- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
válasz
Csupingo #155333 üzenetére
Sajnos tőlem messzi van a gép, de én telepítettem még másfél éve. 2db SSD van benne, egy SAMSUNG 250GB 970 EVO Plus M.2 PCIe és egy WD 1TB Blue SA510 SATA 3 2.5". A BIOS-ban a fast boot disabled volt, most az be lett kapcsolva, de ugyanaz a helyzet.
A windowsban be van kapcsolva most is a gyors rendszerindítás?
Még áll, nem számol vissza?
Ezek nem tudom mik.
Csak egy oprendszer bejegyzés van. Az időkorlát 30 másodperc, de az nálam is annyi, nem is lehet 0-ra beállítani. Az biztos nem gond. -
TomMusic
őstag
Sziasztok!
Ismerős win10-es gépe, viszonylag jó vas (én raktam össze másfél éve), viszont egy ideje a windows boot idő nagyon megnőtt, kb. másfél perc. Azt kiderítettem, hogy nem az automatikusan induló programok miatt van. Hanem bekapcsolás után előjön az alaplap logója, majd bő 1 percig fekete képernyő, aztán a login ablak. Próbáltam driverboosterrel a drivereket frissíteni, meg az sfc /scannow parancsot is, de nem lett gyorsabb.
Sajnos egyelőre csak távsegítségben tudok bármit is csinálni, tehát személyesen nem tudok ott lenni.
Valakinek még valami ötlete van?
Előre is köszönöm! -
TomMusic
őstag
válasz
Doky586 #140527 üzenetére
Akkor megjelenik egy olyan, hogy "Bejelentkezés fiókjelszóval". Ahol ahogy láttam, csak azt lehet csinálni, hogy megváltoztatom a microsoft fiók jelszavam. Semmi mást nem lehet csinálni. Ugyanúgy marad a PIN.
#140529 King Unique: köszi, de ezek sem segítettek.Viszont!
Itt, a "Bejelentkezés helyi fiókkal" lehetőségnél szerintem lehet olyat csinálni, hogy nem a microsoft fiókkal jelentkezek be, hanem a hagyományos módon:
[kép] -
TomMusic
őstag
Sziasztok!
Win10 telepítésnél anno összekapcsoltam a windowst a microsoft fiókommal (aktiváláshoz), és beállítottam windows bejelentkezésnek egy PIN kódot.
Ezt meg szeretném változtatni, de nem tudom. Ha bemegyek a gépházba, ezt írja:
Ha rámegyek a "Koppintson vagy kattintson ide a helyesbítéséhez", akkor beírva a microsoft account-os emailemet, azt írja hogy "Személyes fiókkal nem jelentkezhet be ide. Használja helyette a munkahelyi vagy iskolai fiókját." És bár van ilyen iskolai fiókom is, (azzal használnom az Office365-öt), de ha azzal nem akarom összekapcsolni ezt a gépet, meg azt kiválasztva valami telefonos azonosítást kér, azt nem akarom.
Vagy lehet telepítéskor amikor beírtam a PIN kódot, mégis az iskolai fiókkal kapcsoltam azt valahogy össze?
Hogy tudom ezt megnézni, hogy ez a PIN kód most akkor melyik fiókhoz van rendelve, és hogy tudom megváltoztatni?
Igazából nekem jobb lenne a rendes login is, rendes jelszóval, nem kell ez a PIN-kód csacskaság, de azt se tudom hol beállítani.
Előre is köszönöm! -
TomMusic
őstag
válasz
Cs1csó #95197 üzenetére
Hát én azt látom, hogy kukáznak eddig jól működő programokat (pl. a Skype-ot miért kukázzák? azt tudja valaki?), felületeket maszatolnak szét (Start menü -> nem funkcionális, csak oda van hányva, "Gápház -> miért jobb ez, mint a vezérlőpult?). Folyamatok lassulnak.
Persze tudom, rengeteg javítás van, driverek, támogatás, stb, de hiába, ha a GUI indokolatlanul romlik.
Nyilván nem használhatatlan, sőt, tök jó használni néha, és muszáj volt lépni a mobil eszközök miatt (Win8 -> onnan volt szép feljönni), de nah..
Ja amúgy többieknek is köszi a hsz-t, azt hittem kötegedősebbek (van ilyen szó?) lesztek. -
TomMusic
őstag
Srácok, a Win10 után tényleg nem lesz következő win?
Ezt a vérgagyiságot fogják foltozni az örökkévalóságig?
Csak mert akkor lehet inkább írok egy újat.
Na most jól megaszontam, de legalább jól esett. Bocsi. -
TomMusic
őstag
Sziasztok!
Ez mennyire lehet megbízható?
Windows 10 Professional, elektronikus licenc
Azt írják az oldalon, hogy licenszeket vásárolnak fel és azokat adják el, tehát gyakorlatilag átruházzák ha jól értem, ami ha jól tudom legális.
Vásárolt már valaki innen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest