- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterDeeJay #158272 üzenetére
Ollé, mehetsz kiskínai hamisított pendrive gyárba, így készülnek a hamisított pendrivok.
8 gigásból 256 meg 512
More ebbű' meg tudsz élni -
Csupingo
veterán
válasz
MasterDeeJay #158272 üzenetére
Pöpec! Küldd el az MS-nek!
-
movax
őstag
válasz
MasterDeeJay #157588 üzenetére
Ha a Total Commander okés, akkor minek szívni az intézővel?
-
Teodor52
senior tag
válasz
MasterDeeJay #152537 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
-
norba69
senior tag
válasz
MasterDeeJay #152508 üzenetére
-
King Unique
titán
válasz
MasterDeeJay #149946 üzenetére
• A Windows 8/8.1-nél nincsen digitális licenc, az alapján valóban nem aktiválódik automatikusan, ellenben az UEFI OEM Key alapján kellene, ha egyezik a kiadás. Ha nem aktiválódott, akkor bizonyára nem egyezett a kiadás, a Samsung laptopnál Windows 8/8.1 (Core = Home), míg a HP esetében Windows 8/8.1 Pro kiadás volt telepítve.
• A Retail licenc átvihető másik PC-re, de alapesetben egyidőben egyszerre csak 1 db PC-n lehet aktiválva azzal a telepített Windows. Vagyis ha a HP-n lévő Windows 8/8.1 Pro termékkulcs a Samsung laptopon is használva lett Windows 8/8.1 Pro kiadás aktiválásához és egyidőben mindkettő működése aktív, akkor nem meglepő az aktiválási probléma...
• A Windows 8/8.1
—►
Windows 10 in-place upgrade során normál esetben megmarad az a kiadás, a frissítési alapnál volt. Tehát Core / Home esetén Home, Pro esetén Pro. Ha az in-place upgrade után a Windows 10 Pro lett, akkor már a Windows 8/8.1 is Pro kiadás lehetett, vagy esetleg a manuális aktiválásnál történt Home—►
Pro upgrade.• Ez ez egész elkerülhető lett volna, ha a kiadás egyezik, azaz Home - Home.
• Lehet telepítési adathordozó nélkül is telepíteni, lásd a "Clean Install Windows 10 without DVD or USB Flash Drive" útmutatóban leírtakat.
• Ha már telepítés, akkor az sem világos minek kellett egyáltalán telepíteni, amikor a gyárilag Windows 8-cal előtelepített laptopon eleve ott van a Windows 8, amit lehet közvetlenül Windows 10-re upgrade-elni.
-
válasz
MasterDeeJay #149946 üzenetére
Nyilván ha pro-t tartalmazó lemezt tettél át az 10re frissítés után pro marad, neked meg home matricád van, természetes hogy nem aktiválódott.
-
King Unique
titán
válasz
MasterDeeJay #149942 üzenetére
-
válasz
MasterDeeJay #149942 üzenetére
win8 logó matrica színe jelöli hogy home vagy pró licensz-e, netről ki kell keresni...
-
King Unique
titán
válasz
MasterDeeJay #149938 üzenetére
Ha a Samsung laptop gyárilag Windows 8/8.1 (Core = Home) kiadással előtelepített és UEFI OEM Key van, akkor az nyilván fix és nem szűnik csak úgy meg, nem lehet csak úgy "kiütni" egy sima aktiválásnál. + Ha a HP PC-ből átrakott SSD-n is Windows 8/8.1 (Core = Home) kiadás volt telepítve (vagy Pro?), akkor annak és utána a Windows 10-nek is termékkulcs megadása nélkül automatikusan aktiválódni kellett volna a Samsung laptopnál, lásd az imént egy másik válaszban leírtakat.
A HP PC-n pedig működni kellene az újraaktiválásnak az ottani termékkulccsal / digitális licenccel, ha most Windows 10 van ott is telepítve (?), de akár Windows 8/8.1 esetén is. Persze ha Home kiadáshoz van termékkulcs és / vagy digitális licenc, akkor nem meglepő ha azzal nem megy a Pro kiadás aktiválása...
-
válasz
MasterDeeJay #149938 üzenetére
Ha mindkét gép MS fiókban van akkor az aktiválási hibaelhárítóval tedd vissza a licenszet a helyes gépre (ugyanazon fiókon belül). Talán a home/pró verzió más volt?
Normálisan telepíts, ne így. Keresd elő hogy kell usb-ről bootolni.
-
Atomantiii
addikt
válasz
MasterDeeJay #141188 üzenetére
Egy próbát megérhet, indítsd újra a windowst úgy, hogy közben lenyomod a shift gombot - majd hibaelhárítás - speciális lehetőségek - indítási beállítások -> újraindítás, majd amikor elindul 7-est nyomsz neki.
Utána eszközkezelőben próbáld meg hozzáadni az eszközt régi típusúként, betallózva neki saját lemezként a drivert. Ha feljön az az ablak, hogy te mindenképpen telepítenéd aláírás nélkül akkor elviekben működni is fog. Vagy legalábbis nekem így működik Win 10-en is aláíratlan spéci eszköz.
-
svgyula
addikt
válasz
MasterDeeJay #141046 üzenetére
Nekem ezt simán felkínálja a laptopnál! Ugyanis az integrált és a dedikált között lehet választani menüből. Mivel ugyanaz azon a kimeneten vannak jellemzően a laptopokra. De ezt ugye a gyártó
kombinálta és írta hozzá a drivereket is. Nálad egy kimenettel rendelkező VGA is megoldaná ezt a problémát. De ha így neked megfelel............. Nyilván a bányászat nagy úr! -
svgyula
addikt
válasz
MasterDeeJay #141037 üzenetére
Szia! Maga a win nem igazán igényeli a GPU meghajtást. Az Nvidia beállításainál pedig ez bent van az első helyen.(a Radeon beállítást nem ismerem) Igaz a 3D alkalmazásnál egy csúszkával lehet kiválasztani a gyors közepes vagy minőségi megjelenítés közül. Utána lehet azt is beállítani, hogy a 3D alkalmazást hogyan kezelje a GPU. Nincs értelme annak amit beállítottál! Vagyis állandóan teljes sebességen a GPU szinte biztosan nagyon hamar le fog amortizálódni. Ezért van az egyes alkalmazásokba beépítve a GPU kezelési opció.
-
válasz
MasterDeeJay #141010 üzenetére
Na megvan, gyárilag win10 nem tudja hogy ha több gpu van akkor kiválasztható legyen csak az insider buildban van választó menü, a kiadásiban pedig registryből kell.
Számítógép\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\000x
EnableMsHybrid értékkel variálni
itthagyom hátha másnak is kell -
zolee001
őstag
válasz
MasterDeeJay #138603 üzenetére
group policy
-
válasz
MasterDeeJay #138603 üzenetére
-
válasz
MasterDeeJay #135451 üzenetére
-
zolee001
őstag
válasz
MasterDeeJay #135470 üzenetére
10+ éve ez a masina teljesit szolgálatot nálam otthon, a szerepköröket látod amiket hostol 2 GB rammal vm AMD ratyi procival 70W fogyasztással
A komplett user profile-t roaming modnak hivjuk,nem javaslom helyette a folder átirányitást,levelezés O365 terészetesen a Server Dashbordján felvéve igy Juzer Jolán beirja a felhasznév/jelszavát akkor rögtön az ö "profiljában" van mind az on-premise domainben mind az O365 /Azure AD ben bármilyen domainbe léptetett gépen
Mentés pedig pofon egyszerüen a serveren Raidezett avagy Storage Space dedikált disk a "Folder Redirectionnek" erösen quótázva file screeningel megáldva vmi Back Up diskre avagy Azure-be
Ellenben él a régi módszer is,image alpu mentés a kliensekröl a server diskre 3 db next és 1 db finish gomb megnyomásával utána teszi a dolgát
WSUS Hyper-V ben Server Core 4GB Ram (ráérösen mivel nem kerget a tatár)
WSUS-ben minek letölteni az updateket helybe? Max késöbbi nosztalgiázásra jó
Elég csak a catalog filet ami pár kbyte és teszi a dolgát,tárolja az MS a fileokat és ne a server disk teljen beCsak halkan jegyzem meg az Azureban nincs CAL,annyi usert léptettsz be a domanba amennyi jól esik,on-premise servernek meg elég vmi Microserver másodlagos helyi DC-nek
-
zolee001
őstag
válasz
MasterDeeJay #135468 üzenetére
Nem vitázni akarok csak megemlitettem,engem /minket tuti kirugnának ha ilyet tennénk de kinek a pap,kinek a papné
Serverek (köztük not supported) vannak domain nincs?
Folder redirection a serverre, File screening beállitva és azt menteni,2 legyet egy csapásra aztán a desktop gép a kit érdekel kategória,átül egy másikhoz és ugyanugy melózik tovább
(Én igy konfigolom mert nekem (is) kényelmesebb valamint kevesebb a melo)
Wsus-al nem értem mi a probléma,ha nem hagyod jóvá a már tesztelt !!! updatet akkor az életben nem települ a kliensekre ugyanakkor a kliens sem sikitozik az update miatt mivel azt az üzit kapja,hogy nincs
File serveren kökemény File Screening belöve,futtatható állomány,java stb mocsok nem kerülhet fel,crypto virusok probléma letudva
Ellenben az alap felvetésedre a választ megadtam,ha az a járható ut....
Avagy tiltod ezeket:
http://windowsupdate.microsoft.com
http://*.windowsupdate.microsoft.com
https://*.windowsupdate.microsoft.com
http://*.update.microsoft.com
https://*.update.microsoft.com
http://*.windowsupdate.com
http://download.windowsupdate.com
https://download.microsoft.com
http://*.download.windowsupdate.com
http://wustat.windows.com
http://ntservicepack.microsoft.com
http://go.microsoft.com
http://dl.delivery.mp.microsoft.com
https://dl.delivery.mp.microsoft.com -
zolee001
őstag
válasz
MasterDeeJay #135457 üzenetére
Félreértés ne essék de az az IT dolga,hogy az infrastruktura müködjön mig az adott cég aki ezzel az infrával dolgozik öket a cég müködése érdekli a profit termelés miatt.
Egyetértek a problémával,már többszörösen a gulágra küldtem többet között ezen a forumon is a WU teamet de spec én dedikált "teszt" gépeket üzemeltetek és csak tesztelés után teritem az updateket
Ne adja az ég de bekpatok egy jó zsarolóvirust mint az ismert autos cég ahol az IT részleg gyorsba mehetett uj állást keresni
Nem azt állitom,hogy a helyes dolog a patchelésre az innen ismert build number vadász fórumpistikék akik ész nélkül telepitenek minden updatet mert az a nyerö akinek elsönek nagyobb a windows build száma de a WU teljes kikapcsolása az elég gáz -
Geth
veterán
válasz
MasterDeeJay #135460 üzenetére
Én biztosan nem a szoftverről írtam.
-
Geth
veterán
válasz
MasterDeeJay #135457 üzenetére
Több misis gép, de nincs pénz rendes üzemeltetésre? Nem egyedi sajnos..
-
zolee001
őstag
válasz
MasterDeeJay #135449 üzenetére
Komoly cég lehet ha a rendszergazda (?) tiltja le a patch managmentet.
Amugy wsus-al hogyan lehet szivni mivel csak azokat az updateket terited amit a consoleon approveolsz és szokás teszt gépen kiprobálni elötte
Egyébként a kérdésedre a válasz: beállitasz fals wsus cimet majd do not connect to any windows update internet location -
King Unique
titán
válasz
MasterDeeJay #135451 üzenetére
Ha elolvastad a válaszokat, az abban linkelt útmutatókat, akkor láthattad, hogy elég sok minden beállítható (újraindításra felhívó értesítés is), adott a gépház + registry + GPO + 3rd party program használata is. + Ha megnézed a linkelt útmutatót, akkor láthatod, hogy a frissítés telepítése után a gépházban a Windows Update menüben eleve megjelenik ha újraindítás kell, ott helyben ütemezhető is, + a műveletközpotban és a tálcán is külön megjelenik a restart ikon, stb.
Én nem tiltanám le teljesen a Windows Update-et és ész nélkül egyéb szolgáltatásokat sem, meg pláne nem az automatikus újraindítás elkerülése céljából amikor az külön beállítható, de mindegy, sok sikert. -
UnSkilleD
senior tag
válasz
pedig a megoldás a wsus céges környezetben
-
King Unique
titán
válasz
Az gondolom megvan, hogy hosszú évek óta minden hónap 2. keddje a patch kedd, akkor válik elérhetővé és telepíthet a Windows Update kötelezően kumulatív és egyéb frissítést helyi idő szerint este 19 órától. Ami épp tegnap volt, vagyis nem meglepő, ha automatikusan települt a havi kumulatív frissítés és utána újraindult a rendszer, meg pláne ha ezt felülbírálandó nem állított be semmit a kedves user... Ha tegnap épp nem volt alkalmas a frissítés és az újraindítás, akkor pusztán a szüneteltetésre (35 napig lehet) kellett volna előtte rányomni a gépházban, vagy ha már települt, akkor még mindig ott van a 18 órás aktív időszak és akár az 1 héttel halasztható egyéni újraindítási időpont ütemezése.
+ Ha már GPO, akkor az előbb linkelt válaszokban ahhoz is linkelve van útmutató, hogyan tiltható/konfigurálható az automatikus újraindítás, valamint az automatikus frissítés, ennyi. -
King Unique
titán
válasz
MasterDeeJay #135447 üzenetére
Ha az a problémád, hogy miért indul újra automatikusan a frissítés telepítése után annak véglegesítéséhez a rendszer, akkor értelemszerűen az újraindítást kellene ütemezni vagy esetleg a frissítést átmenetileg szüneteltetni ha épp nem alkalmas, nem balga módon a frissítést végleg letiltani, lásd korábbi válaszokban leírtakat: [link], [link].
-
válasz
MasterDeeJay #134940 üzenetére
Na hát ezernyi dologgal (Win7 DDK, Win10 DDK, és SDK-kból) sikerült aláírt drivert varázsolni, este tesztelem lehet jó lesz.
-
Soderes
senior tag
válasz
MasterDeeJay #126800 üzenetére
De hogy, ha nincs Start menu?
Ctrl+Alt+Del-re se reagál. De nincs kifagyva.
-
andorosch
csendes tag
válasz
MasterDeeJay #126786 üzenetére
Sajnos az a problémám, hogy android emulátorokat futtatok, ehhez kell a sok RAM. Viszont hiába bővítettem 8-ról 16-ra, most is elkezd egy idő után akadozni, mert lefoglalja olyasmire, amit nem használok.
-
vlevi
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #126737 üzenetére
"konvertálás GPT lemezzé"
Ha jól emlékszem, fejletteb particio kezelő programokkal, pl. Easeus Partition Master (van ingyenes változata is), 1-2 kattintással, adatvesztés nélkül átalakítható az MBR lemez GPT-vé.
Utána már csak a particio méretét kell megnövelni, hogy a teljes lemezre kiterjedjen. -
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz
MasterDeeJay #126735 üzenetére
Voltam olyan hulye hogy a kerdes utan elkezdtem böngeszni a c meghajtón és visszajött azaz elveszett 15gb, a lemezkarbantartással! Köszi!
Lenne egy masik kerdesem.
Van egy 3TBos HDDm, (pár napot futott, hd sentinel nem ir hibat) mikor telepitettem a gépet, töröltem az összes meghajtót, mikor hoztam létre a particiot, csak 2tb-ot hozott létre a 3 ból, ez mitől van? Mikor a maradékot probaltam particionalni, valamit hibat irt és úgyhogyatam. Ötletek? Nyilvan eleg a 2TB. de ha 3 van, akkor nemértem miért csak kettőt enged particionalni!!! -
King Unique
titán
válasz
MasterDeeJay #120607 üzenetére
Itt eredetileg arról volt szó, hogy lehet-e közvetlenül és adatvesztés nélkül váltani 32 bitesről 64 bites rendszerre, amire a válasz az, hogy nem, mivel ilyenkor clean install kell. Ami gondolom esetedben is érvényes, max. 3rd party programmal sikerült előtte kimenteni-visszaállítani a profilt, felhasználói mappákat.
-
zolee001
őstag
válasz
MasterDeeJay #120568 üzenetére
Az IE nem mostanában fog eltünni de ha ki is veszik majd valamikor akkor is telepithetö
Outlook export-import nem járható ut?
-
hobizoli
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #120571 üzenetére
-
válasz
MasterDeeJay #120571 üzenetére
"csak driverrel lehet gond meg a soros portal de az ráér mert egy gépen van."
Ma is minden asztali (atx) gépen van soros port (com1), csak az alaplapi tüskékről ki kell vezetni hátra egy 300Ft-os kábellel, ami szinte minden boltban kapható..
-
Cs1csó
titán
válasz
MasterDeeJay #120568 üzenetére
-
vegyszer
addikt
válasz
MasterDeeJay #120554 üzenetére
A személyes adatok exportálása az 32/64 bit függő dolog?
Mert nemrég kérdeztem, hogy van-e ilyen, és tippet is kaptam rá, bár ez akkor nem volt szempont.
-
King Unique
titán
válasz
Nem.
Amúgy 64 bites Windowson is telepíthetők és futtathatók 32 bites programok, nem derült ki milyen program miatt kellett okvetlenül 32 bites Windows, de ha mégiscsak működött 64 bitesen is, akkor nem sok értelme volt 32 bites OS-t telepíteni, meg manapság amúgy is egyre kevésbé. -
zolee001
őstag
válasz
Nem
-
Cs1csó
titán
válasz
MasterDeeJay #114394 üzenetére
-
King Unique
titán
válasz
MasterDeeJay #114391 üzenetére
Ha Microsoft-fiókkal használod a W10-et, ahhoz volt/van kapcsolva a digitális licenc, akkor hardvermódosítás (pl. alaplapcsere) esetén is működhet az újraaktiválás, vsz ez lehet az oka. Vagy ha az adott alaplaphoz korábban már társítva lett digitális licenc és az annak megfelelő kiadás (Home/Pro stb.) lett most újratelepítve. Viszont ha vadonatúj az alaplap és tényleg nem történt semmi ilyen, akkor marad az előbbi.
A kulcsot meg hiába nézed, mert ha a telepítésnél nem adtál meg semmit, akkor (is) eleve az általános kulcs van bent a rendszerben. De nem is kell ezzel annyira foglalkozni, ha aktivált a W10, van érvényes licenc. -
Cs1csó
titán
válasz
MasterDeeJay #114391 üzenetére
Lehet korábban volt rajta jogtiszta Windows 7 vagy 8 vagy 8.1 licenc és automatikusan elfogadta Windows 10-nek, ennyi.
-
King Unique
titán
válasz
MasterDeeJay #113531 üzenetére
Volt már erről szó itt, hogy alapesetben nem, mivel aktív internetkapcsolat mellett valóban a Microsoft-fiók létrehozása az alapértelmezett. De Pro és afeletti kiadásoknál ilyenkor eleve ott van az offline fiók létrehozásának lehetősége is. A Home esetében viszont nincsen, ellenben ha többször érvénytelen adat van megadva a Microsoft-fiók létrehozásánál, akkor utána már felajánlja az offline fiók létrehozásának lehetőségét is. Korábban írtam, hogy kipróbáltam 1909-es telepítővel és nálam működött.
Másik lehetőség a Home kiadásnál intetnetkapcsolat nélkül, offline módban telepíteni, akkor nyilván alapból nem lesz Microsoft-fiók létrehozási lehetőség. Amihez a kábelt sem feltétlen kell kihúzni, vagy a Wi-Fi-t kikapcsolni, mert a telepítőben Shift + F10 billentyűkombinációval parancssort nyitva is megoldható átmenetileg a letiltása, majd később az újraengedélyezése. Vagy amikor az intenetcsatlakozásnál felkínálja a lehetőségeket, akkor alul a nincsen opciót választani a csatlakozás helyett.
Következő lehetőség utólag, azaz telepítés után váltani Microsoft-fiókról helyi fiókra a gépházban. -
válasz
MasterDeeJay #113535 üzenetére
Majd leszedi a frissítéseket a felinstallált rendszer..
Majd aktiválja magát a felinstallált rendszer.. -
válasz
"meg ugye beírtam a wifi kódot"
Most szándékosan szivatod magad..?
-
válasz
-
zolee001
őstag
válasz
MasterDeeJay #103064 üzenetére
Mert Techent/MSDN/Imagine meg mittom én mi az anyámkinjának átnevezett helyeken Retail kulcsokat (is) adtak továbbá az MS nagy ivben tesz rá,hogy egyáltalán aktivállják e a Win 10 zeket avagy sem illetve a pár éve megszünt W7/8 free upgrade is müködik továbbra is
Elgurult ezeknél valami,a többek között nekem kiutalt O365 business E3 csomag pár honap után megszünik müködni de csak a "vastag kliens" tehát az office csomag a gépen és csesztet,hogy vegyem meg,ellenben a 25TB tárhely a Sharepoint,a Stream stb stb az kifogástalanul müködik évek óta
-
zolee001
őstag
válasz
MasterDeeJay #103058 üzenetére
Az ilyen cégeknek kb 0 árukészletük van ellenben számos "kereskedövel" állnak kapcsolatban akiknek a termékeiket a gyüjtöoldalukon árulják.
Az amazon részben igy müködik és pont most perelték a harmadik fél által forgalmazott de az amazon felületén eladott termék után mivel senki nem akarta vállalni a felelöséget a hulladék után,a 3rd party cég hogy-hogy megszünt létezniAmugy product key check: slmgr -dli
MAK (Volume License Key) Mennyi (db) aktiváció lehetséges még,azt megmondja a VAMT (Volume Activation Management Tool) -
zolee001
őstag
válasz
MasterDeeJay #102919 üzenetére
Az szivás ha nincs AD és group ploicy,én tuti nem engedném rájuk a frissitéseket látatlanban,föleg a build upgradet tiltanám akár 365 napra.
(group policy-WU-nem kershet WU a neten + megadsz neki egy kamu ip-t,hogy ott lakik a (nem létezö) WSUS server -
zolee001
őstag
válasz
MasterDeeJay #102917 üzenetére
A saját Surfaceük beledöglik az updatebe,szal nincs itt semmi meglepö
Céges környezetben munkaidöben update és nincs teszt gép ugyanolyan szoftverkörnyezettel?
A WSUS csak hab lenne a tortán bár már az is a hulladék kategoria -
Taci
addikt
válasz
MasterDeeJay #102913 üzenetére
Ezt csinálta nekem is a saját gépemen, csak annyi, hogy én már be voltam jelentkezve. És rajta volt a 1903. Aztán belassult, akadozott minden, konkrétan egy Intézőt nem tudtam megnyitni 5 perc alatt. Aztán nagy anyázások közepette töröltem a legutóbbi pár frissítést, újraindítottam a gépet, újrakezdte... Na hagytam, járkáltam egy kört, és mire visszajöttem (fél-egy óra múlva(?)), ott volt, hogy üdvözli a májusi frissítés...
Szóval nem tudom, hogyan lehet ezt kivédeni, de jó eséllyel ha tudsz neki elég időd adni, befejezi (a frissítést(?)). Bár igazából fogalmam nincs, mit csinálhat a háttérben, mert nagyon silent módban teszi, sunyin. -
xy.zsolt
őstag
válasz
MasterDeeJay #102913 üzenetére
melyik frissítés után produkálja ezt?
-
abdulka1
őstag
válasz
MasterDeeJay #90529 üzenetére
-
Döglött Róka
veterán
válasz
MasterDeeJay #90527 üzenetére
Aszali gépen nem fogod érzékelni a spectre/meltdown patch teljesítményre gyakorolt hatását de ha mindenáron játszani szeretnél vele:
@Sub-ZeRo: Ne, ne nem akarom látni.
-
darvinya
titán
válasz
MasterDeeJay #90529 üzenetére
Lenovo T61-hez is van middleton BIOS, hogy penryn CPU tudjon működni.
De lehet igazad van, ez más. -
darvinya
titán
válasz
MasterDeeJay #90527 üzenetére
Ehhez nem módolt BIOS kell.?
-
válasz
MasterDeeJay #58843 üzenetére
Ha ha ha még hogy május 1.
Nyomkodtam a frissítés gombot és egyből beadta hogy frissíthetek. Bezzeg amit letöltött program az meg írta hogy rendszergazdnának szóljak.
Szóval engedi az enterprise is frissíteni magát csak nyomkodni kell ezerrel a frissítés gombot meg a programot egyszer elindítani nem baj ha a hibát ír rá. -
pzstm
titán
válasz
MasterDeeJay #58843 üzenetére
igen. SCCM-ből ha engedi rendszergazda, vagy május 1-től VLSC-ről letöltheted...
ha nem eredeti akkor nem tudunk segíteni
-
raidx
őstag
válasz
MasterDeeJay #53789 üzenetére
Próbáld meg. Lehúzol minden USB eszközt majd az eszközkezelőbe eltávolítod a drivereket. Majd reboot és lehet próbálkozni. Amúgy valami gubanc van a ggépeddel mert a Felkiáltjeles sárga háromszögek hibát jelentenek.
-
csixy
addikt
válasz
MasterDeeJay #49440 üzenetére
Szia!
Nekem így sikerült megoldani. -
CirrMee
addikt
válasz
MasterDeeJay #49440 üzenetére
Helyette pl virtualbox...?
Sebességgel nem lehet panasz, viszonylag egyszerű megcsinálni, és nem kell a boot miatt mókolni. -
TRob1
veterán
válasz
MasterDeeJay #48024 üzenetére
Nálam pl. egy HP8440p-nél nem ment a win10 által feltett driverrel, hp szoftokkal sem tudtam mit kezdeni, és végül egy Lenovo driver oldotta meg.
(Neten találtam a megoldást)
Ha most ráfrissítenék erre a Driverre, a win újra a nem működőt akarná feltenni frissítés gyanánt. -
Balerik
aktív tag
-
válasz
MasterDeeJay #21359 üzenetére
A 64bites nem tuti, igényel pár extra cuccot a proci részéről. A 32-es biztos megy, viszont akkor bebukod a RAM/VRAM egy részét.
-
Storms
őstag
válasz
MasterDeeJay #21359 üzenetére
99.9% ,hogy menni fog a Win 10 vele
-
svgyula
addikt
válasz
MasterDeeJay #20059 üzenetére
Szia! A win10-ben javították a frissítés miatti belassulást indításkor? Én a cégnél rengeteg gépen kikapcsoltam a frissítést a win 7-nél ert használhatatlanok lettek! Inkább hetente egyszer este amikor senki nincs indítottam el és a frissítés után lekapcsoltam! Vagy inkább a hétvégére ütemezett frissítés ami még elfogadható csak akkor vagy be kell menni(nem tetszik
) vagy futni kell a gépeknek de akkor meg ha esetleg kérdés jön elő akkor megáll az egész! Tehát ha kijavították azt a böszme állományt amit indításkor belök a memóriába ezzel megfogva az egész rendszer akkor egyenlőre mehet de félő, hogy a frissítések növekedésével újra előjön ez a hiba és kezdődik minden előröl! Indítás aztán kávéfőzés, akinek cigi, esetleg egy gyors menet a pároddal, aztán ~10 perc múlva addig használhatod amíg nem kezd el újra frissítést keresni
Mert akkor nem kapsz helyet a memóriában............... Na ennyit a frissítésről. Persze 16GB memóriával már nincs gond
csak a gamerek átkozódnak majd a kockázásért.
-
válasz
MasterDeeJay #19979 üzenetére
"nem találom az update kikapcsolását a menükben."
Mert nem a menüben kell kikapcsolni, hanem kihúzod a hálókártyából a dugót.. örökre. Soha többé nem fog frissülni.
-
bon
őstag
válasz
MasterDeeJay #19979 üzenetére
Mert nem szabad kikapcsolni, frissítésre szükség van!
-
válasz
MasterDeeJay #6523 üzenetére
Mármint nem te, hanem a progi.
Tekintve hogy 8-ra sincs driver... 100% hogy nem lesz.
A win10 meg nem fog megenni régi drivert szerintem. -
válasz
MasterDeeJay #6520 üzenetére
Szerintem a driverekkel nem törődik, szóval nem sokat ér ez az ellenőrzés.
Csak max annyit néz jelenleg tud e valamit a hardver egy lekérdezés során... aztán a drivert majd oldja meg a gyártó meg a user közösen, ha akar valamit.
Tehát megnézted tud minimum DX9-et és akkor pipa. -
Warter
addikt
válasz
MasterDeeJay #6520 üzenetére
Van Intel-ből 2015-ös driver.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vicces képek
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mozilla Firefox
- EA Sports WRC '23
- RAM topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest