- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Futott egy kört a Geekbench 6 teszten az új Xperia
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
saiyajin
senior tag
válasz
xperiasigi #9401 üzenetére
Az is jo! Amugy en L710-et nyomok, es ezen a teljes lemerulesen kivul sok mindentol nem kell tartani. Ahogy olvasgatom wp8-on azert becsuszhat mas is.
-
saiyajin
senior tag
válasz
xperiasigi #9394 üzenetére
Nekem 22 nap 12 ora... A WPuptime is fent van most mar, remelem az nem csak 50 napig birja.
-
Aakisan
senior tag
válasz
xperiasigi #9394 üzenetére
Lehet mégsem romlott el annyira...
-
enginev3.0
félisten
válasz
xperiasigi #9372 üzenetére
Ők kérték, hogy kapcsoljuk ki, és még végig is nézték ahogy kikapcsol
Nem szoktam moziba járni, csak kb 5 évente egyszer, most is csak anyumért kellett mennem, és előtte volt időnk, szóval egy Halálosabb iramban 6-ra beneveztünk -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
xperiasigi #9255 üzenetére
Szerintem ti vagytok kisebbségben marcusaval.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
xperiasigi #9251 üzenetére
Haveromnak 8S-e van, es az kevesbe Smooth, mint a 8X-em a gyengébb hardver miatt. Abban pedig ugyan az a hardver, mint a 620-ban. Nem tudom, hogy nem veszitek észre, lehet hogy csak nem akartok rola tudomást venni, es tudat alatt blokkolodik
amugy nem azt mondom, hogy mindig előfordul, de egy nap 3-4 alkalommal elő szokott
-
saiyajin
senior tag
válasz
xperiasigi #9228 üzenetére
Ez tényleg nem lenne olyan jó, amit írsz, de amíg az 520-asnál nem csinálnak rosszabbat, addig szerintem nincs gond.
-
polonic
félisten
válasz
xperiasigi #9200 üzenetére
Én nem a programról beszélek, hanem magáról az instagramról.
-
enginev3.0
félisten
válasz
xperiasigi #9182 üzenetére
Jaja, angry birds stb... plants vs zombira sajnálom a pénzt, pedig az kéne nagyon
-
enginev3.0
félisten
válasz
xperiasigi #9165 üzenetére
Kár, pont most örültem hogy nem kell postára mennem, mert tudok utalni egy üzletért, de akkor még sem jön össze
Vagy mi van ha nincs rajta? Elvisz a szoftverrendőrség?
-
dejaris
addikt
válasz
xperiasigi #9160 üzenetére
Meg mindig mindenkinek a wp-s taborbol fojt a nyala az uj BB-k utan
-
dejaris
addikt
válasz
xperiasigi #9157 üzenetére
A burkolat kinezetere is
-
legiaap
félisten
válasz
xperiasigi #9150 üzenetére
18 nap, 0 óra 3 perc, 45 másodperc
-
legiaap
félisten
válasz
xperiasigi #9140 üzenetére
Pont ezt írtam én is az előbb.
-
polonic
félisten
válasz
xperiasigi #9125 üzenetére
Nem is az összeg miatt parázok. Csak akkor is utálom, ha mondjuk feleslegesen vettem meg valamit, még ha csak 10 forint, akkor is.
Milyen telefon lesz? 925 v 920? Ha 925, azt hogy sikerült venni ilyen hamar?
-
dejaris
addikt
válasz
xperiasigi #9117 üzenetére
Rendes
Nem lehet profilkepet se cserelni vele
-
daniel909
addikt
válasz
xperiasigi #9115 üzenetére
settings -- accounts -- fb
-
törölt tag
válasz
xperiasigi #9094 üzenetére
Régen azt javasolták hogy szétszedbe rizsbe kell rakni mert az a maradék nedvességet is kiszipózza belőle...
-
törölt tag
válasz
xperiasigi #9092 üzenetére
Állitsd a készenléti időt 3 percre és akkor nemzár le. Vagy az is lehet hogy nálad már a beázás ide is kihat
(#9090) legiaap Valószínüleg azért lehet mert mindegy neki milyen játék a max proci teljesítményt adja. Ez lehet hogy már a játék így van megírva,de az is lehet hogy a rendszer ilyen hogy mindegy milyen játék akkor is a maxot adja neki. Azért lenne jó egy olyan monitorozó program ami a procit is nézné és akkor kiderülne mikor mennyin megy.
-
törölt tag
válasz
xperiasigi #9058 üzenetére
Úgy volt de nem úgy lett.
Jövő héten jön hirdetéses ingyenes változat. -
enginev3.0
félisten
válasz
xperiasigi #9054 üzenetére
De
Desire HD, Sensation, One x, előtte HD2 androiddal
-
btudos
nagyúr
válasz
xperiasigi #9035 üzenetére
A Viberre nem vonatkozik, csak az integrált Facebook chat-re.
-
btudos
nagyúr
válasz
Igen.
-
Воланд
titán
válasz
igen.
-
pzstm
titán
válasz
xperiasigi #8939 üzenetére
Itsdagraph jobb lett tán, és várhatóan péntektől ingyenes lesz. Jobban dicsérik....
Itsdagram coming this Friday, already looks better than Instagram
Amúgy ennyi insta-hiszti után most már tényleg ki fogom próbálni, hogy mire is jó ez az instacsoda
szerk.: maci gyorsabb volt, bár én többet írtam
Xbox Rio-ra meg nyomok szerintem egy buy-t, egy dollárért nem fogok vacakolni, pláne, hogy acsikat is szerezhetek
-
válasz
xperiasigi #8939 üzenetére
3rd party app, inkább várd meg ezt, pénteken ingyenes lesz
pzstm: lassú vagy, de legalább linkeltél
-
jeska
tag
válasz
xperiasigi #8913 üzenetére
:/ok köszönöm az infót
-
Alexios
veterán
válasz
xperiasigi #8771 üzenetére
lehet bár én nem tudom most mire gondolsz
-
Alexios
veterán
válasz
xperiasigi #8769 üzenetére
azért más rendszeren ha ingyen van valami az tele van nyomva reklámmal cserébe
-
btudos
nagyúr
válasz
xperiasigi #8720 üzenetére
Én majdnem biztos hogy maradok. A 8X nem fagy, nem indul újra, játszani nem játszom, így a bugos Fruit Ninja nem izgat, megy a Whatsapp, Viber, FB chat ahogy kell, e-mailek jonnek menetrend szerint.. Nincs bajom a rendszerrel. Sajnalom hogy neked a Viberrel es a Facebookkal is ennyi gondod van, nalam mindketto jol mukodik.
-
mbale
tag
válasz
„amúgy most csak kiváncsiságból ki az kinek a következő teloja is wp lesz?(mert én még gondolkozom rajta erősen..)”
Nos én még megvárom az új frissítéseket, de ha az sem javítja a rendszer marhaságait, akkor még nyár végén váltok (attól függ mikor jön). Kár, mert jobban tetszik, mint az iOS, de a MS balfasz hozzáállása tönkre vágja az egészet. (consumer piachoz amatőrök)
Aztán maximum pár év múlva visszanézek, megnézem hogyan fejlődött és annak függvényében átgondolom a visszajövetelt. Érződik nagyon a rendszeren, hogy kéne neki még 1-2 év kalapálás. -
savoo
addikt
válasz
Én. Nyáron tervezem lecserélni az öregecske Omniámat, 820-ra, vagy 920-ra. (Szívem szerint 8X-et vennék az tetszik a legjobban, csak hát a Nokia support sokat számít. )
-
daniel909
addikt
válasz
hát nem tudom. nálam az szokott lenni h belépek.... folytatás... és kilép. majd ha újra belépek akkor jó. meg persze soha nem jön értesítés, de ezt már egész megszoktam a rendszerben, már nem érdekel annyira
.
én azt tanácsolom installáld újra, jobb ötletem nincs
Másik kérdésre a válasz: nekem attól függ mit hoz a wp8.5. ha nagyon jókat, akkor veszek valami komolyabb cuccot. de sajnos az a megérzésem h a 8.5 alatt sem lesz jó a noti center ami nekem eléggé fontos.(#8721) marcusa: elvileg ugyanúgy kéne mennie minden eszközön, nem? azért a 620 sem egy gyenge cucc..
azt tudom felhozni példának, h egy i4-en is jól megy a fb messenger, csak lassabb mint egy i5-ön... -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
xperiasigi #8716 üzenetére
Na mivan, eddig volt jó a Fruit Ninja? A jó öreg Oppi sosem téved
Nekem a következő telóm valami droidos csúcsgép lesz. Vagy Nokia 100, és szarok a világba!
-
marcusa
addikt
válasz
Pedig lehet más lenne a véleményed, ha komolyabb készülékkel kezdesz.. Nekem 820-on semmi ilyen hiba nincs, sosem fagyott, viber és minden más is tökéletesen fut...
Fruit ninja nincs meg, csak az ingyenes változata annak más a neve és nem xbox-os, de azzal sincs gond, és más játékkal sem...
-
daniel909
addikt
válasz
néha örülök h nem vártam meg a 620-ast
a fb béta nálam tökéletesen működik. a viber viszont nálam is egy kalap ....
nekem amúgy az új forsquare nagyon akadósan működik, nem WP érzés használni. lehet visszatérek a 4th-ra. -
Lall
veterán
válasz
Jó az aláírásod.
#8718: Csalás!
-
btudos
nagyúr
válasz
xperiasigi #8648 üzenetére
Újraraktad már azt a nyomorult Facebook Beta-t? A home gomb meg szokás kérdése, én régen a search gombbal jártam így, aztán azóta már nincs ilyen gondom, megszoktam hogy hol van
-
Mister_X
nagyúr
válasz
xperiasigi #8608 üzenetére
235Ft
Szerintem a legjobb és testre is lehet szabni.
-
gabor94
tag
válasz
xperiasigi #8608 üzenetére
Úgy látom,hogy nem magyar az accod. 1 dollárba kerül nekünk,mert magyar a fejlesztő.
Szerintem a legjobb és a legpontosabb. Különböző időközönkéntre be tudod állíttani a csempefrissítést (1,3,6 óra)
Legutóbbi frissítés óta magyar és támogatja a wp 7.8-at. -
btudos
nagyúr
válasz
xperiasigi #8573 üzenetére
Újraraktad már? Nálam is teljesen jó.
-
daniel909
addikt
válasz
xperiasigi #8573 üzenetére
nálam pöpec
-
btudos
nagyúr
válasz
xperiasigi #8548 üzenetére
Van olyan, hogy nem egyezik a WP7-es és a WP8-as alkalmazás, de ez viszonylag ritka. Csak ilyen esetben kell újra megvenni a korábban már megvett app-et.
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
xperiasigi #8546 üzenetére
Te olvastad az utolsó hszem?
Omnia7-en vettem meg a Weatherflowt (WP 7.5), és most is használom, mert érvényes rá a licensz. Szerinted a Microsoft meg merne lépni egy olyat, hogy egy frissítés miatt elbukjon egy vásárló egy licenszt?
És mielőtt többen hőbörögnének a WP8 nem update, régi telefonokra nem is kapod, ráadásul innentől menni fog minden a következőn, mivel elvben ugyanezeken az alapokon fog nyugodni a rendszer... -
Sn00PiG
aktív tag
válasz
xperiasigi #8543 üzenetére
Tudom, Androidon nem szokás vásárolgatni, de mivel alkamazásfejlesztéssel is foglalkozom (nem, nem fejlesztő vagyok, hanem projektmenedzser), ezért én megbecsülöm ennyivel a többi fejlesztőt. Van olyan, hogy triallal is ingyenes az app, de megveszem, mert megérdemlik.
Pl. a Weatherflow egy baromi jól támogatott, gyönyörű kliens, faja csempével és lockscreen funkcióval. Lenne vagy 60 másik weather app (köztük a mienk is), rahedli ingyenes köztük, de én mégis inkább ezt vettem meg még anno az Omnia7-emre, és azóta sem bántam meg. -
dejaris
addikt
válasz
xperiasigi #8543 üzenetére
En az akkoriban 40-ert vasarolt Optimus7 melle vasarolgattam ossze 20 rugonyit
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
xperiasigi #8535 üzenetére
Figy, vettem egy közel 180ezres telefont, majd pont azt az 5ezret fogom rajta spórolni amivel tele lesz rakva minőségi alkalmazásokkal...
Egyébként nem költöttem túl sokat, nem hiszem hogy 5k-nál többet költöttem volna (a screenshotokon van olyan, ami csak trialban van felrakva, elég az alapon), viszont van néhány olyan alkalmazásom, aminek az ingyenes alternatívái, hogy is mondjam, nem épp a legminőségibbek... -
sanyi0627
senior tag
válasz
xperiasigi #8538 üzenetére
Köszi
-
dejaris
addikt
válasz
xperiasigi #8531 üzenetére
Hat igy lenne, akkor meg is ertem, de nem hiszebb, hog kenyelmesebb lenne.
-
dejaris
addikt
válasz
xperiasigi #8529 üzenetére
De most mirt vetted meg ha ingyen is meg lehet oldani?
-
dejaris
addikt
válasz
xperiasigi #8526 üzenetére
Ne varialj anyit
Siman felmesz egy oldalra, ami letoltheto verziot varazsol egy YT linkbol, es mindezt az UC browserrel teszed meg, es akkor mar ott is lesz a libraryban.
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
xperiasigi #8526 üzenetére
Nem, az MP3 to library nem youtube-ról szed le videót, hanem mp3 letöltő.
Felmész egy oldalra (pl. soundowl), rákeresel az MP3-ra és letöltöd a telóra. Ha ezt böngészőben teszed meg akkor ugyan meg tudod nyitni az mp3-at, de nem teszi be a zenéid közé - sz MP3 to library beteszi, ennyit tud...
A te célodra a YouMusic a megfelelő, az Youtuberól szedi le a hangsávot.
Viszont én nem szeretném a zenéket jutyúbról szedegetni, mert az baromi rossz minőségű lesz - ezért használom az MP3 to libraryt valami faja mp3 kereső/letöltő oldallal... -
dejaris
addikt
válasz
xperiasigi #8501 üzenetére
Csak azert mert a sok fanboy rerepitette
-
dejaris
addikt
válasz
xperiasigi #8499 üzenetére
De szifonhoz nincs billentyuzet, en a Q10-re izgulok, ranckremkent is isteni volt, hat akkor telefonban
-
dejaris
addikt
válasz
xperiasigi #8496 üzenetére
Mikor kijott az uj BB vonal mindenkinek erre folyt a nyala az off topikban. Tudo mi izgulunk, a keves funkciora es appra
-
dejaris
addikt
válasz
xperiasigi #8494 üzenetére
Itt mindenki akart
-
legiaap
félisten
válasz
xperiasigi #8476 üzenetére
Honnan veszed, hogy van BB-re instagram?
Én nem látom sehol sem: [link] -
savoo
addikt
válasz
xperiasigi #8485 üzenetére
Hiába tűnt annak, ha nincs rá hivatalos kliens.
-
catroot
veterán
válasz
xperiasigi #8487 üzenetére
Na látod!
-
catroot
veterán
válasz
xperiasigi #8481 üzenetére
Én betudtam vele lépni gond nélkül. Persze a feltöltés nem működik.
-
catroot
veterán
válasz
xperiasigi #8479 üzenetére
Ha van profilod és csak nézegetni akarsz, akkor rakd fel ezt.
-
catroot
veterán
válasz
Minek az a sz.r instagram?
-
Blyan
félisten
válasz
20ennyi? Eddigi összesen nem fogyott 40 millió ebben biztos vagyok.
Szerk:
Bazz, utólag nem ér szerkeszteni. -
legiaap
félisten
válasz
xperiasigi #8420 üzenetére
Nekem még most sem jelez semmi sem.
-
daniel909
addikt
válasz
xperiasigi #8373 üzenetére
nem kell megvenni, a kipróbálás opcióval is teljes érteékű az app... csak nincs kedvencek de ennyi.
"Az alkalmazás próbaverziója teljes verzióval bír, azonban megvásárlásával a további fejlesztéseket támogathatja!"
Oppenheimer: ismerem, de engem nem győzött meg.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
xperiasigi #8364 üzenetére
Addig örülj, amíg nem próbáltad droidon vagy iosen
a wp-s verzió szinte játszhatatlan azokhoz képest. Pedig én is nagyon szeretem, de mikor már sokadjára nem érzékrlte a vágást, letöröltem a rákba. Mindezt 710-ért.
-
Blyan
félisten
válasz
xperiasigi #8364 üzenetére
Amennyiben nem páncélkesztyűben, vagy homokozóba mártott ujjakkal adod elő, akkor alaptalan minden félelmed. -
törölt tag
válasz
xperiasigi #8316 üzenetére
Draw somethinggal sokra nem mész, hálózati hibát dob küldésnél akár van net akár nincs.
-
Zoli-206
senior tag
válasz
xperiasigi #8318 üzenetére
Akkor nem tudom mi lehet, nem csináltam vele semmit. Tök üres az üzenőfal, nincsenek értesítések (már megint)
Szerk: visszatettem az alap facebookot, az jó
-
marcusa
addikt
-
marcusa
addikt
válasz
xperiasigi #8312 üzenetére
Nokia collection-ban keresd.
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
xperiasigi #8310 üzenetére
Lumiára ingyenes...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
xperiasigi #8304 üzenetére
Akkor már Draw Something.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
xperiasigi #8282 üzenetére
T-translator. Nekem bevált.
-
pzstm
titán
válasz
xperiasigi #8254 üzenetére
jeleztem. Ékes magyar anyanyelvünk ékezetes betűiről csórékám azt hiszi, hogy emoticon, amit a beta még nem támogat
-
legiaap
félisten
válasz
xperiasigi #8100 üzenetére
Droidnál eleget romoltam, főztem, meg warezolgattam. Mióta WP-s vagyok nem csinálok ilyet.
xperiasigi: 2011 júliusa óta. -
Mister_X
nagyúr
válasz
xperiasigi #8067 üzenetére
Aztarohadt, visszakerült az Asphalt 7 Lumia 620-asoknak?
Meg is vettem, mindjárt vadászok egy hotspotot.
Hm, eddig 2590Ft-ot költöttem el, ebből hét játék (Angry Birds Star Wars, Cut the Rope: Experiments, Doom & Destiny, Mirror's Edge, Max and the Magic Marker, Glyder, Asphalt 7) és két app (Weather Flow, Class Scheduler). És basszus, nem vágott földhöz. Bezzeg egyetlen Androidos ismerősöm sem vett semmit... "Külső források engedélyezése", aztán le van tudva az érdemleges kínálat. De pofán tudtam volna rúgni az egyik osztálytársamat, aki éppen megnézte, hogy Cut the Rope-ozok és csak annyit tett hozzá, hogy "ennyit bít az ádrenó háromszázöt? háháhh" - és másfél órán át ezzel volt megáldva, amíg el nem kezdett sírni a szája, hogy laggol a NOVA 3 és a Dead Trigger és persze a fejlesztők durvaanyját meg nyeljenek sünt. Ennyit erről, na mindegy... Fizetéskor majd bezsákolok egy Civilizationt is és esetleg egy Galactic Reignt. Jövő héttől meg nekiállok programozni.
-
savoo
addikt
válasz
xperiasigi #8073 üzenetére
Nem kell fosni, nem zárolnak egyből, egyébként ha meg nem tudják levonni először, akkor utána bizonyos időközönként megpróbálják. Sőt miután jön esetleg az email. hogy zárolták a profilod, akkor sem zárolják egyből.
Ja és ha zárolják is az "csak" annyit jelent, hogy addig nem tudsz vásárolni. -
válasz
xperiasigi #8071 üzenetére
hétfő még talán belefér, majd ha küldik az emailt, akkor parázz
-
polonic
félisten
válasz
xperiasigi #8066 üzenetére
Igen, azt.
-
marcusa
addikt
válasz
Mert nem rögtön vonja le... Tölts fel rá pénzt, mert különben zárolni fogják az acc-odat...
-
válasz
az nem lehet, hogy csak pár nap múlva fogja terhelni - mint bankkártyás vásárlásnál? Ha nem fogod tudni kifizetni, akkor hamar letiltanak
-
polonic
félisten
válasz
xperiasigi #8064 üzenetére
A telefon régiója is át van állítva us-re?
-
Lall
veterán
válasz
xperiasigi #7928 üzenetére
commerce.microsoft.com vagy xbox.com
-
negyven2
veterán
válasz
xperiasigi #7924 üzenetére
US, UK (meg több Nyugat Európai-val is) profilról működik a pay pal. Elméletileg a Microsoft számlázási oldalán kell hozzá adni.
-
savoo
addikt
válasz
xperiasigi #7918 üzenetére
Amazing Weather.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
WeatherFlow. Made in Hungary. Van ingyenes verziója, de én megadtam érte a kőkemény 235Ft-ot.
-
törölt tag
válasz
Én az AccuWeather-t használom, ingyenes és van Nokiás változata is.
Mutat várost, időt, és ha megfordul azt is hogy mennyinek érezni. -
marcusa
addikt
válasz
xperiasigi #7578 üzenetére
Rögtön ezen az áron kezdett.
-
András.
tag
válasz
xperiasigi #7404 üzenetére
Köszönöm!
Valamiben kellene változzon a felület, vagy az alkalmazáskínálaton kívül semmi szembetűnő változás nincs?
Illetve olvastam egy régi hsz-t, miszerint magyar kártyát nem enged regisztrálni US fiókkal, de akkor ez már megoldódott? -
Lall
veterán
válasz
xperiasigi #7381 üzenetére
Így marad, de csak akkor ha máshol is pl. asztali gép, notebook böngészőjébe is bejelölöd majd mikor belépsz.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
xperiasigi #7367 üzenetére
Pipáld be bejelentkezesnel a cuccokat
-
Ayanlith
tag
válasz
xperiasigi #7344 üzenetére
Engem is hasonló kérdések foglalkoztatnak. A régióváltás mennyiben befolyásolja az egész Microsoft fiókomat? Később vissza tudok állni Magyarországra, illetve, ha igen, ezt maximum hányszor tehetem meg? A régióváltás módosítja a telefon felületének nyelvét? Előre is köszönet a válaszokért!
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
xperiasigi #7336 üzenetére
Szerintem a magyar marketplacen nem elérhető
-
pzstm
titán
válasz
xperiasigi #7336 üzenetére
biztos mindenki nekiesett mint süket a csengőnek.
-
dejaris
addikt
válasz
xperiasigi #7289 üzenetére
Sőt, jól működő óra app is csak ez az egy van tudtommal, ami ugye HTC only
-
greggggg
aktív tag
válasz
xperiasigi #7289 üzenetére
wtf htc only?!
aztán majd nokia kiadja az egy csempén látható idő, dátum, páratartalom, mi lesz este a barátok köztben (régióként eltérő) fel - le töltési sebességet, akkutartalom, utolso nem fogadott hívás név szerint, és a kedvenc híres ember idezetét fícsört.
-
dejaris
addikt
válasz
xperiasigi #7285 üzenetére
Csak a HTC-re van
Na vegre, nem csak a Nokiabol all a vilag. Olyan jol esett ez a beszolas -
legiaap
félisten
válasz
xperiasigi #7198 üzenetére
Arról azért nem egy cikk jött volna ki.
mukibuci :
Vicces, hogy a rendszerkövetelményeknél még 7.5-öt írnak, de nézted, hogy 1 giga hely kell neki (amúgy meg 334 megát foglal)? -
SpongyaBob
veterán
válasz
xperiasigi #7169 üzenetére
Ezt mondom már elég régòta. WP8 512 rammal kb. olyan mint a Lumia 610 a WP7-es telòk között. Jò-jò, de amikor a kevés ram akadályoz meg egy alkalmazás használatában, azzal a lendülettel b.sznám a földhöz. De nem teszem, mert a barátnőmé
Szòval WP8 csakis 1giga rammal! (Nálam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest