- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
btudos #14885 üzenetére
viszont nagyon pontosan tudta a 3.11-es és a 3.2-esWin közti különbséget
Történeti áttekintéssel nyitottunkjah meg azt mondja elérhető az ingyenes win8, aki akarja az próbálja ki, ő bemutatja virtualboxban. Sikerült az RC-t letöltenie, ott virított a 8400-as buildszám jobb alul. (ezért már nem is szóltam csak mosolyogtam
)
-
Gorneck
legenda
Jahhh, de nem elsődlegesen pc miatt került az se bele...hanem mert más helyen is helyt kell állnia.
Mivel nekem wp-s telóm van így nekem tökéletes az új win, azt kapom amit telón...bár némi tuning remélem lesz app szinten. Bár nemtom mi változott eddig, mert nincs fent...Mondjuk én könnyen pofázok, startmenüt nem használom mióta win7 kijött...
Mondjuk előtte se nagyon...
-
-
oO7
őstag
nem... nagyon sivár, nagyon "steril" lenne ha minden lapka egyszínű lenne... és bár láttam már nagyon kreatív ötleteket arra, hogy egy ikonnal miképpen lehet eljátszani a csempe eredeti színével, de például egy Adobe Readernek a háttérszíne egyszerűen piros és kész... és nagyon sok másik alkalmazás van aminek a brandjéből eredően megvan a maga színe.
-
oO7
őstag
csempéknek (tudom... lapkáknak) van egy alapszíne és a fejlesztők eldönthetik, hogy átlátszó csempedizájnt csinálnak ami így alkalmazkodik a rendszer színéhez, vagy egyedi hátteret adnak meg...
tehát nem fogod tudni csempénként váltogatni a színt, egy témát adhasz meg és azt vagy felveszik az appok vagy nem, de ez ellen semmit nem tehetsz..a hal pedig az a bionyos betta hal... a rendszer béta állapotát szimbolizálja, nyilván el fog tűnni a végleges verzióban... vagy az zavar, hogy origami hal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged