- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andris811
tag
Tudnátok ajánlani nekem olyan játékot, ami jó hosszú távra leköti az embert? Pl. point'n'click kalandjáték, mint andridon a broken sword első része, vagy valami rpg ahol szintlépéssel lehet fejlesztgetni a karakteremet, vagy valami hasonlók. Köszi
-
Az miért lehet, h a Marketplace a Nokiás BT megosztás appra, illetve a Csengőhang készítőre is azt írja, h frissítsem a rendszert (7.8-at használok), és xap-ként telepítve csak a csengőhang készítőt tudom használni?
-
SpongyaBob
veterán
Össze-vissza jelez a legfrissebb Facebook app is, tiszta trágya az egész. Most is olyat jelzett ami már tegnap megtörtént... Nem igaz, hogy nem tudják ezt rendesen megcsinálni.
-
válasz
Oppenheimer #4989 üzenetére
WP8-al nem megy. Mondjuk nekem 7.5-el se akar..
-
Воланд
titán
válasz
Oppenheimer #4989 üzenetére
elmeletileg osszeszedi az osszes alkalmazas ertesiteset egy helyre.
-
válasz
catroot #4987 üzenetére
Welcome to Notification Center! In order to use Notification Center, you need to run the PC application on your computer. This application requires zero configuration; just run it, follow the on screen instructions, and you'll be using Notification Center in seconds.
-
Воланд
titán
kint van a notification center app wp7-re a storeban.
-
Apropó metrotube... Ha egy korábban ingyenes appot telepítek, amit csak azután törlök le, h a store-ban fizetőssé vált, akkor azt nekem meg kell vennem most?
-
legiaap
félisten
Frissült a VEVO
-
polonic
félisten
Újabb mérföldkő?
-
saiyajin
senior tag
Fizetos lett? Nem is neztem. Akkor jo, hogy nekem is meg van.
Azert szomoru, ahelyett, hogy egyre tobb ingyenes app lenne, inkabb egyre tobbert fizetni kell. -
kezman
őstag
válasz
SpongyaBob #4975 üzenetére
Szintén zenész, no nem mintha földhöz vágna az a 235 HuFt
-
saiyajin
senior tag
Most delelott jelzett a market place harom frissitest koztuk metrotube-hoz (plusz evernote es im+), es most megy megint rendesen.
-
legiaap
félisten
gMaps Pro most frissül nálam.
-
catroot
veterán
Nekem ugyanúgy trágya az egész.
Már kaptam több lájkot, üzenetet, amióta frissítettem, de meg sem nyikkant a telefon.
Most egy másik fiókról írtam magamnak, szóval tettem egy másik próbát, de nyista.
Amúgy valami nagyon nincs rendben az egész notification rendszerrel (MS), mert tegnapelőtt W8-on úgy chat-eltem FB-n a webes felületen, hogy közben ment a háttérben a Modern UI-s Üzenetek app.
Nem túlzok, ha azt mondom, hogy minimum 5. perces késéssel jöttek meg oda az üzentetek. Röhejes volt, amikor weben már rég másról beszéltünk erre jönnek a régi témák, amiket már rég lereagáltam.
-
kolosanyi
veterán
válasz
SpongyaBob #4963 üzenetére
Tényleg, szintén 800-on. Mondjuk még így se a legjobb.
-
zoo8800
veterán
válasz
SpongyaBob #4963 üzenetére
Szerintem is gyorsabb egy kicsit. Sajnos még mindig szaggat.
-
kolosanyi
veterán
válasz
SpongyaBob #4961 üzenetére
És mi változott? Frissítettem, de semmi különbséget nem veszek észre.
-
SpongyaBob
veterán
Srácok!
WP7.5-re van új gyári facebook
-
-
Oppenheimer
nagyúr
Bocs a dupláért, de lejárt a Szerk. Utálom a Fruit ninját wp8-on, csomó érintésemet nem érzékeli
-
Oppenheimer
nagyúr
Ezt lenne szíves valaki megvenni és kipróbálni?
http://www.wpcentral.com/giving-your-photos-little-flair-hdr-photo-camera-windows-phone-8 -
zserboele
csendes tag
gyakorlatilag 13 ezer az ár különbség. zene, net, kis játék, hasznos appok, = átlagflehasználó vagyok. ha most lumiát veszek 1-1.5 év múlva talán váltok, akkor az wp8. szóval nehéz kérdés
és igen a 8Sre rá kell számoljak egy 5 ezret az sd kártya miatt, szóval áhháháh
-
zsírsámán
senior tag
válasz
Alexios #4948 üzenetére
Részben egyetértek veled, de részben nem. Miért is lenne rosszabb a 7.5 egy év múlva vagy fél év múlva? Régebben is képesek voltak az emeberek megvenni a "buta" telefont, és arra semmi frissítés nem jött, mégis ugyanolyan használható volt mint amikor megvették. Persze értelek, hogy nem adnak ki hozzá majd frissítéseket és egyéb dolgokat, de van, akit ez teljesen hidegen hagy. (A MA fórumozókon kívül kb mindenkit
) Csak megveszik és működik. Ebből a szempontból jelenleg szerintem is bizonyos esetekben előrébb van a 7.5, az más kérdés, hogy pár hónap múlva a 8 odavégja mindenben, de attól még a régi nem hal meg.
-
Alexios
veterán
persze, jelenleg. De 1 hónap múlva kijön a wp7.8, és onnantól kezdve annyi a wp7-nek. Ha fél évnél tovább kívánja használni a telefont, szerintem már jobbanjár valami wp8 alapú cuccal. Az 1 gb amúgy is csak az alkalmazásoknak kell, mert ugye a 8S viszont bövíthetö memóriakártyával, tehát a médiának ugyanúgy lesz tárhelye.
-
Lall
veterán
válasz
Alexios #4945 üzenetére
Enyhe tulzásssal halott. Most is elégedetten használom. Azért ne hallgassuk el a WP8 fagyásait, újraindulásait (igaz ez nem mindenkinél jelentkezik) a 8S ~1GB-os tárhelyét a Lumia800-al szemben ~15GB-val szemben. Mára WP7.x egy sokkal kiforottabb rendszer, így a L800 jelen pillanatban szerintem jobb választás. Persze sokminden függ attól is mire használja az embert a telefonját.
-
zserboele
csendes tag
Sziasztok!
Összetudnátok nekem írnihogy mik a fontosabb paraméterek amelyekben hiányt szenved a wp 7.5 a wp 8-szemben? Lumia 800 és HTC 8s között döntenék, Lumiát 47ért, htc-t 61 ért vihetném. Ezért va kérdés.
-
legiaap
félisten
válasz
legiaap #4942 üzenetére
Amúgy ehhez és az előző játékhoz amit beraktam csak anynit fűznék hozzá, hogy hasonló a helyzet, mint a Gun Bros-nál. Ha teljesen élvezni akarja az ember, akkor vásárolni kell és így az ingyenes game, már nem is annyira ingyenes. Viszont a grafika azért nagyon jó. Ha ilyen grafikával jönnek játékok WP8-ra elégedett leszek.
-
legiaap
félisten
Dredd vs. Zombies
Mi van ma, hogy ennyi jó játékot találok. -
legiaap
félisten
Guns 4 Hire
Jónak tűnik, már jön is lefelé. -
legiaap
félisten
Most találtam: [link]
A videóban droidon mutatják, de lényegtelen, mert WP-n is ilyen. Nagyon frankó játék.
És ingyenes. -
válasz
polonic #4933 üzenetére
A melyik pontosabb kérdésre nem tudok válaszolni, de nekem az Amazing Weather jött be jobban. Korábban a WeatherLive volt fent, de lett egy csúnya szokása mostanság, és -9999 fokot jelzett aktuális hőmérsékletnek(amúgy nagyon szerettem, sokszor jobban eltalálta az előrejelzést, mint a hazai oldalak). Feltettem a WeatherFlow-t, és pár óra után ugyan úgy a képembe nyomta, hogy -9999. Az Amazing Weather 2 napja van fent, ez még nem. Plusz ebben több minden van(minden nap külön lebontva, csapadék mennyiség előrejelzés, stb)
-
polonic
félisten
Szerintetek az amazing weather vagy a weatherflow a jobb alkalmazas? Melyik a pontosabb?
-
AMD Power
titán
Mik a legjobb fizetős WP játékok? Ajánljatok nekem egy párat!
-
legiaap
félisten
Karácsonyra megajándékoztam magam az iStunt 2-vel. Hát elmegy kategória nálam. Végigtolom majd ebben a két napban, legalább addig sem unatkozok, meg növelem a pontjaim számát.
Jelenleg 2506 Pontnál tartok, bár tudom semmi értelmük sincs.Amúgy volt iStunt 1 is?
-
legiaap
félisten
Weather Flow most frissül.
Nem tudom mi frissült rajta.
Nem vettem észre eddig semmit sem. -
AMD Power
titán
Ez a LunshingtonFree mekkora játék.... 2 nap alatt vagy 4 órát játszottam vele.
-
legiaap
félisten
Lassan jön LastBootUPTime progira frissítés. Beszéltem a fejlesztővel. Már elkészült, csak a Microsoft bólintása kell.
-
Hejja1234
tag
Fragger store-ban nem tudok semmit venni. Error. Purchase failed! Please try again later. Ez van már egy hete
-
legiaap
félisten
Ahogy látom itt sem minden piskóta
-
btudos
nagyúr
válasz
AMD Power #4907 üzenetére
A Nokiásoknak egyedi piactere van, és szívnak vele elég sokan, mert frissítés nélkül nem enged letölteni, frissítés után meg hibakódot dob. Mivel nincs Lumiám, ennél mélyebben nem ismerem a problémát, de ezek után megvan a véleményem a Nokia egyedi Store-jának a hasznáról
-
AMD Power
titán
Masnak nincs lyen piacter frissitesi problemaja?
-
bumbalaci55
tag
Boldog Windows Phone Karácsonyt
itt egy eddig fel nem fedezett gyöngyszemMr Orange harminc pálya, agytörő kikapcsolódás ingyen. -
AMD Power
titán
Irja nekem,hogy a piacter frissitese.. De se wifin se 3G nrm frissiti. Hanem kiirja,hogy tobbszor is probalta ezt es ezt probalja meg de semmi....
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest