- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
z0d1@Ku$ #86780 üzenetére
Szia! Azt kezd el lementeni amit lát. Aztán formázd egybe és csak vésztartaléknak használd tovább. Ez a végét jelzi. Szektorsérülés lehet az adattábla környékén. Azért nem bubult be róla a gép mert a az a szektor van megsérülve. Talán a win telepítő még tudna belőle boot eszközt fabrikálni(telepítő-javítás) de kicsi esélyt látok rá.
-
kkdesign
senior tag
válasz
z0d1@Ku$ #28115 üzenetére
köszi a privátot is
ezeket próbáltam igen.
van az energiagazdálkodásnál egy olyan hogy speciális lehetőség, azt is kapcsold ki. ezt nem értem.
Sémabeállítások/speciális/ és ott adaptív, ha erre gondolsz akkor az ki van kapcsolva, ha másra akkor nem értem sajna
(#28118) King Unique:
őőőőőő igen
, bár sajnos az utóbbi időbe miután újratettem a Windowst, időm sem volt belépni Ubuntuba. Rohamos ütemben foglalkoznom kell Corel Draw-val Photoshoppal, Illustrator, Webprogos dolgok, és sajna célzott elvárások vannak a munkaerőpiacon ezért muszáj Windózkodnom hogy végre dolgozhassak
de remélem hamarosan elővehetem a drága Ubuntumat is ami végre mán működik 100%osan :3
-
ignisz
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Mazda topik
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Apple MacBook
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Kedvenc zene a mai napra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest