Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
mbale
tag
válasz
brownus
üzenetére
Én már csak annyival egészíteném ki a többiek kommentárját, hogy:
Tumblr kliens ugyan még nincs, de jön. [link]@daniel909: wpcentral csak ennyit ír: „It’s 100% legitimate and yes, it will be submitted to the Windows Phone Store very soon.” Szóval én pár hetet mondanék.
@greggggg: Hát nekem nagyon, nem igazán találtam normálisat.
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
brownus
üzenetére
Instagramra most lesz megoldás Instagraph néven.
FB Messenger oprendszerbe építve.
GTalk-ra is van megoldás, Octrotalk, jiTalk, stb.
e-book olvasó is van természetesen.
Tumblr-re hivatalos kliens nincs, de van rá pár app.
Dropbox kliens van.Vírusok nincsenek, egyrészt a 3rd party alkalmazásoknak nincs komoly hozzáférésük a rendszerhez, másrészt pedig a Microsoft a Store-ba helyezés előtt teszteli az alkalmazásokat, nem úgy mint a Gugli.
Facebook: nekem a Microsoft félével sincs bajom, persze én nem vagyok FB függő. Az Android/iOS kliensre leginkább a Facebook Pro+ és a Facebook JDB hasonlít. Dönteni pedig úgy döntöttem, hogy kipróbáltam őket - WP-n majdnem mindennek van kipróbálható verziója.
-
brownus
veterán
üdv,
ezek kellenének bnőm mobiljára:instagramm
fb messenger
g talk
e book olvasó
tumblr
dropboxelőre is köszönöm a segítségetek!
-
Sn00PiG
aktív tag
Ez a WP7 verzióban történik?
Én kipróbáltam, és a WP8 verzióban gond nélkül ment az összekapcsolás az Install gombra katt után.
Egyébként gugli szerint egy FB widget problémáról van szó, sz@rul rakták be az érkező oldalba, írni kellene nekik egy screenshottal és szvsz megcsinálják. -
pzstm
titán
nah két infót hoztam.
Új Viber nem képes beszinkelni kontaktjaimat...nem tudom mit tehetnék....;(
más: vasárnap átneveztem MS Accomat, outlook.com-os új címre áttértem, kellett HR telefonnak. Tökéletesen ment a restore mentésből és azóta pár másodperc eltéréssel minden FB üzenet azonnal megjön

Viber kicsit ba***a a csőrömet viszont....:S
-
Воланд
titán
fb chat - pipa
fb ertesitesek - pipa
viber - pipa (hanghivast meg nem teszteltem, majd ma)es csak egy elsogenes samsungom van.

-
kolosanyi
veterán
Aki chat gondokkal küzd - szóval mindenki (kivéve persze btudos
) -, tegyen egy próbát a GroupMe-vel. Azonnal jönnek az értesítések és cross platform. Csak ajánlani tudom. -
xperiasigi
őstag
Ez a viber ultra f*s kapok egy üzit de nem,katintok rá mert smst irok erre bemmgyek viberbe és sehol nincs..megkeresem viber nevjegybe akitől kaptam érdekes módon öt se találja ...
<3 -
törölt tag
Rémes a skype, 5-ödjére jelzi ugyan azt az 1 szem üzenetet... F@sz kivan máááá
-
legiaap
félisten
Viber is érdekes. Radarról hívtam 920-at. Kb. 3-4 csörgésre jelzett is. Azt a Radaron letettem, de 920-on nem hagyta abba a csörgést. Másodszorra is megpróbáltam ugyanígy, akkor jó volt.
Ha 920-ról hívom a Radart, akkor meg csak jelez egy üzenet csíkkal, hogy hahó viber hívás. Be kell lépni a progiba és egyből elkezd ott csörögni, ha még persze nem tettem le...érdekes.
Így az életben nem veszi észre az ember ha csak egy üzenetet dob 7.8-on.
Van még hova fejlődnie. -
legiaap
félisten
Na én is teszteltem a Microsoft féle Facebook appot és a Facebook JDB-t. Küldettem magamnak próbaképp üzenetet, lájkoltattam is az oldalamon. Na a Microsoftos nem jelzett, míg a másik igen, bár ott sem egyből. Kb. 10 perccel az esemény után. Ennyit erről. Mind a kettő egy rakás sz@r. Hogy ezt miért nem lehet megcsinálni már normálisan...
Zol01: Csak a közepes csempének van hátoldala.
-
Zol01
tag
Frissült a Weather Flow. Már tud Magyarul, plussz több élőcsempe beállítási lehetőség! De nagyon vártam már!

-
törölt tag
Viber meg mindig határozottan szar. Wp7 owner haverom ramirt, es a telefonszámát irtaki a viber, nem a nevet, pedig megvan a telefonszáma. HTC 8s owner haveromnak meg unexpected exceptiont dob... Szépen kódolhattak a viberes srácok. Hangminőség Elfogadhatatlan.
Most meg nem jönnek rendesen az üzenetek. Mig irtam ezt a hszt, írtak üzeneteket, de nem szolt ez fos, csak akkor láttam mikor a WP osztonom azt súgta, hogy jött valami es meg kell nézni.
Most meg elkezdtek megjonni az üzenetekről a toast notik, amiket mar reg elolvastam. Es szolt toasttal hogy nem fogadott hívásom is volt, assdasddasd

-
legiaap
félisten
-
polonic
félisten
Amazing Alex a Roviotól WP8-ra 1 $-ért.
-
G_Gabi
csendes tag
Hello. Próbáltam keresgélni a fórumban de nem találtam olyan alkalmazást ami nekem kéne vagy legalábbis hasonlót, mégpedig hogy egy statisztikát készítsen a hívásaimról. Pontosabban milyen irányba (telenor, voda, t) mennyit telefonáltam az adott hónapban. Lehet túl sokat akarok, de hátha...

-
tailor
őstag
Na, akkor valaki világosítson már fel, hogy ha össze akarom kötni a fácséval, akkor miért ad ki egy olyan üzenetet, miszerint:
"Success
SECURITY WARNING: Please treat the URL above as you would your password and do not share with anyone."Se link, se OK gomb, semmi. Üres lap, a fenti szöveggel, és persze a FB összekapcsolás sem jött össze. LEszedtem, újra feltettem, újra ezt adta ki.

-
crey
addikt
Breaking!
Viber for Windows Phone is now available to all of our Windows Phone 7 users with calls, texts, and many more great features! Click here to learn more and download the app!
Sn00PiG: 16 perce ment ki a press release a Viber Facebook oldalán, szóval nem hiszem hogy tegnap átbeszélted

-
Sn00PiG
aktív tag
-
gabor94
tag
Viber messenger átváltott viberre.
Ìgy nem csak lumiára elérhető a hìvás funkciò.
Értesìtés és a hìvás minősége is javult egy kicsit a nokiáshoz képest. -
legiaap
félisten
Gondoltam meglesem, hogy megy az almás telókon a Real Football 2013...nem kellett volna.

-
gabor94
tag
Frissült a weather flow,magyar nyelvi támogatással és wp 7.8 támogatással

-
saiyajin
senior tag
Nekem is jott. Jo lenne, ha nem allnanak le veluk, jojjenek csak az updatek. Bar nem tudom mennyi esely van ra, hogy valaha is igazan jo legyen.
Mas: Sajnos nem megy a 9gag, azt irta az oldal atalakitas miatt nem jelennek meg a kepek, de mar uton a frissites. Remelem nem kell sokat varni.
-
zsírsámán
senior tag
Most is jött egy update a facebookra. (Tegnap is frissítettem)
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
greggggg
üzenetére
Akkor mi lenne, ha a normál kamera appban az érintőfókuszt használnád?
Szvsz te is tudsz oda fókuszálni ahova a kamera, és OK hogy arcfelismerés, de átállítod portréra, az racra fókuszálsz vele és kész.@polonic: Érdekes, nekem megy gond nélkül. Üzeneteknél pedig Skype kontaktokról volt szó.
@András.: A paypal fizetés minden gond nélkül megy, ott nem ellenőrzi a címet (nekem legalábbis ment magyar reggel Paypalen, UK reggel MS fiókon)
-
kolosanyi
veterán
Hogy
ez a Nokia Xpress mekkora egy rakás szar még mindig (7.8 se változtat
ezen). Egy hsz-t nem tudok megírni itt, merr a lap nem található, vagy
valami ilyesmi marhaság...Szerk.: Jé, csoda! Ezt most arról írtam, de előtte 3 másikat nem tudtam megírni. Copy/paste-elhettem be IE-be.
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
polonic
üzenetére
A tegnapi hsz-ed nincs meg, szóval foglamam nincs mi vele a tapasztalatod

Nekem a legnagyobb gondom az üzenetekkel van, a hívás még úgy-ahogy működik, de se a toast se a live tile nem jelzi rendesen az üzeneteket.
Arról nem beszélve, hogy a Skype minősége siralmas mobilneten (ha egyáltalán megy, nem szakítja meg), míg a Viber LTE-n és HSPA+-on is tökéletes. -
András.
tag
Köszönöm a válaszokat.
Egy kérdés még: kell valamit csináljak, hogy a telefon észrevegye a változást, vagy semmi szembetűnőt nem kell tapasztaljak? -
polonic
félisten
válasz
Sn00PiG
üzenetére
Érdekes. Én nem tapasztaltam ilyeneket. Nálam normálisan működik skype ismerősökkel. Notifek vannak rendesen. Videóhívás, kameraváltás is megy. Hívásminőség is rendben volt nekem.
Egyébként meg szépen be van fogva a pofánk.
Ki van írva a wp store-ban, hogy ez egy preview verziójú skype. Lehetnek bajai.A viber problémásabb egy kicsit nálam. Tegnap le is írtam, mit tapasztaltam.
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
polonic
üzenetére
Hektikus a működése.
Van, hogy felveszem a hívást de az app nem tölt be.
Vagy felveszem, megy a beszélgetés, de nem jön be a Skype hívásképernyője, csak fekete alapon a "Betöltés..." vagy "Folytatás..." felirat, ergo nem tudom se letenni, se kihangosítani, se videóhívásra váltani.
Olyan is történt, hogy hívtak, letették, de nálam vadul csörgött tovább (ezt mondjuk a Viber is csinálja).
Üzeneteket nem jelzi a live tile és a toast se, csak iszonyatos késéssel.
És a hívási minőség meg sem közelíti a Viberét.Hirtelen ennyi.
-
pzstm
titán
válasz
Sn00PiG
üzenetére
nem igaz. Migrálásnál ugyanis bukod az összes fizetési módodat és újra fel kell venni.
US accountba migráltam pár hónapja, újra fel kellett venni a bankkártyámat. WP8 esetében semmi para nincs, ugyanis paypal-al simán lehet fizetni.
Magyar CIB-es internetkártyát USA acc amúgy megeszi

-
-
András.
tag
válasz
xperiasigi
üzenetére
Köszönöm!
Valamiben kellene változzon a felület, vagy az alkalmazáskínálaton kívül semmi szembetűnő változás nincs?
Illetve olvastam egy régi hsz-t, miszerint magyar kártyát nem enged regisztrálni US fiókkal, de akkor ez már megoldódott? -
peterk
senior tag
Tudtok módszert vagy appot (WP8, HTC) arra, hogy ha egy szám foglalt, akkor addig hívja, amíg fel nem veszik? Az utóbbi időben naponta kell hívnom különböző hivatalokat, és gyakran 50-szer kell hívnom mire vonalat kapok.

-
btudos
nagyúr
válasz
dejaris
üzenetére
Nálam teljesen jó, kb. 2 órát chateltem vele, meg egy fél órát dumáltam. Az még mindig béna, de az mindenhol megvan, hogy megnyitom az értesítést, betölti az alkalmazást, de csak egy 5-6 mp-el később látom az üzenetet. Ez a Whatsappnál is megvan, igazából nem zavaró, csak érdekes, jó lenne tudni az okát.
Új hozzászólás Aktív témák

- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Apple iPhone 11 - népalma
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- ZEN.com
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy a 820 - Viber párosról danilla és marcus is csak jót írt.

thx