- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
AtHoS #148390 üzenetére
Ha már szövegrészek, akkor a "mert pont a fordítottja igaz" és "a valódi nevet (Program Files (x86) jeleníti" ellenében a "Programfájlok (x86) helyett Program Files (x86) mappa van" állítás miért is "így hülyeség", amikor ilyen formában pont ekvivalens a kettő?
Az eredeti kérdésben miről is volt szó, a Windows fájlkezelőjében vagy 3rd party fájlkezelő programban történő megjelenésről, ha az előbbiről akkor miért is lett idekeverve a TC, amikor nem is az volt a kérdés?
Köszi! -
King Unique
titán
válasz
AtHoS #148388 üzenetére
Miért, eddig nem arról volt szó, hogy magyar nyelvi lokalizációnál jelenik meg a Windows beépített fájlkezelőben Programfájlok (x86) néven az a mappa, az talán hibás és ott Program Files (x86) néven kellene megjelennie, ez eredeti késre akkor az utóbbi a helyes válasz?
-
válasz
AtHoS #147964 üzenetére
Nem szükséges 8 terára telepíteni, ez butaság.
Megadod a telepítőnek hogy 100Gb amit használhat, megcsinálja a 100gigán a neki kellő 3 partíciót és erre települ.
Ha van a gépbe másik lemez efi partícióval akkor arra teszi a indító bejegyzést de ez user error mert ezt meg lehet változtatni.
Ezután van a tipikus " Kivettem a háttérvinyót, nem indul a rendszer" kezdetű sopánkodás, ugyanez van MBR esetén is.
Számtalanszor telepítettem W10-et meglévő Linux mellé, nem gyalulja, nem bántja, semmit se csinál csak azt amit megadok neki.
Ennek előfeltétele az előre gondolkodás a lemez első partícionálásánál. Ez semmi másból nem áll mint az efi meg a Linux vagy bármi, adatpartíció között hagyni egy igény szerinti 40-100GB helyet. És akkor nem kell külső appokkal meg live cuccokkal utólag agyonbizgerálni a partíciószerkezetet ami semmiképp sem veszélytelen.Egyeet nem tudok de kipróbálom. Ha nincs meg az előre gondolkodás, de a lemez végéből le tudok csípni x gigát, erre vajon felmászik a Win?
Doky, ez se van kőbe vésve, amit írtál hogy dede bízzuk a telepítőre.
Ha létrehozom a szűz lemezen az efi, a 16MB partícionálatlan, a C meg a reco partíciót akkor simán települ a megadott helyre.
Tucatszor kipróbálva, működik.Csak az átlagusernek egyszerűbb a telepítőre bízni mindent.
-
-
-
Imi1981
veterán
válasz
AtHoS #147561 üzenetére
Előtted már segítettek! Szóval már nem kell kösz! Használtam a keresőt és találtam is válaszokat de az nem működött most! Amit linkeltek autologin mindent megoldott és gyorsan! Tényleg semmi szükség másra mert jó belép automatikusan és betöltenek az automatikusan induló programok. Amit te leírtál az enyhén bonyolultabb de azért köszönöm a választ! 🙂
-
svgyula
addikt
válasz
AtHoS #147280 üzenetére
A 19v-os akku az 5 cellás(5db 3,7V sorba kötve DE külön-külön töltve) és a "névleges minimális feszültséget jelenti! Sehol nem adnak meg feszültségre 18,5V-ot kerekítik 19V-ra. Amúgy sem jelent semmit mert a tápegységnek mindig nagyobb feszültséggel kell rendelkezni lásd USB töltők 5V és az aksik max töltöttsége 4,25V!
A lapos tápja nem csak tölt mint írtam és sokan téves gondolják, hanem az pontosan olyan(pár gagyit kivéve) mint az asztali gépbe beépített tápegység! -
Pityu.
nagyúr
válasz
AtHoS #146663 üzenetére
Ezt a menüpontot észre sem vettem,én régen az egyel felettiben állítottam be ami most nem mentette.De köszi most ebben a menüben beállítottam és jó lett
Ez nem portable hanem eredeti oldalról letöltött eredeti telepítős,már hosszú évek óta használom az irfanviewet .
Én amúgy erről a menüpontról beszéltem de látom neked angolul csak zoom van odírva
-
King Unique
titán
válasz
AtHoS #146666 üzenetére
A Windows 11-nél is a direkt módon letöltött 64 bites standard ISO az 5.X GB és annál nagyobb az
install.wim
fájl 4 GB-nál, ellenben az MCT-vel letöltött ESD ISO csak 4.X GB és abban azinstall.esd
fájl kisebb 4 GB-nál. -
King Unique
titán
válasz
AtHoS #146658 üzenetére
"pici ON: rufus GPT és MBR esetén sem kínál FAT fájlrendszert"
Mármint esetedben nem kínál, ha 4+ GB-os
install.wim
fájlt tartalmazó 64 bites standard ISO-fájlt töltöttél le direkt módon vagy a Rufus által.
Ellenben alapesetben nyilván FAT32-re formázza a Rufus GPT-UEFI séma esetén a pendrive-ot és MBR-BIOS sémánál is beállítható FAT32 az alapértelmezett NTFS helyett, ha 4 GB-nál kisebb méretű MCT-s ESD ISO (install.esd
) a forrás. -
-
King Unique
titán
válasz
AtHoS #146493 üzenetére
Igen, ha a miniablakra van húzva a kurzor, akkor jeleníti meg teljes méretben a megnyitott ablakot, ellenben ha a tálcaikonon marad akkor nem, ezért is érdekes.
+ A leírtak alapján céges PC, ott meg ki tudja mi hogyan van a Windows 10-nél admin által beállítva / lekorlátozva, stb. -
King Unique
titán
válasz
AtHoS #146327 üzenetére
Ja, az lemaradt, hogy a 3.5.5 classic verzió naprakészre frissített (19045.2251) Windows 10 22H2 + a beépített Defender AV alatt kipróbálva működik rendesen, mármint kb. 1-2-3 másodperc alatt elindul maga a program és nem kell neki 20 másodperc. Ha esetetekben igen, akkor ott vagy az AVG "fogja meg" - annyira nem meglepő egy ilyen PUA/PUP bloatware szemétnél - , vagy a régi / portable programverzió a gond, vagy abban a szoftverkörnyezetben egyéb dolog nem stimmel.
Amúgy meg a szokásos tré dolgok, a telepítője a telepítés végén kifagyott, tele volt nemkívánatos programok (pl. Avast, McAfee WebAdvisor) tukmálásával, első indításnál nyelvi fájl letöltésénél hosszasan homokórázott, tele van rakva reklámokkal a felhasználó felület, CPU-t indokolatlanul magasan pörgetni, egyes AV-k és malware eltávolítók vírustalálatot jeleznek, stb., 100x inkább qBittorent vagy egyéb kliens, mint ez a vacak.
-
King Unique
titán
válasz
AtHoS #146327 üzenetére
1. Mint a linkelt példák szemléltetik, egyes 3rd party AV-k eleve okozhatnak érdekes problémákat, ahol nem feltétlen elég kikapcsolni átmenetileg a valós idejű védelmet, hanem van hogy magát az antivírus programot is el kell kompletten távolítani. Ha ez nem lett kipróbálva, akkor továbbra is ott lóg a levegőben, mint lehetséges ok.
2. Nem feltétlen skip, mivel ugye Windows 11 alatt próbáltad, a jelen esetnél meg Windows 10 van + 3rd party AV. Az pedig továbbra is érvényes, hogy a uTorrent esetében is lehetőleg az aktuális verziót kellene használni, nem az X-évvel ezelőtt kiadott régebbit...
3. Normál esetben ugye
.exe
telepíthető web / classic / egyéb változat van a uTorrent program esetében, a portable külön móka, ahol az utóbbi esetében pont adott és javasolt is kipróbálni, hogy a normál, telepíthető változat használatánál mi a helyzet.4. Igen, olvastam, de azért nem árt újra és újra megemlíteni, mert eleve a qBittorent klines használata javasolt inkább, azt nincsen PUA/PUP szeméttel és reklámokkal megpakolva, ami nyilván nem utolsó szempont.
5. Pont az írja le, hogy ki tudja másnál mi és hogyan lett módosítva a szoftverkörnyezetben, ami a problémát okozza, az ilyeneket nem mindig egyszerű kibogozni és van hogy egyszerűbb inkább a program reintall, vagy a Windows rendszer- visszaállítás / repair install / clean install.
-
King Unique
titán
válasz
AtHoS #146319 üzenetére
1. "AVG Internet Security-t használ"
—►
Vagyis potenciális hibalehetőség, ilyen-olyan anomáliák forrása 3rd party AV lévén: [link], [link].2. "és FIX nem frissített több éve ugyanazon verziót használja belőle"
—►
Programfrissítéseket nem véletlenül szoktak kiadni, normál esetben nyilván azokat is telepíteni kellene, frissíteni a programot az aktuális verzióra, stb. Ha "ügyesen" netán a muzeális 2.2.1 / hasonlóan régi uTorrent verziót használja, amikor még a Windows 10 sem lett kiadva, akkor meg pláne nincs miről beszélni.3. Ha eddig nem lett kipróbálva, akkor adott a lehetőség eltávolítani, majd újratelepíteni a programot, illetve akár másik klienst helyette, lásd a 4. pontban leírtakat.
4. A PUA/PUP nemkívánatos tartalommal és reklámokkal megpakolt uTorrent helyett eleve inkább pl. a qBittorent kliens használata javasolt Windowson.
5. Az ismerősnél ilyen + olyan gond van esetek rendszerint eleve problémásak szoktak lenni, mivel ott ki tudja milyen zavaró tényezők (pl. 3rd party programok, vírus, hardverhiba) vannak valójában, mennyire van (a felhasználó ügyködése okán) szétcsesződve a rendszer, stb. Pont ezért van aki ilyenkor javításképpen repair install / clean install megoldást választ, vagy szervizekben előtelepített a PC-knél a gyártó recovery partíciójából állítják vissza a gyári alapállapotot és nem pepecselnek azzal, hogy esetlegesen a felhasználó vajon mit állíthatott el.
-
-
King Unique
titán
válasz
AtHoS #145310 üzenetére
10 Easy Tips to Fix 0xC1900101 Driver Error in Windows 11/10
Lehet a 0xc1900101 hibakódnak több oka is és arra különféle megoldási javaslatok, lásd a linkelt leírást.
Ha a Windows Update-en keresztül nem megy az in-place upgrade, akkor megpróbálható manuálisan az is az MCT-vel, vagy egyéb módon, lásd nemrég egy másik válaszban ismertetve a lehetőségeket.
"2GB RAM + jó lassú HDD stimmel"
Ha maga a hardverkonfiguráció is ilyen tré, akkor megint nem meglepő, ha sokáig tart a standard (nem enablement package) in-place upgrade.
"Szóval adódik a kérdés: Win7 Home Premiumnak mi felel meg W10-ből?"
Annak nyilván a Windows 10 Home kiadás felel meg, lásd az alábbi táblázatot. Ahol ha Home helyett Enterprise kiadás lett a laptopra telepítve, meg abból is "okosított", akkor az megint szép.
-
Zoz
őstag
válasz
AtHoS #145310 üzenetére
Nem volt ilyen változás. Amúgy az egy Ivy Bridge magos proci, nem pedig egy Atom hulladék, így ha nem is egy erőmű, magának a Win 10-nek szépen futni kéne rajta.
Ha ilyen sokág frissít, akkor sejtésem szerint egy bazi lassú vinyó van a gépben... a prociból tippelve már jó pár éves, lehet, hogy hibás szektorok is vannak rajta?
Ha a vinyó hibátlan, akkor a rendszert kéne átnézni, SFC és társai...
De lehet, hogy jobban járnál egy újratelepítéssel, mintsem napokig bajlódni vele. -
uriember
aktív tag
Valószínű energiagazdálkodási probléma. Nézd meg a beállításokat: Rendszer-Energiagazdálkodás-További energiabeállítások-Séma beállításainak módosítása-Speciális energiaellátási beállítások módosítása-Alvó állapot-ha itt van hibernálás és hibrid alvás, azt kikapcsolni-Alvó állapotba lépés idejét megnézni, lehet, hogy csak pár percre van állítva. Van még ugyanott Merevlemez kikapcsolása opció, azt is megnézni. Gondolom SSD-d van, oda nem kell se hibernálás, se hibrid alvás.
Nekem új notinál be volt kapcsolva a hibernálás és a hibrid alvás, valamint az alvó állapot 60 percre, a fent említett törlésekkel megjavult. Este elküldtem aludni, aztán reggel újra kellett indítani...
-
Blue Thunder
senior tag
Hát az szívás....két lehetőség merül fel
1. Ha mondjuk szerencséd van és az adatok két külön partición vannak akkor adott hogy újratelepítés és így csak a c-formázza újra és megy minden tovább....viszint ha nincs megosztva a vinyó és nem akar adatvesztést akkor
2. Pattintsd ki a vinyót, átmásolod az anyagokat saját gépre és go install (érdemes akkor már megosztani a vinyót). Ha kész kiveszed, visszamásol azt csókolom. -
Attól még, hogy a hardveredhez nem írja az ASUS a frissebb drivert, létezik
Sajnos az ASUS hírhedten elfelejti frissíteni a régebbi hardverek driver oldalát, de pl. a Realtek audio driverből 2-3 naponta jelenik meg új WHQL verzió (Asusból 1-2 havonta egy). A skin csak egy felület, alatta a driver ugyanaz, mint amit a sima Realtek felrak
Nem mondom, hogy rossz a Windows driver kezelése, de nekem nem elég. Főleg, amikor a noti kijelzőnél nem tudom állítani a fényerőt, mert auto szeretné kezelni...
-
Воланд
titán
aha, ok. a problema csak annyi, hogy az ott elerheto beallitas soha nem a driver frissitesre vonatkozott, hanem arra, hogy ha uj eszkozt csatlakoztattal a gephez, akkor automatikusan letoltotte a drivert wu-rol, ha az volt beallitva. de a mar telepitett eszkozok eseteben ez a beallitas nem csinalt semmit. raadasul ha figyelmesen megnezned az altalad linkelt remek irasokat, akkor lathatnad, hogy a jelenlegi legfrissebb buildben nincs is olyan beallitasi lehetoseg, hanem az szerepel, amit en linkeltem. szoval terjesztheted, hogy ott ki lehet kapcsolni az automatikus driver frissitest, de ettol ez meg nem lesz igy.
-
Injun
senior tag
Köszi a segítséget mindkettőtöknek.Nem azért nem olvasok vissza mert lusta vagyok,hanem azért mert egyáltalán nem értek hozzá,és még azt sem értem amit az előzőekben kérdeztek/válaszoltak.Sőt!Fogalmam sincs mi az az ISO vagy HW,de már így is közelebb vagyok a megfejtéshez,hiszen tudom,hogy van lehetőség arra amit szeretnék.A többit kinézem a netről az összes rövidítéssel együtt.Köszi mégegyszer.
-
-
kisapa
senior tag
-
ScomComputer
veterán
-
kkdesign
senior tag
-
Üdv!
Nos, ha már ismét szóba került a tiszta telepítés kapcsán ez a GTP vs. MBR-es dolog, ami itt a fórumon elég gyakran előjön, lenne egy kérdésem.
A 4 éves 60 gigás Samsung 830-as SSD-t cserélném egy 240 gigásra, és arra menne fel tiszta telepítéssel a Win 10. Az alaplap egy 2014-es Asus Vanguard B85 + i5-4570S-es proci, a többi cucc a profilomban. A jelenlegi rendszerem az Win 7-ről lett frissítve a 10-esre, és mivel a 7-esnél automatikusan MBR-es telepítés történt, ezért a mostani frissített is értelemszerűen az.
Mivel nekem tökéletesen jó ez az MBR-es rendszer, én maradnék ennél, a GTP-s előnyök nálam nem igazán játszanak. Kérdés, hogy nyűglődhet-e a Win 10 a tiszta telepítés során emiatt, ha ilyen telepítőt készítek majd a Rufussal?
Ráadásul, ha a BIOS-t alaphelyzetbe állítom, akkor a Boot Devices Control opciónál, az alapértelmezett beállítás, az "UEFI and Legacy OPROM", tehát ez alapján én úgy gondolnám, hogy menni kellene gond nélkül az MBR-es telepítésnek is. Persze van csak " Legacy OPROM only" , és "UEFI only" opció is.
Azért kérnék egy megerősítést aki már túlesett ezen a procedúrán, hogy maradhat az alapértelmezett, vagy mindenképp állítsam át a "Legacy OPROM only"-ra? -
-
steele80
senior tag
Nem kell! A 1511-est telepítheted direktben és a 8.1 kulccsal aktiválod be! Ha volt egy 8.1-es jogtiszta rendszered és azt frissítetted 10-re, majd alaplapot cseréltél és feltelepítetted a 1511-es 10-est azt be tudod aktiválni a 8.1 kulcsával! Ez 100% mert ki lett próbálva!
-
raidx
őstag
Végül is csak akkor jön elő, ha az asztal jobb klikkel akarok a képernyőbeállításokhoz eljutni de klikk a bezárásra és ott vagyok. MEg nem sűrűn van látogatva a képernyőbeállítás. Eddig mást nem tapasztaltam. Az UAC véleményem szerint egy felhasználó bosszantó funkció. Nagyon gyorsan megtalálták a kikerülési lehetőségét amit MS nem tudott/akar javítani.
-
miresz
veterán
-
vlevi
nagyúr
"az összes élő partíciót el akarja menteni,"
Lehet, hogy nálam is az volt a gond. Van egy 120-as SSD, mellette TB vinyó. Természetesen csak az SSD-t mentettem, a HDD-n nincs semmi, ami a rendszerhez kapcsolódik.
Amikor próbáltam visszaállítani, akkor megvolt külső meghajtón a backup, a gépben volt 1db 250-es vinyó, ezen próbáltam. Win7 telepítőt beraktam, helyreállítás, rendszerkép helyreállítás. Hiába mutattam meg neki, hol a mentés, azt írta, a helyreállítás nem sikerült.
Macrium viszont csinál párszáz megás pendrivera (1Gigás bőven sok neki) egy mini rendszert, ahonnan helyreállítani, de akár menteni is lehet. Ráadásul marhagyors. Nem tudom, hogyan, de a 120-as SSD-n, kb 40-50 giga adat van, és ezt tizenpárperc alatt elmentette.
Visszaállítás is hasonlóan gyorsan megy. -
Kátai
senior tag
"Készítek egy teljes rendszermentést egy külső HDD-re a W10 beépített "lemezkép-készítése"alapján(kb. 60G).
Ez eddig OK.De ha esetleg nem indul a gép se kép se hang akkor hogyan tudom visszarakni a korábban lementett rendszert? Mert ugyan nem is a W10 lenne a lényeg,mert az megvan pendrive-on(boot)hanem a többi progi"Tehát ha jól értem, akkor csinálok egy lemezképet egy külső hdd-re és ha esetleg behal a rendszer vagy a vinyó akkor az innen letöltött USB meghajtóval vissza tudom állítani a régi rendszeremet úgy hogy nem tiszta telepítést csinálok hanem a javítás opciót választom.
-
hoffman_
nagyúr
nekem alapól gyorsindítás ikonokkal nyílt meg a fájlkezelő. így, hogy be tudtam "bootoltatni" sajátgépre már nyilván nem kell extra ikon vagy menü nekem sem
igen, ezt olvastam én is eddig, de nekem sem dobta se lomtárra, se rec bin-re. elég bosszantó, igazán lehetne rá egy hotkey.
-
hoffman_
nagyúr
azon már rég túl vagyok, azért szerencsére bőven átfedésben van az előző OS-ekkel a testreszabhatóság. azért nem jó, mert nem a "sajátgépet" hozza be a meghajtókkal, nekem pedig az lenne a létfontosságú.
cattus:
na ez már kerek lenne, csak nincs "sajátgép" lenyíló menüm. azt hol lehetne belevarázsolni?
illetve még egy fura kérdés. van Win 10 alatt billentyű kombináció, ami előhozza a lomtárat? nem szeretem, hogy kint van az asztalon, de néha muszáj dolgoznom vele.
-
Dtomka
veterán
Nálam ez kötekedésnek tűnik....és a kioktatás/kötekedés nem segítség. Elírtam, na és?
A kétes progikat mellőzőm a gépről. Arra gondoltam, hogy az Edge, képes legyen megakadályozni a felugró ablakokat.
Azért köszi...Az én megoldásom, jobb sztem. De csak a másodikat írtam be, mert ha mind a 2 szerepel, akkor mindig kattintgatni kell (engedélyezni)
-
Dtomka
veterán
Mondom, hogy zavar. Kérdezem , hogy van rá megoldás? De amúgy köszi a semmit.
Ragaszkodom? Használom...Találtam egy ilyet:
you can change the popup blocker to not allow any popups if you add these 2 lines in the RegistryHKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\AppContainer\Storage\microsoft.microsoftedge_8wekyb3d8bbwe\MicrosoftEdge\New Windows
add DWORD 32bit value on both
BlockControls 1
BlockUserInit 1
I no longer have any popups
Nah ez az
. Így már nem jön fel 1 ablak sem amit én nem akarok...
-
betyarr
veterán
no,úgy oldottam meg,hogy egy másik gépemen szedtem le az adott MCT-vel a win10-es iso-t,mert amelyikre telepíteni szeretném,azon kevés a hely a c meghajtón.azonban azt írta a program a végén,hogy szükségem lesz egy win10-es kulcsra ha tiszta telepítést szeretnék csinálni,vagy ha frissítek,akkor egy 7 vagy 8.1 kulcsra.remélem csak elcseszték az írást,mert nem lenne jó,ha telepítésnél szembesülnék azzal,hogy nem fogadja el a 8.1 kulcsomat tiszta telepítéshez
-
-
Croft-21
őstag
De sztem az nem normális hogy 2 órája a frissítések keresése az 0%-on áll. Mellesleg egy friss win 7-re próbálom frissíteni a 10-et, szóval nem értem mi a gond.
(másik fórumon azt írták, hogy ne kerestessek vele frissítéseket, majd ráér ha feltelepült a 10. Lol dehát nem én akartam, hogy frissítéseket keressen, hanem ezt adta ki a telepítés során.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Spórolós topik
- Zyxel NAS326
- Minecraft
- Dell notebook topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged