Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iihorvath
tag
válasz
csabyka666 #73778 üzenetére
Szintén nehezen tudom elképzelni, hogy itt ez ne működjön.
Hangsúlyozni szeretném, hogy én eddig a Windows rendszerében találtam meg a számomra elfogadható kompromisszumot, amelyet minden rendszerrel így vagy úgy de kötni kell, ha valaki használja. Szóval a célom nem az üres fikázás. Számos jó tulajdonsága mellett ez az említett az ami engem nagyon zavar.
Ráadásul a legnagyobb gondom az, hogy úgy tűnik, mintha a sorrend úgy lenne benne beállítva, hogy csatlakozik egy wifi hálózathoz, azon addig lóg amíg csak egy bit is át tud szüremkedni, majd ha ez már végképp elérhetetlenné válik a számára, akkor a mobilnethez nyúl, holott már rég ott van az általa is ismert másik wifi háló, amire csak át kellene lépnie.
Valamilyen szinten persze a wifi prioritásba helyezése azért működik, mert amikor hazaérek, a bejárathoz leközelebb eső wifire azért rácsatlakozik, de innen aztán már nagyon nehezen vagy a legtöbb esetben egyáltalán nem vált át más jelre ami erősebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest