-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
student #62233 üzenetére
Üdv!
Gondolom már ez is digitális termékkulcsos lapos (van rajta egy Windows matrica, gondolom, kulcs nincs), akkor csak annyi a teendőd, hogy a Media Creation Toollal letöltesz és kiírod a telepítőt USB-re (ügyej arra, hogy az USB3.0 aljzatot használd arra képes pendrive-val!) vagy torrentről letöltesz egy megfelel, érintetlen képfájlt és ISO to USB program segítségével írsz egy bootolható USB-t (be kell pipálni a checkboxot).
A kiírás picit eltarhat a gyári merevlemez miatt, továbbá a driverek levadászásával több idő fog eltelni, mint a Windows feltelepítésével
Most estem át rajta, 7+4 perc volt (7 perc a pure install, 4 perc az adatok megadása utáni helyreállítás), már a Catalyst települ és töltöm a játékaimat, hátra van még pár dolog. Ma nem alszom
-
szabonagyur
félisten
válasz
student #62233 üzenetére
Ki persze, 2 lehetőség minimum van:
1. HDD-t átklónozod SSD-re, ilyenkor újratelepítés sem kell.
2. Ha nagyon telepíteni akarsz akkor a működő OS-ből kinyered a kulcsot (pl. Aida64) majd letöltöd a Media Creation Tool segítségével a megfelelő verziót (pro vagy sima) és feltelepíted a kulccsal. -
juhi56
tag
válasz
student #22398 üzenetére
Külső program és különösebb beavatkozás nélkül, egyszerűen a Windowsból megoldható, hogy az asztal induljon és ne a csempés felület.
Mozgasd az Asztal/Desktop csempét és helyezd el a bal felső sarokban a Start felirat alatt.(Kezdőképernyő felirat)
Indítsd újra a rendszert és a bejelentkező képernyőnél csak írd be a jelszavad, de itt ne kattints a nyílra!
Most nyomd le az Entert és tartsd lenyomva! Pár másodperc múlva látni fogod az asztalt és a következő indításnál már csak az asztal fog látszani.
http://www.windowsmix.com/news/inditas_az_asztallal_a_windows_8_ban/2012-07-03-460
-
PlayMax
nagyúr
válasz
student #22305 üzenetére
Nem próbáltam,de meg mondom az őszintét nem is merem,nem nagyon kockáztatok. Win8 telepítés után is az első net használatnál rögtön Mozillat állítottam be alapértelmezettnek. Mondjuk mostanság már mind1 milyen nagy teljesítményű gépe van az embernek,Facebook meg Youtube ígyis-úgyis akad mint az állat!
ST05: Haldokló rendszert én személy szerint mindig csak bekapcsolt frissítések mellet láttam,állandóan többet tölt és halál lassú.Nálam jelenleg is kivannak kapcsolva a frissítések és egy cseppet sem hiányoznak,majd én frissítem amire szükségem van.Senkiben sem bízok,csak saját magamban...
-
válasz
student #19729 üzenetére
Elég nehéz ellenőrizni a korábbi Windows jogtisztaságát. Legalábbis nehéz olyan módszert találni amivel biztosan nem okozol problémát azoknak akik tényleg jogtiszta Windows-t frissítenek. A MS pontosan tudja melyik licenc hol van és mennyien használják, de néhány publikusan terjengő aktiválási módszer és kulcs tiltása túl nagy járulékos veszteséget okozna.
-
vlevi
nagyúr
válasz
student #7580 üzenetére
"oké már kigugliztam nem zárja be de suspendedbe nyomja szal nem eszi az erőt elvileg"
De a fileokat fogja. Például a PDF olvasó, hiába nem fut, csak "bennt van", nem tudom törölni azt a pdf-et, ami nyitva van benne. Pedig ugyebár elvileg nem fut. De mégse teljesen olyan, mintha bezártam volna. Lehet, hogy az RP-ben már reszeltek ezen valamit, de a CP-ben többször kipróbáltam, ez volt a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nyaralás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged