- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tybor66 #54328 üzenetére
Sokaknak lehet ez lesz az utolsó M$ rendszer
Az annyversary máris elég nagy hardveres kalamajkát okozott, nem vagyok egyedüli az USB-problémámmal
Tette ezt a rendszer 12. hónapjában (és azóta is, az intel driver és egyéb frissítések ellenére)...
Az tuti, hogy egy taknyos OS kedvéért nem fogok vasat cserélni, amikor a hardverpiac kb stagnál. A jelenlegi 4770k-mra sokáig nem fog cpu/lap platform ráduplázni.
-
VGYke
addikt
válasz
Tybor66 #54075 üzenetére
Köszönöm Nektek és Nektek a Start menüs választ. Idő közben rájöttem: Jobb gomb a tálcára, Beállítások. Itt "Start menü/kezdőképernyő", majd jobb oldalon lent "Start menüben...mappák kiválasztása":
Ezután lehet csattogtatni mi kell és mi nemSzerk.: Hoopsz most látom tom_tol írását, ezek szerint 30 percet írtam a sajátom, mert az előbb még nem volt itt. Már mindegy, kitörölni nem tudom...
-
1stVikman
senior tag
válasz
Tybor66 #51640 üzenetére
Szia!
De igen, és hiába állítom be, hogy a zárolási képernyő hátterét használja a bejelentkezési képernyőn, nem marad meg a beállítás.
Gondolom amiatt, mert kikapcsoltam a zárolási képernyőt levette a hátteret is. Most csak sima egyszínű háttér van, és nem tudok képet betenni. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged