-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz
Bali27 #59070 üzenetére
Igen, a legfrissebb volt. (Mármint amikor próbáltam. Fél éve.) Egy 500 MB-os FAT32 fájlrendszerrel ellátott meghajtót töltött volna be minden induláskor. Viszont hetente kb.háromszor nem sikerült a rendszernek elindulnia. Itt a ph-n a ramdiszkes topikban is van panasz vele: link link link
Szerk.: Természetesen nem azt mondom, hogy mindenkinél problémás, de vannak egy páran akiknek nem jött be. -
King Unique
titán
válasz
Bali27 #32719 üzenetére
Na hurrá
, de ennyi erővel elhagyhatnák a 26-ai előzetest akkor...
Alap védelemnek megfelel Defender ha "okosan" netezel, de nem egy nagy wastistdas
, több teszten is bukott korábban...Vírusírtó topicban nézelődj, mert sok sokkal erősebb védelmet, több funkciót kínáló AV van, sőt fizetőseknek van számtech magazinos havi promója (nálam így megy G Data IS 2014), v többhöz adnak 90, akár 180 napos promót (Kaspersky, facebookon Bitdefender) (promo topic) Szerintem érdemes váltani, Defender egyetlen előnye, h gépet alig fogja, freeből is akad számtalan, ami jobb [link]
-
Bodor
veterán
válasz
Bali27 #20299 üzenetére
Kmplayert használtam amig nem nyomták teli bugokkal..
Semmibaj nincsen vele nálam Win 8 alatt sem, csak megfelelően kell beállítani..
Ha nem KM player, akkor meg XMBC Eden veriója tökéletes minden filmre, de BD-re biztos legjobb megoldás ha kiakarod küldeni egy TV-re a képet.
Szerintem. -
törölt tag
-
fatal`
titán
válasz
Bali27 #20038 üzenetére
9 ezerért te upgrade licenct vettél. Ez annyit tesz, hogy jogtiszta, amennyiben rendelkezel valamelyik korábbi verzió licencével (XP, Vista, vagy Win7). Amennyiben nem, úgy van egy win8-ad, aktiválni is tudod (mert a vásárláskor az ms nem ellenőrzi az upgrade-alap meglétét), de nem jogtiszta.
A kocsis példánál maradva: Ha te beszámítással veszel egy autót, de nincs mit beszámítani és elhozod a másikat, akkor az csalás.
-
oO7
őstag
válasz
Bali27 #19523 üzenetére
nekem is furán működik a setpoint driverrel... előtte soha semmi gondom nem volt a generic beépített windows driverrel, csak ott meg az egér oldalán lévő gomb back és nem middle button (ahogy én azt szeretném)... smooth scrollinggal aránylag használható de pl a Reader appban csak egész oldalakat hajlandó görgetni úgy, ha meg nincs smooth scroll, akkor meg csak 2-3-4 "kattanás" után esik le neki, hogy tán görgetni kéne
-
-
fatal`
titán
válasz
Bali27 #18458 üzenetére
Olyan mappába lépj be, amiben van mondjuk 30db exe, nem alkönyvtárban. Aztán nyomj egy endet és próbáld meg a legalsót elindítani. Nem fogod tudni, mert még az ikonja sem látszik, mert ellenőrzi még a felette lévőket.
Másolásnál ugyanez van, ha exéket pakolászol. Sok embert nem érint, mert nincs ilyen mappája, de van, akit igen.
Törléshez meg használd az explorer módot tcben és akkor gyorsabb.
(#18523) hackeeeee: Ha dobozos win7-ről upgradel, akkor sincs licencmatricája.
-
törölt tag
-
fatal`
titán
válasz
Bali27 #18412 üzenetére
Igen és dehogynem volt lassú.
Lépj csak be egy mappába, amiben sok (20-30) exe van. Egy csomó ideig szüttyög velük. És nem hiszem el, hogy nem tudják megoldani, hogy egy fájlt csak egyszer ellenőrizzen, amíg nem változik a tartalma.
És ugyanígy belassítja a másolást is, mert ott is baromi sokáig szüttyög az exe fájlokkal, ráadásul belenéz a tömörített cuccokba is, ami nem lenne gond, ha kicsit tempósabb lenne. Avasttal pl. nem volt ilyen gondom, bár most épp nincs fent, mert azt írják mindenhol, a Win8-cal nem teljesen kompatibilis.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Bali27 #17939 üzenetére
Na ezaz, érteni kell hozzá..
10 júzerből 9, szinte biztosan el fogja rontani, és nagyobb kárt fog tenni vele, mint használna...
Reg-et lehet takarítani mással, defraghoz van jobb program is, innentől számomra feleslegesek/értelmetlenek ezek a "rendszeroptimalizáló" szuper programok.
-
xxSanchez
őstag
-
xxSanchez
őstag
válasz
Bali27 #17564 üzenetére
Ezt nem teljesen tudom elmondani, de számomra rossz a riasztási rendszere. Tegnap vírusnak észlelt egy olyan alkalmazást amely 100%-osan tiszta és kényelmesen csak jobboldalt feljött egy szövegbuborék. Ahhoz, hogy kiválasszam mit szeretnék csinálni a talált fenyegetéssel meg kell nyitnom a programot majd lenyitnom egy újabb opciót. Nekem ez így nagyon nem tetszik. Csak időpazarlás. Számomra a Windows tűzfal is teljesen gyenge, ezért használom inkább az Eset-nek a tűzfalát interaktív beállítással, még sose hagyott cserben. (Persze lehet, hogy ezt csak én gondolom és közben teljesen megfelelő védelmet nyújt)
-
xxSanchez
őstag
válasz
Bali27 #17010 üzenetére
Google fórumán ezt írta egy ember:
1) Telepítsd fel a Firefoxot.
2) Indítsd újra a géped és kezd meg a letöltést.Ezt próbáld meg, hátha a böngészővel lesz baja. A felhasználó akinek a problémája volt Chromet és IE-t használt. Ha esetleg ez sem jó akkor dobj egy linket, hogy melyik verzió kell neked és megpróbálom letölteni majd feldobom valahova.
-
xxSanchez
őstag
válasz
Bali27 #16932 üzenetére
Keresd meg ezt a kapott E-mailbe:
"Ha le szeretné tölteni a Windowst, jegyezze fel a termékkulcsot, és írja be itt."
Kattints az "itt"-re és töltsd le a programot. Indítsd el és tudni fogja, hogy hova lett leszedve.
jediweb: Akkor az a megoldás amit linkeltem működni fog. Itt van még egyszer, ha nem találnád: [link]
-
xxSanchez
őstag
válasz
Bali27 #16870 üzenetére
Nem tudsz választani, hogy milyet szeretnél leszedni. A jelenlegi rendszerednek megfelelőt fog leszedni. Tehát ha most 32 bites van akkor 32 bites Windows 8-at tölt le. Miután megtörtént a fizetés, nekem egyből jött az SMS, hogy zárolták és már kaptam is e-mailen a licenszet. Letölteni pedig már el is kezdte a program.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged