Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Valami jó ingyenes játékot tudtok ajánlani?

-
Dzsosy
senior tag
-
andris811
tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Keress rá arra, hogy xpress. Nekem így megtalálta első helyen. (wp7)
-
AMD Power
titán
Ha barmit veszek gondolom azt hozzarendeli a live fiokomhoz nem? Es ha telefont valtok akkor nem kell ujra megvennem!?
-
Nagyon jó ez a WeatherLive.. Továbbra sem akart megjavulni, ezért töröltem, gondoltam felteszem újra, hátha. Erre amit feltesz, ugyan úgy szar, cserébe egy free verzió, a tetején reklámmal, és fele funkcióra kidobja, hogy only paid version, csak az a baj, hogy olyan meg nincs Store-ba, hiába vettem meg vagy másfél éve

Na asszem veszek egy WeatherFlow-t..
-
andris811
tag
A Nokia Xpress megjelent végre a piactéren is, ha valaki még nem tudná!

-
bumbalaci55
tag
Mára már nincs annyi mint régen volt. Sok játékot kerestem minden nap néztem az újakat mániákus vagyok játszok mindig...

-
zoo8800
veterán
válasz
bumbalaci55
üzenetére
nekem összesen van kb. 50 alkalmazás a telefonon, játékokkal együtt.
ebből kb. 10, amit rendszeresen használok. -
zsírsámán
senior tag
válasz
bumbalaci55
üzenetére
Nem kevés az egy kicsit?

-
Zol01
tag
válasz
bumbalaci55
üzenetére

-
Sziasztok!
Nem kapcsolódik szorosan a témához, de valaki találkozott már olyan problémával, hogy a skydrive a rendszergazdai jogok meglétére panaszkodik, és nem hajlandó települni? o.O
Ez a hibaüzenet, így friss w7-el kicsit érdekesnek találom, régi rendszeren nem volt probléma vele... o.O
Valakinek ötlet?
-
AMD Power
titán
Biztos én vagyok a béna de ezzel a Ringtone Makerrel semmit nem tudok kezdeni.

-
AMD Power
titán
Ha valamelyik apphoz jon ki valami frissites azt ha jelzi nekem a telefon? Vagy manualisan kell rakeresnem?
-
Marcelo
csendes tag
Akinek esetleg kellene valmi jó kis játék akkor a Roundy Dasht tudom ajánlani.

Aki szereti a Curlinget annak a ProCurl7-et.
Ducks Hunt ala régi piacos nintendo game.
De kemény. 
Tankosnak meg a Warzone Defense szerintem okés.
LushingtonFree ez nagyon jó.Meg a grafikája
.
Na meg a kötelezők.Angry Birds stb.
Remélem tudjátok majd valamelyiket használni ti is. -
bumbalaci55
tag
válasz
legiaap
üzenetére
A monster up és a monster up adventure kimaradt, nagyon szép és jó mindkét játék:
Monsterup adventure, sima, + sima lite -
Dzsosy
senior tag
válasz
catroot
üzenetére
Bizony meg van a vásárló közönsége. Anyámnak és a barátnőmnek is ez van (természetesen fehérben) és mindketten nagyon meg vannak vele elégedve és szeretik, viszont több pénzt nem szántak volna telóra így úgy gondolom a maga árkategóriájában a Lumia 610 igenis versenyképes..
-
-
AMD Power
titán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Kiraly!
Viber cimlistamat nem latom... Csak azoknak tudok kuldeni uzit aki szinten WP-s Vibert hasznal? -
-
AMD Power
titán
Valami jo zene lejatszot tudtok ajanlani? Illetve milyen programnal tudok egyedi csengohangot beallitani?
-
catroot
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Hát igen, a 610 eléggé kivan herélve. Anyámnak van egyébként, átlagos felhasználásra egyébként tökéletes, főleg, ha az ember nincs tisztában azzal, hogy annak a csempének azért normál esetben frissülgetnie is kéne.
Viszont, aki már egy kicsit jártasabb a témában annak kevés.
-
catroot
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Vagy a most ingyenessé vált WeatherLive.
Viszont, ha Lumia 610-re szeretnél ilyesmit, akkor az sajnos felejtős lesz. Ez az egyik átka a 256mb ramnak, hogy nincs background agent, így a csempe sem fog frissülni

-
legiaap
félisten
Pencil Blade-t próbálta már valaki?
Elég frankó kis játék. -
catroot
veterán
Persze, ezért sem vagyok most felhőtlenül boldog

Amúgy valamelyik nap nyomtam egy HR-t és amikor felraktam akkor már free volt, de nem volt benne ez a sáv. Most meg láttam, hogy ma jött ki hozzá egy update. Gyakorlatilag az update maga reklám.
Mindegy, töröltem is, van helyette más alternatívám.
-
catroot
veterán
Na, mivel ingyenes lett a WeatherLive, így raktak bele egy reklámsávot. Csodaszép.
-
btudos
nagyúr
Nem voltak tökéletesek az első fecskék, de most amit használok az eddig megbízható. Félóránként frissíti a tile-t és így nagyjából pontos adatot látok anélkül hogy bele kéne mennem az appba. (ami így is csak egy kattintás lenne, szóval nem panaszkodnék, de mégiscsak jobb hogy csak rá kell nézni
) -
AMD Power
titán
Valami aksi % kijelző... amit esetleg csempébe be tudok dobni?

-
legiaap
félisten
-
Dzsosy
senior tag
Erre valakinek van valami ötlete, alternatívája?
-
legiaap
félisten
Ez a Doodle Jump az eddigi legjobb ugrálós játék, amivel eddig játszottam.
Új hozzászólás Aktív témák

- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szóval most totál feleslegesen szedtem le a WeatherLive-t, és visszatenni meg csak a korlátozott funkcionalitású, reklámmal megpakolt verziót tudom..

Nem tom elsőre nem találtam

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Bár külsőre a 610 jobban tetszik.