- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribery22
tag
Hát én hiába nézegetek az áruházba naponta többször, akkor sem mondja, hogy frissítsek. Ma kíváncsiságból megnéztem a Skype-ot, mert már vagy 3 frissítésnek kellett volna lennie az elmondások alapján és utána a következő Áruház belépésnél kiírta, hogy frissítsek. De kinek van kedve minden programot folyamatosan figyelni?
-
ribery22
tag
Tudtok olyan programot, ami automatikusan keres update-eket? Lusta vagyok figyelni mi mikor frissül, az Áruház meg nem szólna semmi pénzért sem
Jó valami Nokia only is. A rendszer 8-as.
Google témához: szerintem félnek az MS-től. Tegnap is mindent bemutattak iOS-re is, de WP-re semmit. Kicsit fura.
-
Jaded
őstag
Az a bajom az Excellel hogy telefonon (nekem) bonyolult szerkeszteni
elég volna csak valami jegyzetelő szerűség (de azért a OneNote-nál komolyabb). Csak megnyitom, pikk-pakk beírom hogy mit vettem mennyiért és kész
-
Jaded
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan alkalmazást Lumia 800-ra amibe fel tudom vinni a költekezéseim? Összefolyik, hogy mikor költök bankkártyával és mikor kp-val és csak fogy a lóvém, de nem tudom hova -
Zoli-206
senior tag
válasz
Oppenheimer #8986 üzenetére
Aha, hát én S60V5-ről váltottam, kimaradt pár év
-
catroot
veterán
válasz
Oppenheimer #8986 üzenetére
Fő az optimizmus!
-
törölt tag
válasz
polonic #8975 üzenetére
Mert ez a legelterjedtebb. Meg ha valaki platformot vált akkor ne kelljen már új képmegosztót keresnie, ahol ráadásul nincsenek fenn a barátai.
USA-ban állítólag sok, főleg női vásárlót veszít a platform az instagram hiányával.Én tuti leszedem holnap az ingyenes itsdagramot, bár lehet ezzel is úgy járok mint a foursquare-rel
-
polonic
félisten
Egyébként mire jó ez az instagram tulajdonképpen? Tudom, hogy kepet lehet feltölteni rá, meg lájkolni. De ezt máshol is meg lehet tenni. Szóval akkor minek ez?
-
gabor94
tag
válasz
mukibuci #8973 üzenetére
Hát hétről-hétre rosszabbak
Super Monkey Ball 2 nem rossz játék,egy ideig ingyen volt Lumiákra.Egy ideig elszórakoztam vele,1 dollár megér.
glƏƏk! szerintem nem nyújt annyival többet ,mint az ingyenes twitter kliens,ezért én nem venném meg. (ez is megvolt,mert valamikor ingyenessé vált egy pár napra).
Hockey Nations PP-ről nem tudok nyilatkozni,mivel még a jó öreg 7.8-at használom :/ -
eheti red stripes deal - nem egy nagy durr
-
válasz
correctman #8970 üzenetére
nem tenném rá a nyakam, hogy nem a google molyolt megint valamit az APIkal és azért nem megy
(de nem próbáltam)
-
correctman
tag
Sziasztok.
Meg tudná mondani valaki hogy a Shazam progiban miért nem működik nekem a youtube serarch funkciója. Elindul a böngésző valami Shazamos linkkel aztán nagy feketeség. Rossz az app vagy csak nálam nem működik? L920 -
savoo
addikt
válasz
JázminCsenge #8958 üzenetére
Nem tudom, hogy létezik e ilyen, de gyanítom, hogy nem.
-
Assdak
őstag
Tud valaki olyan appot mondani, amivel linkekhez lehet csempéket készíteni? Tudom, hogy explorerből ki lehet rakni, viszont az explorer nem érhető el a kids cornerbe. A cél pedig egy amolyan második start screen létrehozása lenne, ahol csak a bookmarkok vannak kint tile ként.
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #8965 üzenetére
Nem fog, lassan eléri azt a szintet, amikor felradabolását fogják kérni különböző szervek. És én akkor tapsolni fogok.
Alapvetően semmi bajom a Guglival, azt leszámítva, hogy egy leskelődő sunyi banda. Kb mint a drogdílerek.
Beetették a népet az ingyen olcsón stb-vel, aztán egyre több a fizetős szolgáltatás. És ehhez még tapsikolnak is az emberek.
Politikai példáim is lehetnének, itthonról. -
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #8962 üzenetére
Miért tenné? A gugli nagyobb hatalom lenne, mint az MS? Kétlem?
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Oppenheimer #8962 üzenetére
Hát ez elég aláírás gyanús
-
AMD Power
titán
Mindig TV appot porbáltatátok már?
-
pzstm
titán
We’d be more than happy to include advertising but need Google to provide us access to the necessary APIs. In light of Larry Page’s comments today calling for more interoperability and less negativity, we look forward to solving this matter together for our mutual customers.”
-
savoo
addikt
válasz
JázminCsenge #8956 üzenetére
Nem.
-
JázminCsenge
tag
Üdv mindenkinek!
Létezik WP 7.8-ra olyan alkalmazás, amivel le lehet kapcsolni a kijelző alatti érintőgombok világítását?
-
negyven2
veterán
Azokat kereskedelmi csatorna mivoltuk miatt nem lehet (és valószínűleg nem is lehet majd) készülnek keresztül nézni. Csak a közszolgálati státusban lévőeket:m1, m2, duna, duna world a mr1, mr2, mr3 rádióadasokat valamint a euronews-t.pzstm: de ezt minden óvodás tudja, hogy minden ami MS termék az maga a gonosz, és minden ami Google és/vagy szabad szoftver az maga a tökéletes jóság.
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Kérdés: A MindigTV programban az élő adáson kívül mást hogy lehet megnézni, tudja valaki? Gondolok itt a TV2 vagy az RTL Klub adásaira, (nekem azok nem jönnek élőben) sőt az M1 vagy M2 már leadott műsoraira. Lehet egyáltalán?
-
xperiasigi
őstag
értem köszi
akkor várok péntekig..
amúgy semmi extra szerintem de haverok miatt fontos lenne most már..
-
pzstm
titán
válasz
xperiasigi #8939 üzenetére
Itsdagraph jobb lett tán, és várhatóan péntektől ingyenes lesz. Jobban dicsérik....
Itsdagram coming this Friday, already looks better than Instagram
Amúgy ennyi insta-hiszti után most már tényleg ki fogom próbálni, hogy mire is jó ez az instacsoda
szerk.: maci gyorsabb volt, bár én többet írtam
Xbox Rio-ra meg nyomok szerintem egy buy-t, egy dollárért nem fogok vacakolni, pláne, hogy acsikat is szerezhetek
-
válasz
xperiasigi #8939 üzenetére
3rd party app, inkább várd meg ezt, pénteken ingyenes lesz
pzstm: lassú vagy, de legalább linkeltél
-
xperiasigi
őstag
van egy instagraph nevű app 1 dodo-ért..de nem lehet ki próbálni..most ez az igazi vajon?
-
dejaris
addikt
válasz
XFishboneHUN #8937 üzenetére
A monitorodon miert jo, hogy tudod piszkalni a szinbeallitasokat?
...
Na azert. -
Lacpac
őstag
válasz
XFishboneHUN #8935 üzenetére
Nem, csak az előre megadott színeket tudod kiválasztani.
-
törölt tag
-
legiaap
félisten
Jobb későn, mint soha:
A Store nálam azt mondja only for WP8!
Lacpac: Te tolod az infókat a WMPoweruser-nek is?
[link] -
frissült a foodspotting is, azóta nem indul el
- reinstall megoldotta
-
br4adam
aktív tag
Frissült a Creative Studio! Jók az új funkciók. WP8
-
polonic
félisten
valami lesz vagy nem
-
jeska
tag
válasz
xperiasigi #8913 üzenetére
:/ok köszönöm az infót
-
jeska
tag
Szevasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy Mitől lett az hogy a menüben ahol sorba vannak az alkamazások olyan lett az elrendezéz meg a nézet mint a telefonkönyvben a,b,c sorrend és minden betű előtt jelző van??Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest