Hirdetés
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- iOS alkalmazások
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyber86
őstag
válasz
Blue Eagle #35852 üzenetére
Nem majd a rendeset csak azt nem tudom, hogy a win 8as kódommal le tudom-e majd szedni a 8.1et is isoban vagy hogy fog működni.
-
cyber86
őstag
válasz
Blue Eagle #35850 üzenetére
Mert azt hallottam, hogy win storen kell leszedni csak én azt még nem használtam és azt nem tudom, hogy fel kell ahhoz tennem a win8-at és úgy tudom leszedni vagy 7en megadom a cd kulcsot vagy valami ilyesmi és már tölthetem is a 8.1 isot?
-
cyber86
őstag
válasz
Blue Eagle #35848 üzenetére
van win 8as kulcsom, mert a 7et felupgradeltem 8-ra és kaptam is cd kulcsot hozzá ezért kérdem, hogy az működik-e meg win 7-en vajon le tudom-e szedni a 8.1 telepítőt
-
cyber86
őstag
válasz
Blue Eagle #35846 üzenetére
Tesóm csinálta azt 1x
az 1 terrás vinyóját leformázta
amúgy nem szokott ilyenkor a win valamit a dre is tenni, hogy töltögeti azt is bootolásnál? Ja meg a másik, hogy win 7-et upgradeltem win 8 ra és azt szeretném tudni, hogy a cd kulcsom működni fog win 8.1-re?
-
cyber86
őstag
-
cyber86
őstag
Hali. Ssd-nél érdemes úgy telepíteni win 8at, hogy lehúzom a hddt vagy ez hülyeség?
-
cyber86
őstag
Valaki találkozott olyan hibával, hogy játék közbe elkezd csökkeni az fps meg fekete képre kezd váltani utána vissza jön. Nagy nehezen kilépek a játékból de windows is úgy be van lassulva mintha 100%-os proci használaton lennék de a proci kb 5%-on ment és csak restart oldja meg. Idáig 2x fordult ez elő és kb 1 hónapja volt az első.
-
cyber86
őstag
Valaki találkozott már olyannnal, hogy gép kikapcs után vagy restart után váltogatja a háló kártyát pedig csak 1 van biosba bekapcsolva és így nem tudom használni a fix ipt, mert állandóan váltogatja az ethernet1 és 2est.
-
cyber86
őstag
Üdv. Van aki már Vistáról frissített win8-ra? mert nekem valamiért nem akar sikerülni, vagy rakjam fel az összes frissítést és csak akkor fog menni, vagy mi lehet a gond? A bankkártya tuti jó, mert már 2 win8 frissítés sikerült róla az igaz, hogy win7-ről. Ez egy Asus laptop lenne csak régebben lett hozzá véve win vista meg win7-is csak a win7-et nem szeretném frissíteni, de lehet muszáj lesz akkor?
-
cyber86
őstag
Üdv. Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudnám az eredeti Vista 32biteset upgreadelni win8 64bitesre? Vagy ha van már letöltve win8 64bites az jó azzal a cd kulcsal amit a 32-hez kapok?
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- X-Plane 12 és kiegészítők
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok