- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Kikészít ez a piactér. Leszednék 1 játékot és azt írja kevés a memória hozzá,de ha megkeresem a fizetős változatát azt simán engedné leszedni. Ki érti ezt a logikát
-
legiaap
félisten
Úgy látom ki kell fejtenem, mert nem világos számodra.
Tehát, van például az Asphalt 7, aminek a követelménye 1 Giga RAM. Ki fog jönni majd 512-re is, mint lent írták, de az 1000%, hogy gyengébb lesz grafikában.
Na már most droidot hoztam fel példának. Ott ha jól tudom nincs ilyen korlát a komolyabb gépekre ugye? De javíts ki, ha nincs igazam. Viszont megnézheted mondjuk ott az Asphalt 7-et egy GS3-on és mondjuk egy Galaxy Ace-en, azt látni fogod a különbséget. Akadni fog, a grafika sem olyan lesz. Erről beszélek.
Nyavalyogtok itt az 1 Giga ram miatt, de akkor is kell. Jönni fognak komoly játékok, amiket nem lehet már majd megoldani annál kevesebbel és nem lesz elég az optimalizáció. És ez alól az almád sem lesz kivétel a jövőben.
De nagyon nem szeretek veled vitázni. Mostanában nem tudom mi van veled, de nagyon belekötsz mindenbe.Real Football 2012 kipróbálva. Első benyomások. Meríti az akkut ez is rendesen. Hiába van töltőn a teló, így is merül és nagyon melegszik. A grafika elmegy kategória. Irányítás elmegy. Ha közelről mutatják a játékost, pl. szabadrúgáskor, na akkor azért nem fut annyira simán a játék. Ott van egy kis lassulás.
Ja és jól látom, hogy ezzel a játékkal nem lehet Xbox pontokat gyűjteni?!
Ezt meg hogy gondolták?! Mi a fenének van ott a játéknál az XBox felirat, ha nem jár pont és nincsenek archievementek?! -
legiaap
félisten
[ Módosította: mukibuci ]
-
xperiasigi
őstag
-
marcusa
addikt
válasz
xperiasigi #6385 üzenetére
Komolyabb játékokhoz már kell az 1GB... Ezekhez is amiket most linkeltek, Asphalt 7-hez is.. és szerintem egyre több ilyen jön. 620-on ezekkel nem nagyon fogsz tudni játszani.
-
xperiasigi
őstag
Wp-n 512 RAM elég a legtöbb játékra vagy nem?(most szeretnék venni 620at vagy 820at)
-
legiaap
félisten
válasz
marcusa #6379 üzenetére
Hát ezek csak úgy fognak menni majd, hogy végigtolod az egyiket, leszeded azt teszed fel az újat helyette. Lehet megpróbálom feltenni a focisat hátha engedi.
Amúgy miért van két focis?
Nem olvastam el az oldalt, csak gyors belinkeltem.
Ja látom az egyik csak USA És Canadai piactéren van. De van amúgy különbség?polonic: Én még várok a pókossal, hátha majd valamikor akciózzák. Az Asphalt 7-et úgy is végig kell tolnom, azt utána focis, szóval elleszek egy darabig. Ja tegnap küldtem felhívást neked Asphalt 7-ben.
-
btudos
nagyúr
Erre kíváncsi leszek, ha tényleg előbb megcsinálják a people hub-ba épülő tárcsázást, mint a MS a Skype-nál, akkor megtapsolom őket, és körberöhögöm a Microsoftot kétszer, csak hogy érezzék a törődést
És ez még akkor is igaz, ha Nokia-only lesz a cucc, bár a cikkben nem Lumia devices szerepel hanem Windows Phone 8 devices, szóval van remény
-
legiaap
félisten
Na csekkoljátok csak az új játékokat: [link]
-
pzstm
titán
http://wmpoweruser.com/viber-says-voip-update-for-windows-phone-8-devices-coming-very-soon
A wp8 only az meg rendben is van, de vajon Nokia-only?
-
btudos
nagyúr
válasz
xperiasigi #6374 üzenetére
A Nokia fele Viber WP7-only, ezt azert hozza kell tenni. WP8-ra nincs hasznalhato Viber, legalabbis en nem tudtam normalis mukodesre birni a Viber Messenger-t.
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
xperiasigi #6371 üzenetére
A Nokia féle Viber messenger tökéletesen megy WP8-on, de mit ér a Viber hang nélkül, üzenetet küldeni ott az FB/Skype/Messenger/Gchat/WhatsApp, és még sorolhatnám...
-
válasz
xperiasigi #6371 üzenetére
nekem nem sikerült működésre bírnom - néha csak wifiről ment. A nokiás változata viszont hibátlan mobilnetről is
-
xperiasigi
őstag
Üdv a viber messengerel lehet rendesen üzenetezni, jól mükődik?(hivni tudom h nem lehet vele)
Köszi a választ -
mbale
tag
válasz
Sn00PiG #6367 üzenetére
Tehát csináltak egy olyan appot, amiből már jelenleg is van jobb, mindezt persze exkluzívan, hogy szigorúan csak a saját felhasználóik könyöröghessenek az Instagramnak.
Ez nálam a szánalom/röhej/kuuuurva gáz kategória.. ennél még az is jobb, amit a Microsoft csinál ez ügyben (semmit). -
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
mukibuci #6362 üzenetére
Annyi csak az értelme, hogy ez egy kis nyomást gyakorolhat az Instagramra, hogy készítsenek hivatalos WP klienst.
Elvileg az app funkciója annyi, hogy effektel, majd ha a képet postolod twitterre akkor mögé teszi a "#2InstaWithLove" hashtaget. A Nokia szerint ha ezekből a képekből elég gyűlik össze akkor az Instagram is látni fogja, hogy lenne elég felhasználó, vagyis érdemes készíteniük egy hivatalos klienst. Ennyi. -
Bukk900
őstag
Turistatérkép programot keresek, ami megmutatja hol vagyok az erdőben!
Mint pl. symbianra volt a Smartcomgps, vagy vm-re a Russa, androidra a Locus, használ valaki ilyet? -
Alexios
veterán
majdnem instagram lumiákra, wp7 és wp8 is
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
daniel909 #6355 üzenetére
A lomogram nem csinál élőképet, itt ez az újdonság: ahogy váltasz egy effektre már azt látod a viewfinderben.
@AMD power: [LINK]
De fontos, hogy vagy Developer unlock kell neki, vagy Chevron, vagy full unlock, magyarán csak olyan telefonon fog menni, ami vagy fejlesztőinek van beregisztrálva, vagy korábban Chevron módszerrel lett unlockolva, vagy esetleg custom ROM van rajta.@mbale: És a legdurvább, hogy ez WP exkluzív app, pedig elég elterjedt kommentelési rendszerről van szó
Végre, az első nagyobb WP only név
-
mbale
tag
disqus kliens exkluzívan windows phone-ra
WAT
és működik wp7-en is.[ Módosította: mukibuci ]
-
daniel909
addikt
válasz
Oppenheimer #6353 üzenetére
a lomogram 100x külömb ennél és mindenre van. [link]
-
btudos
nagyúr
válasz
Maateeo #6351 üzenetére
Egyelőre kiállok mellette, de annyi a megvágott funkcionalitású app, ami csak Nokiára van teljes értékű, vagy ingyenes, hogy komolyan elgondolkodtam a váltáson. De nincs olyan készülék, ami igazán tetszene, csak a 720, az viszont a WVGA kijelző mellett 512 MB RAM-mal jön, ami nálam kizáró ok
Szóval marad a 8X még egy darabig
-
legiaap
félisten
Asphalt 7 kicsinálja az akkum, de akkor is végigtolom. Kb. most tarthatok úgy a 3/4-énél
55 %-on volt az akku szint, most 30 úgy hogy töltőn van.
Szép!
Amúgy meg kis vélemény a játékról:Grafika terén nekem nagyon bejön. Eddigi legjobb WP-s játék. Ilyeneknek kéne jönniük szép sorjában, persze ezzel az akku merüléssel jó lenne valamit kezdeni, mert ez gyalázat. Irányítás telefon döntögetéssel lehetetlen. Nincs olyan ember, aki millimétereket tud dönteni ezzel irányítva a kocsit. Ilyen irányításban eddig a NFSU a legjobb. Ugyanez volt a baja az előző Asphalt-nak is. A kijelző bal és jobb oldalát tapicskolva irányítóm, de azért így sem egyszerű a helyzet. Ugyanis, a jobb illetve bal oldalon a nitro a fék és ugye ahol nyomni kell a képernyőt, hogy irányt váltson a kocsi egy kupacon van és igen könnyű félrenyomni. Nem egyszer nyomtam félre, mikor az élen voltam. Roppant idegesítő. Észrevettem azt is, hogy néha nem reagál a kijelző nyomkodására. Legelőször azt hittem biztos csak én csinálom rosszul, de megfigyeltem, hogy ment az autó métereken keresztül és hiába tapicskoltam a kijelzőt, nem reagált. Egy idő után pedig magához tért és minden ment tovább. Ilyennel eddig 3-szor találkoztam. Akadni egyszer sem akad a játék. Furcsa szitu már volt, hogy kiugrattam a pályáról és ott a grafika kissé fura volt, vagy futam közben ki akartam lépni és nem engedett kilépni, hiába nyomkodtam a vissza gombot, de olyan is volt, hogy véletlen rossz irányba mentem úgy megfordultam és nem tudtam megfordulni.
Neten is már versenyeztem másokkal. Itt vagy olyan emberkékkel találkozok, akikre köröket verek és azt sem tudják hol vannak, vagy olyanokkal, akik állva hagynak, pedig azért én is tolom neki és nem szar autókkal.
Szóval nem egy tökéletes játék, még lenne azért rajta mit csiszolni. -
mbale
tag
válasz
Sn00PiG #6335 üzenetére
A kép tényleg az, de a "cikk" (már amennyire wpcentralon lehet) második részében már egy új részlet is elhangzik.
Szerintem a hír mellesleg nem kacsa, Nokia részéről okos húzás lenne, másrészt mintha nyilatkoztak is volna már valami hasonlót erről régebben.@zoo8800: ott van az is.
-
Sn00PiG
aktív tag
Az a kép akkora kamu, hogy már üvölt
De azért reménykedni lehet, no nem mintha nem lenne 30 ugyanilyen alkalmazás most is a storeban (pl. Lomogram, még az ikonja is ilyen, csak illeszkedik a metrohoz).
Időjárás app: Weatherflow. Magyar srác csinálta, az egyik legnépszerűbb app a Storeban (igaz fizetős), gyönyörűen néz ki, lockscreen support is van benne
-
mbale
tag
instagram csak lumiákra és 8.0-ra?
@catroot: szerintem nem kacsa, de majd úgyis megtudjuk.
-
-
FET-MEN
veterán
Időjárás app ajánlás?
Olyat keresek amit kézzel lehet frissíteni, tehát nem autómata
-
törölt tag
Esetleg olyan ingyenes zenelejátszó van amibe benne van az EQ?
-
kezman
őstag
Az iMenetrend egy nagy sapka szar lett, 7,8-on össze vissza mutatja a dolgokat, átszálásnál követhetetlen, Wp8-on megy rendesen vagy csak mi 7,8-asok szívunk?
-
Board Express for Tapatalk-ot hazsnál vki? RÁmegyek böngészőben egy fórumra, felhozza, h ez ezzel is böngészhető, mert Tapatalk enabled vagy mi a halál, letöltöm a programot, rákeresnék a programon belüle a fórumra, de semmi. Semmire nem hoz be semmit.
-
kezman
őstag
válasz
#35202114 #6319 üzenetére
Én már ezen nem agyalok, megszoktam hogy nincs és kész, a státuszbar-on látszik kb meddig van, különben is minden este töltőre dugom azt annyi, egy napot meg kibír ez a lényeg, megszokás kérdése szerintem, ugyanaz mint az óra, már nem is hiányzik, ennek a telefonnak egyébként is az "egyszerüsége," fogott meg, jól van ez így
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
#35202114 #6315 üzenetére
A WP zártabb, az Android nem, de ennek nyilván utánanéztél, mielőtt WP-t vettél
Illetve Android kicsit idősebb is mint a WP, kiforrottabb és nyitottabb bizonyos szempontokból (pl. billentyűzetet és mindent lecserélhetsz), cserébe negyedannyira optimalizált - egy négy magos droid darabosabban megy mint egy egymagos Lumia800.
Valamit valamiért -
törölt tag
válasz
Sn00PiG #6314 üzenetére
Akkor szétnézek a piactéren. Köszi. De azért az kicsit vicces hogy 2013ban wp-re nincs ilyen megoldás mikor androidra már rég van
(#6316) zoo8800 De gyárilag meddig tartott volna egy ilyen lehetőséget berakni? Ha már kinézetnél lehet állitani hogy milyen szin legyen... Na mindegy,nem vitát akarok inditani pusztán csak furcsa számomra...
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
morpheuss12 #6309 üzenetére
A legegyszerűbb, hogy bekapcsolod a javaslatokat szóköz nélkül, így ha valamit beírsz ékezetek nélkül akkor a szó leírása után egy tapi a javaslatra, és meglesznek az ékezetek.
@hokins/AMD power: nincs, mivel a Status bar fix, nem módosítható. Vagy élőcsempés megoldás, vagy a fél óránként frissítő LockScreenes megoldás jöhet szóba.
-
törölt tag
Sziasztok.
Tudnátok olyan alkalmazást ajánlani ami %ban mutatja az aksi töltötségét a statusbaron? -
polonic
félisten
Nektek nem szokott kilepni az asphalt 7 csak ugy random?
-
Blyan
félisten
válasz
morpheuss12 #6306 üzenetére
Mármint alternatív billentyűzet? Szerintem nincs.
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
morpheuss12 #6306 üzenetére
Wut? Az alap billentyűzet is ékezetes, nem is értem a kérdést...
-
morpheuss12
tag
Van esetleg wp8-ra ékezetes Bill. progi?
-
saiyajin
senior tag
válasz
AMD Power #6276 üzenetére
Bookviserhez ajánlom a Calibre nevű ebook konvertert. Eleinte én is hiányoltam a támogatott fájltípusokat, meg macerásnak találtam, hogy konvertáljak, de két-három használat után megszoktam. Ami kell azt átkonvertálom, feltöltöm a bookviserbe netes felületen és végül telefonra lehúzom mikor kell.
-
És akkor most szépen kanyarodjunk vissza a windows phone store-hoz
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest