- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
macika69 #32894 üzenetére
Elemzőknek nem hiszek, mert ha lenne valami haszna a munkájuknak, akkor már előre szóltak volna a microsoftnak, hogy bele se kezdjen, mert elkésett vele.
De ettőlfüggetlenül ehhez nem kell jóstehetség, hogy ez történjen.
Új készülék nincs, miközben a most kijött alkotói frissítés csak a legújabb telefonokra települ fel, a frissítéssel nem rendelkező készülékeknek viszont lejár a supportja. Akinek kiöregszik a telefonja, nem tud helyette újabb, jobb Windowsos telefont venni, ezért hát vesz almát, vagy samut. -
Ryoo
senior tag
válasz
macika69 #32077 üzenetére
Azért ezek a kényelmi funkciók hatalmas lustaságot engednek feltételezni, hogy ennyit sem akar a felhasználó beállítani magának, hogy lehalkítsa, vagy kikapcsolja az értesítéseket. Lassan oda jutunk, hogy már a telefont se akarjuk felvenni, amikor csörög, hanem egy bot-tal beszélje meg a másik fél mit akar, és amikor akarjuk, akkor visszahallgatjuk. El fogunk jutni a Wall-E-ban szereplő guruló zsírdisznókig...
-
consono
nagyúr
válasz
macika69 #32073 üzenetére
Ez azt hiszem olyan, ami kikopik mindenhonnan, nem a WP hibája. Már a droidos telefonok többségében sincs értesítő led és az iPhone sem véletlenül a vakut villogtatja, mert nincs más... Pedig az igény tényleg meglenne rá (legalább is egy rétegnek biztosan). Úgy tűnik, hogy a gyártók rá akarják nevelni az embereket, hogy folyamatosan nyomkodják a telefonjukat. Ja, várj
-
válasz
macika69 #31609 üzenetére
Hagyjad... hiába van igazuk és igazunk... szerintem nem kell rombolnunk a közösséget, vagy offolni. A W10 topikban is tudja ezt az öreg motorosok értelmesebb része. A többiek meg úgyis rájönnek a végén, hogy igazuk/igazunk volt.
Biztosan sok német/magyar app-ot fognak tudni ajánlani nyelvgyakorlásra is. Adjunk teret ennek. -
NGA
addikt
válasz
macika69 #31597 üzenetére
Azt sem tudják mi az az alkalmazás, én töltöttem le nekik a vibert, skypeot, FB-t. Nem is érdekli őket. Nekik egy stabil telefon kell, ami működik a gyári rendszerrel.
Here - Maps lesz helyette, amit fejlesztenek, mert a Here-t abbahagyták. Onedrive méretcsökkenés pedig már 5 éve is volt, akkor 15-ről 7-re. Semmi köze a támogatókhoz.
Egyébiránt otthon ipad air és androidos, Win-es tablet is van. A nejem mindent böngészőből intéz a win-es tableten, semmi app nem kell neki, nem használja.
-
válasz
macika69 #31591 üzenetére
Apple 2 magosa az egyik legerősebb, ha nem a legerősebb mobil soc. Sokmagos Cortex-ek nagy részét veri. Olvass utána! Ne tévesszen meg a 2 mag..! Nagyon is cpu/gpu igényes az IOS! Memóriából beéri kevesebbel ez igaz.
Egyébként egyetértek. 2 irányból fog csökkenni a Windows részesedése. Az eladott készülékek drasztikus csökkenése, illetve az elvándorlás. E kettő együtt nagyon gyors piaci részesedés csökkenést fog okozni! Karácsonyra már durva szám lesz. -
nicu71
addikt
-
válasz
macika69 #29827 üzenetére
Nekem a TC csak 7,25 MB...
de pl. a Viber amit soha, de soha NEM HASZNÁLTAM... csak beregeltem, mert a cégtelefonnál kötelezővé tették, ha egy kolléga külföldön van, akkor online kell lenni a VIBER-en munkaidőben... na szóval, az 128,45 MB.... úgy, hogy még csak nem is hívtak rajta soha...
Az Angry Birds vezet 171 MB-al...és a második a VIBER...
szerk:
Nem lehet, hogy tömörített fájlok megnézésére használtad és emiatt telt meg a TEMP-je a kicsomizott fájlokkal?
Én erre a 8 ZIP fizetőset használom.
Vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Villanyszerelés
- Philips LCD és LED TV-k
- Microsoft Edge
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Asztalos klub
- Milyen videókártyát?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest