- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvdbackuper
őstag
válasz
Cs1csó #79795 üzenetére
Ezeket már végigzongoráztam, semmi változás nincs. Egyébként a bluetooth fülesem sem tud már csatlakozni a géphez, minden alkalommal újra kell telepítenem. Ha lesz időm, visszarakom a régebbi buildet és soha többet nem frissítek... hihetetlen, mi lett a windowsból... és a legjobb, h fizettem érte...
-
cuko
aktív tag
válasz
Cs1csó #79839 üzenetére
Bocsi, ha nem voltam egyértelmű.
Ez történt: (kék halál, nem tudom javítani sehogy, boot fájlok sérültek valószínűleg ->) Win USB-ről boot -> a Javítás opció nem használt, így a Telepítést választottam -> nem formáztam, hanem arra a meghajtóra telepítettem, amin addig is volt a Win -> Windows.old-ba migrálta a fájljaimat
Windows újratelepítésnél a korábbi verziót nem egyszerűen törli, hanem abból is Windows.old mappát csinál. Ebben benne marad az összes Win fájlon kívül a Felhasználók, a Program Files és a Program Files (x86) (+ PerfLogs).
Ez ugye elvesz sok helyet, amiből én elsősorban a Windows fájlokat törölném és minden mást nem, mert azokon manuálisan végig akarok menni még, mert van mit lementeni-átmenteni.Illetve most már harmadjára fagy ki teljesen az egész rendszer az elmúlt 2 óra alatt az újratelepítés óta, ctrl+alt+del, ctrl+shift+esc-re sem reagál, csak hard resire. Korábban sose csinált ilyet.
Tiszta Windows telepítés után, eredeti kulccsal, a telepítőt a hivatalos MS szoftverrel készítettem. Itt mi lehet a hiba okozója? HW változás nem volt a gépben (előtte a Quadro vga-t teszteltem, amúgy Asrock B250M-PRO4 + G4560 + 8GB ram a rendszer egy 256-os Adata SSD-vel). -
-
válasz
Cs1csó #79614 üzenetére
Akkor bocsánat, elengedem a témát. Majd megoldja valahogy, de azért javaslom egy ilyen pendrive tartalékolását a fiókban, ha véletlenül még sem sikerül jól megírni a lemezt.
Van vagy 10 éve, hogy utoljára dvd meghajtóm volt valamilyen gépemben is. Azt is akkura cseréltem inkább..
-
aakosch
tag
válasz
Cs1csó #79557 üzenetére
Szia,
köszi a törlést meg újratelepítést csináltam, HP Support Assistot használtam hozzá. Most kipróbáltam és csak a jobb mutató és hüvelyket nem veszi be, a összes többi ujjamat igen.
Fogalmam sincs mitől lehet, mielőtt tiszta telepítést csináltam működött azzal a két újjal is.
Megpróbálok élni vele, hátha jön valami frissítés
Zárójelben: a frissítés óta eltűnt a Precision Touchpad problémám, szóval valami pozitív is van. Azzal az volt a gond, hogy néha nem érzékelte az ujjamat a kurzor mozgatására, viszont a többujjas gesztusok működtek.
-
-
jasonka
aktív tag
válasz
Cs1csó #79492 üzenetére
Köszönöm
- DE :
Mindkét módszerrel (mindkét programmal) többször végigcsináltam, és -biztos ami biztos - próbaként a jelenlegi "ásatag" hardverrel (a jelenlegi alaplappal és konfiggal) megpróbáltam bebootolni - semmit sem csinált, csak kiírta, hogy jelöljek ki egy boot-képes eszközt. (Természetesen előzőleg a BIOS-ban a bootolást az USB-s pendrive-ra állítottam be). Ahogy megnéztem : az írási művelet után a Media Creaton által létrehozott "telepítő" a pendive-on teljesen megegyezett a letöltött és kitömörített telepítő fájlokkal - tehát a program semmit sem csinált, csak újból letöltötte és felmásolta a telepítő fájlokat - azaz NEM hozott létre boot-képes eszközt.(Hogy miért próbálom / "erőltetem" a jelenlegi régi konfiggal a bootolást ? Mert kb. egy hét múlva "semmim sem lesz" azaz, az új konfiguráció "nyersen" fog állni, tehát telepítés nélkül semmit sem fogok tudni csinálni...
Belenyugodhatnék, hogy "majd az új alaplapon UEFI-vel elindul a telepítés - nade ha mégsem ... ?) -
bacus
őstag
válasz
Cs1csó #79484 üzenetére
Nézd itt sosem volt szó hálózati (smb) hozzáférési problémáról, szó nincs otthoni csoportról, ezek nagy része windows AD hálózati gép, de van simán munkahelyi munkacsoport-os gép, ahol most frissült ez a hányadék oprendszernek nevezett valami. (kizárólag win 10 prof, home ilyen helyeken nincs!)
A programok elindulnak, a putty, sőt az egyéb adatbázissal foglalkozó apok is, de nem lehet velük kapcsolódni az adatbázishoz !
Azért irtam a putty -t mint példát, mert ezt akár otthoni környezetben is le lehet tesztelni, ha van egy nas, vagy egy másik gép. Saját gépedről indítva hozzá tudsz kapcsolódni egy szerverhez, ha hálózatról inditod, akkor pedig nem.
-
törölt tag
válasz
Cs1csó #79472 üzenetére
Nem véletlen hónapok alatt hullámokban szórják ki, hogy utol tudják érni magukat a javításokkal. Mindig várom az új funkciókat, mindig csalódás több az új bug. Én is azt látom az újdonságokra nagyobb kapacitást fordítanak, mint a stabilitásra, bugirtásra. Megjelenéskor build váltásnál többet vesztek, mint nyerek. Nemcsak Winre igaz a káros tempó elsietve pl. IOS 11 amikor kijött hát... aztán 11.2 vagy 11.3 már oké! Bízom benne pár patch tuesday után jobb lesz majd a Windows 1803 is.
-
-
jasonka
aktív tag
válasz
Cs1csó #79386 üzenetére
"Tudod " nem értem, hogy ha valami jól bevált, kiforrott miért nem lehet azt továbbfejleszteni / tökéletesíteni, miért kényszerítik a felhasználókat újra és újra hardver (és szoftver-) vásárlásra. Ha valaki - pl. a fiatal korosztály - aki elsősorban játékra használja a PC-t - ám rendben van : VÁSÁROLJON ! - és dobja ki a használt, de jó hardvereszközöket (aminek környezetvédelmi kihatása is van, de azt most hagyjuk...)
De azzal, hogy a támogatás, a frissítés megszűnik, a régi hardverekhez már nincs driver belehajszolják az embereket a folyamatos pénzköltésre.(Mellesleg : NEM "veszekedett" itt senki...
( - leírtam a tapasztalataimat felhasználói oldalról, azért mert "megszólíttattam" az XP-vel kapcsolatban...)
Ahogy olvasom errefelé : a Win 10 sem "az a tökéletes..."
-
válasz
Cs1csó #79389 üzenetére
Koszi!
Egyelore meg nincs itthon a gep, de amint megerkezik, es elakadok a linkelt progikkal, akkor megkereslek.
Koszonom az osszes segitseget!
mod: Van ceges MSDN hozzaferesem, es barmelyik Win10 verziot bezsakolhatom, de annyit kikotott az IT, hogy csak egyet tegyek magameva.
(#79395) King Unique: Ha leszedem ezeket az alkalmazasokat, akkor a kovetkezo nagyobb frissiteskor felmasznak ujra?
Tobbszaz megas Disney-s jatek az alap win10-ben?Egy 120GB-os SSD felet szantam a Win10-nek, mert a jatekok ugyis winyorol fognak futni (Annyi SSD-t tuti nem veszek, hogy a jatekok elferjenek.)
Lehet hogy a linuxnak ossze kell huznia magat? -
King Unique
titán
válasz
Cs1csó #79396 üzenetére
Jó, de attól, hogy némelyik fut a háttérben, azért nem fogják beakasztani a rendszert, nem lesz tőlük használhatatlan. Valamint az eltávolításukkal sok GB tárhelyet amúgy sem lehet nyerni. Ezért is mondtam, hogy nem létszükséglet ez az egész.
Az a pár előtelepített játék pedig kiadás függvénye is, mert pl. a Candy Crush Saga a Pro kiadásban benne van, de az Education már nem tartalmazza. Mondjuk az előbbinél is csak utólag tűnt fel, annyira nem zavart sok vizet...
(#79399) Bici:
Ha bármelyiket be tudod szerezni céges MSDN-ről, akkor nyilván nem érdemes a fapados Home kiadással szórakozni, hanem legalább Pro legyen. Az, hogy felkerül-e az a pár játék az alap telepítéssel, az kiadás függvénye is, mint az előbb említve volt. De nem mintha ezekről függne, hogy egy 120 GB-os SSD-n elfér-e a Windows 10, vagy sem. Eddig soha nem volt emiatt gondom, sőt még a Linuxnak és közös adatpartíciónak is mindig jutott tárhely. -
King Unique
titán
válasz
Cs1csó #79389 üzenetére
Az egy dolog, hogy te az összes UWP app eltávolítását preferálod, így használod a rendszert, OK. Viszont nem mintha ez kötelező lenne, azok megléte mellett ne lehetne használni a Windows 10-et, ráadásul akkora nagy tárhelyet sem lehet vele felszabadítani. Na meg ennyi erővel egy gépház, egy áruház, egy számológép stb. is UWP. Én a magam részéről nem szoktam eltávolítani erővel egyiket sem és így is gond nélkül használom a rendszert. Szóval ez az eltávolítás inkább opcionális és semmiképpen sem kötelező! Na meg, ha valakinek annyira nem kell semmilyen ilyen modern alkalmazás, akkor ennyi erővel használhatna akár Windows 7-et is, abban alapból nincsenek. Viszont pl. nekem már a Windows 8.x is részben pont ezek miatt tetszett és egyáltalán nem bántam, hogy alapból a rendszer részei.
-
válasz
Cs1csó #79389 üzenetére
"OTTHONI használatra bőven elegendő a HOME verzió. A PRO verziónak otthoni használatra én 3 helyen látom némi előnyét:
1. bitlocker - ha titkosítani akarod a meghajtódat..."Én otthon HOME verzióval használok bitlockert, ami win7-10 home verzióban is írásra-olvasásra is támogatott, csak létrehozásához kell egy aktiválatlan USB-HDD -s PRO verzió..
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Cs1csó #79390 üzenetére
Szia
Az Eset Support mondta, hogy mobilra ezt telepítsem:Teamviewer Quick Support.
Ha hazamegyek akkor az otthoni gépre felrakom a programot.
Kíváncsi vagyok, hogy mit látok, ill. látom -e a telefonon, hogy mit babrál.
Hiába küldtem képernyőmentést arról, hogy a Tevékenységnapló időben nem mindig írja ki pontosan, hogy a webhelyeket mikor védte.
Erre akar ránézni. -
válasz
Cs1csó #79381 üzenetére
Szuper!
Koszonom a reszletes leirast!
Majdem minden kerdesemre valaszoltal.Ketto maradt:
- nyerek barmit a modern alkalmazasok, vagy barmilyen szamomra szuksegtelen dolog letiltasaval, torlesevel?
- MSDN-rol fogok leszedni ceges Win10-et, es a kerdes, hogy eleg-e az alap verzio, vagy kell nekem valamiert a Pro valtozat?Kossz!
-
Komplikato
veterán
válasz
Cs1csó #79260 üzenetére
"Aktiválva van az OS-ed akkor mi a gond? Gondolom az is PRO verzió?"
Közben megnéztem, nincs aktiválva, csak valamiért totál máshol mutatja ezt, mint eddig. Na most életemben először működött a Probléma Keresése gomb a Windowsban mióta használom. Ez azt dobta ki, hogy a géphez egy W10 Home van asszociálva. Mondjuk nem értem hogyan, de tegyük fel nem is érdekel. Most kéne hozzá asszociálni egy Pro N-t, ez van. Azt is tettem fel. Nyilván mivel VL kulcs van, ezért VL telepítővel. Most még is kidobja a kulcsra, hogy de ehhez nem ... Az igazság az, hogy a Pro nagy részét nem használnám ki, az egyetlen ok a több nyelv telepíthetősége, amiért ez lett feltéve, hiszen van itt tartalék Home N kulcs is. Az igazság az, hogy előző gépnél is volt hónapokig ilyen problémám, aztán egyik napról másikra még is elfogadta a kulcsot, és akkor sem értettem.
-
Buckey
őstag
válasz
Cs1csó #79260 üzenetére
Igen, tudom, hogy nem XP, meg WIN7, ez már egy modern (?) oprendszer.
Csak az a baj, hogy ha nettel teszem fel, akkor mindenhez jelszót kell megadnom, amit utána dobhatok ki, ha tudok. A másik, hogy ahogy észrevettem, sokban nem különbözik az XP-től, ezt a 1803-as frissítés is bebizonyította. Tud olyan szar lenni, mint az XP. Ís érdekes, hogyha nettel telepítettem a 1803-at, akkor megakadt a frissítés, mikor meg végigment, a kijelző nem jól illeszkedett a driver miatt. Meg még ki tudja milyen hiba jött volna később elő.
Utána net nélkül telepítettem, majd driverek frissítettem és utána jöhettek a windows frissítései.
Ez eddig mindig bevált.
Egyedül a Linuxot telepítem nettel, ott csak a root jelszót kéri (amit mindig meg kell adni) és ennyi. -
Cr00py
senior tag
válasz
Cs1csó #79156 üzenetére
Gondolom ez is ilyen totál random móka, mint a win10-es "bugok" többsége.
Visszaraktam a 1709-t.. érdekes módon ez tökéletesen működik.
Számomra semmi olyan világmegváltó feature nincs a 1803-ban, ami miatt annyira ragaszkodnék hozzá.. igaz anno FCU-ra sem emiatt váltottam.. de ezzel is vártam több mint fél évet, mire rápróbáltam.
Sanszos, hogy ezzel is hasonló fog történni. Majd valamikor Év vége felé megpróbálom ismét.. hátha.. addig jó lesz ez is.
Már végigolvastam számtalan fórumot..de mindenhol a clean install-t mondják, ami azélrt fura, mert a funkciófrissítéseket én mindig clean install-al teszem fel, csak az összesítők mennek frissítéssel ( persze azo k sem azonnal, inkább várok.
)
Sőt.. szvsz az insiderek sem azért használják a beta verziókat, mert annyira jelentgetni akarnák a hibákat, hanem mert az mekkora király, hogy neki(k) már az van.
Ez kb mindenhol így van, ahol van lehetőség Beta szoftvereket kipróbálni.
-
mmdms
addikt
válasz
Cs1csó #78874 üzenetére
Rufussal csináltam MBR/GPT bootpendriveot, de semmilyen választható opcióval nem találkoztam telepítésnél.
Nem upgradeltem a wint, tiszta telepítés volt, és utána hagytam had szedjen le magának 3,5 GB frissítést, majd átnéztem eszközkezelőben mihez nem talált drivert. Vagy mihez rosszat.
Köszi a linkelt progikat, megnézem majd, kap még egy hetet aztán ha továbbra is ilyen lesz visszaállok 8.1-re, és várok a 11-re. -
metal01
őstag
válasz
Cs1csó #78829 üzenetére
Sajnos már mindent kipróbáltam. Tegnap cseréltem a palmrestet a laposon fpr-esre, így nem tudom, hogy az előző Windows 10 buildekkel hogy működött volna. Gondoltam arra, hogy maga a szenzor defektes, de a biosban megjelenik, hogy le tudom tiltani/engedélyezni tudom, és a Windowsban is felment hozzá egy driver. Ezek szerint ott van az, csak a Win nem látja :/
Próbáltam a driver frissítést (Driver Boosterrel is), az energiatakarékos módot is néztem, mindent... Teljesen kuka.
-
válasz
Cs1csó #78736 üzenetére
Összefutottam egy régi ismerőssel, konkrétan általános iskollai osztálytársam és állítása szerint ezt használja. Kifaggattam rendesen de nem FB. Messenger mert azt mondta,
Vegyél fel partnernek Messengeren, akármi@freemail.hu a nevem. Ezekszerint működik még. Bár furcsállom, mert megszűnt. Nincs se Skype, se vibere. Mindegy, ez tegnap történt, otthon van még XP-s gép, megnézem azon. -
Buckey
őstag
válasz
Cs1csó #78716 üzenetére
Igen, ezt már múltkor kitárgyaltuk, de azért egy ilyen egyszerű feladatot egy külsős programmal kell megoldani, ez azért már a vicc kategória.
A másik op. rendszerben bármelyik meghajtót le tudom választani, itt még az uSB-st sem. Ennyire kémkednek, mert az nem árulja el, hogy ugyan miért nem engedi a leválasztást, és milyen program fut. Valami naplózás, ezt meg tudtam nézni, nem most jöttem a falvédőről, de hogy miért és ki engedte neki, az rejtély, mert az indexelés, keresés, tömörítés stb. dolgok mind le vannak tiltva! -
undercover
őstag
válasz
Cs1csó #78671 üzenetére
Egy régebbi kártyám van egy GTX960M, de 1803 előtt nem volt ilyen gondom.
Most ha elinditok egy játékot steamen majd kilépek teljesen elállítja nekem utána a steam ablak méretezését, sokkal nagyobb lesz. Most elég idegesítő folyton visszaállítgatni... De nem is a steamel lehet probléma mert a rejtett ikonok megjelenítése fül is hibás lesz utána mert minden ottani ikont két sorba rak és így csak 3 sorban láttok 2 ikont pedig több lenne de az alja eltűnnik... Frissítettem a videókártya drivert. Én nem tudom valami méretezési probléma lehet, de nem tudom mit kéne beállítanom.
-
Buckey
őstag
válasz
Cs1csó #78663 üzenetére
Én is így gondolom, de kicsi a kerítés, te is tudod. És ha egyszer beüt a "ménkű", akkor már késő kapálózni.
(#78666) King Unique , én is használtam párszor az USB Safely Remove-t, de az minden USB-s eszközt leválasztott, utána meg visszarakta, kivéve azt, amit le akartam választani. Így töröltem, mert az USB billentyűzet egy kicsit megkavarodott, ha olyankor megnyomtam rajta valamit. A többit nem próbáltam.
A parancsikonos leválasztást meg majd megnézem, megcsinálom. Köszönöm a segítséget!
Az USB Wifi adapter tudom, hogy nem olyan, a drivert is lecseréltem a gyárira, mert a 1803 azt is letörölte, jó neki a sajátja címszóval, de akkor is ott van.A másik gépen, amihez nem kell driver, ott nincs USB Wifi adapter az eltávolítható eszközöknél.
-
-
-
Gyick
őstag
válasz
Cs1csó #78612 üzenetére
Egyik billentyűzet se működik. Se az Usb se a saját. Se a laptop touch padje. Eszkozkezelőben ezeknél az eszközöknél mindenhol sárga felkiáltójel van. Próbáltam újra installálni őket úúgy hogy egy listából választom ki de hibaüzenetet dob. ""A Windows problémaba ütközött az eszköz illesztőinek telepítésekor"
Kód :19
A hibaelháritómeg azt írja hogy nincs szükség beavatkozásra -
Geth
veterán
válasz
Cs1csó #78609 üzenetére
Szerintem jelenleg is működik a Free Upgrade, elfogadja a régi kulcsokat, lehet genuine ticket módszerrel is, vagy simán upgradelni is.
Amivel gond lehet (de erről szerintem írtak már korábban, például úgy emlékszem Doky586 is), hogy kiolvassa telepítéskor az EFI-ből, hogy akkor most Home-t kell raknia.
Ezt többféleképpen meg lehet akadályozni, kiveszed az image-ből a Home-ot (macerás), EI.cfg, vagy PID.txt. -
Kékes525
félisten
válasz
Cs1csó #78596 üzenetére
A második telepítésnél kizárólag csak a Windows 10 által feltett driverek vannak. Manuálisan én nem tettem fel semmit.
Ennek ellenére ezzel alapból nem értek egyet, mert az alaplapgyártó is tudhatja, hogy a saját alaplapjához milyen driverek a jók. A hardvert, amihez a driver való sokszor jobban ismeri, mint a Microsoft. Persze tévedhetnek ők is, mint ahogy tévedhet a Microsoft is. Tehát szerintem egyáltalán nem garancia a biztonságra a csak a Windows 10 által használt driverek favorizálása.
-
totyino77
tag
válasz
Cs1csó #78294 üzenetére
samsung 960 evo a hivatalos oldalról töltöttem le samsung nvme 2.3 verzió, de a hd sentinel a trimet inaktivnak érzékeli nem tudom miért de müködik megnézutem a cmd-ben, de viszin a win elöző verzioban a hd sentinel is érzékelte a trim et aktivkén eszt sem értem modjuk
-
TRob1
veterán
válasz
Cs1csó #77790 üzenetére
Igen, általában. De ugye sokaknak meg pont azokkal a driverekkel van gond, amit win feltesz. Sok fagyásnak, anomáliának is pont ez az oka. Természetesen - ahogy az összes szoftnál is - driver téren is lehetnek gondok egy újabbnál is. De legtöbbször hibajavításokat, optimalizációkat tartalmaznak.
Egy HP laptopon nálam is pl. gond van a win által erőltetett ujjlenyomatolvasó driverrel. Szerinte naprakész és jól működik, miközben meg nem. És minden egyes update-nél vissza kell állnom egy bevált driverre.
-
Kékes525
félisten
válasz
Cs1csó #77782 üzenetére
Másodszorra (most) csak így csináltam.
(#77783) TRob1
"4. vagy 5. újraindulás után elindítja magától"
Ezt nem tudtam, de nem tartom valószínűnek, hogy eltudta volna indítani, mert akkor az msconfig segítségével is sikerülnie kellett volna. Azzal pedig nem ment.
(#77784) Geth
"Kívánhatod, nem zavar
"
Csak vicc volt.
A Macrium-ot itt is, a topiklakók közül sokan, nagy biztonsággal használják.
-
Kékes525
félisten
válasz
Cs1csó #77742 üzenetére
Nem csináltam semmi mókolást a színeken kívül. Az 1709 build 10.0.16299.402 (Win10 RS3). Egyszer már csináltam tiszta telepítést, még egyszer nem szeretném. A Windows 7-et "agyon" mókoltam, semmi baja nem volt tőle. Olyan hibám sohasem volt, aminél ne tudtam volna valahogyan elindítani a rendszert.
Amúgy az indításnál ha nem akar a rendszer bejelentkezni van lehetőség javításra (utoljára működött config betöltése, csökkentett mód elérése, mint az a Windows 7-nél volt. -
-
Kékes525
félisten
válasz
Cs1csó #77470 üzenetére
"vagy esetleg arra gondolsz hogy ha van már egy windows által készített lemezkép mentésed azt tudja e a macrium használni"
Erre gondoltam. Ezek szerint akkor, ha már a Windows 10 nem támogatja a lemezképek készítését, akkor a sajátját érdemes törölni, mert csak a helyet foglalja.
"MEGOLDÁS: ha van ilyen windows-os lemezképed abból állítsd vissza a rendszert majd ezt a rendszert mentsd le macrium free-vel."
Ennyit nem ér az egész.
"ebben az esetben csak az előző lemezkép óta eltelt változásokat menti - ezáltal gondolom gyorsabb mint egy teljes rendszermentés."
Plusz kevesebb helyet foglal el. Ezért az INCREMENTAL BACKUP fontos funkció.
" AOMEI Backupper
- EaseUS Todo Backup Free
- Paragon Backup & Recovery Free"Ezek jobbak, mint a fizetős MACRIUM?
-
No.01
addikt
válasz
Cs1csó #77383 üzenetére
Szia,
Nem, nem a gep alaphelyzetbe allitasat hasznalta hanem a Friss Start opciot ami allitolag v.mi ujdonsag. (Defenderben van az opcio)
Nem alaphelyzetbe teszi a gepet hanem torli a folosleges gyarilag teleszemetelt egyeb "okossagokat is" ami az Asusnal nem keves... igy kapsz egy teljesen uj es 100%-ig tiszta Windows 10-et.Neki minden gyalulva lett es nem is volt tobb particioja igy nem is kellett semmi vegett aggodnia.
-
TRob1
veterán
válasz
Cs1csó #77272 üzenetére
Jaa, hogy tesztek alapján ítél valaki, Értem. Meg kevesebb kieg. Aham. Ok. Még jó hogy nem olvasom ezeket a teszteket, és pont megvan minden kieg ami kell (mind a 3!!! Illetve mostanság csak 2-t használok - de ha csak 1db bármilyen reklámblokkoló lenne hozzá kiegként és semmi más, már akkor is csak Edge-t használnék) Tehát marad a lassan 2 éve elsődlegesen használt Edge. Azért köszi a komoly tapasztalatok megosztását.
-
TRob1
veterán
válasz
Cs1csó #77269 üzenetére
Én is ezt mondtam... aki az alább felsoroltakat akarja használni, az meg is érdemli.
(Olvastad az utóbbi... öhm pár évben ezen böngetők topikjait? Mind tele van ilyen olyan gondokkal... akkor miről is beszélünk? Miért is lenne egyik vagy másik sokkal de sokkal jobb?
Jaa, csak azért mert ez MS meg egy Oprendszer része és illik fikázni? Aham, értem.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest