- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejaris
addikt
válasz
xperiasigi #8499 üzenetére
De szifonhoz nincs billentyuzet, en a Q10-re izgulok, ranckremkent is isteni volt, hat akkor telefonban
-
-
dejaris
addikt
válasz
xperiasigi #8496 üzenetére
Mikor kijott az uj BB vonal mindenkinek erre folyt a nyala az off topikban. Tudo mi izgulunk, a keves funkciora es appra
-
dejaris
addikt
válasz
xperiasigi #8494 üzenetére
Itt mindenki akart
-
legiaap
félisten
válasz
xperiasigi #8476 üzenetére
Honnan veszed, hogy van BB-re instagram?
Én nem látom sehol sem: [link] -
savoo
addikt
válasz
xperiasigi #8485 üzenetére
Hiába tűnt annak, ha nincs rá hivatalos kliens.
-
catroot
veterán
válasz
xperiasigi #8487 üzenetére
Na látod!
-
savoo
addikt
Mondjuk tudtommal BB-re sincs hivatalos Instagram kliens, csak az Androidos "port". Félmegoldás van WP8-ra is, Instagraph "személyében", plusz érkezőben van egy másik kliens is.
-
catroot
veterán
válasz
xperiasigi #8481 üzenetére
Én betudtam vele lépni gond nélkül. Persze a feltöltés nem működik.
-
catroot
veterán
válasz
xperiasigi #8479 üzenetére
Ha van profilod és csak nézegetni akarsz, akkor rakd fel ezt.
-
xperiasigi
őstag
2x20 40
amúgy jó...de akkor is kib*aszásnak érzem..nekem pl nem nagyon hiányzik az tény habár jó lenne megnézni a rokonok és haverok fotóit amiket felraknak...a másik meg a hozzá állás ehhez..hogy a 10napos rendszerre sikerül felrakni egy "kicsit" híres app-ott. itt meg erre nem képesek..de lehet én kényelmesedtem el az ios mellett..
-
catroot
veterán
válasz
Minek az a sz.r instagram?
-
Blyan
félisten
válasz
20ennyi? Eddigi összesen nem fogyott 40 millió ebben biztos vagyok.
Szerk:
Bazz, utólag nem ér szerkeszteni. -
xperiasigi
őstag
amúgy szerintem az elég gáz hogy a BB 10 rendszerre megjelenés után 2 héttel volt instagram..de komolyan eladtak eddig menyit?2-3 milliót?Akkor wp-re (amiből 20 szor enyit minimum) nehéz lenne?
-
catroot
veterán
Másnál is szórakozik a webes telepítés vagy csak engem szívat állandóan?
@negyedes
Jár a virtuális pacsi, hogy ilyen korlátozás van.
-
Blyan
félisten
Most néztem az ingyenessé tett Angry Birds-t. Nem értem mi baja egyeseknek a WP7.8-cal, az AB kb 3 tízedmásodperccel előbb indul el egy Omnia W-n, mint az i4S-en.
-
dejaris
addikt
válasz
marcusa #8452 üzenetére
Es hova a bubanatba rejtettek el ezt a funkciot? Most latom, hogy nekem ket telefonom is ott van...
Na megvan
De ezt elolvasva nem tetszik:
Ha eltávolítja a telefont (Pure) a Saját telefon szolgáltatásból, nem fog tudni alkalmazásokat vásárolni az interneten és a telefonon, később pedig csak a gyári telefonbeállítások visszaállítása után veheti fel ismét a készüléket a szolgáltatásba. Biztos, hogy eltávolítja a telefont? -
marcusa
addikt
Én tudok onnan telepíteni programot, meg is találja, csörgeti, zárolja ha kell a telót, és nekem meg is jön minden értesítés, bár nekem nincs facebook fiókom, de viber, skype, gtalk(fim chat progi) mindig időben jeleznek.
Egyedül a gtalk progival van olyan problémám, hogy ha jön az üzenet, és idő közben átmegyek gépre folytatni a csevegést akkor már telóra nem jön az értesítés - ez még nem is lenne baj- de elmegyek a géptől és nem zárom be a csevegő ablakot, akkor a telóra addig nem jön meg az újabb üzenet, amíg onnan nem írok egyet, onnantól megint megjönnek zárolt képernyőnél is...
(#8450) dejaris Az elején nekem is ezt csinálta, a hotmail-es címemre küldte a linket, akkor azt csináltam, hogy töröltem a telót windows live-ról, majd újra hozzáadtam, azóta működik, mostmár ha megveszek, vagy telepítek valamit, akkor nem email jön, hanem csak megjelenik a progi listában és elkezdi telepíteni.
-
törölt tag
Frissült megint a Facebook beta
-
dejaris
addikt
A belallitasok kozott nekem ki van pipalva, hogy pushon keresztul kuldjek az appot, es a windowsphone.com meg is mondja, hogy nem sikerult, cserebe kuld egy emailt.
-
mbale
tag
válasz
dejaris #8448 üzenetére
A find my phone résznél azt írja, hogy „Send apps to my phone using push notification”.
Na most én webről egyáltalán nem tudok alkalmazást telepíteni, mivel mindig ezt írja:
„we tried sending a download request to your phone but we did not receive a response from your phone”
Ami azt indukálja, hogy a push notification szerver oldalról, illetve MPNS-ről elmegy, csak épp a telefonra valamiért nem érkezik meg.Van egy olyan érzésem, ha ezt megoldódna, jönnének az értesítések is.
-
legiaap
félisten
Komolyan mondom nem tudom ti nálatok, hogy működik frankón minden ezen a Bétán?!
De tisztázzuka dolgot azért. Nálatok mit jelent az, hogy minden értesítés megjön?
Hogy beléptek az appba és ott jelez?
Mert ha igen akkor nálam is.
Én azt értem az értesítés alatt, hogy a csempére, vagy a lockscreen-re kitolja, pontban akkor mikor az az értesítés megszületett. Na ez nem működik és jelentem egyik Facebook appon sem ment. Na jó a Facebook JDB-n jobban működött, de az üzeneteket az sem jelezte.
Sőt akkor még tovább megyek ezen a Bétán nem is azokat az embereket jelzi chat-en elérhetőnek, akik valójában fent vannak. Sőt, míg a Facebook oldalán kiírja valakinál, hogy x órája volt jelen, addig az app arra teljesen más időt mond. Aztán ha rámegyek az appon belül az értesítésekre, akkor nincs is besötétítve mi az új értesítés. Ha rákattintok valamelyikre, oda sem navigál az app.
Szóval nem tudom ti nálatok, hogy működhet normálisan. Elképzelni sem tudom.
Ezen a platformon egy kalap kaki az összes Facebook app. Nincs és nem létezik olyan, ami 100%-san működne.Az egyik ismerősöm képéhez kommenteltem és most válaszolt is, meg like-olt is. Egyiket sem jelezte, pedig frissítgettem nem egyszer az appot.
-
Vangelis
félisten
-
azoltan88
tag
Tudna nekem valaki ajánlani egy olyan videólejátszót ami kezeli a feliratokat, amennyiben van? (WP8, Lumia 620)
Köszönöm -
morpheuss12
tag
Nekem nem mindig , de sokszor frankó volt. Nem tudom minek a hatására volt jó vagy épp nem .
-
legiaap
félisten
Ezek után nehogy valaki azt merje mondani, hogy ő megkap minden értesítést, mert akkor én azt már nem hiszem el.
-
daniel909
addikt
engem is nagy ívben elkerült a face értesítés
-
legiaap
félisten
Camera360 frissült. Csekkoljátok.
-
legiaap
félisten
válasz
xperiasigi #8420 üzenetére
Nekem még most sem jelez semmi sem.
-
törölt tag
Lumia820-ra a appdealson kivül van még valamilyen alkalmazás ami az akcíókról értesít?
-
savoo
addikt
válasz
legiaap #8405 üzenetére
Én meg ps3-on játszok, azon minden játék sokkal jobb mint bármilyen telefonon.
Mennyibe is kerül egy I5? Mennyibe a legdrágább WP telefon? Innentől kezdve rohadtul nem érdekel, ha jobban megy egy fostos játék az Iphoneon, az lenne a gáz, ha nem így lenne.
Amúgy meg totálisan röhejes a kijelző érzékelését összekombinálni a rendszerrel.. Most itt a Fruit Ninja vs WP fikázásra reagáltam csak. -
törölt tag
Használja valaki a Podcastert?
Milyen linket kell beírni hogy lehúzza a podcasteket? Írtam sima RSS-t, iTunes-t, tök mindegy, hibát dobott.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest