Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz
*VARJU* #32962 üzenetére
Megoldható a dolog, azonban a gépeddel össze kell kötnöd a telefont, és egy PC-n futtatható felvevő segítségével rögzítesz.
Angol nyelvű leírás hozzá.
-
Spet
addikt
válasz
*VARJU* #32732 üzenetére
Windows Phone device Manager lett volna, ha nem kaszálják el....
Helyette van Remote Device Manager 2$, vagy ingyenes TeamViewer
-
válasz
*VARJU* #32496 üzenetére
Szerintem távolról csak routerre kötött (Wifi vagy LAN kábel) un. IP-s kamerát tudsz elérni, ha a hozzáférés IP címe ismert, vagy a hozzáadott szoftver ezt dinamikus IP cím esetén is lehetővé tesz (MyDlink pl.)
A gépre USB-vel kötött kamerát lehet, hogy akkor sem látod távolról, ha a gép be van kapcsolva... de ez passz. Az első sorban írt eljárás a normál út a kamerák távoli felügyeletére.
De ez ide már off, mert a WP-s app részét megbeszéltük. -
válasz
*VARJU* #32491 üzenetére
A képen látható Hama kamerával nem fog menni. Ezt írtam is korábban.
Ha Dlink-es kamerád van és rajta van a MyDlink-es listán, azaz MyDlink fiókkal menedzselhető, akkor menni fog a MyDlink app-al.
Ehhez resetelni kell a kamerát, a hozzá adott lemezzel vagy telepítővel kell telepíteni, aminek során MyDlink fiók alá kell beregisztrálni a kamerát. Így és csak így fog működni. Ha ez az elején elmaradt, vagy nem látod PC-ről belépve sem a MyDlink fiókodban a kamerádat, akkor kezdheted újra telepíteni az eszközt. Firmware frissítéssel kellene indítani előtte, hogy az is friss legyen. -
válasz
*VARJU* #32485 üzenetére
Ha Dlink-es a kamera, akkor a mydlink-nek van app-ja a store-ban. Én is azt használom WP-n és droidon is.
WP-n nem tudok márkafüggetlen lehetőséget.
Annyira nem vágom a témát, de fix külső ip-vel rendelkező otthoni hálózat kellene szerintem hozzá, hogy kívülről mindig hozzá tudjál férni a fix ip mögött található kamerához. -
válasz
*VARJU* #31484 üzenetére
Létezik erre a célra még a gyermeksarok? Ha igen az megoldás lehet neked?
Nekem nincs rá szükségem és sosem próbáltam, de a tudom, hogy volt/van ilyen WP-n. De már azon sem csodálkoznék, ha ezt is kinyírták volna. -
válasz
*VARJU* #30272 üzenetére
illegális... magánszemélyként is.... Illetve nem... Nyilván Te is mindig szólsz majd a másik félnek, hogy hívását rögzíted és ezt mondatváltást is rögzíted. Ahogy a jogszabály előírja. Amennyiben nem egyezik bele, úgy a rögzítést leállítod... nyilván....
Mekkora szerencse, hogy a WP megvéd attól a hibától, hogy véletlenül valami illegálist kövess el...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest