- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
#41473792 #78539 üzenetére
+(#78555) King Unique
Nálam a Firefox még sohasem fagyott le, amióta Windows 10-et használok.
Viszont az Áprilisi update óta már másodszor fagyott le a HitmanPro, most friss rendszer indítás után. A Win + ctrl + shift + B nem használt, csak a képernyőt feketítette le, de nem indult újra a képernyő, ami arra utalhat, hogy nem a VGA driver a hibás. A feladatkezelőt sem tudom ilyenkor előhívni, pedig a prioritását direkt ezért highra állítottam. Real-timra kellene? Habár nem hiszem, hogy ez használna, a highnak is elégnek kellene lennie. Ez biztos, hogy nemcsak a Hitmanpro hibája. Egy jól megírt rendszernek teljesen elkel különítenie a folyamatokat és ezért egy program hibájának nem szabadna a teljes rendszert magával rántania.
-
-
pusihusi
addikt
válasz
#41473792 #77728 üzenetére
Szia a Home után, ha a pro már aktiválva volt a pc-én a Store áruházból le lehet tölteni! Nekem is az eredeti Home volt vettem egy Prot, de mikor újra húzom a pc-ét nekem is csak a Homet ajánlja föl. Utána beállítások aktiválás, s át
rak a storeba és le tölthetem a Prot. -
-
-
-
Zotya84
őstag
válasz
#41473792 #77700 üzenetére
De az is megoldás, ha utánanézel, hogy hogy lehet paracssorból, DISM-mel telepíteni. Bonyolultabb megérteni, mint alkalmazni. Én ilyenkor úgy szoktam, ha tisztát kell. És a végén megkapja a saját kulcsát. És akkor nem kell vacakolni, hogy Home, majd vagy megeszi, vagy nem a Pro kulcsot upgradehez, esetleg kell-e néki a Generic Upg kulcs, vagy még azt sem eszi meg, és registry-mókolással kell megoldani, hogy frissíthető legyen. És eleve Pro kerül fel, az UEFI-kulcstól függetlenül.
-
King Unique
titán
válasz
#41473792 #74817 üzenetére
Az írják, hogy elvileg csak (egyes) AMD processzoros gépeket érint és csak bizonyos USB-eszközöket. Inteles vasaknál én eddig nem tapasztaltam gondot és a különféle USB-s háttértáraknál sem. Amúgy meg ja, előfordul olykor ilyen... De azért a Windowsnak és pl. a Linuxnak számtalan hardveres konfiguráción kell jól működnie, úgy kell a frissítéseket is eltalálni, hogy lehetőleg egyiknél se okozzanak gondot. Ami bizony nem feltétlen olyan egyszerű. Na meg pl. a harmadik fő desktop platformon mostanában már egyenhardvereknél sem mindig szokott ez összejönni, az meg a másik...
Amúgy a linkelt oldalon van egy másik aktuális cikk is:
-
válasz
#41473792 #68467 üzenetére
Ez megvan már, ha beírok valamit és enter ütök be is hozza szépen a google-t és a találatokat. Nekem azzal van gondom, hogy amíg gépelek nem ajánl fel semmilyen javaslatot amivel kiegészítené a keresésem, sőt ha olyan oldalra megyek amit a google elsőként kidobna, pl.: youtube, akkor még a .com-os webcímet sem ajánlja fel. Ez mondjuk csak addig van, amíg nem nézem meg egyszer az adott oldalt, mert utána azt kiegészíti, de ebben ki is merül a tudása.
Ez így szerintem nincs rendben. Chrome és Firefox alatt megy rendesen és eddig az Edge is jól működött.(#68468) Geth :
Neked google van beállítva alapértelmezett keresőmotorként az Edge-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest