- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Igen, csak a betűket úgy, hogy a laptop kijelzőjén maradjon az eredeti méret, az LCD TV-n meg mondjuk a 150%-os betűméret. A 2 kijelző soha nem menne egyszerre. Intel drivel fent van.
Pontos hibát itt írtam le.
Tehát nem értek a win8.1+2VGA kombóhoz, meg alig tudok vele foglalkozni, mert a kevés szabadidőmben az asszony használja (végül is neki vettem)...
Egyáltalán a win8.1 tud olyat, hogy megjelenítő felismerés után társítja hozzá a beállított betűméreteket, 3d gyorsító beállításokat, stb. stb., vagy ezt mindég kézzel kell átállítgatni? -
zoltan6
addikt
-
Blue Eagle
őstag
Pedig működnie kell, és is szoktam használni. Nagyon részletes, mindenre kiterjedő állítási lehetőségei vannak, meg tudja tréfálni az embert. Jártam már úgy, hogy "A feladat indítása csak akkor, ha a számítógép hálózati áramról működik" jelölőnégyzetben ott hagytam a pipát, aztán csodálkoztam miért nem jó akkus üzemben.
(#46533) Fr3eWar : Ment PÜ
-
-
micafighter
nagyúr
Amikor manuálisan inditod nem szokott az UAC kérdezni? Amúgy először a programon belül érdemes szétnézni az automata indulással kapcsolatban. Mert lehet hogy a szolgáltatás automatikusan indul annak köszönhetően hogy beraktad indító pultba, de az UIt nem mutatja, nem indítja automatikusan. Szóval először a programban kéne szétnézni, van e automata indulás funkció, általában szokott lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nintendo Switch 2
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyaralás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Parfüm topik
- Linux kezdőknek
- Overwatch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest