- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Futott egy kört a Geekbench 6 teszten az új Xperia
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
pushalias
addikt
Ha írsz valamit a WinMagazinHU twitterrre, akkor tudom csekkolni, hogy jelez-e.
-
legiaap
félisten
És az szerinted normális, hogy ugrál?
Évezhetetlen.
Én beírtam a keresőbe az Amazing Earth-öt és az első 1080p-st akartam megnézni. Ez a videó valami 13 percem. Megvártam, hogy betöltsön azt utána nyomtam rá a lejátszása. Már úgy is ugrált nálam, mikor nem tettem ki teljesbe. Ha kitette, akkor még jobban. -
pushalias
addikt
-
llaszlo
veterán
-
Gorneck
legenda
Nekem ami tetszik rajta:
- indítás után upcoming jön be normálisan kilistázva ami várható. (számomra egyik legfontosabb szempont volt)
- design sztem teljesen rendbe van főleg, hogy no ad!
- ingyenesAmi nem tetszik:
- lehetne gyorsabb
- live tile lehetne kétoldalú, bár ez annyira nem gázos...az infó megoldott.Ezt a helyi időt nem értem.
Recent nem frissül? Vagy ahol a sorozat epizódját bejelölted? Mert ez nálam oké.
Kijelölés jogos.
Naptár nézet sztem szintén rendben van.Nahhh minnyá csekkolom.
-
oO7
őstag
sajnos a kijelölés nem lehet automatikus... ha kódból jelölöm ki a szöveget, akkor az nem ugyanaz, mint ha a felhasználó bökne rá a szóra, és úgy nem hozza fel a lehetőséget, hogy hozzáadd a listához...
az automatikus váltás végülis megoldható... de véletlenül egy pillanatra nem oda figyelsz, elcsúszol aztán meg csak a kapkodás meg az idegeskedés van belőle
A nagyobb szövegdobozt aláíromhétvégén csinálok egy kis updatet, és pár extrát belerámolok
-
oO7
őstag
hát... megjegyzi, hogy hol jártál... szóval ha kis darabokban töltöd fel a telefon szótárát, az is működőképes megoldás
ezt mondjuk odaírhattam volna a leírásba
gondoltam arra is, hogy majd a lapozások között eltelt idő alapján kiírok egy várható időpontot, hogy ha olyan ütemben folytatja a felhasználó a feltöltést, akkor mikorra fog vele végezni... de attól félek, hogy ezzel sokmindenkit elrettentenék
-
ikarigendo28
csendes tag
valahogy éreztem
Nekem sincs tulforgalmazas, de a belassitas maga a halál. És gondoltam ha nem havonta dől el a forgalom hanem naponta látom mi van akkor azert jóval gyorsabban megtalalom a nekem valo sync beallitasokat, netezési szokasokat. Azert köszönöm a valaszt, nem is keresgélek akkor tovább hiába.Amugy tudtok még ajanlani jó appokat? Olyan 'must have' appokra gondolok
-
Dale
aktív tag
Köszi! A Bing elhelyezésén én is így tanakodtam, de nem tudtam dűlőre jutni hol legyen. Úgy éreztem nem lenne napi szinten használt dolog, így végül az About elé került, de áthelyezhető. Sajna napokig tart egy ilyen update átfutása, de bele akartam rakni azt is hogy a beállításoknál lehessen fehér hátterű megjelenítésre is kapcsolni, amúgy fekete témával használt eszközön is, szóval így legalább lesz még egy ok a frissítésre.
A szótárakkal sajnos nem tudok mit csinálni, ilyen volt a forrás (egy sok éves, tán Sztaki alapanyag), németül meg nem tudok, így nem látom hogy jó-e vagy sem... Ugyanez igaz az ABC sorrendbe rendezésre, az is ilyen volt, nem volt meg a jelentés súlyozás, így a sorbarendezés még a legjobb elérhető megoldás ebben a helyzetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Korábban jelenik meg a Borderlands 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Autós topik
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest