- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sutee89
aktív tag
Én nem szoktam így túlbonyolítani. Origin beállításaiban megadod az Origin játékokat tartalmazó mappá(k) helyét, majd rámész a játékra és letöltés. Nekem egyből felugrik 100%-ra, és csak a DirectX, PunkBuster, meg hasonlókat telepíti. Minden beállítás és mentés megmarad.
Ha esetleg törtek a játékok, akkor már nem ilyen egyszerű -
MrCsiT
addikt
Nálam a 8.1-ről 10-re frissítéskor, a rendszer képtelen volt használni a GTX960-at. Bármilyen drivert próbáltam, driver clean után is akár, mindenképp felkiáltójeles maradt a 960. Kép csak DVI-on volt, az általam amúgy használt displayport-on csak no signal-t kaptam.
Visszaálltam, közben már a korábban azért elindult W10 aktiváltnak jelezte magát. Ezen felbuzdulva csináltam egy tiszta telepítést, meglepő módon, gond nélkül megy a gtx960 is. A frissítés nem 100-as.
Ha módodban áll, javaslom, hogy csinálj te is egy tiszta telepítést, megoldhatja a problémádat.Amúgy, próbáltam pár játékot, pl. Diablo 3-t, Mafia 2-t.. néha mintha lett volna némi fps drop (nem mértem, csak érzésre), plusz ami feltűnt, hogy szerintem a Win 10 jobban meghajtja a VGA-t: a venti terhelés közbeni hangjáról erre következtetek.
Viszont, mivel ezek a játékom 8.1 alatt is hibátlanul futottak, nem látom létjogosultságát a plusz terhelésnek, amitől az egész gép is melegebb..
A másik, hogy próbáltam a posta programot. Az a gondom vele, hogy szerintem a felvett fióknál mikor levelet írok, nem lehet a feladót megváltoztatni, nincsenek alias-ok. Márpedig, az imap fiókom több pop3 fiókból kér le levelet, így azok nevében is szeretnék küldeni. Ha ez nem megy, számomra ez a szolgáltatás használhatatlan. Szerencsére, a 8.1-et megtartottam, a 10-es másik meghajtóra lett telepítve, így a visszaállás csak egy sata csatlakozó átdugás.
Fentiek miatt, töprengek, hogy kell-e nekem így egy ilyen Win10.. -
-
-
lck
senior tag
A régi rendszer "kókányolása" után van egy olyan lehetőség hogy: PC reset. Tökéletes tiszta telepítés állapotra rak vissza mindent, az aktiválás megtartásával. Annyi a feltétel, hogy legyen kb. 10-15 Giga szabad hely a rendszerpartíción, ugyanis a régi rendszerről készít egy windows.old mappát - ha esetleg vissza akarsz valamit állítani - annak kell a hely. Ez egyébként a lemezkarbantartóval utána törölhető. S kész a tiszta telepítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bittorrent topik
- Xbox Series X|S
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TV antenna és jelerősítés
- Bluetooth hangszórók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest