- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Doky586 #141259 üzenetére
Én a RAID módra tippelnék. Annak működése a nem azonos meghajtók esetében a sebességet a gyorsabb meghajtónál a lassúhoz igazítja. Ráadásul ha nem azonos típusú meghajtókról beszélünk a kavarodás csak fokozódik. Aki ezzel akar "adatot biztosítani" az a RAID bekapcsolás előtt, meghajtó vásárlás előtt, olvasson, vagy kapcsolja ki!
-
-
-
Top cat
addikt
válasz
Doky586 #141033 üzenetére
Vagy csinál egy parancsikont a tálcára és lehúzza a redőnyt.
-
makoss
veterán
válasz
Doky586 #140896 üzenetére
Tévémen (LG 55 UH 668V) nincs ilyen beállítás.
De az asztali médialejátszómban (Zidoo Z9S) van frame rate kapcsoló és ezen a tévén tökéletes, csak némelyik videó bénán van konvertálva és kénytelen vagyok vagy gépen nézni, ahol a kép szaggat, vagy Serviio-n nézni, ahol nagyon jó a kép, de a tévé hangszóróját használja -
svgyula
addikt
válasz
Doky586 #140849 üzenetére
Igen ezt értem, de ha nincs másik eszköz amivel le tudja szedni és át tudja rakni az "aktuális eszközre" akkor van szívás->szerviz.
Arra írtam, hogy ne gyalulja ész nélkül a rejtett particiókat, hanem mentse le. Például SONY egyes laptopjainál vannak érdekes dolgok amik nem biztos, hogy könnyen beszerezhetők ha(?) egyáltalán szerviz nélkül lehetségesek. -
svgyula
addikt
válasz
Doky586 #140847 üzenetére
Szia! Azért én megnézném a driver tartalmat és átmenteném egy elérhető meghajtóra/pendirve-ra. Egyedi gép/driverek nem biztos, hogy a win kósza univerzális sz@rjaival működnek úgy ahogy kell! Pont ma jártam úgy, hogy be kellett vetnem a lapost a driver keresésbe. Ugyanis alaplapot, procit, memóriát cseréltem. Addig nem is volt gond amíg a win felállt az efféle támadásból
DE! nem értelmezte a LAN adaptert! Az idióta mindenáron a neten akart keresni! De ugye internet nélkül hogyan is működik a keresés?
Sajna valamiért a lap gyári CD-jén levő driver sem volt jó! Ezért a gyártó oldalról kellett levadászni egy másik gépen a drivereket a LAN és a chipsethez.Ezt felrakva minden rendben működik! Mert ugye a win 10 mindenható(egy sz@rt!)
De amivel működik azt érdemes menteni mert ilyen csodálatos meglepetések érhetik az embert.
-
svgyula
addikt
válasz
Doky586 #140622 üzenetére
Mi van akkor ha egyik gép tulaja sem akart Ms fiókot és helyi fiókkal
aktiválta a rendszert? Az "ügyfeles" mi alapján aktiválja/deaktiválja az épp aktuális rendszert? Ugye ezek a kérdések érdekesek és az ilyen olyan magyarázatok meg még érdekesebbek pedig csak pár számot/betűt kell kiolvasni a BIOS-ból és lőn "codda".King Unique Neked úgy látom mindenáron szereplési kényszered van.
Megint oldalakon keresztül hegyezed a fingot a linkjeiddel.
Nagyon unalmas lehet az életed enélkül a fórum nélkül. -
King Unique
titán
válasz
Doky586 #140618 üzenetére
Ha linkelve van egy konkrét példa, ami világosan szemlélteti hogy kérésre megszüntetik, ha ez eredetit tulaj kéri akié a licenc és ismeri a termékkulcsot, akkor nem világos mit értetlenkedsz még mindig.
Ha valaki megvásárolta az adott Windowst, akkor normál esetben nyilván tudja a termékkulcsot is, elő tudja szedni azt a cetlit, dobozt, emailt, UEFI OEM Key esetén kiolvasni, stb. Ha valaki nem, az már egyéni probléma.
Szerintem le lett írva az előbb is világosan, hogy pl. megadja a telepítésazonosítót / az eredeti termékkulcsot az ügyfélszolgálatnak és akkor azt ellenőrzik, az hogy neked valamiért nem sikerült ezt (sem) megértened, az szintén egyéni probléma.
Egyébként mi lenne, ha ténylegesen kipróbálnád és legközelebb majd akkor írnál ide ez ügyben, ha aktiválási probléma van és nem sikerült megoldani, nem tudott segíteni az ügyfélszolgálat sem? -
King Unique
titán
válasz
Doky586 #140614 üzenetére
Én elolvastam, de te ezek szerint nem és mostanra sem értetted meg, ami most legutóbb is világosan le lett írva és amúgy is kb. evidens.
Értelemszerűen annak fog hinni a Microsoft illetve pl. az ügyfélszolgálata, aki megvásárolta az adott Windows-példányt és ennek okán annak jogszerű használója, tud erről mutatni valamit, rendelkezik az eredeti (nem az általános) termékkulccsal stb., ahol ha te vagy az eredeti tulajdonos, akkor nincs miért aggódni és pont ezért felesleges ezt tovább ragozni. -
King Unique
titán
válasz
Doky586 #140610 üzenetére
Már le lett írva, linkelve - nyilván nem fogom ugyanazt sokadszorra elejétől a végéig leírni ha nem muszáj, meg ha pont nemrég újra ki lett tárgyalva, tessék visszaolvasni vagy használni a keresőt - a válasz, lásd Microsoft fiókhoz kapcsolni a digitális licencet és abba belépve a másik PC-t kiválasztani és azt aktiválni, vagy felhívni a Microsoft ügyfélszolgálatot és azon keresztül megoldani az újraaktiválást, ami szerintem kellően egyértelmű volt eddig is...
Ja, várjál, 1 sor kell, kérdezd a Microsoftot, hív fel az ügyfélszolgálatot.
-
King Unique
titán
válasz
Doky586 #140604 üzenetére
Ez nemrég már ki lett tárgyalva itt újra és le lett írva illetve linkelve, hogy adott többek között a Microsoft ügyfélszolgálat felkeresése is ha más nem megy, felesleges tovább ragozni.
-
TomMusic
őstag
válasz
Doky586 #140527 üzenetére
Akkor megjelenik egy olyan, hogy "Bejelentkezés fiókjelszóval". Ahol ahogy láttam, csak azt lehet csinálni, hogy megváltoztatom a microsoft fiók jelszavam. Semmi mást nem lehet csinálni. Ugyanúgy marad a PIN.
#140529 King Unique: köszi, de ezek sem segítettek.Viszont!
Itt, a "Bejelentkezés helyi fiókkal" lehetőségnél szerintem lehet olyat csinálni, hogy nem a microsoft fiókkal jelentkezek be, hanem a hagyományos módon:
[kép] -
Teasüti
nagyúr
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Doky586 #140464 üzenetére
Mi az, hogy nem egyformák?
Miért, hány féle ISO van a szerveren? Pláne mondjuk egy óra különbséggel két letöltés között. Vagy live update-elik a telepítő fájlokat a fejlesztők?
És akkor annak mi a magyarázata, hogy iso a)-val szar volt, b)-vel meg jó volt? Ugyanazon a pendrive-on elkészítve mind a kettőt. Más változó nem volt a képletben.#140465King Unique
Természetesen nex-next-finish módszerrel készült a pendrive közvetlen MCT-vel. Kipróbálom az ISO-ból való készítést, majd ha így se megy, akkor kipróbálom másik pendrive-al. -
Teasüti
nagyúr
válasz
Doky586 #140427 üzenetére
Status szerint az OS meghajtót nyitja csak a TPM. A többi meghajtó ami auto-unlock-ra van állítva, azok jelszavasak. Igaz fingom sincs mi a jelszó (set it and forget it alapon készült), de van recovery key. Az is megteszi.
Még nem, apránként haladok. Egyelőre csak az OS-t tükröztem másik meghajtóra (SSD is átkerül); illetve most offline backup van, ami egész éjjel másolni fog... -
Teasüti
nagyúr
válasz
Doky586 #140392 üzenetére
Fogalmam sincs a TPM chip hogy kerül képbe. Mindkét gépben támogatott a tpm 2.0, viszont levédéskor úgy volt belőve, hogy az OS feloldja automatikusan induláskor.
Storage Spaces-től tartok azért, nem olyan adatok vannak rajta, hogy próba cseresznye alapon örülnék egy upsznak.
Igaz van offline mentés a fontosabb dolgokról, de nincs ekkora offline hdd-m, mint amennyi adat van a gépen.Létrehozáskor meg az van, hogy csak üres lemezt lehet hozzáadni a pool-hoz, mielőtt kapnék egy virtuális lemezt.
Gondolom azt se lehet, mint Raid1-nél, hogy ha kiveszem az egyiket, az úgy működik tovább máshol, mintha nem is lett volna raid-ben. -
válasz
Doky586 #140389 üzenetére
Kizárt.
(Pro-ról Home-ra (csak BitLocker feloldásával megy a költöztetés, Home-on már nem zársz vissza semmit BitLocker-l))
Az elképzelhető, hogy meglévőt olvassa(Pro Storage Space migrálása Home Storage Space-re), de létrehozni(titkosítani BitLocker-l) nem fogsz semmit(ez az előző ÖSSZES OS-re igaz Home vs. Pro változatoknál)Bocsesz, ha valamit félreértettem...
-
-
DigitXT
félisten
válasz
Doky586 #140273 üzenetére
Minek ismételtem volna meg?
Miért kellett volna megismételned?Helyette olyanra "válaszoltál", amit nem is
kérdeztek. Legalábbis én nem olvastam ki a kérdésből, de biztos az én hibám...
valahogy ellenséges itt a légkör: aki itt kérdezni mer az folyamat le van hülyézve.
(Persze ha az a cél, hogy inkább ne kérdezzen itt senki semmit, akkor jó irány!)Ha pedig a Windowst tartod hibásnak
Ez egy összetett kérdés: valójában hibás is, meg nem is... Nem szabványos az
tuti. Viszont mint írtam, történelmi okai vannak. Teljesen alap volt, hogy a gépek
kettő hatványaival dolgoznak, egyedül a hálózatok kavarták meg a dolgot, aztán
a HDD gyártók is rájöttek, hogy ebből marketing előnyt lehet kovácsolni.De hogy ez hogy jön ahhoz, hogy tele van az SSD, de nem tudom mivel, rejtély.
Gondolom te magad is Win fejlesztő vagy, hogy ennyire a szívedre vetted...Szerk: egyébként matematikailag helytelen az eredmény, de kicsire nem adunk.
-
DigitXT
félisten
válasz
Doky586 #140270 üzenetére
Egyébként igaza van: az összes Windows történelmileg MB/GB jelölést használ,
de ugye SI szerint ez tévedés, MiB és GiB lenne hivatalos 1024 váltószámnál.
Amit viszont számolgattál, nem válasz a kérdésre, hogy mivel van tele az SSD...
(Viszont rámutat arra, hogy kell lennie még kb. 10GiB rejtett partíciónak is rajta.) -
-
VGYke
addikt
-
válasz
Doky586 #139893 üzenetére
Igen, már ki is próbáltam.
Van egy legutolsó win10pro-s telepítős pendrive, amit bedugva egy másik laptopba (uefis asus vivobook pro) a bootmenüben megjelenik a pendrive 2x. Egyik sima, a másik előtt ott az uefi jelzés. Na nekem az uefit kell választanom majd... Ha jól értelmezem. -
NdrewSunix
őstag
válasz
Doky586 #139864 üzenetére
Bocs félreértettem, azt hittem a kérdés, hogy a pendrivera jól lett e felrakva a win10 telepítő.
Bíztam benne van itt köztetek olyan hacker aki ilyen problémát is meg tud oldani valahogy. Lehet a darkweben kellene próbálkoznom.
Legrosszabb esetben megy vissza az előző tulajhoz, ha csak nem találok erre megoldást bármilyen módon is.
-
King Unique
titán
válasz
Doky586 #139802 üzenetére
Az elsőnél most nézem hogy tényleg már inaktív, ellenben a másodiknál lévő letöltési linkek még működnek.
-
King Unique
titán
válasz
Doky586 #139798 üzenetére
KB5003791: Frissítés Windows 10 21H2-es verzióra egy enablement package használatával
A frissítés beszerzése
Kiadási csatorna | Elérhető | Következő lépés
Windows Update és Microsoft Update | Igen | Nincs. Ezt a frissítést a rendszer automatikusan letölti és telepíti a Windows Update-ből. A frissítés neve Feature Update to Windows 10, version 21H2.
Microsoft Update katalógus | Nem | Ez a frissítés csak a többi kiadási csatornán keresztül érhető el.
Windows Server Update Services (WSUS) | Igen | A frissítés automatikusan szinkronizálni fog a WSUS-sel, ha a Termékek és besorolások beállításaként a következőket adja meg: Termék: Windows 10 Besorolás: Frissítések
Az egyik korábbi válaszban viszont linkelve lett több leírás, útmutató, amelyekben van letöltési link.
• Download and Install KB5003791 Windows 10 21H2 Enablement Package
• How to upgrade Windows 10 version 21H1 to 21H2 right now (KB5003791)Már ha okvetlenül a manuális letöltés és upgrade a cél, mert alapesetben ugye adja magát a gépházban a Windows Update.
-
VGYke
addikt
válasz
Doky586 #139748 üzenetére
Na most hosszú idő után ittam pár stampedlit, állok elébe minden szellemi kihívásnak, nincs aki legyőzzön
Lőre lőre előre...
-
-
Dorian
félisten
válasz
Doky586 #139565 üzenetére
A C meghajtó (amin csak a programok vannak) 49 GB, maga a Windows mappa 37.
(A céges gépemen épp tegnap mondta az informatikus, hogy kipucolta a Windowst. Most érdekességképp megnéztem, 32,1 GB)
Sajnos több szabadidőm nincs ezt nyomozgatni meg utánaolvasni, foglalkozni vele, elviszem egy szervizbe és megcsinálják. -
Voice24
őstag
válasz
Doky586 #139426 üzenetére
Köszi, most kikapcsoltam. Viszont újra meg kell bontanom a hardvert, ki kell szednem a CSX Ram-párom még működő modulját is, mert a garanciához mind a kettőt vissza kell küldenem, mivel kitben voltak. Így, hogy kikapcsoltam a gyorsindítást, a 2 GB Ram kivétele után el fog indulni a rendszer?
-
válasz
Doky586 #138802 üzenetére
Én ilyen képet mostanába nem látok.
1 hete rántottam fel havernek egy laposra egy W10-et, vagy 2019 vagy a 2020-as iso-t, már nem emlékszek (le kéne már húznom egy 21H1-et, el vagyok maradva)
és nemhogy nem lehet átugrani vagy megkerülni a password megadását, hanem agyérgörcsös megoldással nem átugorható a 3 azaz három jelszóemlékeztető sem:
Kedvenc háziállata meg anyja neve meg ezek a baromságok, ezt minek erőltetni..?
Net nélküli telepítésről van szó, lankábelt-wifit 100 méteren belül nem látott a gép. Ha van net akkor még át kell verekedni magát a usernek a "Nem NEm NEEMMM!! akarok Microsoft fiókkal telepíteni! nevű kellemes társasjátékon is. -
viperabácsi
addikt
válasz
Doky586 #138636 üzenetére
Még annyi , ha hozzá rendeli a kulcsot , akkor ha kijelentkezem erről a gépről ( mondjuk eladom ) akkor tovább tudom úgy vinni ,hogy a másik ( új vételű ) gépen telepítéskor nem adok meg termékkulcsot , hanem telepítés után bejelentkezem a microsoft fiókkal . Utána automatikusan aktiválja a fiók a wint ?
-
válasz
Doky586 #138615 üzenetére
Így van, az eladandó gépen kell megszüntetni az aktiválást, majd az újon ezután aktiválható a retail kulcs.
Van gui is de,
A Parancssor ablakba írja be a következő parancsot, és nyomja meg az Enter billentyűt a Windows 10 deaktiválásához az aktuális számítógépen.
slmgr.vbs / upk
majd,
slmgr.vbs / cpky
Ezzel a registryből is törlődik azaz nem lesz sehogy visszafejthető.
Reboot után a régi Win nem lesz aktivált és a kulcs felhasználható az új gépen. -
-
DragoX
tag
válasz
Doky586 #138564 üzenetére
Igen, azért építettem meg a full halk gépet, hogy hallgassam a winyó csodás hangzását éjjel/nappal interferencia nélkül.
Elképesztőnek tartom, hogy szoftverből ezt nem lehet megoldani, de még azt is hogy nem az az alap, hogy ne pörögjön fel. Hihetetlen hogy ez pont nem zavar egy greenpeace-es kollegát sem.
Az lesz nekem is, SSD helyette. Miért is ne termeljünk még több szemetett a sz@r szoftver miatt? Mibe kerülne egy jelölőnégyzet Microsoftéknál, ami arról szól, hogy "ne pörgesd feleslegesen ezt a meghajtót? Vagy egy whitelist hogy mi férhet hozzá a merevlemezhez?
-
King Unique
titán
válasz
Doky586 #138185 üzenetére
Igen, az valóban butaság amit terjesztesz és ha nem tudod cáfolni, illetve olyan hivatalos leírást linkelni, ahol pl. az ebben leírt javaslatnak az ellenkezőjét állítják, akkor az is marad.
Az előbb lett leírva világosan és még linkelve is az a válasz amely azt szemlélteti, hogy egyéni igény esetén az autologin hogyan állítható be - ha már neked akkor nem sikerült leírni, csak jellemzően az utólagos okoskodás megy - és még külön le is van írva hogy a normális működés az amikor megad jelszót a user. Ha szerinted ez az autologin népszerűsítése, akkor vagy ennyire nem megy a szövegértelmezés, vagy direkt nem akarod és szokás szerint trollkodsz.
-
King Unique
titán
válasz
Doky586 #138177 üzenetére
Vagy van amikor nem lehet, meg ugye be lehet futni egyéb problémákba is jelszó nélküli felhasználói fióknál... A buta mivoltára a cáfolat meg az lenne, ha majd olyan hivatalos és hiteles, pl.microsoftos leírást linkelsz ide, ami ajánlja/javasolja a felhasználói fiók jelszó nélküli használatát, de amíg nem javasolják és nem sikerül az ellenkezőjét felmutatni, addig nincs miről beszélni, az otthon a fotelből jobban tudjuk szintű szakértést meg inkább hagyjuk.
-
lanszelot
addikt
válasz
Doky586 #137943 üzenetére
"és a kereső is" majd ez után van, hogy itt a video róla, azaz a keresőről
A kikapcsolással nincs gondom, írtam is, a gond a bug
mert ne mcsak kikapcsolni nem lehet start menüből, de se a start menü-t , se a keresőt nem lehet használni.
Tehát a bug-al mit lehet kezdeni? -
King Unique
titán
válasz
Doky586 #137931 üzenetére
Ajánlott olvasmány, ahol továbbra sem teljesen világos minek ezt ennyit ragozni, de mindegy.
A Windows 10 oktatási ügyfeleknek szánt kiadásai
A táblázatban lévő kiadások meg amúgy a konzumer standard és ESD ISO-ban vannak, a business más, utóbbiban Enterprise is van (példa).
-
King Unique
titán
válasz
Doky586 #137926 üzenetére
Mint már említettem, egyrészt az Education kiadások értelemszerűen oktatásban használatosak, másrészt kiadásokra lebontott statisztikát nem találtam, meg pláne nem hazai szinten. Viszont az továbbra sem világos miért annyira lényeges ez, netán amit készíteni szándékozol W10 ISO-t, azt fogja hazai szinten mindenki, minden magányszemély és szervezet letölteni + használni mert máshonnan egyáltalán nem tudja majd megtenni, ezért lényeges hogy átfogóan minél több user telepítési igényét kielégítő kiadás legyen benne?
-
King Unique
titán
válasz
Doky586 #137913 üzenetére
Education és Pro Education kiadásokat értelemszerűen az oktatásban használnak, pl. hazai felsőoktatásban is osztogatnak ezekhez licenceket, termékkulcsokat, vagyis nyilván nem a senki nem használja kategória, még a konzumer MCT-s ISO-ban is van Education.
Az ISO mérete szvsz kevésbé téma ESD alapon, az általad kreált W11 Dev is csak ~ 3,5 GB lett 6 db indexszel. Meg ha már kihagyás, akkor talán a Pro for Workstations ami kevésbé szükséges, + az N kiadások amikkel úgyis csak a gond szokott lenni és a normális használathoz eleve szükséges az MFP telepítése. -
King Unique
titán
válasz
Doky586 #137910 üzenetére
Hirtelen nem, max. a verziók globális eloszlásáról.
De egyébként miért kérdezed, mégis miért lényeges ez?Ha egyedi W10 ISO-t akarsz kreálni UUP dump módszerrel - mint ahogyan nemrég W11 Dev ISO-t ugyanezekkel a kiadásokkal - , akkor olyat kreálsz amilyet akarsz, általános célra home user szinten pedig értelemszerűen a Home és Pro kiadások elterjedtsége lehet a legmagasabb, főleg Home kiadással előtelepített PC-ből adhatnak el a legtöbbet, stb. Viszont ha a vérpistiket és az általuk menedzselt réteget nézzük, akkor otthonra nyilván csakis Enterprise.
-
Indian74
senior tag
válasz
Doky586 #137772 üzenetére
Nagyon köszönöm a segitséget...úgy nézz ki megoldodott,fel tudtam telepíteni,most minden rendben remélem jó is lesz egy darabig,mert már nem egy mai darab a számítógépem...
Szerintem a pendrive lehetett a ludas,vagy az alaplapon lévö sata bemenet..
2-dik sorba lévöre tettem a ssd-t..... [kép] -
Indian74
senior tag
válasz
Doky586 #137779 üzenetére
Annyi volt hogy egy program miatt szerettem volna újra húzni, de már akkor összeomlott mikor csak le akartam volna törölni (amd program).
Utána csak a linux indult el, utána már azt sem bár szerintem az a hdd volt amit megformáztam,hogy arra is megprobáljam felrakni a win 10 et...
Bios ban semmi mást nem állitottam csak hogy a pendrive-ról induljon, és az összes particiót az ssd -röl töröltem utána inditottam a telepítést.
Szerintem a pedrive lesz a ludas vagy valamelyik kábel.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- One mobilszolgáltatások
- Házi hangfal építés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Gyúrósok ide!
- Temu
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest