- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
Létezik WP8-ra olyan zene lejátszó, ami mappa lista szerint is tud keresni?
Nem értem, hogy ez miért nem alap, mivel rengeteg mp3-nál nincs rendesen kitöltve az id3 tag. -
consono
nagyúr
Urak,
tudom, hogy WP7-re csak unlockkal, meg custom FW-vel van óra tile, WP8-ra van már valami hasonló? Ha már százalékos aksi kijelzés van, hátha ez is....
-
Zol01
tag
(#5889) legiaap
7.8-ra is jöhetne, legalább a nagy csempe lenne már meg rá.
Amúgy nagyon ütős a zárképernyő a Weather Flow-al, gondolom 7.8-ból ez kimarad. -
válasz
Intel fan11 #5892 üzenetére
kattints a képre
-
btudos
nagyúr
válasz
Oppenheimer #5891 üzenetére
Megoldhatatlanul nagy feladat odarakni egy cancel all gombot.
-
btudos
nagyúr
Backup után ha már letölteni nem tudja az alkalmazásokat a Store-ból, hogy lehet elérni hogy ne is akarja, hanem majd én leszedem magamnak manuálisan? Nem lehet ezt valahogy csoportosan elfelejtetni vele? Ha mindegyiken hosszan nyomok és cancel download, holnap reggelre sem lesz megint teljes értékű telefonom
Természetesen WP8-ról van szó, volt egy köröm Xbox Music Pass miatt a MS Support-nál, és HR lett a vége, most szívok az app restore-ral.
-
legiaap
félisten
Úgy látszik a mai nap a frissítések napja.
Weather Flow frissült. -
zzz03
őstag
Sziasztok!
SuperTube nevü youtube app hova menti a letöltött videókat? Lumai800-on sehol sem találom.
-
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
Én csak a facebook-ot tűztem ki csempének, de ez a része is live?
A másikat köszi, bár nem hiszem, hogy letöltöm. Dropboxhoz kevés online helyet adnak.És egy jó kis számolgatós, neten játszós játék:
Akinek tetszett a Wordament, annak ez is tetszeni fog.
-
törölt tag
Gyerekek, az nem lehet, hogy WP8-on tűnt csak el a zöld bubi?
-
legiaap
félisten
válasz
Oppenheimer #5862 üzenetére
Nálam jó a képarány
-
mbale
tag
Jó, igaz.
Logóval annyi bajom volt, hogy nagyon elütött a szomszédos csempéktől, piciben, nagyban meg kegyetlen ronda volt. (szvsz)
Képarányról meg.. ne legyél ennyire telhetetlen, még csak 5 hónapja volt a wp8 start
Bár az egyik legnagyobb problémát még mindig nem sikerült javítani.. az értesítési módszert. Néha, ha zenét hallgatok, és kapok egy üzenetet, beakad a zene, illetve interferál egyet a rendszerrel, és jöhet a restart, mert minden hang a fele hangerőre esik vissza.@exileee: Rakd ki újra a csempét, ahogy legiaap is mondta. Nálam is beakadt, és ez segített.
-
blex
senior tag
A "live" wallpaperes alkalmazások működnek 7.8-on? Tudtok ilyeneket?
-
-
-
Dzsosy
senior tag
Egész meggyőzőnek tűnik ez a böngésző. Valaki próbálta már? Tapasztalatok?
-
polonic
félisten
[ Módosította: mukibuci ]
-
polonic
félisten
Új weather alkalmazás.
WP8 only
-
jbarnus
csendes tag
sziasztok
[link]
Letöltöttem a The facebook alkalmazást és amikor facebookon a képet akarnám kinagyítani, akkor a "Windows Phone Plugint" akarja telepíteni.
Ez mit takar ? -
catroot
veterán
válasz
morpheuss12 #5817 üzenetére
Ez amúgy van sima 8-ra is.
-
saiyajin
senior tag
válasz
mukibuci #5811 üzenetére
Hú, én a zumának nagyon örülök, nagy kedvencem, főleg az asszonynak! Első játék volt, amit kerestem anno, plusz itt is érdeklődtem van-e valami hasonló. Mondjuk az árát sokkalom, 1 dolláros áron azonnal megvenném, így viszont kelletem magam kicsit.
Szerk: A Yatzee link nem müködik vagyis nincs link.
-
-
Воланд
titán
válasz
meg leszel verve, mert nem irtad, hogy wp8.
-
mbale
tag
válasz
jézusom 400 megás
-
morpheuss12
tag
Hát ezen be fofok. EZT nézzétek meg tök állat a játék 400Mb és ingyenes.
Nightmares From The Deep: The Cursed Heart
Csak WP8!
[ Módosította: mukibuci ]
-
-
Bukk900
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan programot, amivel időzíthetem a repülőmódot, este megadott időben bekapcsolja, reggel pedig ki automatikusan. -
Dale
aktív tag
válasz
legiaap #5801 üzenetére
Ahogy Adam is írta, 1 képből (főleg jpegből) nem lehet HDR-t csinálni. High Dynamic Range-t jelent és normális esetben 3 képből lehet összerakni, de akár többől is. Ha napsütéses helyen fotózol, esélyes hogy a téma megvilágítása megfelelő lesz, de az ég teljesen kiég, környező dolgok meg túl sötétek lesznek... Ez jelentős információvesztés a képen belül amit nemigen lehet visszaszerezni. Ezért lövünk 3 képet más fényértékekkel, mondjuk -1, 0, +1 ahol a 0-s lesz a normális kép, a -1-es csökkenti az égbolt kiégését, a +1 meg világosítja a környezetet. Ezeket összefésülve áll elő valami ilyesmi: HDR kép
Ennél a képnél tényleg esélytelen voltam egy sima fotóból megoldani a dolgot, a HDR-es eredmény meg szép lett, bár kissé giccses de tényleg így nézett ki az emberi szemnek is. Persze ezt is el lehet túlozni, abból lesz a cukormázzal leöntött poszt-akopaliptikus csernobili szétmállott traktor meg a többi ocsmányság amibe az ember mindenhol belefut HDR címszóval. Az effektező is jobbára ilyesmit tud előállítani egy jpegből. A 3 vagy több kép elkészítési ideje meg annyi amennyi, főleg kevés fénynél, szóval valamennyi bemozdulásra mindenképp számítani kell. Nem is erre találták ki a mobil kamerát...
Ha leszorítod valamire akkor az eredmény használható lehet, de leginkább nem.
-
dejaris
addikt
Na egy olyan appot keresek, ami segítene az ingázás miatt a menetrend mutogatására. Ugy képzelem el, hogy be pötyögöm az időpontokat es mindig az elkövetkezendő(ke)t mutogatja elő csempén.
-
legiaap
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest