Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
King Unique
üzenetére
Kértelek a múltkor is, hogy a személyeskedést tartogasd másoknak. Most is erre kérlek. Biztos nehéz lehet elviselni, hogy mások más tanácsokat adnak, de ez van. Ezt muszáj elviselned, mivel ez nem a saját fórumod.
szerk: látom kiszerkesztetted a személyeskedést.
Nem kezdek semmit. Akinek reagáltam, értette, te megint belefolytál úgy, hogy teljesen másról beszélsz, aztán meg beszólsz, hogy én aztán ehhez is nagyon értek. Figyu, ne baszogasd a másikat. Ez nem a te fórumod.
szerk: nem átszerkesztettem, hanem hozzáírtam, nagyon nem mindegy. Te teljesen átírtad a hozzászólást, ellenben én csak kiegészítettem plusz mondatokkal.
De fejezzük ezt be, nem érdekel.
-
King Unique
titán
válasz
Lauda
üzenetére
Nekem is, akinek írtam és akinek külön, azok érteni fogják és majd eldöntik, hogy melyik szerint oldják meg. Szóval igen, értetlenkedhetsz...

Múltkor is te kezdted és most szintén, te személyeskedsz... Úgyhogy ha kérhetlek, akkor a megjegyzéseidet tartogasd másnak, én általában nem szorulok rá a szakmai tanácsaidra, köszi...

Látom átszerkesztetted te is...+ A másik, hogy hogy nyilván nem is tied, nem a te topikod és ilyenről szó nem volt, ha már itt tartunk, nem világos ez miért is merült fel egyáltalán... Meg egy kérdésre nemcsak te adhatsz választ, hanem mások is. Most is ez történt, kapott a kérdező több választ, amiben semmi nincsen, te kezdtél el kost is izélni valamiért...Ja igen, biztos nehéz lehet elviselni, hogy mások más tanácsokat is adnak... De azt majd ő eldönti, hogy melyik szerint oldja meg, ennyi.
-
Sziasztok! Adott egy céges laptop, amiről lejárt a gari és úgy döntöttünk, hogy a benne lévő HDD-t SSD-re cseréljük. Egy Lenovo ideapad 320-15IKB-ről van szó, előtelepített Win10-el. A kérdésem az, hogy ehhez a Winhez tartozó kulcsot hol kéne keresnem és egyáltalán aktiválható-e újra, ha telepítek SSD-re egy Win10-et?
-
válasz
King Unique
üzenetére
A lényeg nem a C-n volt, hanem hogy az ssd-n legyen.
King Unique Mindegy, akinek írtam értette, csak te értetlenkedsz megint.
-
King Unique
titán
+1
Legalábbis esetlegesen a tárhelyigényes személyes fájlokat, letöltéseket, esetleg bizonyos, nem feltétlen a C-re telepítendő terebélyes alkalmazásokat (egyes játékokat) célszerű lehet másik partícióra, esetleg másik fizikai lemezre rakni, mert akkor valóban egyszerűbb, gyorsabb lementeni - visszaállítani a Windowst, vagy szükség esetén akár újratelepíteni. Ellenben ha minden - az is amit nem feltétlen kellene - a C-re van pakolva, akkor nagyobb méretű foglalt területnél egy rendszermentés elég nagy tárhelyet igényelhet, újratelepítésnél az egész lemezt törölni kell, szükség esetén előtte lementeni róla ez egyéb tartalmat, stb. Az meg a másik, hogy magának a Windows 10-nek natúrban + néhány alap programmal nyilván nem kell nemhogy 1 TB-os, de még 512-240 GB-os SSD, illetve rendszerpartíció sem, bőven elég egy 120/128-as, vagy van akiknek akár 60/64-es is. Az már az utólag telepített terebélyes programok méretőtől, C-n (feleslegesen) tárolt egyéb fájloktól függ, hogy ténylegesen kinek mekkora szükséges, célszerű-e nagyobb tárolókapacitásút vennie, használnia. -
szasanyi
félisten
Két napja megvásároltam a kedvezményes XBOX Game Pass-t, melyben benne van - többek között - a Gears 5. És 2 napja szenvedek vele, mert baromi lassó a letöltés ami ráadásul állandóan megszakad a letöltés Hiba Kód: 0x800704C6 -val.

Gigabites net, minden más hibátlanul műxik... mi a bánat van ezzel, mi lehet ez oka? -
_ ĐanieL™
tag
válasz
Predator2
üzenetére
Pl. software-codes.com, goodoffer24.com
Retail kulcsot válassz, azt úgy 'hurcolod' ahogy akarod. Kicsit drágább mint az OEM kulcsok, de még így is max 20€ környékén megúszod.
Törvényi 'kiskapukat' kihasználva legális kulcsok. Otthonra bőven jó.
Ha nagyon-nagyon megbízható (az ő beszerzésüket is papírokkal támasztják alá) újrahasznosított kulcsot szeretnél, akkor: software-deals.hu -
King Unique
titán
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
De hisz ott van világosan a Storage Spaces a HDS screenshoton, vagyis valószínűleg tárolóhelyként lett beállítva a lemez és az lehet a gond, illetve az, ami másnál is. Ahol a dinamikusan kiosztott hely ≠ dinamikus lemez, ami a másik a másik hsz-ben lévő lemezkezelős screenshoton is látszik. Vagyis ez esetben a megoldás megszüntetni ezt az állapotot, eltávolítani a tárolóhelyeknél a lemezt, szükség esetén az adatokat először lementve róla.
-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
A gyári hibás firmware más tészta. Alapból az ssd-hez nem szükséges semmi plusz szoftver. Az ssd-s topikban biztos tudnak segíteni. Én mondjuk samsungot vennék az biztos.
-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Ezt neked kell tudni, hogy mennyi programot használsz, nyilván ahhoz kell nézni megfelelő méretű ssd-t.

Nem kell semmilyen külső szoftver az ssd-hez.
A wint meg a macriummal át tudod klónozni a vinyóról és kész.
Az ssd-ről meg annyit mondanék, hogy az életben nem használnék többet vinyót. Egy külső lemezre mentegetni max dolgokat, de rendszernek és programoknak azt gondolom ssd-n a helye. Kurva jó, gyors, zajtalan.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Lauda
üzenetére
Teljesen egyetértek a leirtakkal, én is így gondolkozom. Már csak az a kérdés, hogy egy 500gigas elég lesz-e. Eddig is 500as volt, csak hdd és elég volt nekem, szerintem itt is rendben lesz. Remélem a win 10 telepítés sem fog galibát okozni és egy új világba kerülök, mert még nem volt soha SSD-m. Állítólag az SSD-hez kell valami gyári szoftver i, ami a firmware frissiteseket kezeli, meg élettartamot jelez stb.
-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Ez így a legjobb!
Hiába lenne gyors az ssd-n a win, ha amiket olvas programokat és játékokat meg egy sokkal lassabb adathordozón vannak. -
És hogy állítod vissza a wint, ha a többi telepített program meg a másik lemezen van és azt nem állítod vissza? Olvasd el szerintem újból amit írtam. Csak úgy tudod visszalőni a wint, ha minden telepített program vele együtt visszaáll. Namost akkor vagy a win partícióra telepítesz mindent, vagy máshova is telepítesz, de akkor arról a másik vinyóról is mentéseket kell készítened, hogy vissza tudj állni.
-
ToBeY
nagyúr
Esetleg a parancsikonok szövegét az asztalon fehérről át lehet állítani valami más színre?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Doky586
üzenetére
Tegnap még 3/4 részig tele volt - ugyanígy viselkedett. Fel sem ajánlotta soha a "töredezettségmentesítést". Ez nem tetszik, ezért nem viselkedik normálisan - és nem tudom, hogyan lehetne ezen változtatni (csak most csináltam rá 2 partíciót, mindig egyben volt eddig...):
(#110276) Predator2 : Ha biztos akarsz lenni benne hogy minden "kóser", akkor csak a Microsoft vagy a hivatalos viszonteladói jöhetnek számításba - az viszont annyiba fog kerülni, mint elsőnek linkeltem. A döntés a Te kezedben van...
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Doky586
üzenetére
Ott alaplemeznek írja - de valahogy mégsem az. Az 1TB-os WD-kel semmi gondom nincs (a másik gépben), azok normálisan működnek (tehát "töredezettségmentesíthetők" fél óra alatt, ez meg "optimalizálható" 30 másodperc alatt - "területkihasználtság"...). A 2TB-osat soha nem lehetett töredezettségmentesíteni (másfél éves).
(#110272) Predator2 : valami mindegyiknél hibádzik az általad elvárt feltételek közül: vagy nem Retail (tehát bármikor másik gépre átvihető) vagy nem jogtiszta, vagy számlát nem kapsz róla, vagy bármi egyéb...
Mi mástól kerülne az eredeti ár egytizedébe? -
sz.j
nagyúr
válasz
Lauda
üzenetére
"... bár az a legjobb, ha mindent az ssd-re telepítesz."
Én meg annak a híve vagyok, hogy az SSD-n külön legyen a Win a többi meg egy tároló vinyón (esetleg egy másik SSD-n), mert egy galiba esetén sokkal gyorsabb és egyszerűbb a külön lévő Wint mentésből visszaállítani.
-
-
Predator2
addikt
Helló
Szeretnék megjavulni, és ebben kérném a segítségeteket.
Szeretnék olyan Win10-et vásárolni ami örökre a tulajdonomban marad (átlagos felhasználó vagyok) és akkor is tudom használni, ha mondjuk új gépet vettem. Illetve ne kelljen új kulcsot vennem ha mondjuk telepítés után egy héttel lehal az ssd a gépemben és újra kell raknom a gépet egy másikra. Nem akarok trükközni, csak az én nevem alatt futna a win.
Milyen kulcsot kell keresnem ilyen felhasználásra? Illetve hol tudok ilyet a legolcsóbban beszerezni? Csak is biztonságos, megbízható, legális forrás érdekel.
THX
-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Igen. Sokkal gyorsabb lesz, bár az a legjobb, ha mindent az ssd-re telepítesz.
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Vennék egy SSD-t csak és kizárólag rendszernek. Apróbb programok is erre mennének, de minden játék egy külön hdd-re. Ez így működni fog, ugye? Érezhető lesz a gyorsulás, gondolom.
Win10bol kiindulva egy 120GB elég nekem. -
Bogyó bá'
nagyúr
Na, megint elakadtam: a dolgozós gépemben az M2. SSD-k mellett adattárolásra van egyetlen egy darab 2TB-os WD vinyó. Na, ezen a merevlemezen - bármit is csinálok - csak dinamikus kötetet tudok létrehozni (olyan "normálisat" nem sajnos...), így nem tudom töredezettségmentesíteni sem, csak "optimalizálni".
Az eszközt átkonvertáltam GPT-re, letöröltem mindent, és egyetlen, új partíciót hoztam létre rajta. Így sem változott semmi, maradt dinamikus kötet, ohne töredezettségmentesítés...Hogyan tudnám elérni, hogy "normális" merevlemezként viselkedjen? (Jelenleg tök üres, tehát bármit csinálhatok vele...) A Win UEFI-módban van telepítve, minden egyéb meghajtóm is GPT.
-
válasz
szilvásbukta
üzenetére
Megszokták kérdezni, hogy azt is törölje-e, legalább is már találkoztam ilyennel. Neked pont ez volt a rossz, mert így törölte a file-t, az uninstallkor.

-
ToBeY
nagyúr
Hello
A tálcán lévő keresősávot hogyan lehet eltüntetni/kikapcsolni?
thx -
Cs1csó
titán
válasz
norrberth
üzenetére
A manuális frissítéskeresés nem is mindig egészséges, nálam ez hobbi, de szüneteltetni talán túlzás. A 1903-ashoz képes a 1909-es kb. hangyafaxnyi változást hozott.
Bár azt meg lehet tenni, hogy amikor jön egy nagyobb frissítés akkor a telepítése előtt csinálni kell egy rendszer mentést - klasszikus Macrium Reflect Free-vel - és utána ráengedni, ha gond van akkor is van még két dobásod:
1. eltávolítani a frissítést
2. visszaállítani a rendszermentésből a korábbi állapototTehát nem kell kétségbe esni, de a manuális frissítéskereséssel óvatosan csak függőknek - mint nekem - ajánlott.
-
Cs1csó
titán
Hibátlanul felfrissült a rendszerem, egy kumulatív és egy .NET keretrendszer frissítés jött.
-
norrberth
addikt
-
OldMike
őstag
"Az élet nem habostorta"
Megjött a mai két frissítés. Ezekből a keretrendszeressel semmi gond nincs, a KB4530684 viszont a 100%-os telepítettség után hibát jelez: 0x800f0988. Az újra próbálás után ugyanez van. Ezután az újraindítás lényegében rendben lezajlott, de egyolyan szöveg jött, amit még nem láttam. A szokásos kék képernyőn (a Win elindulása után) fent az volt látható hogy RENDRAKÁS, ami elment 100%-ig, és jött a bejelentkezési képernyő.
Amúgy látszólag rendben vannak a dolgok, bár nyilván ez nincs így, mert egy kumulatív frissítés nincs fent. -
C. s.
addikt
válasz
zolee001
üzenetére
Köszönöm.
Ezt nem ismerem igazán, de nem kell hozzá egy több gigás oprendszer, amit csatolhat az ember?A Sandboxie-ben az is jó, hogy nem foglal sok helyet, akárhány homokozó létrehozható egymástól függetlenül, a bennük lévő programot pedig ugyanúgy lehet indítani dupla kattal, mint bármelyik másikat. Nem kell külön elindítani hozzá semmit. Ha akarom, évekig használhatom ugyanabból a homokozóból, de bármikor törölhetem is egymástól függetlenül. A virtuális gép is jó dolog, csak inkább másra való. Már régóta szeretném kipróbálni, csak most kisebb gondom is nagyobb.
Mi az a pool header? Hogyan javíthatom a hibáját?
-
C. s.
addikt
válasz
zolee001
üzenetére
Köszönöm, így már meglett a napló. Nem találtam meg a konkrét okot, bár nem is nagyon konyítok hozzá.
Az operációs rendszer hibaellenőrzés céljából újraindította a számítógépet. A művelet a következő volt: 0x00000019 (0x0000000000000020, 0xffffd480c11ba560, 0xffffd480c11ba7c0, 0x0000000004260019).
A linken lévő dolgok nekem végképp nem mondanak semmit.
A Sandboxie azért kell, mert sok játékot telepítek, és van egy rakás promós szoftverem is kevésbé ismert fejlesztőktől. Netezni is csak abban szoktam. Könnyebb így tisztán tartani a gépet, a W 8-at például elég volt egyetlen egyszer belakni, azután szükség esetén csak visszaállítottam egy mentést (több év telt el 2 visszaállítás között), 1-2 kattintással frissítettem a rendszert és kész. Régi szép idők...
Kiderült, hogy 79%-nál indul újra, bár ez úgysem számít.
Valaki tudna segíteni?
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy a HP notebookomnál a Esc gomb lenyomásával előjön a HP rendszerinformáció menü, aminek elvileg az fn + Esc gombkombinációra kellene előjönni, de nálam a sima Esc gombra jön elő.
Ez mitől lehet és hol lehet módosítani?
Köszönöm a segítséget!
-
zolee001
őstag
válasz
C. s.
üzenetére
eventvwr
https://docs.microsoft.com/en-us/windows-hardware/drivers/debugger/bug-check-0x19--bad-pool-header
Az a Sandboxi minek? Mit futtatsz benne amiért 3rd party program kell?
-
Mit kapunk ma lehet tudni?
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Kékhalállal elszáll a frissítés. Az első alkalommal nem tudom, hány %-ig jutott, de másodszor kb.70%-nál jelentkezett. Mindkét esetben újraindult (BAD_POOL_HEADER), az állapotnál: "a letöltés függőben" --> "letöltés 0%" --> "a telepítés függőben" --> "telepítés 25%". Itt stagnálni kezdett, a hibaelhárítást próbáltam, folytatódott is a telepítés. Harmadszor már nem vágok bele, mert attól tartok, X idő után megint ez lenne.
Szerk.: Már 45%-nál tart, magától elindult. Ehhh...!
A frissítés, amivel próbálkozik: 1809, x64 2019-11B
Azt írja ki, hogy hamarosan lejár a támogatása, pedig elvileg már lejárt, és a winver-re is még az 1803-asat írja. (A tálcán stimmel a dátum, megnéztem, mert volt régebben olyan, hogy elállítódott.)
A Modern Setup Host (setuphost.exe) keményen tekeri a HDD-t. Az normális ilyenkor?
Tegnap még lefekvés előtt sikerült frissítenem a Sandboxie-t a legújabb verzióra.
A házirendet egyenként átnéztem, most mindenhol az áll, hogy "Nem konfigurált", meg is találta a frissítést, most azzal vergődünk. Persze még mindig ki van írva, hogy "Bizonyos beállításokat a szervezet kezel", de erre most nincs energiám, ha nem muszáj.Mi az a hiba, amivel elszállt? Valami illesztőprogram? De melyik? Gondoltam, hogy megnézem a hibanaplót, de nem találtam oda.

-
válasz
szilvásbukta
üzenetére
Szia. Vírus okozhat ilyet. Panda karantéba tett egy olyan file-t ami kellett az induláskor.
-
szilvásbukta
tag
válasz
szilvásbukta
üzenetére
Idő közben meglett a megoldás. Először az sfc /scannow paranccsal próbálkoztam, meg újratelepítettem minden drivert, de nem segített. Aztán visszaállítottam alapállapotba a Windowst, az megoldotta.
Azért arra továbbra is kíváncsi lennék, hogy egy antivírus letörlése, hogy a fenébe tudja így kikészíti a rendszert....
-
King Unique
titán
válasz
tobias40
üzenetére
Ilyenkor a Windows Update felajánl Ultimate kiadásra vagy 35(+) féle nyelvi csomagot. Azok között talán nincsen magyar?

Amúgy manuálisan is letölthetők a Microsoft weboldaláról, bár ott a magyar LIP-nél pont a WU van megjelölve forrásként. De pl. az oprendes leírásban megtalálhatók a linkek a magyar nyelvi csomagokhoz és a pontos útmutatás a telepítéshez.
Másik megoldásként az újratelepítésnek magyar nyelvű ISO-ból max. integrált telepítőnél (pl. oprendes) lehet értelme, mert egy natúr SP1-es W7-re akkor újból fel kell telepíteni az összes frissítést, ami elég időigényes tud lenni. Ráadásul W7-hez ISO-t már a Microsofttól, olyan forrásból sem nagyon lehet letölteni. -
szilvásbukta
tag
Sziasztok!
Ismét a segítségetek szeretném kérni. Adott egy Win10-es laptop, ami a Panda Antivírus törlést követően nonstop kék halálozik a boot alatt. Csökkentett módban el tudom indítani, megnéztem az eseménynaplót, folyamatosan a DCom error 1084-et írja be. Erre azt a tippet olvastam több helyen, hogy vga driver hiba, így töröltem azt csökkentet módban és voillá... el is indult utána rendesen - legalábbis azt hittem, de az első sikeres indítás után visszatért a hiba.
Szerintetek mi okozza ezt? Van erre valami megoldás, menthető még a rendszer vagy mindenképp reinstall?
-
kocsiska15
tag
Sziasztok, egy gyors megerősítés kéne
Az SSD-n mint C-n vagy egy AMD mappa, ahol úgy látom, hogy a videokártya driverek telepítőit tárolja a rendszer. Kb. 2 hetes a gépem de ezek már több mint 6 gigát foglalnak... (Van benne egy "Packages" mappa, annak a legnagyobb a mérete)
Ezek nyugodtan törölhetőek igaz? Mondjuk pl. az utsó 2-t meghagynám de a többit törölném ha ez nem gond -
Geth
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
Ezt próbáltad (admin cmd)?
REG ADD "HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\HideDesktopIcons\NewStartPanel" /v "{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D}" /t REG_DWORD /d 0 /fREG ADD "HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\HideDesktopIcons\ClassicStartMenu" /v "{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D}" /t REG_DWORD /d 0 /f
A kulcsokat innen szedtem, csak átírtam a DEFAULT-ra. -
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Röviden DXError.log-al szenvedek az aláírásomban szereplő géppel amin Win10 Pro X64 van. A legfrissebb 1909-es verzió van fent már. A hibát próbáltam kijavítani azzal amit a neten csak találtam, de nem segített. Egy dolgot ugyan nem, az pedig az újratelepítés, amit továbbra is elkerülnék ha lehet. Mondjuk lekezdetem felkészülni és már van egy telepítő lemezem. (Újraírható DVD-n van.) Közben nézelődtem a rendszeren belül és rátaláltam a helyreállítási lehetőségre, de ott a fájlok megtartása van csak és nem lehetséges a telepített alkalmazások megtartása is. Ezen oldal szerint ha jól értelmezem akkor amit én akarok elérni lehetséges ha telepítő lemezről csinálom a helyreállítást. Viszont mivel nem azzal a telepítővel végzem hanem egy újjal, nem lesz galiba belőle? No meg ha tényleg menne akkor valóban meg is maradna minden telepített alkalmazásom, és illesztőprogramom és csak a rendszer települne újra?
-
tobias40
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
Nem talál nálam magyar nyelvi csomagot a win update,direktben nem lehet letölteni a magyar nyelvi csomagot és úgy telepíteni win7-re?
-
Dilikutya
félisten
Sajátgép ikont hogy lehet alapértelmezetten minden, a jövőben belépő felhasználónak kitenni?
-
whited
addikt
Sziasztok
Friss telepítés után szeretném az alapvető programokat felrakni.
Korábban a ninite-t használtam, de azt szeretném kérdezni, hogy van-e ebből olyan alternatíva ami offline is működik ?
-
zolee001
őstag
válasz
norba69
üzenetére
Kijelölgeted a maileket ,jobb fent a menü majd save as
Gondolom pop3 ról van szó és a serverröl letöltetted a mail appal,ha nem akkor bármi client programmal letöltöd
App data\local \packages\microsoft.communicationsapps\ livecom stb stb (fejböl nem megy) ott van minden eml formátumban amit ha ügyes vagy át tudod konvertálni pst be
Önszivatásnak jó ez a pop3 2019-ben ,de másra nem
-
-
King Unique
titán
válasz
VGYke
üzenetére
Ha Home kiadásnak megfelelő UEFI BIOS OEM kulcs van, akkor arra Pro kiadás telepítését az EI.cfg and PID.txt módszerrel lehet megoldani, máskülönben eleve a Home kerül telepítésre.
Másik megoldás új termékkulcs megadásával közvetlenül frissíteni Home kiadásról Pro kiadásra. A közvetlen Pro—►Home downgrade viszont alapesetben nem fog menni, max. ezzel a módszerrel. Vagy másik lehetőség az újratelepítés Home kiadással. -
C. s.
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Köszönöm szépen!
Jó éjszakát! -
King Unique
titán
válasz
C. s.
üzenetére
Itt a bővebb leírás, hogy mi az ESD. Aminek előnye többek között, hogy kisebb méretű és a linkelt weboldalon (is) több letöltési lehetőség közül lehet választani. Viszont ha ISO-ként akarod használni, akkor átkonvertálást igényel.
Normál esetben igen, jól szokott működni, 1:1-ben visszaállítja a rendszer a korábbi verzióra. De ez egyrészt csak korlátozott ideig (10 napig) használható. Másrészt a legbiztosabb megoldás az, ha van külön biztonsági mentés is.
-
VGYke
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Van egy keresztkérdés, csak úgy:
Laptop, előtelepített Win8, kulcsot nem ismerem. BIOS-ban van?
Ebből lett Win10Home.
Erre a laptopra felteszek egy Win10Pro-t, minek kódját a Goodoffer24.com -on vásároltam.
Tegyük fel el is fogadja a Win10 aktíválást, ilyenkor mi van?
Legközelebbi telepítésnél a BIOS kód (Win10Home) , vagy a legutóbbi (Win10Pro) fog győzni?
És ha probléma lesz a Goodoffer24 Win10Pro-val, hogyan tudok visszatérni az eredeti Home verzióhoz, minek a kulcsot nem ismerem?
-
xy.zsolt
őstag
Most lesz (nektek holnap, nekem meg szerdán) Patch kedd?
-
C. s.
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Igen, erre gondoltam.
A Windows külön partíción van a programoktól. Régen egyben volt, de nem vált be. Elvileg a rendszer majd kap egy SSD-t, de akkora a világon sincs, amire ráférnek a programok is (sok a játék).
Köszi, már töltődik.
Az ESD mire jó?Látom, közben szerkesztetted. Köszönöm az ötletet. A gépházas visszaállítás jól szokott működni? Még sosem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- VGA kibeszélő offtopik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szuper, köszönöm!

Mi mástól kerülne az eredeti ár egytizedébe?