépen olvassátok el újra.
Akár az indító hsz-től.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz turbulencia8 #91380 üzenetére
Van-e valaki, aki még elhiszi, vagy abban a hitben él, hogy az MS-nak ehhez semmi köze, mint pl, hogy az apple, vagy google ezt megengedné, hogy alap és meghatározó alkalmazás megszűnjön, tehát valaki csak úgy lelépjen, mert így dönt? Bár tökmindegy már, hogy nevezzük, kihátrál, vagy az MS hagyja megszűnni, ergo "kirugdos" mindenkit, de inkább maradjunk az utóbbinál.
----------------
(#91379) scyllarusNa, jah!
-
gs20
tag
Sziasztok!
Két hete van egy 640XL-em, androidhoz képest nekem eddig ég és föld, sokkal jobban bejön.
A 640 topik összefoglalóban lévő leírás szerint frissítettem 10-esre, semmi hibával, buggal nem találkoztam.
Viszont a wp platform nekem tök új, így lenne pár kérdésem:-milyen (free) navi appot érdemes használni? A gyári térképek app here térképei magyaroszágon eléggé elmaradottak (pl 4-5 éve épült ki az utcánkat nem ismeri, szerinte a puszta közepén állok, 5 éve megváltozott utcaneveket nem ismer, stb). Waze nem nyerő, ebben a wp-s verzióban a kompokat nem sikerült kizárnom a tervezésből. Sygic jó lenne, de csak a fizetős verzió lenne értelmesen használható. Amíg 1-2 hónap alatt ki nem derül, hogy hosszabb távra marad-e a telefon, addig nem akarok fizetőst megvenni. Mit ajánlotok? (igo után sajnos az összes kipróbált app nagy csalódás volt)
-wifin a hálózaton lévő megosztott mappákat el lehet érni valahogy? (egy Zyxel NAS, és egy Linux szerver fut, Samba megosztások vannak, illetve a Win10-es gépekről is jó lenne elérni a dolgokat). Androidon simán ment a dolog, gondoltam W10 és WP10 esetén ez még könnyebben kellene menjen, de eddig nem találtam rá megoldást. (felhős megoldásokat, mint gdrive, dropbox stb mellőzném)
-hol lehet beállítani, hogy adott app mindenképp fusson a háttérben, és ne záródjon be egy idő után?
E=MZ²
-
Black_Raven
veterán
Sziasztok, vki meg mondaná lúmia 635-el bluetooth-on keresztül hogyan tudok átküldeni videót, androidos párositott telóra?Nem találunk küldés opciót.Köszi a segitséget.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
this is life
Ármester
válasz Black_Raven #91383 üzenetére
Kapcsold be a bluetoothot ,majd a videon tartsd az ujjad a felugro menubol a megosztást valaszd ,a megosztas alatt pedig a bluetoothot...ha galériából osztanak meg ,de ez működik fajlkezeloben is ...
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz this is life #91384 üzenetére
Köszi szépen
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
gs20
tag
válasz zsamiatt #91385 üzenetére
Köszi, működik Nem is tudom miért nem gondoltam a tcmd-re....
Navi: Igen, letöltöttem a térképet, de úgy tűnik ez ilyen. Kollégám pna-ján is here térképekkel megy az igo de az is ugyanilyen elmaradott (pedig nem régi térképekkel használja).
Hétfőn futottam bele ilyen hibába, írom be a címet térképek appba, nem találja. Mondom WTF, régi wayteq navi elő a kesztyűtartóból, az ismeri. Wayteq odavitt, ott nézem a telefonon, más utcanevet ír. Kíváncsiságból a recepción megemlítem, mondják, hogy már vagy 5 éve megváltozott az utca neve...E=MZ²
-
.wantííd
tag
Na sikerült megcsinálni, másoknak is lassú, bugos a wp 10? érezhetően lassabb és gányabb lett min a wp8.1 volt..
-
-
elővárosi
újonc
Sziasztok, segitségre lenne szükségem. 640-em van és mostanába elég sok gond van a telefon tárhelyével, sajnos több szabad területet a megszokott módszerekkel nem tudok felszabadítani. Viszont van egy ideiglenes fájlok mappa amiben van egy 2 gb-os félig letöltött frissités ami függőben van. Létezik-e valamilyen megoldás ennek a törlésére és így egy kis hely felszabadítára ?
-
Joker88
őstag
ismi megrögzött WP felhasználó..
A történet röviden,hogy szemez egy 650-el, jelenleg 640XL-je van.. fő oka az Amoled kijelző.
megérné a váltás ?
/szerintem nem,de ez az én véleményem /In loving memory of Garrett Lockhart
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy az UK nyelv kiválasztásnál hibát ír ki, de az USA nyelvet engedi kiválasztani. Az UK-t eltávolítani sem engedi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- AliExpress tapasztalatok
- Egérpad topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Revolut
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB/12GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen