-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
válasz
szeva000 #26656 üzenetére
Viszont azt olvastam, hogy a KIS2013-nak WIN8-on problámája van azokkal az oldalakkal, amihez Java kell. Az adóbevalláshoz az APEH oldaláról a Java verziót szoktam letölteni. Ezért nem mertem a KIS2013-at kipróbálni.Mi a helyzet akkor ezen a téren. WIN7-en a KIS2013-at használtam. 2013.09-ig van még licencem, ill. 2 db 3-3 hónapos kóddal a 2013-at kihúznám.
Esetleg elég-e a NOD 6-os verzió, gondolom kevésbé fogja a gépet, mint a KIS? -
kaszaf
aktív tag
válasz
szeva000 #25794 üzenetére
Próbáld ebből a mappából C:\minipro\drv\WIN64 futtatni a DPInst64.exe filet rendszergazdaként.
Ha ígyse jó próbáld bettallózni eszközkezelőbe ezt a mappát a felkiáltójeles usb-s eszköznél és úgy feltenni a drivert. Amit írtam korábban módszert Azt is próbáld meg előtte.
Esetleg még win 7 kompatibilitást próbáld.
Telepítés idejére a vírusirtót is próbáld meg kilőni. Avast pl. nem engedett vga drivert telepíteni régebben.
-
davidsz
senior tag
válasz
szeva000 #24445 üzenetére
Ez is egy hozzáállás.
Bár nem hiszem hogy ezt válaszolnád, ha hivatalosan keresnének fel a szervek. Addig vicces, míg nem fordul komolyra a dolog.
Ami itt eredetiség címszó alatt folyik, az már kezd egy vicc lenni! Viszont ilyen hülyeségeket ne tanácsoljunk már másnak! -
M107
addikt
válasz
szeva000 #23414 üzenetére
A 755 még eredeti Plex belsős gondolom ami nekem van lassan 3 éves és Liteon belsővel van, a Plextor címkézte és firmvarézta.
Plextorral csak tesztelve lett samu SH 224BB vel lett írva 12X-en
De itt egy Plextor 880 Sa-való írás és a tesz is, ez még csúnyább és rosszabb is :
UI :
Ugyan úgy 12 Lett írva és a lemez márka mid is ugyan az.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
szeva000 #22827 üzenetére
Köszöntem,hát nállam ez is akadozik /youtube,facebook/ de elég rendesen!
Végeredményben a IE10 a legstabilabb az összes böngészők közül,csak az elöbb leírtak a gondjaim ezzel meg.
Akárki akármit mond,már a böngészés sem olyan stabill mint régebben /fél év-1 éve/,megvan terhelve az egésze világháló én még mindig csak ezt érzem. Facebook az nagyon terhelt nálam,lehet azért mert van kb 4000 ismerősöm,de nem hiszem hogy ez lehet az oka.
-
PlayMax
nagyúr
-
Bodor
veterán
válasz
szeva000 #22418 üzenetére
Konfigurációként , egyénenként változhat a feltelepített szűz rendszer mérete, tudniillik a Win 8-ban is alapbeállítás, hogy engedélyezve van a hibernálás, és a "C" meghajtó gyökerében található rejtett rendszer fájl ( hiberfil.sys) mérete attól függ, hogy a gépben mennyi RAM található. A Win 8-nál a hiberfil.sys mérete a RAM méretének 75%-a. Adott esetben pl. 16 GB RAM-nál egy kisebb SSD-n már elég nagy ( esetenként felesleges) helyfoglalást eredményez a hibernálás engedélyezése.
Nálad még akkor is soknak tartom a 30 GB foglalást, ha az adataidnál szereplő konfigra ( 4 GB RAM) telepítetted fel a Win 8-at.
-
bon
őstag
-
DarkChild
senior tag
-
-
Bodor
veterán
válasz
szeva000 #21967 üzenetére
Ha frissíted a WIN 7-et, akkor azt utána már nem tudod használni, aktiválni, csak a WIN8-at.
Ha csak kipróbálni szeretnéd , akkor javaslom az ingyenesen kipróbálható 90 napos változatot. -
törölt tag
válasz
szeva000 #7303 üzenetére
A kompatibilitási gondok majd megoldódnak. Vagy nem!
Nekem egyelőre bejön a Win8. A Metro is azért idegen először, mert már a Windows 95-től kezdődő beidegződéseinket forgatja fel. De meg lehet szokni. Csak egy kis idő kell hozzá, hogy kiismerjük, mi hol, és hogy van a rendszerben. Az elején még az is gondot okozott nekem, hogy a Notepad-et megtalaljam a Metro felületen. Aztán rájöttem a jobb klikkes módszerre, ahol az All Apps feliratra kattintva előjön minden.
Csak megszokás kérdése. Bár lehet, hogy én azért beszélek ilyen könnyen, mert nálam minden perifériát jól kezel a Win8, és van is hozzá driver. Pedig a gépem már az öregfiúk csapatában játszik. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- MotoGP & WSBK
- Háztartási gépek
- Mobilinternet
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged