- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapcsolatfelvétel-nél kiírt számot felcsörgöd.
-
vadkörte
addikt
Miért ne. Fel tudod rakni a netről is, ha normális neted van. Készülj egy combos ~267MB-os letöltésre. De a telepítőlemezen is rajt van.
Rendszergarázdai parancssorba írd be ezt:
Dism /online /enable-feature /featurename: NetFx3 /All /Source: F:\sources\sxs /LimitAccess
A "...Source: F..:" természetesen az a meghajtó, amiben a DVD van, ha D, akkor "...Source: D..."
A ":" után NINCS szóköz, csak átirta smájlira a motor.
A fenti parancssorral felmegy a 3.5 mellé a 2.0 és a 3.0 is -
nicu71
addikt
Ba***za meg...a HTML5 póbaverzióban voltam,emiatt nem ment normálisan a yt...de hogy kerültem oda?
még a win7 alatt egyszer kipróbáltam,de nem hagytam úgy,mert csak bénázott mindig...
Egyébként,ha telepited a gugli eszköztárat abban van ilyen addblock,én így használom az IE 10-et,és csak valóban nem szar,mellesleg van az a hülye filozófiám,hogy a beépitett programokat használom mindenre,kivéve ha azok valamiért fogyatékosak,pl mkv fájlokhoz egyéb mediaplayert,stb,de csak ha nagyon muszáj. -
CyberPunk666
senior tag
Nem feltétlenül, az ilyen egyszer megy egyszer nem is simán lehet hw gond, de szerintem egy összecsapott driver lesz a gond.
Az alapdriverrel nem ment csak a külön telepítettel a wifi? Ha ment akkor érdemes lenne azzal kipróbálni, ha nem, akkor meg nézni hátha jön frissítés.
-
törölt tag
Általában igen. De nálam elég kevés program az ami végleges eltávolításra kerül. Minden feladatra megvan már évek óta a jól bevált szoftver amit használok, maximum ezekből jönnek ki új verziók aztán ráfrissítek. Ha mégis úgy akad, hogy valamitől megválok akkor Windows 8-on manuálisan törlöm, esetleg elnyomok mellette egy CCleaner-t is, ami most per pillanat fent sincs
Windows 7-nél még használom a Norton Utilites-t is, vagy most kaptam Arwen Yen-től a legújabb IObit Advanced System Care-t amit még nem próbáltam ki, de Vistán és 7 -esen ezeket szoktam használni. A Windows 8 esetében már abból adódóan is, hogy milyen fiatal rendszerről van szó, én a manuális takarítgatást javaslom.
Ilyen cukiságokat mint revo uninstaller - mely ugye cél szoftver és egymagában ez a hivatása - és társai már évek óta a Windows 7 esetében sem használtam külön, de az Iobit ASC is tartalmaz ilyesmit.
-
natë
nagyúr
-
ielektros
senior tag
-
xxSanchez
őstag
Én régen Windows 7-en Wise Registery Cleaner-t használtam. Sose rontott el semmit, meg voltam vele elégedve. Windows 8-al is kompatibilis tehát nyugodtan kipróbálhatod, működni fog. Windows 8-on én még nem próbáltam egy ilyet se, egyelőre nem tartom szükségesnek. Telepítés óta nekem semmit nem lassult a rendszer, ugyanolyan gyors.
-
törölt tag
Ezt nem tudom, nem szoktam ilyesmiket használni. Windows 7 -nél is feleslegesnek tartottam, de 8 -nál főleg. Alapszabály az szokott lenni, hogy a kedvenc progiból meg kell várni azt, amire kiakasztják, hogy a legújabb OS-el kompatibilis. Jó példa a Norton Utilities 15 ,ami Windows 7 -en szépen muzsikál, de Windows 8 -ra már csak a 16-os verziót érdemes feltenni.
-
Aarpok
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged