- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
viperabácsi #157998 üzenetére
A whynotwin11 progi mit jelöl meg oknak?
-
teptep
senior tag
válasz
viperabácsi #158000 üzenetére
Bocsi, Win10-en nem tudtam megnézni. Ezek szerint csorbi útmutatója csak Win11 rendszeren belül a 22 vagy 23H2-ről 24H2-re váltást érinti.
-
-
válasz
viperabácsi #154715 üzenetére
Arra figyelj hogy a Microsofttól már nem tölthető le jó (márciusi vagy későbbi) win10 iso.
A blogom végén linkeltem egy jó áprilisit. -
válasz
viperabácsi #154708 üzenetére
Mert elavult iso-t használtál.
Most vagy megnöveled 800MB-ra a winre partíció méretét vagy letöltöd a frissebb iso-t. -
válasz
viperabácsi #154708 üzenetére
Szia.
Kereső használata[link]
Volt pár hsz ezzel kapcsolatban. -
válasz
viperabácsi #149851 üzenetére
Akkor vedd úgy hogy az emmc tönkrement. Usb3 hddre csinálj rufusal wintogo telepítést és úgy használd.
-
Top cat
addikt
válasz
viperabácsi #149849 üzenetére
Mennyit fizetett ezért a csodáért?
-
válasz
viperabácsi #149841 üzenetére
2017-es bios. Nem lehet hogy uefi only? Mert akkor nem is fog olyan lemezt jelezni a bios amin nincs vagy csak legacy os van. Nyilván a 32 bites os is kizáró tényező ekkor.
-
Top cat
addikt
válasz
viperabácsi #149847 üzenetére
Mit tudsz az előéletéről? Hova lett róla a Windows?
-
Top cat
addikt
válasz
viperabácsi #149845 üzenetére
Lehet, hogy baj van az EMMC-vel.
De azért nézd meg, ha berakod a pent azt kilistázza e.Valószínűleg nem ér meg ez a gép ennyi munkát.
-
Top cat
addikt
válasz
viperabácsi #149843 üzenetére
A pendrive sincs most bedugva?
-
Top cat
addikt
válasz
viperabácsi #149841 üzenetére
Indítsd el az EFI Shell-t. Az kilistázza a meghajtókat.
-
Top cat
addikt
válasz
viperabácsi #149837 üzenetére
BIOS látja egyáltalán az EMMC-t?
-
King Unique
titán
válasz
viperabácsi #149837 üzenetére
A Microsoft szoftverletöltő oldaláról alapesetben (támogatott Windows alól megnyitva) az MCT tölthető le és azzal a Windows 10 22H2 ISO-fájl, sőt az MCT-vel letölteni + pendrive-ra írni is lehet közvetlenül. Egy próbát esetleg az MCT használata is megérhet.
Másik operációs rendszer, pl. egy pendrive-ról bootolt Linux live rendszer, annak telepítője detektálja az eMMC meghajtót?
Ha igen, akkor Windows 10 specifikus probléma lehet, valószínűleg a megfelelő drivert hiányolja a telepítő ha nem a telepítési adathordozó a probléma forrása, amihez egy korábbi válaszban már linkelték a megoldást. -
King Unique
titán
válasz
viperabácsi #149814 üzenetére
Ennél a specifikáció alapján gyárilag előtelepítve van a Windows 10 Home. Vagyis akkor nem világos minek rá újra Windows 10-et telepíteni, vagy miért nem az alaphelyzetbe állítás van használva ha a "resetelés" a cél.
Ha már tiszta telepítés, akkor nem derült ki a leírtakból, hogy a Windows 10 telepítője honnan lett letöltve. Ha nem a Microsofttól, hanem egyéb forrásból egy tákolt telepítő, akkor annyira nem meglepő az ilyen-olyan anomália...
-
válasz
viperabácsi #149834 üzenetére
Szia. Előbb jussunk el oda, hogy s bios látja.
-
Top cat
addikt
válasz
viperabácsi #149820 üzenetére
Próbáld ki azt, hogy letöltöd innen a Navon Stark Nx 14 Pro driver csomagot.
Kicsomagolod és egy mappába beraksz minden drivert, majd ezt a mappát adod meg a telepítőnek. Hátha benne lesz az EMMC meghajtója is. -
viperabácsi
addikt
válasz
viperabácsi #149819 üzenetére
ezek egyikében sincs benne a megoldás az ssd nem látásának a problémájára,
-
Csupingo
veterán
válasz
viperabácsi #149814 üzenetére
Itt is van pár ötlet.
-
Csupingo
veterán
válasz
viperabácsi #149816 üzenetére
Esetleg ez? Vagy ha pl. ezek között van a te géped is, akkor letölteni a drivereket és betallózni telepítésnél a chipset-et, vagy az irst-t? Még ezeket találtam.
-
King Unique
titán
válasz
viperabácsi #149801 üzenetére
• A Microsoft-fiók elfelejtett jelszavának visszaállítása vagy helyreállítása
• Új jelszó létrehozása Microsoft-fiókhoz tartozó elfelejtett jelszó helyett
• Windows 10-es helyi fiókhoz tartozó jelszó alaphelyzetbe állítása
• How to Reset Password of Local Account or Microsoft Account in Windows 10
• How to Reset Your Forgotten Password in Windows 10 -
válasz
viperabácsi #149801 üzenetére
Ha bios jelszó akkor bajban vagy.
Ha win jelszó akkor tiszta reinstall, vagy meg is lehet kerülni. -
Geth
veterán
válasz
viperabácsi #140885 üzenetére
Ha ettől jobb, gondold azt.
-
King Unique
titán
válasz
viperabácsi #140762 üzenetére
"A win 10 x64 frissen telepítve"
Akkor talán először meg kellene várni, amíg naprakészre frissíti magát a rendszer + a Microsoft Store is, vagy ha az már megtörtént a screenshoton lévő buildszám alapján, akkor míg lefutnak a háttérben az egyes karbantartási műveletek, Defender átvizsgálja a meghajtót, stb., majd utána újraindítani. Ellenkező esetben viszont nincs min csodálkozni, mármint hogy épp zajlanak az előbbiek és emiatt jobban pörög a CPU, stb.
-
válasz
viperabácsi #140767 üzenetére
--
-
kispx
addikt
válasz
viperabácsi #140767 üzenetére
Startmenü -> írd be: Biztonság és karbantartás -> karbantartás -> karbantartás indítása
Ez ugyanúgy lefogja futtatni az ngen-t, viszont a többi melót is elindítja amit a telepítés után a háttérben csinál (meghajtók optimalizálása, vírusirtó futtatás) -
Geth
veterán
válasz
viperabácsi #140765 üzenetére
Ezt távolról nehéz lesz megmondani.
Pl. telepítés után időnként elkezd az ngen .NET fordítási melókat kipörgetni. Én ezeket kipörgetem mindig első indulás után (ngen eqi), de aki nem, annak el tudom képzelni hogy szép apránként csinálja és emiatt úgy tűnhet, hogy friss telepítés után random sokat dolgozik a proci. -
Zoz
őstag
válasz
viperabácsi #140762 üzenetére
Az a szerencsétlen E2-es proci már akkor is egy alsó kategóriás gyenge vacak volt, amikor megjelent, és azóta meg eltelt már több mint 7 év...
-
válasz
viperabácsi #139434 üzenetére
Csak ha win licenszel együtt adtad el.
-
krealon
veterán
válasz
viperabácsi #139099 üzenetére
A múlt héten egy HDD-SSD cserenél (Macrium klónozás) bukott ki, hogy a május óta nem frissülő Windows 10, Windows Update hibája mögött, a HDD-n keletkezett hibás szektorok állnak.
Szerencsére szoftveres úton rendbe lehett hozni, majd a klónozás után a Windows Update is működni kezdett. -
Zoz
őstag
válasz
viperabácsi #139100 üzenetére
N-es proci ráadásul vinyóval... ennél sz...bb gépet nehéz találni... hagyd dolgozni, pár nap alatt csak végez
-
válasz
viperabácsi #139104 üzenetére
A hdd-t kell cserélni. Sok hdd-s gép produkálja ezt. Meg az sem mai darab, de az egy olcsóbb ssd-vel, még használható állapotba hozható. Wd green 120-240gb, plusz 4gb ram nem árthat.
-
válasz
viperabácsi #139100 üzenetére
Igen ez a hdd-s gépeknél jellemző szikott lenni. Ssd-t tegyél bele, meg ha lehet, akkor ramot még, de ssd lesz a megoldás.
de ne várj csodát, ebbe egy iszonyt lassú cpu van. -
válasz
viperabácsi #139097 üzenetére
Szia. Frissítsd pendrivrol. Mct-vel vagy rufussal csinálj egy pendrive-ot, a legfrissebb iso-t szedd le. Amúgy hdd van a gépben? Cpu mi? Nyilván bármi is a cpu akkor sem kell ilyen lassúnak lennie.
-
válasz
viperabácsi #138641 üzenetére
https://account.microsoft.com/
-
válasz
viperabácsi #138637 üzenetére
Én nem jelentkeznék ki..! hanem törölném az os-t. Aztán a weboldalon a licensz átrakható a régiről az újra.
De ezt egyszerűbb lenne kipróbálnod, és látnád a webes felületen hogy mi történik ott.
-
válasz
viperabácsi #138634 üzenetére
Igen. Mindaddig amíg ki nem jelentkezel helyi fiókba. (De ez utóbbi lehet már megváltozott)
-
viperabácsi
addikt
válasz
viperabácsi #138632 üzenetére
-
King Unique
titán
válasz
viperabácsi #138173 üzenetére
Nem, nem feltétlen ilyen, nyilván nem kell minden piszlicsáré dolog miatt okvetlenül újratelepíteni a 0-ról, ahogyan pl. egy driver telepítése miatt sem.
Ha a téma összefoglalóban nincs is minden leírva, attól még pl. a topik keresője kilistázza.
Szívesen! -
King Unique
titán
válasz
viperabácsi #138167 üzenetére
Egy szimpla CPU-csere miatt pont felesleges volt újratelepíteni a 0-ról a W10-et, akár a teljes hardvermódosítás is megoldható újratelepítés nélkül (példa), de már mindegy...
Nincs abban semmi meglepő, hogy a felhasználói fiókba történő bejelentkezéshez jelszót vagy PIN-kódot kell megadni, ez a normális működés és nyilván eddig így volt, akinél nem, ott max. azért mert kikapcsolta vagy helyi fióknál egyáltalán nem adott meg jelszót buta módon.Ha autologin a cél, akkor nemrég újra el lett magyarázva itt hogyan lehet megoldani, illetve Microsoft-fiók esetén, amihez nyilván megint nem szükséges a reinstall.
-
Cs1csó
titán
válasz
Home vagy Pro, helyi fiókot nem próbáltad? Ha friss telepítés akkor ha megint nekifutsz és helyi fiókot választod és kihagyod a jelszó készítését akkor nem is fog kérni.
-
zolee001
őstag
válasz
"Mi a mególdás ?"
Megadsz egy pin kódot és rendeltetésszerüen használodHa okosabb vagy mint az MS security team akkor fórum keresöje,számtalanszor le van irva
-
King Unique
titán
válasz
viperabácsi #115737 üzenetére
A Fókuszsegéd beállításait kellene megnézni, valamint a gépházban az értesítések és műveletek részt. Illetve a hardver biztonságos eltávolítása ikon megjelenítéséhez az ezen cikkben lévő módszert, beállítást.
-
jokeph
nagyúr
válasz
viperabácsi #115704 üzenetére
Ha huzamosan fent áll eme jelenség, ITT egy lehetséges megoldás.
Alapesetben nem kellene gondot okozzon. -
svgyula
addikt
válasz
Szia! Nézd meg a menüfülön található "részletek"-nél a pontos nevét és keresd meg. Nincs kizárva rosszindulatú álcázott szoftver. Vagy valamelyik alkalmazás idióta "szerviz" része ami rátelepedik a rendszerre. De lehet csak egyszerűen frissítést ellenőriz a rendszer, vagy éppen az adataidat tölti le valamelyik szerverre
-
válasz
Nekem nincs is olyan folyamatom. Win 10 1909 kb 4 napos rendszer.
Nem raktál fel valami gányoló szoftvert?Mert lehet azt kellene lezúzni. -
Pro!Petya
addikt
válasz
viperabácsi #114847 üzenetére
Februári frissítés óta nálam is ilyen..
Sőt volt olyan is hogy csak sokadjára indult el a gép azóta. -
ledgeri
nagyúr
válasz
viperabácsi #112834 üzenetére
Nekem is csinálja!
-
törölt tag
válasz
viperabácsi #100895 üzenetére
Még egy kérdés miért jó MS -nek , hogy állandó szögelgetésük után mindig jön valami Szívás ?
Most térek át win 7-ről nekem az elég volt stabilan ment de év végén lejár a biztonsági támogatása ennyi volt hamarabb váltok.Úgy leszek vele mint a Kaspersky, Linux dolgokkal mikor kijön a következő fő verzió hagy jöjjön majd 3-6 hónap múlva váltok mikor már kipofozták a hibáit.
Óóó én mindig váltok nekem eddig nem voltak problémák!
Jól van te csak váltsál meg akinek feláll a kis pöckeóóó mennyi újjííítás! Szenvedjenek vele hagy tesztelgessék.
-
King Unique
titán
válasz
Akkor nem jelenik meg az eltávolítást visszaigazoló üzenet, ha a fókuszsegéd be van kapcsolva. Tehát, ha esetedben be van, akkor értelemszerűen ki kell kapcsolni. Egyébként alapértelmezetten általában nincsen, legalábbis nálam nemrég 1903 clean install után nem volt, de a build upgrade-et követően sem kapcsolódott vissza. Ha valaki nem akarja, hogy értesítéseket küldözgessen mindenről a rendszer, akkor pedig pont hasznos tud lenni a fókuszsegéd.
-
válasz
Ahogy már tegnap megírtam: kapcsold ki a fókuszsegédet.
(#100812) valamitől bekapcsolódott nálam is. -
movax
őstag
válasz
Megszűnt, a MS közölte korábban, hogy nem kell már biztonságosan eltávolítani, csak húzod ki, oszt csá.
-
mpo
veterán
válasz
viperabácsi #99283 üzenetére
Nem gondoltam, hogy analfabéta vagy, mert írsz itt, ez angolra vonatkozott, hidd el jól jön a kiegészítő.
Gépház, fiókok, az ön adatai vagy amit még ott találsz (de már kitetted a képet).
Hozz létre egy új usert, rendszergazdát, (magadat), majd jelentkezz ki és be az új fiókkal.
A bejelentkezés módját utána kiválaszthatod.
Amikor az egy szem userrel gondok vannak (szomszédasszonynál), hoztam már létre még egyet és azzal megszűntek a hibák. -
mpo
veterán
válasz
viperabácsi #99276 üzenetére
Tegyél be a Firefoxba egy fordítót.
Ha kijelölöd a szöveget
Sign in with a local account instead
lefordítja
Jelentkezzen be helyi fiókkal -
TRob1
veterán
válasz
viperabácsi #99276 üzenetére
Gépház/Fiókok/Az Ön adatai
-
Geth
veterán
válasz
viperabácsi #99267 üzenetére
Akkor most MS fiókra váltott a felhasználód? Ha igen, akkor Settings / Accounts / Your info / Sign in with a local account instead.
-
Jazz
veterán
válasz
viperabácsi #99237 üzenetére
Ez esetleg? [link]
(#99013) Geth: Visszaolvastam pár kommentedet. Ez a hsz. gyűjtögetős off trollkodásos stílusod elképesztő. Hogy hogy nem b.ak még ki innen nem értem.
-
törölt tag
válasz
viperabácsi #96329 üzenetére
Az üres lap is lap. Azért kipróbálod? Csak mert ezt írták máshol is megoldásnak.
-
válasz
viperabácsi #96313 üzenetére
Ha az asztalon Alt+F4 el zárod be a windowst, akkor is újraindul?
Vagy csak a startmenüs leállításnál? -
törölt tag
válasz
viperabácsi #96301 üzenetére
Firefox starts automatically when I restart Windows. Ennek semmi köze a rendszerhez.
-
sz.j
nagyúr
válasz
viperabácsi #96301 üzenetére
Egy ideje nálam is ez van, csak abban nem vagyok biztos, hogy a win 10 vagy maga a firefox okozza a gép bekapcsolásakor a firefox automatikus indulását ....
-
törölt tag
válasz
viperabácsi #94917 üzenetére
Gondolom már mindegy, de meg kellett volna nézni msconfig-ban, hogy a biztonságos indítás (safe boot) be volt-e jelölve. Ha ugyanis be volt, akkor az újraindítás nem változtatott rajta.
movax: "Mert nincs még generikus radeon-driver sem a rendszerben"
Ilyen nem létezik, van viszont Microsoft Basic Display Adapter, amit akkor használ, ha nincs semmi más (például a rendszer telepítése után). -
movax
őstag
válasz
viperabácsi #94912 üzenetére
Mert nincs még generikus radeon-driver sem a rendszerben, khm:
"töröltem a vga drivert amd clean uninstall utility -val"
De miért nem megy fel a driver csökkentett módban?
-
movax
őstag
válasz
viperabácsi #94901 üzenetére
Pedig más megoldás nem nagyon van. Vagy visszaállítod a rendszert egy korábbi állapotra, vagy felteszed a drivert, ha már a windows nem teszi fel magától. Az biztos, hogy a drivere nélkül nem fog menni.
-
Met
nagyúr
válasz
viperabácsi #94896 üzenetére
Visszateszed a vga drivert?
-
movax
őstag
válasz
viperabácsi #94896 üzenetére
System Restore.
-
movax
őstag
válasz
viperabácsi #94761 üzenetére
Újraindítod?
Én törölném az eszközkezelőben a chipset-drivert, restart majd megnézném, mi történik.
Az is lehet, hogy nincs gond, csak az üzenet hamis. Ha egyébként minden rendben működik. -
törölt tag
válasz
viperabácsi #94639 üzenetére
Nem valószínű, de megpróbálhatod.
Ha 8HVX7-re vagy 3V66T-re végződik a kiolvasott kódod, akkor az csak generic key, nem a termékkulcsod, tehát marad az előző módszer.Sub-ZeRo: Ilyen korlátozásról nem tudok, hol láttad? A standard és az extended teszt is elég alapos, de persze lehetséges, hogy téved. A memtest futtatása nem árthat (az sem 100%-os).
-
zzola
titán
válasz
viperabácsi #94616 üzenetére
Retail vagy Oem a kulcs? Show Key Plus nevű store applikációval meg tudod nézni a kulcsot.
-
törölt tag
válasz
viperabácsi #94206 üzenetére
Ha nyugodtabban netezel szabad memóriával, használj Edge-t. Nyolc lap nyitva (közte YouTube is) és csak 700 MB a terhelés, mert négy lapot felfüggesztett módba tett és csak akkor válik aktívvá ha rákattintok. Ha mind a nyolc aktív úgy 1,1 GB. Remélem ezek a jó tulajdonságok nem vesznek el amikor Chromiumra vált a Microsoft.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
viperabácsi #94206 üzenetére
Mert a mai "modern" böngészők szinte mindegyike megeszi az összes szabad memóriát...
Egyébként a memória azért van, hogy használd. Ha üres lenne, akkor feleslegesen lenne a gépben.
-
King Unique
titán
válasz
viperabácsi #94019 üzenetére
Miért akarod erővel átkonvertálni? Ha EFI módban bootoltad és az MBR miatt vinnyog a telepítő, akkor adja magát legacy (CSM) botolási mód szerint indítani, azt beállítani a BIOS-ban és akkor már oké lesz az MBR.
Adatvesztés nélkül rendszerint csak külső programokkal lehet átkonvertálni az MBR séma szerinti lemezt GPT-re, de pl. a külső particionáló programoknak az ingyenes verziói csak adatlemezt engednek, míg rendszermeghajtóhoz már a fizetős kell (példa). A Windows beépített eszközei pedig max. destruktív módon tudják megoldani, kivétel a 10-esnél az MBR2GPT. De az utóbbi csak rendszerlemezeknél használható a legacy (CSM) telepítés utólagos UEFI-sre konvertálásához.
-
válasz
viperabácsi #92440 üzenetére
Akkor csak arra tudok gondolni hogy valaki valamikor valahogy véletlenül letiltotta a könyvtár létrehozását, vagy valami jogosultságot elvett group policybe, registrybe. Hogy ezek ott hol vannak, gőzöm sincs.
-
válasz
viperabácsi #92404 üzenetére
Ctrl+shift+N se mukodik?
-
Bodz
nagyúr
válasz
viperabácsi #92400 üzenetére
Pl. Ultimate Windows Tweakerben könnyen lehet a jobb gombos menüt szerkeszteni, hátha megoldja a gondod.
-
Bodz
nagyúr
válasz
viperabácsi #92398 üzenetére
Itt már igen. Előző képeden viszont az eszközök és meghajtók alatt nyomtál jobb klikket, ott nem lehet mappát létrehozni.
-
Bodz
nagyúr
válasz
viperabácsi #92387 üzenetére
Akkor most próbáld meg, hogy olyan helyen nyomsz jobb klikket, ahol lehet is mappát létrehozni.
-
törölt tag
válasz
viperabácsi #92387 üzenetére
Ha csak az Új mappa létrehozása menüpont tűnt el, akkor ez talán segíthet.
-
Dr V
őstag
válasz
viperabácsi #53415 üzenetére
Mivel a vírusírtó mutat semmit, így passz. De ha a win leállt, akkor egy vírus hogyan tudná bekapcsolni a gépet?
-
DS39
nagyúr
válasz
viperabácsi #53260 üzenetére
ha az AP alatt hozzáférési pontot értesz, akkor szerintem az ahhoz csatlakozó eszközök attól kapnak ip címet. a harmadik gép pedig a t-home-ostól. de lehet a hálózatos topikban lenne érdemes rákérdezned mi az ideális beállítás. (mert gondolom így a t-home-s nincs bridge módban stb.)
-
DS39
nagyúr
válasz
viperabácsi #53236 üzenetére
legyen mindhárom az asus-hoz csatlakoztatva (mindegy hogy wifi vagy lan), lényeg hogy az osszon ki nekik alhálózati ip címet. a router menüjében (192.168.0.1 vagy hasonló az elérése) látnod kellene a csatlakoztatott eszközöket.
egyébként szerintem ez az otthoni csoport felesleges, ha a fent említett módon vannak csatlakoztatva a gépek és mindegyiknél aktív a hálózatfelderítés (és persze a fájl/nyomtató megosztás), akkor simán a hálózat menüpont alatt láthatóak lesznek a gépek itt az intézőben. (a megosztott mappáikkal együtt)
-
DS39
nagyúr
válasz
viperabácsi #53209 üzenetére
-
DS39
nagyúr
válasz
viperabácsi #53205 üzenetére
ha azon a gépen megosztasz egy mappát, azt látja a többi gép?
(egyébként ebben a kérdésben ez az otthoni csoport nem sokat számít, lényeg hogy egy alhálózatban legyenek, pl. ugyanahhoz a routerhez kapcsolódjon mindegyik és legyen bekapcsolva rajtuk a hálózatfelderítés) -
viperabácsi
addikt
válasz
viperabácsi #53203 üzenetére
Közben meg lett
-
movax
őstag
válasz
viperabácsi #53199 üzenetére
Próbáld meg kikapcsolni az usb-portok energiagazdálkodását az eszközkezelőben, hogy ne állíthassa le a rendszer.
-
Attila2003
tag
válasz
viperabácsi #50086 üzenetére
Nekem az Nvidia driver miatt csinálta ezt a hétvégén, de az új driver megoldotta.
-
cigam
titán
válasz
viperabácsi #39240 üzenetére
No és mi volt a megoldás?
-
viperabácsi
addikt
válasz
viperabácsi #39232 üzenetére
Közben megoldottam magamtól
-
cigam
titán
válasz
viperabácsi #39218 üzenetére
Gyártónál megnézted? Újabb kiadás, vagy leírás W10-hez? Végső esetben egy virtális gépben futtatod a működő verziót, vagy downgrade-elsz.
-
Luissimo
veterán
válasz
viperabácsi #32174 üzenetére
Melyik böngészővel próbálod megnyitni a TVGO-t ?
Nálam a tűzrókával működik, le kel neki tölteni a TVGO.msi bővítményt és fel kell inhalálni
-
raidx
őstag
válasz
viperabácsi #32192 üzenetére
Telepítéskor kell a telepítő fájlon a jobb klikk! A telepítés rendszergazdaként vagy futtatás rendszergazdaként nem ugyanaz. Az ikonján jobb klikk esetén a futtatás rendszergazdaként lehetőség van csak, ha van.
-
gabo89
senior tag
válasz
viperabácsi #32196 üzenetére
Tedd fel a Pale Moon-t, az profilt kezel. Nincs 64 bites plugin a TVGO-hoz, csak 32 bites.
-
gabo89
senior tag
válasz
Melyik böngészőt használod?
-
CirrMee
addikt
válasz
viperabácsi #32192 üzenetére
Közben eszembe jutott: a bf4 indításánál volt ez a probléma.
Megoldás? Külön emiatt feltoltam egy x86 -os böngészőt. Mondjuk azóta tökélyre vittem a dolgot, mert mindkettőt kivágtam a jó fenébe.
-
törölt tag
válasz
Win10re tvgo? Honan szedted le? Linked van?
-
CirrMee
addikt
válasz
viperabácsi #32190 üzenetére
Egy minapi szenvedésemre visszatekintve - 32bit -es kiegészítő vs 64bit -es böngésző esete nem lehetséges? Már csak azért, mert mint írtad, a kiegészítő fel van telepítve.
-
CirrMee
addikt
válasz
Sorrendben: valami kiegészítőt akar telepíttetni veled. Hajrá...
-
raidx
őstag
válasz
viperabácsi #32179 üzenetére
Jobb klikk a fájlon majd futtatás rendszergazdaként.
-
hito
nagyúr
válasz
viperabácsi #32179 üzenetére
Bocs, de nincs 2 órája, hogy kérdezted.
Íratlan szabály (vagy jóérzés kérdése), hogy nem szoktunk rákérdezni a meg nem válaszolt kérdésünkre 24órán (de minimum 12) belül. Szombat is van, a szakik még durmolnak, egész éjszaka nyomták a lant, hadd pihenjenek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy ruhás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest