-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johni5
őstag
Az update által letöltött win10-el telepítettem a másik két gépem. win7-ről updateltem.
Nálam a három monitor hibátlanul működik 15.9.driver .Igaz,a kormányt még nem próbáltam.
A harmadik gépre feltoltam egy szűz win7-et,semmi frissítés,semmi driver.Mikor kész volt,felmásoltam a meghajtóra az első gépről lementett windows 10 telepítő mappát.Simán pöccre felment. -
-
arcitec
addikt
A G27 - hez ez is jó lehet, régi még talán xp-n is működött :
G25-höz használom pl a DIRT-höz kellett és a többihez is jó pl Need for Speed
A Logitech Gaming Software pedig teljesen új
Szoftververzió: 8.75.30
Feladási dátum: 16-OCT-2015
Operációs rendszer: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows 10
Fájlméret: 86.1 MBÉrdemes letölteni pláne ha van olyan eszközöd amit frissíteni kell , nekem a G502 egeret frissítette ..
-
vlevi
nagyúr
Trimmel ott valami más szarságnak kell lennie, szerintem. Mert az intel vezérlők nem sokat változtak (tudtommal) az utóbbi években. És ahhoz nem is szükséges gyartoi (asus, asrock, giga...) driver, elégnek kell lennie annakis, amit a win10 fwlrak magának. Esetleg az eszközkezelőben (sajatgep, jobbegér, kezelés...) meg lehet!probalni a drivert frissiteni. Nekem 1155 lapom van (asus b75), es volt amire rakott fel frissebbet, megint amivel a rendszer települt. Nálam a rendszer 10565 preview.
Logitechhez meg állitolag azért nincs profiler, mert nem kell. Mármint a driber réaze nem kell, peraze a profilerben lévő pluszfunkciókra időnként (elég surun) szukseg lenne.
Inifinityt nem tudom, Lexussal járok
Viccetfélretéve, tényleg nem használom, mert csak a monitor van dvi-on, és a tv van hdmi-n rakotve a gepre, és igy gond nelkul megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- NBA és kosárlabda topic
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Mini-ITX
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged