- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dolezsal
tag
Köszi a választ! Azt olvastam, hogy az XMP alapvetően Intel processzorokra lett kitalálva és AMD nem támogatja csak JEDECet. Ezért is kell mindent manuálisan kézzel beállítani BIOSban. Futtattam aida64ben, AMD overdriveban, prime95-ben is stabilitásteszteket és semmi gond nem volt...
-
RaZroX
addikt
Na ez engem is érdekelne.. A Metro-val mondjuk nincsen bajom, bár szebbé tehetnék mert elég gány.. Inkább szokásos desktop gui-val kéne valamit kezdeni mert hát nem tudom.. kegyetlen csúnya
Oké ne legyen Blur glass de legalább valami szépet raknának be nem ilyen 3 színű négyzetes "paint munkát"
-
janos666
nagyúr
Nekem powercfg -h off parancsra törölte a hiberfile.sys-t, mint a Win7 is.
Ekkor maradt még egy pagefile és egy swapfile is. Feltételeztem, hogy a swap-ot használja ilyen kernel-hibernálás célokra.
Mikor kikapcsoltam a lapozófilet is (8Gb RAM-al nincs rás szükségem és ha lenne, akkor vennék még 8Gb-ot, mert a lapozás még SATA3 SSD-re is lassú), akkor mindkettő eltűnt a C: gyökeréből (swap és page is). -
törölt tag
Itt sajnos nem a Windows kompatibilitással van gond. Anno Abu85 említette, hogy a 10.4-es driver utániak több OpenGL kiterjesztést használnak, vagy valami ilyesmi. S azok a játékok, amelyek nincsenek felkészítve erre a nagyobb mennyiségre, azok nem működnek.
A nekik megfelelő 10.4-es Win7 drivert pedig semmilyen módon nem tudom felrakni, mert a régebbi verziószám miatt nem rakja föl, még akkor sem, ha eltávolítom a beépített 12.4-est. Kiírja, hogy a legújabb driver telepítve van.
Nvidiával minden oké, kompatibilitási mód sem kell neki, sem a drivernek, sem pedig a játéknak. -
Semmi baj nincs vele. Attól még pörög a gép rendesen nem?
(#7285) gb4400:Nekem a 12.1 van fent és a dirt 2-3, batman ac simán megy úgy mint 7-en. A grid nem indul. Az rbr is simám megy. Ja és van benne force, pedig nincs hozzá driver, csak ha komp. módban inditod a Logitech exe-t.
Más. Valaki nem tudja hogy kell kikapcsolni a helyesírás ellenőrzést? Mert a settingsben hiába lőttem le, ie alatt csinálja.
-
Nekem cp alatt nem ment, hogy lássam a leveleket. Itt már javították. Amúgy meg mostanában annyi gondom volt, hogy a Hotmail címrűl képek nem mentek el, de google fiókkal igen. Arra még nem jöttem rá, hogy miért, de már küldtem nekik feedback-et. Hátha tudnak valamit csinálni.
-
leviske
veterán
Mármint rendszeresen, igaz? Ez elméletileg eleve megszűnik minden széria esetében, nem? Fura volna úgy kukázni a HD5 támogatását, hogy gyakorlatilag ugyanazok az alapok, mint a HD6-esetében (persze itt alulról a 800-as családig értem), és eleve a DX10 családokat is csak nemrég vonták ki a rendszeresen támogatott termékek listájáról.
-
gyulank
addikt
A linkelt témában meg vannak változtatva azok, amiket a Win7 beállításaiban nem lehet megváltoztatni. Attól függetlenül, hogy W98, XP, vagy W7 stílusról van szó, az elemek nem nagyon változtak, csak az alakjuk más, vagy a helyzetük. Ha annyi beállítási lehetőség lenne, mint W98-ban, akkor ezt a témát létre lehetne hozni minden külső eszköz nélkül. Mert én még ezen is alakítgatnék.
-
Воланд
titán
extended support-ra kulon szerzodest kell kotni az ms-el. a win7 meg 2009 oktobereben jelent meg, iden meg jon a win8, szoval 2015-re elkepzelheto a win9.
-
Gorneck
legenda
Abban szinte biztos lehetsz, hogy ha vmilyen szinten tudják nyomni a win8at és lesz belőle eladás, akkor nem fog visszakerülni...mondjuk én remélem, hogy nem teszik vissza...mert kaptunk egy sokkal jobb startmenüt, mint ami volt. Tele hasznos infókkal.
Tegnap ennek ellenére én is leszedtem (szerencsére simán tudtam aktiválni a 7esem, kb olyan mintha dobozost vettem volna...
), az appok livetile rész nem müxik...így részemről az új startmenü használhatatlan, pedig már nem terveztem visszarakni a 7-et.
Fájltípus társítás meg nem müxik...bár ez inkább a MPCHC hibája lesz.Az app-ok még mindig buták...főleg a lejátszó és levelező. Remélem mire jön a végleges addigra elérik a wp szintet.
Végleges áráról lehet tudni vmit? Kb mire lehet számolni nem volna rossz tudni, bár még kicsit korai ezen agyalni...
-
janos666
nagyúr
Nálam ez most így fest:
Az MS féle ACHI driver áll, de az Intel vezérlő driver be van töltve és a HDSentinel szerint is működik minden (megvan a 6Gb/s speed és a TRIM támogatás is).Szóval, ha Intel vezérlő, akkor megpróbálhatod átrakni RAID módba úgy is, ha nincs és nem is akarsz RAID tömböt. Annyi, hogy kicsit tovább tart a postolás a RAID BIOS 3s várakozása miatt.
-
Nem lesz mégegy beta, csak RC, aztán az RTM.
Mellesleg nem hiszem, hogy meg lenne őrülve, szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki a Win7-et már a pre-beta verzióktól megelégedéssel használja éles rendszernek
(#2478) pzstm:
Nem arra gondoltam, hogy nem teszik fel időben, hanem, hogy lehal a terheléstől. win7-nél is csak 5 órát kínlódtam, mire egy nyamvadt kulcsot szereztem, azt se onnan végül, mert közben a fórumon kiderült, hogy volt vagy 10 kulcs, és mindenkinek azt osztotta.
Ebből a szempontból szerintem nem is kellene kulcs. Ha DP-nél megoldották nélküle, itt is meglehetne. -
front3r
őstag
Hehe nem arra gondoltam hogy szerveren Metro-val konfigoljam az AD-t. Nem kicsit lenne vicces.
Hanem hogy a kliens gépen a Metro mennyire lesz szabályozható, mennyi policy lesz hozzá.
Céges környezetbe nehezen hiszem hogy a Metro hasznos lesz, de gondolom majd a tableteket is lehet szabályozni szerverről. Vagy ez nagyon merész gondolat?
Pl. ARM tablet-et be lehet egyáltalán léptetni majd tartományba, vagy ezt felejtsem is el rögtön? (Kapásból nem láttam még Metro-s beállítást erre vonatkozólag.)pzstm: Ettől nem félek, ez nekem csak metrós stílusú felület, de itt nincs konkrétan Metro UI. Akkor lepődnék meg, ha lenne.
-
raidx
őstag
Ez Pendrivere felteszi! Én egy 10 Gigás USB-HDD-re szerettem volna átrakni a telepítőt, de oda nem hajlandó még a Novicorn... sem!
Végül DVD-ről felraktam. Vissza kellett UEFI-be állítanom az IDE/SATA vegyes működést. Natív Sata AHACI nem volt neki megfelelő.
Asrovk E350M1 alaplap. 4 giga KingMax ram. 500 Giga Sanyo HDD
A TC tényleg nem tetszik neki de az Opera böngészőm sem! Olyan is volt, hogy kilépés után felkínálta a progi törlését a rendszerből mert nem kompatibilis.
Egyelőre nagyon szokatlan látszik, hogy erősen a táblagépek felé orientál! Azért még marad, hátha megszokom.
-
L7wy
őstag
Jah a 7.1.4el nem akart, a 8-assal most megy, csak az easyinstall "Windows product key" része okozta a problémát, mert küldte a kulcsot, azaz az üres kulcsot, a Win 8 meg nem tudott vele mit kezdeni.
Miután megcsináltam a komplett vm-et, a vm cd/dvd romjára rákapcsoltam az iso-t és ment, nem állítgattam semmi mást. -
toldy
őstag
Ha 4gb-os lenne akkor elég lenne mert a "nyersanyag" ison kívül 3,72gb, nekem meg 3,71gb a pen ( valójában 12mb hiányzik). Egyébként én is erre jutottam, most töltögetem a 32bitet, pedig reggel meg is fordult a fejemben hogy elég az is, mert úgy kis tárhelyre nem sok ( 2gb ramra) megy majd fel.
-
fatal`
titán
Nekem WU a Control Panelt is felteszi. Pont ugyanaz települ, mint a Creative oldaláról.
(#530) CPT.Pirk: Ez így érhető, akkor nincs más megoldás, mint letiltani a WU-t telepítés után. Én is ezt szoktam. Utána felrakom a drivereket meg a többi vackot, ami rebootot kér. És utána engedem rá a WU-t.
Egyékbént CMMS nekem van a creative driverrel is, supp pack nélkül. Control Panel -> Audio Control Panel. Bár ez valószínűleg kártyafüggő.
-
HZoli87
veterán
100 GB-s partíción elfér nálam (jelenleg 108 MB-t helyet kér magának, telepítés után érdemes a telepítési fájlokat törölni a Programfájlok alól), az induló folyamatát pedig törlöm. Régen Foxitot használtam (ez jóval kevesebb hellyel beéri, de az új verziók lassultak a régihez képest), próbálgattam a Sumatra PDF olvasót is, de mindig visszatértem az Adobe termékéhez.
(#189) moonman: ha jól emlékszem 2 induló folyamata is van, (Adobe Air, a másikra nem emlékszem) de én is törölni szoktam őket.
-
HZoli87
veterán
Premium verzió fogyaszt 30 MB körül (6-7 folyamat, persze ellenőrzés alatt megnőhet ez a szám), az ingyenes simán beérheti kevesebbel, minimum a Web és MailGuard hiányzik. A mai átlagos számítógépeknek nem jelent túlzottan nagy akadályt, ha egy kicsit több memóriát foglal az adott program (30 vs 60). Az MSE esetében az exe-s "hibát" én is megerősítem, engem nagyon zavart amikor használtam. Remélem nem integrálják majd, a többi újításnak örülök (pdf olvasó, iso mountolás - bár nekem nincs bajom az ingyenes DT-el sem, nem telepít semmi fölöslegeset és jól működik).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest