- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
-
-
válasz
Salex1 #123199 üzenetére
Xp és 7 alatt 32 biten a Girder nevű infra remote programot használtam, ez egy keymapper gykorlatilag, ami bármilyen infra adó bármelyik gomb lenyomását lefordtja egy hexa számra és ehhez tetszőleges bill. vagy egérművelet vagy os command társítható.
Viszont nincs már hozzá 64 bites plugin, ami az infra vevő és a szoftver közötti átjárót biztosítja.
Meg mint írtam, nekem évek óta nincs is igényem infra remote funkcióra pc-n mert egy vezeték nélküli egér maga a kánaán, így nem is foglalkoztam a pc távirányítással kb. 6-7 éve.
Így sajnos nem tudok ebben segíteni.
Keress rá a pc remote, pc infra remote software kifejezésekre, talán sikerrel jársz. -
válasz
Salex1 #123191 üzenetére
Biztos hogy mezei infra, netán szabványos soros portra csatlakozik belül?
Ha igen akkor van esélyed, ha viszont IRDA, akkor esélytelen.
Ha infra, hány bites rendszert használsz, 32 bitre van megoldásom, sok pc-t csináltam meg infra távirányítósra, viszont a 64 biteseket nem követtem, meg nincs is szükségem már infrára, mióta körbevettem magamat rádiós és blutuszos egerekkel. -
King Unique
titán
válasz
Salex1 #60356 üzenetére
A lehetséges okok és megoldásuk.
Egyébként, ha egy korábbi rendszerlemez lett belerakva USB-s házba, az egy dolog. De, ha esetleg egy Windows To Go drive-ról van szó, akkor annál másik Windows alatt csatlakoztatva eleve nem kapnak betűjelet a partíciók. Legalábbis a Windows beépített megoldásával készítve nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged