- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! Két alapvető hiba volt. Az első a mentés hiánya. Ha kicsi a szerszámod told meg egy pendrive-al és mentsd el minden nap. Vagy használj külső HDD-t és arra írd a munkáidat.
A második egy döglött rendszerre soha nem telepítünk! Ott csak a formázás játszik! Mivel a rendszer nagy eséllyel a hibás állományokat/beállításokat(luzer error) is felhasználja. Ha tudnád hány síró-rívó ember jött már azzal, hogy elvesztek a fényképeim, dokumentumaimm stb... Mert mentett a szerencsétlen de hova?! Természetesen a rendszer particióra! Ilyenkor egy másik gépbe szoktam berakni a cuccot ha(?) még életben van és lementem amit lehet. De nagyon sokszor sérül HDD particója is ha meg van osztva akkor az kissebb gond. Viszont igen igen ritka az az eladó hely vagy előre konfigurált gép ahol készítenek az adatoknak külön particiót, és még ilyenkor is megvan a "luzerek okossága" mert nem képesek máshova menteni csak oda ahova a windows felkínálja
De hát legyünk reálisak ha mindenki rendszergazda szinten értene hozzá mi lenne a szervizekkel
Más. Megint sokan nem veszik észre azokat az apró jelzéseket amit pár hónapja már felvetettem. Hogyan adják el az új gépeket a gyártók ha a régi gépeken is "kifogástalanul"(?) tud működni a win10? Hát úgy, hogy megszüntetik a régebbi hardvereik frissítését amik az "univerzális" vagy szabványos driverekkel csak alap vagy rosszabb esetben teljesen hibásan fognak működni. Ugyanis ez az egy "adu ász" van a gyártók kezében. Nem véletlenül írnak saját drivert a saját vas-hoz! Ha minden hardver minden driverrel működne akkor egy idő után bezárhatnák a gyártósorokat. Minden "extra" funkció, meg csilli-villi kinézet csak arra jó, hogy odacsalja a tátott szájú luzert és megvegye mee ez a jóóóó
Aztán egy idő után amikor "csereérett" lesz a "luzer" elkezdi szidni a hibák miatt, először (lásd itt) a win 10-et meg a hozzá nem értő programozókat! Aztán ha megunta vesz egy másik gépet/hardvert ami a szomszéd Pistikénél tökéletes! Persze a szomszéd már jó régóta használja és éppen cserélne mert van miből és a mókuskerék körbefordult.... -
Buckey
őstag
Én a helyedben lementeném az adatokat Linuxszal (live, nem kell telepítened, adathordozóról fut a betöltés után), majd formáznám a teljes SSD-t és friss telepítéssel nagyjából jó is lesz. Programok nélkül teszteld, ha jó, akkor friss telepítéssel mehetnek egyesével a programok is. Nekem más bajok miatt, de harmadszorra lett jó (kivéve a VGA drivert, de az nem a 1803 miatt hibás). Mindig bejött valami gebasz.
-
Cs1csó
titán
Nem értem a kérdést sem. A windows old mappa keletkezése:
Amikor pl. a 1709-es build-ről csinálsz egy build upgrade-et a 1803-asra és a gép amikor végez csinál egy ilyen mappát HA az upgrade sikeres, akkor manuálisan is törölheted ezt a windows.old mappát - a windows talán 1-2 hét után maga is törli automatikusan. HA nem sikeres az upgrade akkor kattintasz a visszaállításra és a windows ezt a windows.old mappát használva visszaállítja a korább állapotot. Tehát ez nem érinti a dokumentumokat vagy a programokat azoknak is rendben kell majd működnie az új rendszeren is.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Posta, csomagküldés
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The First Berserker: Khazan
- Autóhifi
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest