- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milan24
aktív tag
Üdv néktek. Lenne egy kérdésem. Eddig E52-őm volt, és ott a jelenlegi helyzetemet lehetett küldeni sms-ben. Konkrét példát mondok, mentünk szilveszterkor fel a bakonyba, elég eldugott helyre. 2 kocsival, mi felértünk előbb, és a térképbe elküldtem a saját pozicióm, a másik fél csak ráment, és odahozta a GPS. Na most kerestem itt is a Nokia térképekbe, de semmi. Drive-ba semmi. A sima térképeknek meg nem is látom értelmét, mert csak a saját poziciót mutatja azt ennyi. Tudtok nekem ebbe segíteni?
-
daniel909
addikt
jah, én is egyből dobtam el mindent a kezemből és feltelepítettem. aztán jött a koppanás
DE: joebelfiore @joebelfiore 1h
(...) for you non US folks, we'll try to find something else fun in a few daysúgyhogy jön még valam izgalmas, csak nem egy FB update? vagy Insta? ohh de jó lenne... bár elég valószínű, hogy "csak" a forsquare update lesz.
-
legiaap
félisten
Nokia Cinemagraph 7.5-re is elérhető már
woland_y2k: És eddig csak US account alatt érhető el.
-
Воланд
titán
only wp8
-
kezman
őstag
Már egy ideje használom a AppSwitch appot, L710-en, eddig jól is adta magát (megmutatja más platformon lévő appok wp7 alternatívákat) ma frissült, én hülye frissítettem, na innentől kezdve nem műkszik, bekapcsolom, frissít, és ennyi
egy óra tizenegy percig bírtam, aztán letöröltem, nem értem, ha valami jól működik miért kell elbaszni??
-
Bukk900
őstag
Próbált már valaki beszélgetni a telefonjával az assistant-al (WP8), nálam a mikrofonra kattintva hálózati hibát ír ki, vagy le kell tölteni hozzá a beszédfelismerést?
-
Thome
veterán
Gyors kérdés, aztán már itt sem vagyok: létezik a store-ban olyasmi dolog, hogy gift funkció?
-
pzstm
titán
válasz
daniel909 #6979 üzenetére
ha már Viber
Viber for Windows Phone 8 coming “March or April”(megtudakoltam twitteren, hogy 8X-re is tesztelték ott is minden okés)
Szóval szerintem Viber nem a héten jön
amúgy jaja:
joebelfiore @joebelfiore 2h
But don't unfollow me yet... the week isn't over today... -
daniel909
addikt
remélem holnap jön a FB update. JOE írta twitteren, h "nincs vége még a hétnek" célozva rá, h jönnek még appok a héten.
vagy Viber vagy FB kellene (nekem) most nagyon. reménykedés: ONpzstm: oké, szerintem sem jön Viber még, de a felesleges játékok helyett kicsit ráfeküdhetnének a kommunikációs appokra, amik nagyrésze WP8 alatt (is) kuka. mert én pl nem játszani vettem a telefonom, hanem kommunikációra használnám, de így most csak félig tudom kihasználni sajnos. (pedig azzal a reménnyel váltottam droidról, hogy a skype gyönyörűen fog menni a háttérben 0-24... stb)
-
xperiasigi
őstag
válasz
morpheuss12 #6975 üzenetére
Oksa köszi
-
pzstm
titán
válasz
morpheuss12 #6975 üzenetére
WP8? milyen teló?
-
morpheuss12
tag
válasz
xperiasigi #6971 üzenetére
Igen leszedtem és jól működik ha hívnak olyan mintha rendes telefonhívás lenne . Sztem tök jó.
-
legiaap
félisten
És itt van
5.49 £. Előbb megvárom a véleményeket. Ha jókat írnak veszem is meg. -
pzstm
titán
Shark dash megveve, teljesen rendben van. Batmant kizart hogy megvegyem, plane annyiert...
-
xperiasigi
őstag
Ez az új skype amit ma irtak itt MA-n már elérhetö ingyenes a piactéren?ha igen valaki letöltöte már ,jól mükszik?
-
válasz
Oppenheimer #6965 üzenetére
mobilos játék téren HA xbox cím, akkor 1 dollárt gondolkodás nélkül adok érte, de a felső határom 3 dollár, annál többet kizárt
-
pzstm
titán
válasz
Oppenheimer #6963 üzenetére
nekem nem biztos. Az 1 dolláros shark játékot meglesem majd lehet
-
pzstm
titán
most nézem, hogy a ma megjelenő Batman játék az 7 dollár lesz??? azt nem is tudom, hogy xbox cím lesz-e vajon, de ennyiért akkor is nagyon drága......
-
Socket A
aktív tag
Hali!
Ingyenes lövöldözős (Resident evil szerű) játékok léteznek 7.8ra? -
SpongyaBob
veterán
Nálam frissült az UC Browser, de a piactéren továbbra sem találom. WP7.8
-
btudos
nagyúr
WP8-on még asztali böngésző mellett is vígan megjönnek a telefonra az üzenetek. Bár elismerem, nem mindig 100 %-os, de 95 %-ban működik. HD7-en nem volt ennyire stabil, nem tudom mennyi különbség van a dologban (gondolom szerver oldalon semmi különbség, szóval hegesztettek rajta valamit a WP8-ban.)
-
legiaap
félisten
válasz
Oppenheimer #6942 üzenetére
Nem kell resetelni csak újraindítani a telefont. Csak azt akarom kideríteni, hogy ez nálam van vagy másoknál is.
Amúgy azért állítom 4-re a záridőt, mert így lehet fényfestést csinálni. -
legiaap
félisten
ProShot kinyírta a kamerám.
A shutter-t 4-re állítva próbálgattam fotózni, ami eleve megakasztja a gépet, és utána hibaüzivel megfagyott. Egyből előjött egy üzenete, hogy el akarja ezt küldeni a fejlesztőnek. El is ment az előre megírt üzenet. Ezek szerint felkészültek, hogy vannak még bajok vele.
Ezután vettem észre, hogy ha kamera sötét képet ad. Megnyomtam a kamera gombot és az ikonok szürkék voltak és a kijelző tök fekete volt. Csak szoft reset segített.
Gratula a fejlesztőnek! -
polonic
félisten
Photosynth for wp8 update érkezett par javítással.
-
daniel909
addikt
joebelfiore
@holzlondon Skype uses WP8 VOIP system for bkgd- without eating battery. You get calls via the native phone UI even if skype's not running
nálam ez valahogy nem valósul meg -_- nem értem miért kell kamuzni. -
pzstm
titán
válasz
Oppenheimer #6927 üzenetére
nálam is így működik
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
legiaap #6924 üzenetére
Nekem érdekes módon jól jelez annak az appnak a csempéje... Mindig jön a toast ha jön valami, megnézem gépen és telón egy kis késéssel 0-zódik a csempe számozása. Ha nem tenné már rohadt nagy szám lenne ott
Szóval megint ott tartunk, hogy van akinél jó, van akinél nem és nem tudni, hogy a facebook vagy a wp-e a hibás. Az app kizárható szerintem.
-
legiaap
félisten
Ja azt kifelejtettem, hogy ha jön értesítés és nem nézed meg, akkor egészen addig jelez a csempe, míg rá nem nyomsz és meg nem lested. Nem elég neki az, hogy megnyitod a notification részt. Rá is kell klikkelni.
És hiába nézted már meg azokat Facebook oldalán a telefonon, akkor is úgy jelzi, hogy még nem nézted meg.
Ez persze visszafelé is ugyanígy van. Mintha teljesen külön működne a Facebook és az appja.
Röhej. -
Próbáltad ki-be kapcsolni a fb chatet?
[telón]
Amúgy nem használtam túl sokat, csak mikor megvettem a telefont, bohóckodtam, meg kipróbálgattam, de pl a check in esetén, ha új helyet akartam megjelölni, pl otthon, etc akkor visszadobott, hogy sikertelen..
Ez csak nálam volt/van? -
Lall
veterán
válasz
Oppenheimer #6921 üzenetére
Isten az atyám, Lumia 900-on jó volt, ahogy a Viber is szuperül működött.
-
Lall
veterán
válasz
legiaap #6919 üzenetére
1 szaros normálisan működő fb program kéne, de nem sikerül kihozni. Mondjuk most olvasgatom a Sony Xperia Z topikban, hogy a csúcstelón szétlaggolja magát a droidos fb app. Nem mintha vigasztalna.
Kipróbálásra bekapcsoltam a beépített chat-et, mert valaki írta, hogy szar. Tényleg az. Online voltam, küldtek üzenetet, de semmit nem jelzett (nem jött meg).
-
legiaap
félisten
Na kaptam választ a The Facebook fejlesztőjétől:
1. Talán a jövőben lesz push notification, de ez a WP-n múlik nem rajtuk.
2. Igen kell a Social Scout, ha akarom használni a menüsorban lévő Check in-t...no comment
3. Az üzeneteknél, ha rámegyek valakira, akkor a jobb felső sarokban az a Windows 95 stílusú nyíl egyrészt randa, másrészt kitakarja félig az illető állapotát jelző színt. Nem tudják ezt javítani...no commentÉs ma találtam még egy hibát. Ha képet akarok megosztani, akkor átirányít a Microsoft Facebook appjára...no comment.
Tehát ha teljes értékűen akarja az ember azt használni, akkor szükség lesz két másik progira.
Gyalázat. -
Legyen elég a droid vs. wp off-ból. Köszi.
-
legiaap
félisten
Még mindig The Facebook-nál vagyok leragadva.
Valaki segítsen már, hogy a fenébe tudom kideríteni, mi a fenéért jelez mindig.
5 értesítést jelez, holott sehol sem történt semmi változást. És ami a vicces, mindig 5-öt jelez a csempe.
Lehet mindig ugyanazt az 5 dolgot jelzi ezért pittyeg.
Merre keressem ezt az 5 bigyót?
Nincs ötletem. -
Des1gnR
őstag
Találtam egy alkalmazást, remélem még nem ismeritek. Lényege, hogy iOS és Android alkalmazásoknak az alternatíváit keresi meg.
-
bongeszo
aktív tag
válasz
SpongyaBob #6905 üzenetére
nem találom a store-ban?!
-
polonic
félisten
Jön a Batman dark night rises és a Shark Dash wp8-ra a héten.
-
bongeszo
aktív tag
Sziasztok!
olyan képkezelő alkalmazást keresek ami nagyon jól tünteti el a zajt a fotókról! Létezik ilyen, van valakinek jó tapasztalata valamelyik ilyen programról?
-
pushalias
addikt
Másnak is ez a véleménye.
(#6889) Rubbi De, igen, csak WP8-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest