- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
Tybor66 #54328 üzenetére
Sokaknak lehet ez lesz az utolsó M$ rendszer
Az annyversary máris elég nagy hardveres kalamajkát okozott, nem vagyok egyedüli az USB-problémámmal
Tette ezt a rendszer 12. hónapjában (és azóta is, az intel driver és egyéb frissítések ellenére)...
Az tuti, hogy egy taknyos OS kedvéért nem fogok vasat cserélni, amikor a hardverpiac kb stagnál. A jelenlegi 4770k-mra sokáig nem fog cpu/lap platform ráduplázni.
-
VGYke
addikt
válasz
Tybor66 #54075 üzenetére
Köszönöm Nektek és Nektek a Start menüs választ. Idő közben rájöttem: Jobb gomb a tálcára, Beállítások. Itt "Start menü/kezdőképernyő", majd jobb oldalon lent "Start menüben...mappák kiválasztása":
Ezután lehet csattogtatni mi kell és mi nemSzerk.: Hoopsz most látom tom_tol írását, ezek szerint 30 percet írtam a sajátom, mert az előbb még nem volt itt. Már mindegy, kitörölni nem tudom...
-
1stVikman
senior tag
válasz
Tybor66 #51640 üzenetére
Szia!
De igen, és hiába állítom be, hogy a zárolási képernyő hátterét használja a bejelentkezési képernyőn, nem marad meg a beállítás.
Gondolom amiatt, mert kikapcsoltam a zárolási képernyőt levette a hátteret is. Most csak sima egyszínű háttér van, és nem tudok képet betenni. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest