- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
válasz
RedCactus #68746 üzenetére
Fülessel sincs hang. A hangszóróikon rendesen látszik, lehet hangerőt állítani (nincs áthúzva piros karikával)...
Felmerül a kérdés, mi van, ha lecsúszott a vezeték róla?!
Múltkor szétszedtem, hogy milyen WIFI vezérlő van benne... Pont aznap telepítettem újra a gépet amúgy és azóta nincs hang.
Nem tudom van-e összefüggés a kettő közt. -
-
tibike8
őstag
válasz
RedCactus #68291 üzenetére
Na sikerült összekeverni a válaszokat...
Szóval 100% Most vettem le a töltőről. Előtte is 75% körül volt csak elmentem itthonról és hagytam töltőm, hogy menjen 100%-ra. Közben megtaláltam a helyreállítási menüt és várom az eredményt... (Hang- és a pwr gomb) Tehát töltőre dugva ugyanaz a helyzet.
-
szabonagyur
félisten
válasz
RedCactus #68174 üzenetére
Megfelel? Dell Computers tested for upgrade to Windows 10. Az meg, hogy mit hiszel el meg mit nem a te gondod. Itt egy laptopról van szó, fix hardverrel, Intel HD VGA-val, melyet Intel max 2 évig támogat, a gép meg 4 éves, Win8.1 driver sincs már hozzá.
-
trassher
addikt
válasz
RedCactus #67989 üzenetére
Sajnos így is ugyanaz. Eddig az volt a gond hogy dell laptopok win 8.1-el ati vga-val csak egy adott driver kombinációval működtek. Más driverek esetén alvásból nem ébredt a gép vagy ha kikapcsolt a kijelző akkor nem kapcsolt vissza. Erre kiadtak egy fixet és minden működik csak épp azóta vannak dolgok ahol jön a loadlibrary probléma.
-
szabonagyur
félisten
válasz
RedCactus #66001 üzenetére
Hát úgy van, hogy minden gép indításkor majd fel fog dobni egy ablakot, meg menet közben is talán 2-3 óránként, hogy aktiváld. Ekkor belépsz a gépházba és utána bezárod. Hogy pontosan meddig engedi ezt jó kérdés, nem vártam még meg, de szerintem pár napig tuti, illetve talán van neten is rá módszerek, hogy ki lehet tolni a próba időt, keress rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest